Most visitors online was 3439 , on 16 Sep 2025
Αυτή τη στιγμή αυτά ειναι τα HD κανάλια του Hotbird που μπορείς να δεις με Skystar2 (+την ανάλογη συνδρομητική κάρτα με usb phoenix όπου χρειάζεται)toxotis70 said:Φιλε Deliol, ta Γαλλικα καναλια HD (οχι Promo) tα βλεπεις ? (εγω θα μπορω να τα δω με PC+Skystar 2 + Cam ?)
Ti δειχνουν ?
Εχουν Αγγλικο (αυθεντικο) καναλι ηχου η οχι ?
Telos, το Εuro 1080 me ti διαμετρο πιατου το πιανεις ?
deliol said:Αυτή τη στιγμή αυτά ειναι τα HD κανάλια του Hotbird που μπορείς να δεις με Skystar2 (+την ανάλογη συνδρομητική κάρτα με usb phoenix όπου χρειάζεται)toxotis70 said:Φιλε Deliol, ta Γαλλικα καναλια HD (οχι Promo) tα βλεπεις ? (εγω θα μπορω να τα δω με PC+Skystar 2 + Cam ?)
Ti δειχνουν ?
Εχουν Αγγλικο (αυθεντικο) καναλι ηχου η οχι ?
Telos, το Εuro 1080 me ti διαμετρο πιατου το πιανεις ?
![]()
Όπως βλεπεις τα περισσότερα έχουν 2 κανάλια ήχου (σε dolby ditigal φυσικά), άλλωστε τουλάχιστον το TPS έχει παράδοση και μεταδίδει κανονικά τον Αγγλικό ήχο όπου υπάρχει, δεν βλέπω το λόγο λοιπόν να μην τον μεταδίδει και στα HD του κανάλια...
Το Sky Italia HD αναφέρει ιταλικό και αγγλικό ήχο (το τσέκαρα προχθές)...
Όλα αυτά τα κανάλια είναι αυτή τη στιγμή σε DVB-S (και Mpeg4/h264) οπότε με την Skystar 2 τα πιάνεις κανονικά... Τώρα, αν αποφασίσουν να γυρίσουν σε DVB-S2 , θα έχεις πρόβλημα καθώς η SKystar δεν θα μπορεί να τα πιάσει... Υπομονή μέχρι να έρθουν οι κάρτες DVB-S2 (έχουν ήδη ανακοινωθεί 3, της KNCOne, της Technotrend και της Twinhan)
To Euro1080 από τον Eutelsat W3A (7east) όσο ήταν σε DVB-S, ήταν πανεύκολη η λήψη του (πιστεύω ότι ακόμα και με 80cm βγαίνει άνετα)... Τώρα που γύρισε σε DVB-S2 δεν το πιάνω (λόγω skystar2), αλλά δεν νομίζω ότι θα δυσκόλεψε η λήψη του....![]()
Λοιπόν;Επιλογή συνδρομής Euro 1080 με κόστος 200 Ευρώ (ναι είναι αληθινές οι τιμές) ΜΕΧΡΙ το 2010...!!!
Κι εγώ δεν έχω στημένο πιάτο ακόμη οπότε μπορώ να περιμένω...ak1s said:Eπειδή όμως δεν έχω πιάτο, και θα στηθεί μέσα στον Μάιο, μπορώ να περιμένω για δέκτη, αν κάποιοι άλλοι συμφορουμίτες θέλουν να πάρουν πρώτοι.