Power - Buy AMOI LCD TV 37'' 1920x1080!

Reaction score
1
Είχα ήδη κάνει edit το post μου με την πιο κάτω εξήγηση, προφανώς όμως ο Γ. Δ. έκανε και ο ίδιος ταυτόχρονα edit το μήνυμα.
Θα ήθελα να παραθέσω την άποψή μου:

EDIT
Μόλις είδα οτι ο κος Ακρατόπουλος επενέβη σε ενα θέμα με το service menu.
Θεωρώ οτι δεν μπορούμε να λογοκρίνουμε κάτι που υπάρχει σε ελεύθερη θεα στο διαδίκτυο.
Σεβόμενος όμως τη απόφαση του Γεν. ΔΙαχειριστή αφαιρώ το σχετικό link καθώς και τον τρόπο που εμφανίζεται το service menu.
Θα περιμένω απο την διαχείρηση όμως να το παρουσιάσει γιατί θεωρώ οτι είμαστε ενα forum που δεν μπορούν οι αντιπροσωπίες ή οι κατασκευαστές να του επιβάλουν τι δεν πρέπει να γράφουν τα μέλη του.

Επιμένω στην άποψη μου σεβόμενος όμως τις αποφάσεις της διαχείρησης

Φιλικά
Γιάννης

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
giannis11 said:
Είχα ήδη κάνει edit το post μου με την πιο κάτω εξήγηση, προφανώς όμως ο Γ. Δ. έκανε και ο ίδιος ταυτόχρονα edit το μήνυμα.
Θα ήθελα να παραθέσω την άποψή μου:

EDIT
Μόλις είδα οτι ο κος Ακρατόπουλος επενέβη σε ενα θέμα με το service menu.
Θεωρώ οτι δεν μπορούμε να λογοκρίνουμε κάτι που υπάρχει σε ελεύθερη θεα στο διαδίκτυο.
Σεβόμενος όμως τη απόφαση του Γεν. ΔΙαχειριστή αφαιρώ το σχετικό link καθώς και τον τρόπο που εμφανίζεται το service menu.
Θα περιμένω απο την διαχείρηση όμως να το παρουσιάσει γιατί θεωρώ οτι είμαστε ενα forum που δεν μπορούν οι αντιπροσωπίες ή οι κατασκευαστές να του επιβάλουν τι δεν πρέπει να γράφουν τα μέλη του.

Επιμένω στην άποψη μου σεβόμενος όμως τις αποφάσεις της διαχείρησης

Φιλικά
Γιάννης
Έχουμε γράψει για secret menu πολλών συσκευών αλλά και πολύ "χειρότερα" πράγματα στο avsite. Όμως επειδή ζητήσαμε κατευθείαν από την Κίνα το secret menu για να ρυθμίσουμε την τηλεόραση επαγγελματικά, και κάποιος εκεί πήρε την ευθύνη να μου το πει,ζητώντας να ΜΗΝ το δημοσιεύσουμε στο avsite, το λιγότερο που πρέπει να κάνουμε είναι να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας...

Είναι ο μόνος λόγος που δεν επιτρέπουμε την δημοσίευση...

Αν μου πουν ότι δεν έχουν πρόβλημα από την Κίνα θα επαναφέρω το link που είχες γράψει...

Reaction score
0
Δυστυχώς οι φόβοι που είχαμε πολλοί αποδείχθεικαν αληθινοί. Το Media Markt έχει την ΑΜΟΙ 37" 1599 Ευρώ. Το είδα σε άλλο forum και το επιβεβαίωσα τηλεφωνικώς στο κατάστημα του Αμαρουσίου. Και όλα αυτά όχι 6 μήνες μετά την δική μας παραλαβή αλλά 2 μέρες μετά από το ξεκίνημα της διανομής.

Πιστέυω αυτή η τιμή κάνει το Power buy να μοιάζει με αστείο. :x :shock: :o :x

Reaction score
0
Κ εγώ το είδα αυτό στο "διπλανό" φόρουμ κ ξαναρώτησα τον άνθρωπο που το έγραψε κ μου τι επιβεβαίωσε ότι είδε 1599 την 37άρα ΑΜΟΙ............... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Reaction score
4
Μιχάλης Κορ. said:
Κ εγώ το είδα αυτό στο "διπλανό" φόρουμ κ ξαναρώτησα τον άνθρωπο που το έγραψε κ μου τι επιβεβαίωσε ότι είδε 1599 την 37άρα ΑΜΟΙ............... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:oops: Τουλαχιστον εχουμε τις δωρεαν ρυθμισεις
Μα ειναι σοβαρα πραγματα αυτα;

Τιποτα επισημο εχουμε;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παρακαλω πολυ μην βιαζεστε!
Δεν ειναι καθολου ετσι.
Περιμενετε λιγο την επισημη ανακοινωση του Νασου :wink:

Reaction score
0
Με τη διαφορά της τιμής θα είχαμε private ρυθμίσεις και θα μας περίσευαν κι' όλας (ειδικά αν σκευτείς και το courier). :x :shock: :x

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Παρακαλω πολυ μην βιαζεστε!
Δεν ειναι καθολου ετσι.
Περιμενετε λιγο την επισημη ανακοινωση του Νασου :wink:
Το link για το forum με τη μαρτυρία κάποιου που την είδε στο ράφι με αυτή την τιμή:
h**p://www.avforum.gr/showthread.php?p=353545#post353545

Και φυσικά η δική μου μαρτυρία που επικοινώνησα με το media markt Αθήνας.

Reaction score
4
Μονο μην μας πει οτι η δικια μας ειναι η φουλ με το usb reader και το pip
γιατι για 300 ευρω δεν τα κοβω

Reaction score
0
Δεν μπορεί να είναι χωρίς ΦΠΑ γιατί ρώτησα και για το SAMSUNG DVD 850 που με ενδιαφέρει (ήθελα να δω αν είχε πέσει η τιμή) και μου είπε αυτήν που ήξερα: 149 Ευρώ (με το ΦΠΑ). Αλλά και έτσι να είναι αν βάλεις και το courier πάλι πιο πάνω βγαίνουμε.

Reaction score
0
santon said:
sw1ivr said:
Η τιμή που λέτε 1599 ευρώ είναι χωρίς φπα αρα 1599 * 1,19 = 1902 ευρώ.
Ε καλα μωρε πως κανετε ετσι 300 πανω 300 κατω... :)
Με 300 κάτω έπαιρνα DVD που φυσάει. Δεν θα αρκούμουν σε Samsung 850. :(

V

VIDEOMIX

Guest
Να βεβαιωθείτε για το εαν πρόκειται για το ίδιο ακριβώς μοντέλο. AMOI σκέτο, δεν λέει τίποτα.

Reaction score
0
VIDEOMIX said:
Να βεβαιωθείτε για το εαν πρόκειται για το ίδιο ακριβώς μοντέλο. AMOI σκέτο, δεν λέει τίποτα.
Κάποιος που την έχει παραλάβει από Αθήνα ας πάει από το Media Markt να επιβεβαιώσει το μοντέλο. Πάντως τα προβλήματα που περιγράφει το άτομο που την είδε θυμίζουν τα δικά μας (έντονο κόκκινο, πρόβλημα στα χρώματα).

Reaction score
0
Η τιμή του Media Markt δεν ισχύει σε καμία περίπτωση και είναι αποτέλεσμα α) σύγχυσης κωδικών και β) έλλειψης επαγγελματισμού κάποιων ανθρώπων.
Σύντομα θα λυθεί το θέμα διότι η παραπληροφόρηση και η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορούν να επιφέρουν.
Αυτό που θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι ότι η τιμή θα είναι 2.200 για αρκετό διάστημα!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Για να προσθεσω στα προηγουμενα.
Καλα βρε παιδια , ενα search στο internet δεν κανετε για να δειτε εαν υπαρχουν πουθενα αυτες οι τιμες πριν γραψετε οσα γραψατε?
:wink:

Reaction score
4
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Για να προσθεσω στα προηγουμενα.
Καλα βρε παιδια , ενα search στο internet δεν κανετε για να δειτε εαν υπαρχουν πουθενα αυτες οι τιμες πριν γραψετε οσα γραψατε?
:wink:
Βρε Ανδρεα μα τελικα εγω καταλαβα οτι αυτες οι τιμες μπηκαν στο mediamarkt αλλο αν εγινε λαθος, που θες να το ξερουμε;
Δηλαδη εσυ παιρνεις ενα χυμο απο το σουπερ της γειτονιας σου και το βλεπεις σε αλλο σουπερ πιο φτηνο , θα σκεφτεις οτι καποιος μπερδεψε τους κωδικους η οτι το εχει προσφορα ;

Reaction score
0
ένα γρήγορο search που έκανα στο net την βρήκα 1930 euro με το vat.

h**p://www.ohmegaelectronics.cz/scripts/home.php?language=en

Reaction score
4
kiteman said:
ένα γρήγορο search που έκανα στο net την βρήκα 1930 euro με το vat.

h**p://www.ohmegaelectronics.cz/scripts/home.php?language=en
Αυτη ειναι η τιμη της σταθερα εδω και τρεις μηνες, παντου γυρω στα 1900 πραγμα που το ξεραμε και το ειχαμε αποδεχτει..
το 1600 μας επεσε λιγο βαρυ αλλα αν εκανε λαθος ο υπαλληλος στην αποθηκη να τον μαστιγωσουν με τον πρεποντα τροπα, γερμανοι ειναι αυτοι κατι θα ξερουν  :lol:

Μια συγγνωμη στο Νασο την οφειλουμε νομιζω !

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster