POWER BUY - HUMAX HDCI-2000 & HD WorldCup 2006

Reaction score
152
ΜΕΤΑ ΤΑ P-BUY ΓΙΑ ΚISS-ΑΜΟΙ ΔΗΛΩΝΩ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ.
:D :D :D :D :D :D
HAT-TRICK KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.....
8) 8) 8) 8) 8) 8)

Reaction score
2
Φιλε Deliol, ta Γαλλικα καναλια HD (οχι Promo) tα βλεπεις ? (εγω θα μπορω να τα δω με PC+Skystar 2 + Cam  ?)
Ti δειχνουν ?
Εχουν Αγγλικο (αυθεντικο) καναλι ηχου η οχι ?
Telos, το Εuro 1080 me ti διαμετρο πιατου το πιανεις ?

V

VIDEOMIX

Guest
Μπήκα στο site σήμερα μετά απο 3 μέρες, γι'αυτό και καθυστερημένα δηλώνω ΝΑΙ σε πλήρες πακέτο. Πιάτο τεράστιο έχω με 2 lnb, και μια τηλεόραση HD χρειάζωμαι. Μέχρι το mudial όμως, κάτι θα γίνει και για την tv. 8)

Reaction score
6
toxotis70 said:
Φιλε Deliol, ta Γαλλικα καναλια HD (οχι Promo) tα βλεπεις ? (εγω θα μπορω να τα δω με PC+Skystar 2 + Cam  ?)
Ti δειχνουν ?
Αυτή τη στιγμή αυτά ειναι τα HD κανάλια του Hotbird που μπορείς να δεις με Skystar2 (+την ανάλογη συνδρομητική κάρτα με usb phoenix όπου χρειάζεται)

Όπως βλεπεις τα περισσότερα έχουν 2 κανάλια ήχου (σε dolby ditigal φυσικά), άλλωστε τουλάχιστον το TPS έχει παράδοση και μεταδίδει κανονικά τον Αγγλικό ήχο όπου υπάρχει, δεν βλέπω το λόγο λοιπόν να μην τον μεταδίδει και στα HD του κανάλια... :wink:
Το Sky Italia HD αναφέρει ιταλικό και αγγλικό ήχο (το τσέκαρα προχθές)...

Όλα αυτά τα κανάλια είναι αυτή τη στιγμή σε DVB-S (και Mpeg4/h264) οπότε με την Skystar 2 τα πιάνεις κανονικά... Τώρα, αν αποφασίσουν να γυρίσουν σε DVB-S2 , θα έχεις πρόβλημα καθώς η SKystar δεν θα μπορεί να τα πιάσει... Υπομονή μέχρι να έρθουν οι κάρτες DVB-S2 (έχουν ήδη ανακοινωθεί 3, της KNCOne, της Technotrend και της Twinhan)

To Euro1080 από τον Eutelsat W3A (7east) όσο ήταν σε DVB-S, ήταν πανεύκολη η λήψη του (πιστεύω ότι ακόμα και με 80cm βγαίνει άνετα)... Τώρα που γύρισε σε DVB-S2 δεν το πιάνω (λόγω skystar2), αλλά δεν νομίζω ότι θα δυσκόλεψε η λήψη του.... :D

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
deliol said:
toxotis70 said:
Φιλε Deliol, ta Γαλλικα καναλια HD (οχι Promo) tα βλεπεις ? (εγω θα μπορω να τα δω με PC+Skystar 2 + Cam ?)
Ti δειχνουν ?
Αυτή τη στιγμή αυτά ειναι τα HD κανάλια του Hotbird που μπορείς να δεις με Skystar2 (+την ανάλογη συνδρομητική κάρτα με usb phoenix όπου χρειάζεται)

Όπως βλεπεις τα περισσότερα έχουν 2 κανάλια ήχου (σε dolby ditigal φυσικά), άλλωστε τουλάχιστον το TPS έχει παράδοση και μεταδίδει κανονικά τον Αγγλικό ήχο όπου υπάρχει, δεν βλέπω το λόγο λοιπόν να μην τον μεταδίδει και στα HD του κανάλια... :wink:
Το Sky Italia HD αναφέρει ιταλικό και αγγλικό ήχο (το τσέκαρα προχθές)...

Όλα αυτά τα κανάλια είναι αυτή τη στιγμή σε DVB-S (και Mpeg4/h264) οπότε με την Skystar 2 τα πιάνεις κανονικά... Τώρα, αν αποφασίσουν να γυρίσουν σε DVB-S2 , θα έχεις πρόβλημα καθώς η SKystar δεν θα μπορεί να τα πιάσει... Υπομονή μέχρι να έρθουν οι κάρτες DVB-S2 (έχουν ήδη ανακοινωθεί 3, της KNCOne, της Technotrend και της Twinhan)

To Euro1080 από τον Eutelsat W3A (7east) όσο ήταν σε DVB-S, ήταν πανεύκολη η λήψη του (πιστεύω ότι ακόμα και με 80cm βγαίνει άνετα)... Τώρα που γύρισε σε DVB-S2 δεν το πιάνω (λόγω skystar2), αλλά δεν νομίζω ότι θα δυσκόλεψε η λήψη του.... :D

Άρα με μια κάρτα TPS και την κάρτα του euro1080 θα έχουμε τουλάχιστον 4 HD κανάλια...

Το TF1 και το M6 κατά πάσα πιθανότητα θα δείξουν το Μουντιάλ σε HD...

Reaction score
6
Με την Skystar και συνδρομή αυτή τη στιγμή μπορούμε να δούμε μόνο το TPS!!!!
Για το euro1080 χρειάζεται DVB-S2 PCI κάρτα !!!!!! (άσε που μέχρι στιγμής το Euro1080 στον W3A είναι ελεύθερο)

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Λοιπόν να κάνουμε μια σούμα με τους ενδιαφερόμενους να δούμε τι γίνεται....

ΟΝΟΜΑ ΔΕΚΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
ΑΝΔΡΕΑΣΚ 1 1
Π.Οπλοποιός 1
Σπύρος Μπλάτσιος 1 1
spilegou 1 1
Βαγγέλης Λάμπρου 1 1
manos76 1
Χ.Ακρατόπουλος 1 1
chrysos 1
GEO LINKS 1 1
Yiannis.Larissa 1 1
menelaos 1 1
deliol 1
moonprince 1
stergios 1 1
ezervoud 1 1
VIDEOMIX 1 1
----------------------------------------------------------
ΣΥΝΟΛΟ 15 12

Αρα μέχρι στιγμής υπάρχει συνολικό ενδιαφέρον για 15 δέκτες και 12 συνδρομές.

Εαν για κάποιο λόγο διαφωνήτε με την παραπάνω λίστα ή δεν είστε μέσα , απλώς δηλώστε το σε αυτο το topic.

Τωρα τα καλά νέα...

Οι δέκτες ΥΠΑΡΧΟΥΝ , όχι όλοι όμως.
Θα σας ανακοινωθεί πώς θα προχωρήσουμε σε αγορά τους πολύ σύντομα...

ΚΑΠΟΙΟΙ θα κάνουν ΠΑΣΧΑ HDTV...!!! Αναμείνατε στο ακουστικό σας....

Reaction score
3
Πάνο, είμαι μέσα για το δέκτη μόνο, δεδομένω ότι δεν γνωρίζω κάποια πράγματα σχετικά με το γενικότερο πρόγραμμα είτε του Euro1080 είτε του tps.
Αν κάποιος έχει άποψη για το αν αξίζουν τη συνδρομή μας το ένα ή το άλλο κανάλι αφ' ενός ή για το ποιό από τα δύο είναι καλύτερο, θα παρακαλούσα για τη γνώμη του. Επίσης πάρα πολύ σημαντικό είναι το στοιχείο της γλώσσας, αν είναι αγγλικά είμαστε εντάξει διαφορετικά υπάρχει πρόβλημα :)

Reaction score
0
Πάνο - Χρήστο και υπόλοιποι φίλοι...

Τα νέα από τη Γαλλία είναι πολύ καλά! Σήμερα συναντήθηκα με Γάλλο υπήκοο που μένει μόνιμα πλέον στην Κρήτη (πρόκειται για 60+ συνταξιούχο που όπως λέει και ο ίδιος εγκατέλειψε τη βροχή και την ομίχλη της Β. Γαλλίας για τον ήλιο και τη θάλασσα της Κρήτης) και μου είπε ότι από το TPS (έχει νόμιμη συνδρομή) επικοινώνησαν με τα παιδιά του στη Γαλλία (στο όνομα τους είναι η συνδρομή) και τους ενημέρωσαν ότι στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι HD εκπομπές σε κανονική ροή προγράμματος στα κανάλια TF1 - M6 - TPS STAR και τους πρότειναν αν θέλουν με ένα μικρό ποσό να τους αναβαθμήσουν τον δέκτη του πακέτου με έναν υψηλής ευκρίνειας(ακουτε εσεις εκεί στη ΝΟΒΑ?).

Μάλιστα όπως είπε ο καλός κύριος Φιλίπ το πρώτο πράγμα που τόνισαν από το γαλλικό κανάλι ήταν η μετάδοση του Μουντιάλ της Γερμανίας σε υψηλή ευκρίνεια.Τέλος τους ρώτησαν αν έχουν μοντούλα VIACCESS 2.5 γιατί σύμφωνα με τους τεχνικούς του καναλιού αυτή η έκδοση έχει δοκιμαστεί και είναι απόλυτα συμβατή με το TPS HD...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ...ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΚΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
ΟΝΟΜΑ ΔΕΚΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΑΝΔΡΕΑΣΚ 1 1
Π.Οπλοποιός 1
Σπύρος Μπλάτσιος 1 1
spilegou 1 1
Βαγγέλης Λάμπρου 1 1
manos76 1
Χ.Ακρατόπουλος 1 1
chrysos 1
GEO LINKS 1 1
Yiannis.Larissa 1 1
menelaos 1 1
deliol 1
moonprince 1
stergios 1 1
ezervoud 1
VIDEOMIX 1 1
georg9 1 1
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΝΑΚΗΣ 1
----------------------------------------------------------
ΣΥΝΟΛΟ 16 13

Απο ότι φαίνεται το TPS είναι 100% σίγουρο. Θα περιμένουμε να δούμε κόστος συνδρομής και θα προχωρήσουμε.

Για να δούμε και το
........

Reaction score
5
Και εγώ έχω δηλώσει μέσα για δέκτη (κάπου στην πρώτη-δεύτερη σελίδα). Και ρώτησα επίσης αν πετύχατε καλύτερη τιμή για την κάρτα του euro1080, γιατί αυτό υπονοείται εδώ:
Επιλογή συνδρομής Euro 1080 με κόστος 200 Ευρώ (ναι είναι αληθινές οι τιμές) ΜΕΧΡΙ το 2010...!!!
Λοιπόν;

Επειδή όμως δεν έχω πιάτο, και θα στηθεί μέσα στον Μάιο, μπορώ να περιμένω για δέκτη, αν κάποιοι άλλοι συμφορουμίτες θέλουν να πάρουν πρώτοι.

Ευχαριστώ
Ακης

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Πανο , ηδη εχουν αρχισει παιδια να επικοινωνουν μαζι μου για το πως θα παραλαβουν δεκτες μεσα στην Μεγαλη Εβδομαδα.
Μηπως πρεπει να βγαλεις μια λιστα για τους πρωτους που θα ερθουν σε επαφη μαζι σου(μεσω πμ υποθετω) οι οποιοι και να μπορουν να παραλαβουν αμεσα? :wink:

Reaction score
2
Ξερει κανεις την τιμη για συνδρομη στο TPS ΚΑΙ απο που θα την προμηθευτουμε ?

V

VIDEOMIX

Guest
Εγώ είμαι έτοιμος, καλωδιομένος, με το πιατάκι μου κλπ.
Αναμένω λοιπόν.
Υ.Γ. Πως μπορώ να έχω σύνδεση με χρωμοδιαφορές στην tv και με hdmi στον βιντεοπροβολέα, όλα αυτά ταυτόχρονα χωρίς βγάλε βάλε;

Reaction score
0
Μα πολύ απλά συνδέοντας τον HUMAX HDCI-2000 με συνιστώσες στην τηλεόραση και HDMI στον προβολέα και κάθε φορά επιλέγοντας μέσα από το μενού του την σωστή έξοδο...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
ak1s said:
Eπειδή όμως δεν έχω πιάτο, και θα στηθεί μέσα στον Μάιο, μπορώ να περιμένω για δέκτη, αν κάποιοι άλλοι συμφορουμίτες θέλουν να πάρουν πρώτοι.
Κι εγώ δεν έχω στημένο πιάτο ακόμη οπότε μπορώ να περιμένω...

Για τν συνδρομή τώρα Πάνο δεν το έχω αποφασίσει ακόμη. Υπάρχει κάποιο τηλ. επικοινωνίας με την MSG για να δω αν συνεργάζονται με κάποιον εδώ για να μου κάνει την εγκατάσταση του πιάτου???

Reaction score
1
Sorry που το αναφέρω αλλα γίνεται να βεβαιωθούμε ότι το TPS θα δείξει ΠΚ ΣΕ HD? Το λέω γιατί θα έπρεπε να το διαφημίζει τώρα που ξεκινάει το μπουκέτο HD, αλλά στο site του, τσιμουδιά. Επίσης, το κατ’ εξοχή αθλητικό κανάλι του, TPS Sport ΔΕΝ περνά σε HD πλατφόρμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.128
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop