POWER BUY - HUMAX HDCI-2000 & HD WorldCup 2006

Reaction score
0
Yiannis.Larissa said:
Εχω ήδη την κάρτα του Euro1080 απο την αγορά του QualiTV-Euro1080IRCI.
Ενδιαφέρομαι μόνο για τον δέκτη σε αυτή την τιμή και για την καρτα του TPS.
Στη Λάρισα με 1.80μ η συχνότητα 12168/V στον Astra @19.2E που έδειχνε παλιά το Euro1080 και τώρα δείχνει demo HD έχει οριακο σήμα αλλα ολη την ημέρα.
Το ιδιο καναλι στον Astra @23E, ποτε το πιάνω, πότε όχι .....
Αυτά για ενημέρωση των ΑΘΗΝΑΙΩΝ και προς τα ΚΑΤΩ (Νότια ) .....
Επίσης το "ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ" πως και απο ποιον θα Δεσμευτεί ???
Οπως πολύ καλά γνωρίζεται και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς 2006, το περιβόητο Euro1080 μου απάντησε έτσι κυνικά, αλλά είχε και σχετική ανακοίνωση στη σελίδα του, οτι "ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ την ΚΑΡΤΑ μεχρι το 2010", αλλά εσείς όλοι οι άλλοι εκτός απο Βέλγους, Ολλανδούς, Λουχεμβουργιανούς και Σκανδιναυούς αν θυμάμαι καλά, θα τους δείτε "κονσέρβα" λογω "δικαιωμάτων" .....

Τα γράφω έτσι για την Ιστορία, μην τυχόν και επαναληφθεί .....
Θα μου πείτε θα μας μείνει ο δέκτης .... ε κάτι είναι και αυτό ...
Φυσικά Πάνο είμαι και γώ μέσα στο πακέτο Humax+Euro1080 .............θα σε παρακαλούσα όμως να εξετάσεις και τις επιφυλάξεις του Yannis.Larissa , που είναι ΗΔΗ συνδρομητής του Euro1080

Reaction score
6
Είμαι και εγώ ήδη συνδρομητής του Euro1080 και έφαγα και εγώ πόρτα με τους χειμερινούς ολυμπιακούς του Τορίνο, με την δικαιολογία ότι η ζωντανή μετάδοση προοριζόταν μόνο για τους Σκανδιναυούς συνδρομητές και όχι για όλους...
Το Euro1080 έχει ήδη ανακοινώσει ότι οι Γερμανοί συνδρομητές του δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν την HD μετάδοση (λόγω δικαιωμάτων του Premiere φυσικά).....
Οπότε, πρέπει να το διασφαλίσουμε λίγο το θέμα.... Όσον αφορά την λήψη του Euro1080, αυτή τη στιγμή είναι αδύνατη, με εξαίρεση το HD-1 από τον Eutelsat W3A στις 7East, όπου όμως η εκπομπή γίνεται σε DVB-S2 ελεύθερα αλλά απ'ότι φαίνεται ακόμα κάνουν δοκιμές...
Ας μας επιβεβαιώσουν ότι θα μπορούμε να το πιάσουμε από τον Astra 19.2 (μήπως από τον νέο Astra 1KR ??) καθώς και από την πανευρωπαική δέσμη του Sirius (γιατί την άλλη μόνο αν έχεις μπάρμπα στις εγκαταστάσεις του OΤΕ στις Θερμοπύλες την πιάνεις.... :lol:) .....
Εγώ πάντως , αφού έχω ήδη την κάρτα του euro1080, με βλέπω για το πακέτο του TPS (το οποίο το πιάνουμε άνετα...)

Τέλος, αφού ο δέκτης δεν έχει ενσωματωμένο cam, δεν βάζουμε και ένα cam στο Powerbuy??? (irdeto για το Euro1080, viaccess για το TPS HD, ή μήπως ακόμα καλύτερα ένα UCAS που να δουλεύει και με τα δυο συστήματα πχ dragon???)

Reaction score
1
Εγώ μόλις αγόρασα τον 2000 και με ενδιαφέρει μόνο η συνδρομή (αλλά δεν δεσμεύομαι ακόμη).

Στην ΑΜΟΙ όμως, που επίσης έχω, η σύνδεση HDMI - HDMI παράγει ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ εικόνα από το SCART to SCART. Ξέρει κανείς γιατί?

Reaction score
2
Να ρωτησω κι εγω αυτους που εχουν ηδη συνδρομη με το 1080, τι ακριβως δειχνει το καναλι (αθλητικα, ταινιες , ντοκυμανταιρ ή τι άλλο ?).
Επισης αν δειχνει ταινιες-ντοκυμαντερ , εχει την αυθεντικη ηχητικη μπαντα?
Γιατι αν ειναι να βλεπω τον Χαρισον Φορντ να μιλαει Γερμανικα θα ξερασω!
Και κατι ακομη... μηπως ξερει κανεις αν ανοιγει (νομιμα παντα) το 1080 ή το TPS HD με καποια καρτα για PC ?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Στις 20 Μαρτίου 2006 το Euro1080 ανακοίνωνε την συνεργασία του με την Infront, την επίσημη εταιρία διανομής τηλεοπτικου σήματος σε παγκόσμιο επίπεδο του FIFA World Cup 2006 απο την Γερμανία.

Η Infront και μέσω του Euro1080 θα μεταδίδει σε Ευρωπαικές χώρες , συμπεριλαμβανομένης ΚΑΙ της Ελλάδας, το σήμα HD που θα παίρνει για ταινίες και προβολή σε αίθουσες ΑΛΛΑ και το HD σήμα για το Κύπελλο....

H HBS θα παράγει το HD τηλεοπτικό σήμα το οποίο θα διανέμει η Infront ΜΕΣΩ του EURO1080 στην Ευρώπη.

Εσεις σε ποιά δέσμη λέτε να το μεταδώσει για να το πουλήσει σε "private homes across Europe"  συμπεριλαμβανομένης ΚΑΙ της Ελλάδας????

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου σε μορφή PDF...

Reaction score
6
Πάνος Οπλοποιός said:
Στις 20 Μαρτίου 2006 το Euro1080 ανακοίνωνε την συνεργασία του με την Infront, την επίσημη εταιρία διανομής τηλεοπτικου σήματος σε παγκόσμιο επίπεδο του FIFA World Cup 2006 απο την Γερμανία.

Η Infront και μέσω του Euro1080 θα μεταδίδει σε Ευρωπαικές χώρες , συμπεριλαμβανομένης ΚΑΙ της Ελλάδας, το σήμα HD που θα παίρνει για ταινίες και προβολή σε αίθουσες ΑΛΛΑ και το HD σήμα για το Κύπελλο....

H HBS θα παράγει το HD τηλεοπτικό σήμα το οποίο θα διανέμει η Infront ΜΕΣΩ του EURO1080 στην Ευρώπη.

Εσεις σε ποιά δέσμη λέτε να το μεταδώσει για να το πουλήσει σε "private homes across Europe"  συμπεριλαμβανομένης ΚΑΙ της Ελλάδας????

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου σε μορφή PDF...
Αποσπάσματα από την παραπάνω ανακοίνωση:
.......Euro1080 has acquired the non-exclusive broadcast rights for theatrical venues or
cinemas on a pay basis. It entitles the company to pick up the HDTV live feed at the
International Broadcast Center (IBC) in Munich and to distribute it to cinemas in 23
European countries, including Belgium, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech
Republic, Denmark, Finland, Greece, Hungary, Ireland, Latvia, Luxembourg, the
Netherlands, Norway, Russia, Serbia-Montenegro, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden,
Switzerland, Ukraine, and the United Kingdom. By cooperating with Euro1080, cinemas
will be able to organise live, pay HDTV exhibitions of the 2006 FIFA World Cup™.....

.......Furthermore, Euro 1080 has started talks with 2006 FIFA World Cup™ Official
Broadcasters to bring this competition in selected markets also to home viewers in HD
quality. At this stage the majority of households in Europe will receive the signal only in
standard definition format............................

...........“The agreement with Infront is very important for a media company such as Euro1080. At
present negotiations are under way in several countries with cinema owners and very
soon we will be able to give a first overall view of the deals made. In the meantime, we work on agreements with Official Broadcasters to bring the World Cup also to private homes across Europe.”...............

Η ανακοίνωση αφορά μεταδόσεις σε αίθουσες με εισιτήριο (από τις οποίες το Euro1080 φυσικά θα κονομήσει...) σε διάφορες χώρες συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας..
Στη συνέχεια λέει ότι έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για τη μετάδοση σε HD για "home viewers" σε "selected markets"...
Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι στα selected markets θα περιλαμβάνετε και η Ελλάδα? (πόσο μάλλον τη στιγμή που απέδειξαν με τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς ότι δεν μας θεωρούν όχι selected αλλά ούτε καν market..... :( )
Και φυσικά αυτό που τους ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να κλείσουν συμφωνίες με αίθουσες και Official broadcasters (για SD μεταδόσεις φυσικά)....

Τέλος, σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση του Euro1080 οι μεταδόσεις θα γίνουν από τον Astra 23.5 μέσω της συχνότητας του HD-2 και δεύτερης συχνότητας όταν θα υπάρχουν παράλληλα 2 αγώνες....... :(

Μακάρι να το δείξουν (και να μπορούμε να το δούμε και εμείς οι Έλληνες συνδρομητές του), αλλά η ιστορία μέχρι στιγμής άλλα έχει δείξει...
Λυπάμαι αλλά δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος ως προς το Euro1080.... :(

Μήπως φταίει ότι εδώ και 2 χρόνια μας παραμυθιάζουν ότι θα πιάνουμε και στην Ελλάδα τα κανάλια τους..???? (να σας θυμίσω τα σχέδιά τους για κάλυψη της Ελλάδας με τον Hellassat αλλά και τον Turksat???? Που είναι τα κανάλια???οεο???)
Μήπως επειδή έχω στα χέρια μου μια συνδρομητική κάρτα των 200 ευρώ η οποία δεν έχει χρησιμεύσει ούτε μια φορά????
Ή μήπως δεν φταίνε αυτοί (αφού άλλωστε στους όρους της κάρτας αναφέρουν ότι δεν ευθύνονται αν αλλάξουν δορυφόρο και εσύ δεν πιάνεις τα κανάλια τους, παρά κόψε το λαιμό σου και βάλε 8μετρο πιάτο για να μας πιάνεις - επιστροφές δεν δεχόμαστε...)????

Μάλλον εμείς φταίμε που ενθουσιαζόμαστε εύκολα γιατί μας αρέσει να παρακολουθούμε τις εξελίξεις... Δυστυχώς όμως ξεχνάμε ότι ζούμε σε μια χώρα που δεν την υπολογίζουν και πολύ....

Η λύση του TPS HD μάλλον είναι η πιο σίγουρη αυτή τη στιγμή.....

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Deliol δεν εχεις άδικο να πιστεύεις ότι μας εχουν λίγο "παραμελημένους" εδώ στην Ελλάδα, οι φίλοι μας (!).

Βέβαια ο βαθύτερος λόγος που σταμάτησε η εκπομπή HD απο τον HellasSat είναι ότι πολύ απλά οι φίλοι μας απο το Βέλγιο ΔΕΝ πλήρωναν την συνδρομή τους και ήθελαν "ΤΣΑΜΠΑ" την χρήση του δορυφόρου μας...

Εγω πιστεύω ότι θα γίνουν πράξη αυτα που ξέρω , δεν είμαι όμως και ο Πρόεδρος του Euro1080 για να χαράξω την πολιτική της εταιρίας.
Εξάλλου θα υπάρξει και το TPS. Μην ξεχνάτε ότι ο δέκτης ΔΕΝ είναι δεσμευμένος ΠΟΥΘΕΝΑ και σε κανένα πάροχο, όπως ο 1000.

Εχω και εγώ δέκτη HD Quali με συνδρομή Euro 1080. Οπότε η δική μου συνδρομή ισχύει.

Φυσικά όμως παραγγέλνω και εγώ δέκτη γιατι η τελική του τιμή είναι ιδιαίτερα ελκυστική και πιστέψτε με , ΔΕΝ έχει καθόλου σκοπό το κέρδος αυτο το POWERBUY, παρα μόνο την διευκόλυνση των μελών και φίλων του AVSite, για το Hobby μας...

Θα σας ανακοινωθούν την Μ.Δευτέρα - Μ.Τρίτη πόσα τεμάχια θα είναι το limit και μέχρι πότε θα υπάρχει το PowerBuy.
Μέχρι τότε δηλώστε συμμετοχή....

VG

Reaction score
0
Νομιζω οτι το βασικοτερο θεμα ειναι αν θα...εχουμε σημα ή αν θα εχουμε απλα ενα δεκτη να κοσμει το σαλόνι μας.Κανεις δεν μιλησε για το οικονομικο και για το που θα πανε τα λεφτα.

Μιλωντας για τον εαυτο μου και μονο,το βρίσκω δυσκολο να αποφασισω αν θελω να συμμετασχω σε κατι αβεβαιο,γιατι η εντυπωση που σχηματισα απο τα ανωθεν (και παρακαλω να με διορθώσετε αν κανω λαθος) ειναι οτι δεν εχουμε καμια εξασφαλιση.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Ακόμη και εαν η μετάδοση με το Euro1080 δεν γίνει (...) τότε η λυση του TPS ή του Sky Italia είναι σίγουρη.

Διαβάστε το δελτίο τυπου απο την Viaccess

VIACCESS World First: Launching of MPEG4 HD Set-Top Boxes with Viaccess Conditional Access - 10/03/2006

VIACCESS S.A. , the European leader in conditional access for pay television and protection of digital content over broadband networks, is proud to participate in launch of the TPS HD TV and to secure the HD TV content.

TPS subscribers of premium channels will benefit from the HD quality on MPEG 4 set top boxes, manufactured by Thomson with a ST Microelectronic chipset embedded.

In June 2006, TPS will broadcast the Football World Cup in HD and will propose the full matches from TF1 and M6 channels.

TPS HD content will be secured with the last smart card generation, Buda Card, a technology already deployed by TPS to secure its MPEG2 offer.

Through this deployment, VIACCESS shows its supremacy in HD technology with MPEG4 standard.

As Mathias Hautefort - VIACCESS CEO - underlines it; "We are proud to take to our customer TPS in the deployment by this new promising technology".
Το TPS θα μεταδώσει απο τον HOTBIRD 6 στις 13 μοίρες, που πιάνουμε στην Ελλάδα με πιάτο 90 εκατοστών και άνω, απο τα κανάλια TF1 και Μ6 το Παγκόσμιο. Δείτε το σχετικό ίχνος απο τον King of Sat και τις αναφορές λήψης.

Το Sky Italia θα μεταδώσει το Παγκόσμιο ποδοσφαίρου απο τις συχνότητες του Hotbird 2 στην δέσμη ΗΒ2Super που είναι δυνατη η λήψη της απο την Ελλάδα με πιάτο 1,2

Επίσης το BBC, SkyHD, Premiere, Canal Digital θα είναι τα άλλα που δυστηχώς δεν μπορούμε να πιάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες απο την Δευτέρα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Πανο , νομιζω πως επικρατει μια γενικοτερη συγχυση οποτε καλο θα ηταν να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα.

1.Ειτε αυτον τον δεκτη αγορασουμε ειτε οποιονδηποτε αλλον με δυνατοτητες αποκωδικοποιησης MPEG4 /h264 τοτε και μονο τοτε θα μπορουμε να δουμε τα νεα HD δορυφορικα φορμα.Σωστο?

2.Με τον Humax2000 θα μπορουμε να παρακολουθησουμε ανετα τα καναλια της Nova.Σωστο?

3.Το μονο HD πακετο που δεν θα μπορουμε να δουμε με τον εν λογω δεκτη ειναι το Αγγλικο Sky HD για το οποιο χρειαζεται αλλος ιδιαιτερος δεκτης ο οποιος "παιζει" μονο το συγκεκριμενο μπουκετο.Σωστο?

4.Οποιες αλλες αδυναμιες παρακολουθησης HD καναλιων θα οφειλονται στην γεωγραφικη θεση την χωρα μας - και συνεπως στο ασθενεστατο σημα- και οχι στον συγκεκριμενο δεκτη.Σωστο?

5.Συνολικα , αγοραζοντας καποιος τον Humax εχει αυτοματως προσβαση σε ολα τα δορυφορικα HD και μη καναλια , που καποιος μπορει να "πιασει" απο την χωρα μας.Σωστο?

6.Τελος , για τα καναλια με κανονικο σημα(SD) υπαρχει η δυνατοτητα upconversion εως τις 1080i.Σωστο?

Reaction score
1
Ανδρέα σε ότι αφορά την NOVA θέλει επιπλέον irdeto cam που το κόστος του είναι περίπου στα 50 ευρώ.
Σε όλα τα άλλα νομίζω οτι η απάντηση είναι θετική.
Φιλικά
Γιάννης

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
1.Ειτε αυτον τον δεκτη αγορασουμε ειτε οποιονδηποτε αλλον με δυνατοτητες αποκωδικοποιησης MPEG4 /h264 τοτε και μονο τοτε θα μπορουμε να δουμε τα νεα HD δορυφορικα φορμα.Σωστο?
ΣΩΣΤΟ. Κανείς άλλος δέκτης χωρίς αυτές τις ιδιαιτερότητες (Mpeg4 / DVB-S2) δεν μπορεί να παίξει σήμα High Definition (HDTV).

2.Με τον Humax2000 θα μπορουμε να παρακολουθησουμε ανετα τα καναλια της Nova.Σωστο?
ΣΩΣΤΟ. ΟΛΑ τα κανάλια της NOVA μπορούν να παίξουν κανονικά με την συνδρομητική κάρτα. Υπάρχουν 2 ελέυθερα CI (Conditional Access) slots για να πάρουν
μοντούλα (module). Χρειάζεται απλώς μια μοντούλα IRDETO ή κάποια συμβατή, πχ MATRIX κλπ, για να μπορέσει να δεχθεί την κάρτα της NOVA.

3.Το μονο HD πακετο που δεν θα μπορουμε να δουμε με τον εν λογω δεκτη ειναι το Αγγλικο Sky HD για το οποιο χρειαζεται αλλος ιδιαιτερος δεκτης ο οποιος "παιζει" μονο το συγκεκριμενο μπουκετο.Σωστο?
ΣΩΣΤΟ. Το SkyHD απαιτεί ΔΙΚΟ του δέκτη και τον παρέχει μαζί με το αντίστοιχο πακέτο συνδρομής.

4.Οποιες αλλες αδυναμιες παρακολουθησης HD καναλιων θα οφειλονται στην γεωγραφικη θεση την χωρα μας - και συνεπως στο ασθενεστατο σημα- και οχι στον

συγκεκριμενο δεκτη.Σωστο?
ΣΩΣΤΟ. Η καλή λήψη εξαρτάται απο το ιχνος που εκπέμπει ο κάθε δορυφόρος (footprint). Εχει να κάνει σχέση με την καμπυλότητα της γης και την ισχύ του δορυφορικού σήματος. Βεβαίως παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ή παραβολική κεραία λήψης (πιάτο) , το LNB και η ευαισθησία του δορυφορικού δέκτη.

5.Συνολικα , αγοραζοντας καποιος τον Humax εχει αυτοματως προσβαση σε ολα τα δορυφορικα HD και μη καναλια , που καποιος μπορει να "πιασει" απο την χωρα μας.Σωστο?
ΣΩΣΤΟ. Οπως και όλοι οι δέκτες της αγοράς. Οσοι πετάνε πάνω απο την Ελλάδα και το ιχνος τους "βλέπει" Ελλάδα είναι εφικτή η λήψη τους. Πχ Hotbird, ΗellasSat, Astra κλπ.

6.Τελος , για τα καναλια με κανονικο σημα(SD) υπαρχει η δυνατοτητα upconversion εως τις 1080i.Σωστο?
ΣΩΣΤΟ. Ο δέκτης δίνει την δυνατότητα σε ένα κανάλι SD να το μετατρέψει στην έξοδο του απο την HDMI, Component σε πολύ καλύτερης ανάλυσης απο ότι ήταν. Βέβαια σε καμμία περίπτωση δεν θα είναι το φυσικό (natural) HDTV σήμα.

Οποιος άλλος έχει απορίες , μην διαστάσει να τις θέσει πρός απάντηση.

Αντρέα ηταν καλή η ιδέα για ενα μικρό FAQ, για να φύγουν κάποιες απορίες.

Reaction score
0
Κι εγώ μέσα είμαι!

Πάνο μπορεί να γίνει κάτι και με κάτοπτρο; Δεν έχω και θα ήθελα ένα...
Μπορεί να μπει σαν προαιρετικό;
Thanx!

Reaction score
1
Πάντως στα SD κανάλια μέσω HDMI η ποιότητα είναι χειρότερη απ'ότι σε σύνδεση με scart.
Αντίθετα,σε HD κανάλια,η εικόνα απογειώνεται με την HDMI.

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Πανο , νομιζω πως επικρατει μια γενικοτερη συγχυση οποτε καλο θα ηταν να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα.

4.Οποιες αλλες αδυναμιες παρακολουθησης HD καναλιων θα οφειλονται στην γεωγραφικη θεση την χωρα μας - και συνεπως στο ασθενεστατο σημα- και οχι στον συγκεκριμενο δεκτη.Σωστο?

6 στα 6 ο Ανδρέας!

Ο Humax σαν επιλογή δέκτη είναι ο πιο σωστός, λόγω ονόματος, λόγω πιθανών "αναβαθμίσεων" που θα βγούν και βασικά λόγω έλλειψης σοβαρού ανταγωνισμού.

Οπως συζήτησα με τον κυριο Γενικό εμείς που έιμαστε συλλέκτες οπτικό-ακουστικού υλικού εχουμε ένα μειονέκτημα με δέκτες ανευ PVR, ότι ότι βλεπουμε το "ξεχνάμε" αφου δεν υπάρχει τρόπος εγγραφής. Και DVD-Recorder να βάλεις Hogh Definition δεν θα γράψει.

Ο Reelbox που γνωρίζω ότι αντιπροσωπευεις Ανδρέα τι πάιζει? Ετοίμασαν κανένα update σοβαρό που να λύνει τα προβλήματα του? Δουλέυει με H.264? Μπορεί να αποτελέσει την ενναλακτική ενός high end STB power buy, ή όχι ακόμα?

Reaction score
1
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Πάντως στα SD κανάλια μέσω HDMI η ποιότητα είναι χειρότερη απ'ότι σε σύνδεση με scart.
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ και νόμιζα ότι είναι πρόβλημα με την ΑΜΟΙ ! - Μήπως όμως είναι πρόβλημα του αποκωδικοποιητή? Δεν θα έπρεπε να δείχνει καλύτερα μέσω HDMI από τη στιγμή μάλιστα που ‘ανεβάζει το σήμα στα 1080i?

Dream, σε τί συχνότητα είναι το Free to Air Canal+ HD για να δοκιμάσω?

Reaction score
14
moonprince said:
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ και νόμιζα ότι είναι πρόβλημα με την ΑΜΟΙ ! - Μήπως όμως είναι πρόβλημα του αποκωδικοποιητή? Δεν θα έπρεπε να δείχνει καλύτερα μέσω HDMI από τη στιγμή μάλιστα που ‘ανεβάζει το σήμα στα 1080i?

Dream, σε τί συχνότητα είναι το Free to Air Canal+ HD για να δοκιμάσω?
11242 V - tp 2 - TPS HD promo DVB - MPEG-4/HD 27500-3/4 - 13809 - 33 318-200 - 36 F

Reaction score
1
Λοιπόν, τελικά είναι θέμα δέκτη. Πράγματι τα SD κανάλια παίζουν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ σε HDMI παρά σε SCART. Τα HD όμως είναι ΣΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προσπαθώ να μαζέψω το σαγόνι μου από το πάτωμα.

Προφανώς, λοιπόν, η HUMAX πρέπει να κάνει κάτι σε Software για να διορθώσει την εικόνα των SD στην HDMI έξοδο.

Ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα εσένα Dream - αυτό δεν ακυρώνει το να βρεθούμε.

Reaction score
6
Πάνος Οπλοποιός said:
Deliol δεν εχεις άδικο να πιστεύεις ότι μας εχουν λίγο "παραμελημένους" εδώ στην Ελλάδα, οι φίλοι μας (!).

Βέβαια ο βαθύτερος λόγος που σταμάτησε η εκπομπή HD απο τον HellasSat είναι ότι πολύ απλά οι φίλοι μας απο το Βέλγιο ΔΕΝ πλήρωναν την συνδρομή τους και ήθελαν "ΤΣΑΜΠΑ" την χρήση του δορυφόρου μας...

Εγω πιστεύω ότι θα γίνουν πράξη αυτα που ξέρω , δεν είμαι όμως και ο Πρόεδρος του Euro1080 για να χαράξω την πολιτική της εταιρίας.
Εξάλλου θα υπάρξει και το TPS. Μην ξεχνάτε ότι ο δέκτης ΔΕΝ είναι δεσμευμένος ΠΟΥΘΕΝΑ και σε κανένα πάροχο, όπως ο 1000.

Εχω και εγώ δέκτη HD Quali με συνδρομή Euro 1080. Οπότε η δική μου συνδρομή ισχύει.

Φυσικά όμως παραγγέλνω και εγώ δέκτη γιατι η τελική του τιμή είναι ιδιαίτερα ελκυστική και πιστέψτε με , ΔΕΝ έχει καθόλου σκοπό το κέρδος αυτο το POWERBUY, παρα μόνο την διευκόλυνση των μελών και φίλων του AVSite, για το Hobby μας...

Θα σας ανακοινωθούν την Μ.Δευτέρα - Μ.Τρίτη πόσα τεμάχια θα είναι το limit και μέχρι πότε θα υπάρχει το PowerBuy.
Μέχρι τότε δηλώστε συμμετοχή....
Δυστυχώς μας έχουν παραμελήσει, αλλά πιστεύω και εγώ ότι αυτό θα αλλάξει σιγά-σιγά...
Ίσως αγοράζοντας έναν ικανό αριθμό δεκτών, να μπορούμε να τους ασκήσουμε και περισσότερη πίεση ώστε να μας προσέξουν.... (μιλάω φυσικά για το Euro1080)

Εννοείται από το πρώτο μου post ότι είμαι μέσα για το δέκτη, την κάρτα του Euro1080 την έχω ήδη, οπότε περιμένω να μάθω και την τιμή του TPS HD (τα TF-1 HD και M6  HD τα πιάνουμε ήδη και αρκετά καλά θα έλεγα με 1,20μ πιάτο, στην 10834V του Hotbird καθώς είναι DVB-S - αν παραμείνουν έτσι ίσως να μπορούμε να γράψουμε και κάτι για τους υπόλοιπους φίλους μας χωρίς πιάτο... :wink: )
Επιμένω πάντως να βάλουμε και ένα cam στο Powerbuy , ίσως κάτι που να μπορεί να χειριστεί και irdeto και viaccess (και ίσως να έχει και τα "υπόλοιπα" καλούδια)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop