Power - Buy AMOI LCD TV 37'' 1920x1080!

Reaction score
0
Η ρύθμιση των τηλεοράσεων.

και γράφοντας τις ρυθμίσεις που θα αποστείλω στο Menu, να φτάσουν στο 80 με 85% της ρύθμισης που προσφέρω σε ραντεβού.[/b]
Ολα ξεκαθαρα αλλα λιγο αυτο με το πωσ θα αποσταλουν οι ριθμισεισ στον καθενα ? Με ποιον τροπο εγω θα ριθμισω την τηλεοραση μου . Θα παρουμε τισ ρυθμισεισ με πμ ? Με καποιο χαρτι μεσα στη συσκευσια ?

Και για να ρυθμισεις τις τηλεορασεις δεν χρειαζετε να μπεισ στο ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ?

- Αν ΝΑΙ τοτε εμεις σημαινει οτι πρεπει πλεον το ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ να το κανουμε ΦΑΝΕΡΟ. Γιατι τοτε πρεπει να μπουμε και εμεισ στο ΜΕΝΟΥ και να επεμβουμε. Αποτι ειπωθηκε σε προηγουμενα μυνηματα εγινε ντοροσ στο οτι οι κινεζοι δεν δινουν το μΥΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ. Εκτοσ αν κανω λαθοσ.
-ΑΝ ΟΧΙ (δεν χρειαζετε να μπουμε στο ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ) τοτε ποια ρυθμιση ειναι αυτη που μπορει να δωσει το 80 - 85% χωρις να χρειαζετε η επεμβαση στο ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΕ΅ΝΟΥ ? Μονο δηλαδη με ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΧΡΩΜΑ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ κλπ γινετε ?

Αυτα ειναι καλα να διευκρινιστουν γιατι πρωσωπικα εγω δεν μπορεσα να καταλαβω. Αυτα χωρισ ιχνος ειρωνιασ και εξυπναδας παρα ΜΟΝΟ ΑΠΟΡΙΑΣ. Ουτως; η αλλως ο Λαμπρου την δουλεια του την εχει αφησει σε αρκετουσ απο εδω και εχει δειξει οτι τα καταφερνει υπερ του δεοντος....
απ οσο καταλαβα η ρυθμιση θα γινει σε μια και πριν την παραλαβη θα ρυθμιστουν ολες που θα αγοραστουν. δεν θα κανουμε εμεις την ρυθμιση οποτε δεν θα μας δωθει το secret menu (καλυτερα ισως γιατι αν βαλουμε χερι θα τα καναμε ...)

NLS

Reaction score
1
λογικά έτσι

αλλά διαφωνώ με το τι μπορεί να κάνει κάποιος (που δεν έχει μυαλό αμοιβάδας) με το secret menu και να "χαλάσει" κάτι

(ήταν και η γκρίνια μου με τον Χρήστο)
όποιο slider είναι στο +5 και το πάω στο -8, μπορεί εύκολα να ξαναπάει στο +5... αρκεί κάποιος που πειράζει να έχει την στοιχειώδη... σπίθα στο μυαλό και να σημειώσει το πως ήταν κάτι που πείραξε, πριν το πειράξει

το σίγουρο είναι ότι κανένα secret menu μέχρι σήμερα δεν έχει "κουμπί αυτοκαταστροφής"

Reaction score
4
λογικά έτσι

αλλά διαφωνώ με το τι μπορεί να κάνει κάποιος (που δεν έχει μυαλό αμοιβάδας) με το secret menu και να "χαλάσει" κάτι"
Συμφωνω και επαυξανω, αυτη η ιστορια με το secret μενου που δεν δεν κτλ μου θυμιζει κατι πληροφορικαριους που βαζουν καποιο προγραμμα στον πελατη αλλα δεν του δινουν ολα τα Passwords μηπως και το "χαλασει".
Μα συγγνωμη αν το χαλασει κακο της κεφαλης του δεν θα κανει; επιπλεον δεν θα βγαλεις κατιτις οταν πας να του το επαναφερεις; Οπου και να εχω εγκαταστησει κατι ο πελατης ξερει τα παντα, γιατι το εχει πληρωσει, αν αυτος αποδειχτει καμπαναριο χωρις καμπανα ειναι προβλημα του.
Απο την αλλη ομως εχω διαπιστωσει οτι ειναι τακτικη στις εταιρειες σχετικες με τα οπτικοακουστικα να μην δινουν προσβαση στα secret menu, ηθελα να ξερω αν αυτο ειναι νομιμο, μιας και δεν οριζει καποιος 100% τη συσκευη που εχει στο σπιτι του.
Και αν εγω εχω το Digital Video Essentials dvd και θελω να μπω σε αυτο; Η ακομα αν εχω κατι eye-one display 2 η το spyder 2 pro; Ποιος θα μου αρνηθει (αν τους ξερει) τους κωδικους αυτους; Δικια μου δεν ειναι η τηλεοραση; της βαζω φωτια και την καιω αν μου καπνισει, κανω λαθος;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όλες οι λεπτομέρειες αυτές θα ρυθμιστούν μετά την... ρύθμιση!

Να δούμε πως θα ρυθμίσει ο Βαγγέλης και βλέπουμε πως θα περαστούν οι ρυθμίσεις στις τηλεοράσεις...

NLS

Reaction score
1
η αλήθεια εγώ δεν το είπα ακριβώς έτσι
δεν μπορώ να αντιμετωπίσω τα arguments σου, αλλά παίζοντας τον δικηγόρο του διαβόλου να πω ότι πολλές εταιρίες σε προϊόντα τους (ίσως ακόμα και σε... ψυγεία) έχουν ένα service menu που απλά δεν ξέρουμε καν την ύπαρξη του... το νόημα είναι ότι εκεί βλέπουν πράγματα που ενδιαφέρουν έναν τεχνικό

επίσης να συνεχίσω λέγοντας ότι δεν είναι ακριβώς έτσι (θα φέρω να μουν την φτιάξουν και θα πληρώσω) , γιατί ακριβώς στα 2 χρόνια εγγύησης αν εσύ μπεις μέσα στο secret, το διαλύσεις, δεν θυμάσαι πως ήταν ΚΑΙ κάνεις και την κότα (ηλίθιο να γίνει όλος αυτός ο συνδιασμός από κάποιον, αλλά το αποκλείεις;...) και να μην πεις απλά "σας παρακαλώ πείτε μου τι ρυθμίσεις να βάλω στο service menu γιατί το πείραξα" αλλά πεις "αααα μου χάλασε, τα δείχνει όλα λάθος, ελάτε φτιάχτε τη" (στην εγγύηση)... τότε μάλλον είναι κόστος για τον εισαγωγέα έτσι δεν είναι;

εδώ στην περίπτωση μας υπάρχει και ένα επιπλέον θέμα (και εκεί αρχίζει μια συμφωνία κυρίων που λένε)... στο secret μέσα, λογικά θα είναι μέρος των ρυθμίσεων του Λάμπρου (αλλά και αν δεν είναι, πάντα θα υπάρχει το μυστήριο αν υπάρχουν) και έτσι προστατεύει μέρος της δουλειάς του

από την άλλη ξαναγυρίζοντας στο argumentation σου, πραγματικά δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω, πράγματι αν θες βάζεις φωτιά και καις την δικιά σου και πράγματι σε αυτή τη βάση δεν ξέρω αν κάποιος θα μπορούσε να αρνηθεί κάποια πληροφορία

αλλά ακόμα και εκεί όλα είναι σχετικά... πχ. η TV σου έχει ένα συγκεκριμένο Χ τσιπάκι μέσα... εσύ θες να το μάθεις και ή (α) την ανοίγεις (αντίο εγγύηση) μόνο και μόνο για να βρεις ότι... η AMOI έχει ξυσμένα τα στοιχεία του (άραγε έχει το δικαίωμα να στο κάνει αυτό;...) ή (β) απαιτείς να σου πει ποιό είναι το τσιπάκι ο εισαγωγέας (από τα service manuals)... εσύ πιστεύεις ότι είναι υποχρεωμένος να το κάνει; (μα το τσιπάκι σου ανήκει έτσι δεν είναι;...) ...εγώ σου λέω όχι δεν θα στο πει και καλά θα κάνει

έχει δυο όψεις το θέμα λοιπόν

Reaction score
4
επίσης να συνεχίσω λέγοντας ότι δεν είναι ακριβώς έτσι (θα φέρω να μουν την φτιάξουν και θα πληρώσω) , γιατί ακριβώς στα 2 χρόνια εγγύησης αν εσύ μπεις μέσα στο secret, το διαλύσεις, δεν θυμάσαι πως ήταν ΚΑΙ κάνεις και την κότα (ηλίθιο να γίνει όλος αυτός ο συνδιασμός από κάποιον, αλλά το αποκλείεις;...) και να μην πεις απλά "σας παρακαλώ πείτε μου τι ρυθμίσεις να βάλω στο service menu γιατί το πείραξα" αλλά πεις "αααα μου χάλασε, τα δείχνει όλα λάθος, ελάτε φτιάχτε τη" (στην εγγύηση)... τότε μάλλον είναι κόστος για τον εισαγωγέα έτσι δεν είναι;

εδώ στην περίπτωση μας υπάρχει και ένα επιπλέον θέμα (και εκεί αρχίζει μια συμφωνία κυρίων που λένε)... στο secret μέσα, λογικά θα είναι μέρος των ρυθμίσεων του Λάμπρου (αλλά και αν δεν είναι, πάντα θα υπάρχει το μυστήριο αν υπάρχουν) και έτσι προστατεύει μέρος της δουλειάς του
Στην πρωτη περιπτωση εχεις δικηο, η κουτοπονηραδα "δεν το εκανα εγω κυριε" την εχουμε δει πολλες φορες στη δουλεια μας "βαλατε κατι;" "μα οχι τι να βαλω, μονο του χαλασε", Ειχε βαλει την μιση παραγωγη shareware/ιων κτλ τα ξερεις..

Στην δευτερη παραγραφο τι να σου πω, δικαιο εχεις..
Αλλα απο την αλλη πας σε καποιον ανθρωπο, σαν IT ok ? Και κανεις χιλια μυρια οσα στο δικτυο του, στο πισι του, δεν του τα λες; δεν του δινεις ενα report ? Απλα αυτη η κρυψηνους αντιμετωπιση θεωρειται ξερεις πως, να μην επεκταθω, αυτα ηταν αλλες εποχες, χωρις ιντερνετ που ο κοσμος δεν ειχε πληροφορηση και καποιοι κτλκτλ.. χμμ καλα μωρε, θα κυκλοφορησει στο ιντερνετ καποια στιγμη, ειναι αναγκη να χαλαμε τις καρδιες μας :D

Ποτε με το καλο ξεκινανε οι παραδοσεις; Εχω και αυτο το ερμο HTPC να ακονιζει τα δοντακια του..
θυμασαι που σε ρωταγα για remote ;
Για αυτο τι λες;
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575105

JD

Reaction score
0
Καλημερα.
Ηθελα να ρωτησω με ποιον τροπο εγινε το calibration της TV στο test του ΗΧΟΥ που εδωσε 4,7/5 αποδοση.
Γιατι να μη γινει με τον ιδιο τροπο κ τωρα?

Επισης βρεθηκε καποιος τροπος για να ρυθμιστει το backlight? Δεν εχω δει την τηλεοραση σε λειτουργια αλλα με αυτα που εχουν ειπωθει κατα καιρους στο forum ("χρειαζεσαι γυαλια ηλιου για να δεις σε σκοταδι" "δε χρειαζεται αλλη πηγη φωτος στο σπιτι" κλπ) ψιλοανησυχω μηπως η TV κανει μονο για πρωινες θεασεις στο ...μπαλκονι :smile:

NLS

Reaction score
1
Για αυτο τι λες;
εγγυημένη εταιρία (εγώ πολύ απλά δεν παίρνω ποτέ κάτι όποιας άλλης - εκτός αν είναι κάτι ξεφτυλέ-10-ευρώ για πλάκα)

καλούλι δείχνει

πριν πάρεις ψάξε google από τι υποστηρίζεται

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Καλημερα.
Ηθελα να ρωτησω με ποιον τροπο εγινε το calibration της TV στο test του ΗΧΟΥ που εδωσε 4,7/5 αποδοση.
Γιατι να μη γινει με τον ιδιο τροπο κ τωρα?

Επισης βρεθηκε καποιος τροπος για να ρυθμιστει το backlight? Δεν εχω δει την τηλεοραση σε λειτουργια αλλα με αυτα που εχουν ειπωθει κατα καιρους στο forum ("χρειαζεσαι γυαλια ηλιου για να δεις σε σκοταδι" "δε χρειαζεται αλλη πηγη φωτος στο σπιτι" κλπ) ψιλοανησυχω μηπως η TV κανει μονο για πρωινες θεασεις στο ...μπαλκονι :smile:
Εμείς θα έχουμε καλύτερη ή τουλάχιστον την ίδια ρύθμιση με αυτή που είχε η τηλεόραση στο test του ήχου...

Και εκεί την ρύθμισε ο Βαγγέλης Λάμπρου...

Reaction score
0
Για αυτο τι λες;
εγγυημένη εταιρία (εγώ πολύ απλά δεν παίρνω ποτέ κάτι όποιας άλλης - εκτός αν είναι κάτι ξεφτυλέ-10-ευρώ για πλάκα)

καλούλι δείχνει

πριν πάρεις ψάξε google από τι υποστηρίζεται
θα προτινα σε bluetooth και οχι RF για να παιζει σε μεγαλυτερη αποσταση εκτος αν δεν το χρειαζεσαι.

GTX

Reaction score
39
θα προτινα σε bluetooth και οχι RF για να παιζει σε μεγαλυτερη αποσταση εκτος αν δεν το χρειαζεσαι.
Το RF έχει μεγάλη εμβέλεια κανονικά. Το IR έχει συνήθως πρόβλημα. Όλα ομως εξαρτώνται απο την κάθε υλοποίηση το media center keyboard της Microsoft για παράδειγμα έχει μεγάλη εμβέλεια κι ας είναι με IR. Πιάνει εκεί που δεν έπιανε απλό keyboard με RF και είχα αναγκαστεί να πάρω το dinovo με το Bluetooth για το HTPC, τώρα έχω το dinovo στο κυρίως PC που αξιοποιείται και καλύτερα :wink:

Reaction score
2
Καλησπερα και απο εμενα
Ελπιζω να μπορεσουμε να παραλαβουμε τιε τηλεορασεις μεσα την εβδομαδα. Ποτε θα υπαρξει ενημερωση για την παραλαβη κα απο που?
Επισης , ελπιζω με τις ρυθμισεις του Βαγγελη να φτιαξει και το προβλημα με το backlight

Reaction score
0
παιδιά το secret menu δεν είναι και κάνα σπουδαίο μυστικό. αν κάνετε ένα search στο net θα το βρείτε. ακόμα και ένα mail στην μαμά κινέζα να κάνετε θα σας το δώσει.

Reaction score
0
Τί έγινε; Άλλαξε το site και χάθηκαν τα threads; Χάθηκε το thread για την διανομή της ΑΜΟΙ. Επίσης καλό είναι να ξαναγίνουν sticky τα threads που ήταν και πριν. :?

Reaction score
0
Επειδή αρκετοί με ρωτούν με pm για το secret menu, θα ήθελα να ρωτήσω τους διαχειριστές αν είναι ok μαζί τους για να το δημοσιεύσω.

φυσικά δεν θα φέρω καμια ευθύνη....

Reaction score
1
Και γιατί να μην μπορούμε να το δημοσιεύσουμε;
ήδη υπάρχει σε ξένα fora:
http://www.*******.com/yabbse/index.php?topic=36157.135

Service menu.

1) press ****
2) Press again and hold for 10 sec. You will see it.

Καλό είναι βέβαια να μην "παίζουμε" με οτι δεν ξέρουμε

Φιλικά
Γιάννης

**** Εξήγησα και αλλού ότι επειδή εμείς πήραμε το secret menu απ΄ ευθείας από την Κίνα με την προυπόθεση να μην το δημοσιεύσουμε στο avsite, δεν θα ήθελα να δημοσιευθεί εδώ... όποιος θέλει να το βρει ας ψάξει σε άλλο site...

Δεν μου αρέσει να επεμβαίνω σε μηνύματα των μελών μας αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς...

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster