POWER BUY - HUMAX HDCI-2000 & HD WorldCup 2006

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το ΤPS δεν θα δείξει το MUNDIAL σε ΗD γι' αυτό και δεν το διαφημίζει...

Θα το δείξουν τα TFI και M6 που είναι κρατικά και είναι στο μπουκέτο του TPS... όπως η NOVA θα δείξει MUNDIAL μέσω ΕΤ1 ΝΕΤ αλλά δεν το διαφημίζει....

Και βέβαια με αυτά τα θέματα ποτέ κανείς δεν είναι σίγουρος απόλυτα... απλά και τα 2 κανάλια το λένε και το TPS το λέει στους συνδρομητές του...

Reaction score
0
Έχω την εντύπωση ότι .......κολλήσαμεεεεεεεεε :( :( :? :?

Πάνο αν υπάρχει κάτι νεότερο νομίζω ότι θα ανακοινωθεί από τη Νέα βδομάδα (δηλ. Τρίτη και μετα)

Άντε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους σας έστω και χωρίς HDTV.

Ίσως να κάνουμε HiDef Πρωτομαγιά :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
manos76 said:
ΜΕΣΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ,ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ EURO 1080.ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΔΕΚΤΗΣ ΑΥΤΟΣ,ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ HDMI,ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ NOVA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝ ΔΕΚΤΗ

οχι  απαραιτητα η εικονα της πολυσυμπιεσμενης νοβα δυσκολα θα βελτιωθει απο τον δεκτη αυτον προτεινωμενη λύση ειναι οι χρωματοδιαφορες για την καλλιτερη νοβα - συμπιεση οποιος εχει δυνατοτηρα να δει το bit rate  θα δει οτι η νοβα μαχιμουμ φτανει τα 4,5 mb  και μονο στο σουπερσπορτ σε κανα ματς.

φιλικα

danos

Reaction score
1
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα και ομιλώ εκ πείρας γιατι έχω και τον δέκτη και την ΑΜΟΙ και NOVA.

Η εικόνα της ΝΟΒΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΈΣΩ ΑΠΛΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ.

ΜΗΠΩΣ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΜΙΑΣ POWER - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ???????

Η NOVA χρεώνει το λιγότερο 55 € ανά συνδρομητή, και κατά δήλωσή της, στα μέσα του 2005 είχε 350.000 συνδρομητές = 19.250.000 ΤΟ ΜΗΝΑ.
Νισάφι πια .....

Reaction score
0
Yiannis.Larissa said:
Εγώ έχω συνδρομητική κάρτα στο Euro1080, μαλλον εκ παραδρομής γράφτηκε και η συνδρομή ........
δεν ειμαι σιγουρος οτι η καρτα θα δουλεψει στο moudial  μακαρι να αφησουν τις παλιες καρτες να λειτουργησουν στο μουντιαλ αν ομως την εχεις, χρειαζεσε μονο το δεκτη η συνδρομη εχει να κανει με το Mundial  και γιαυτο θα βγει στις 19 ή στις 23 μοιρες σε παν european beam

danos

Reaction score
0
menelaos said:
Έχω την εντύπωση ότι .......κολλήσαμεεεεεεεεε  :( :( :? :?

Πάνο αν υπάρχει κάτι νεότερο νομίζω ότι θα ανακοινωθεί από τη Νέα βδομάδα (δηλ. Τρίτη και μετα)

Άντε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους σας έστω και χωρίς HDTV.

Ίσως να κάνουμε HiDef Πρωτομαγιά  :lol: :lol: :lol:
οι δεκτες ειναι διαθεσιμοι σε περιορισμενη ποσοτητα απο σημερα στο καταστημα που εχει προαναφερθει μπορειτε απο αυριο να τους παραλαβετε κατοπιν συννενοησης

danos

Reaction score
0
giannis11 said:
Ανδρέα σε ότι αφορά την NOVA θέλει επιπλέον irdeto cam που το κόστος του είναι περίπου στα 50 ευρώ.
Σε όλα τα άλλα νομίζω οτι η απάντηση είναι θετική.
Φιλικά
Γιάννης
επισης ο δεκτης δεν δουλευει προς το παρον με αλλες μοντουλες που κυκλοφορουν στην αγορα σημαντικο ειναι και τι τυπο καρτας nova εχετε δηλαδη τι version οι τελευταιες εχουν αρκετα προβληματα και στα παλια irdeto cams και μονο στα νεα κοκκινα δουλευουν κανονικα.

danos

Reaction score
1
Γι' αυτό το τελευταίο δεν συμφωνώ απόλυτα...  Ο δικος μου δείχνει μια χαρά - αλλα΄έχω ΝΟΒΑ version 2 νομίζω.

Reaction score
152
ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΗΛΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΤΟ,ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ....

ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.....ΣΕΡΒΙΤΣΙΟ!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
stergios said:
Κι εγώ μέσα είμαι!

Πάνο μπορεί να γίνει κάτι και με κάτοπτρο; Δεν έχω και θα ήθελα ένα...
Μπορεί να μπει σαν προαιρετικό;
Thanx!
επειδη το κατοπτρο ειναι υποχρεωτικο και η μεταβαση στο H Def. θα ειναι ραγδαια η επιλογη των δορυφορικων εγκαταστασεων πρεπει να γινει προσεχτικα. Εξηγω γιατι

καποτε στους hotbird  1-3 υπηρχαν γυρω στα 50 καναλια αναλογικα καλυπτοντας ολο το ευρος των δορυφορων - εποχη 1990 -96 μολις βγηκε η ψηφιακη εκπομπη DVB τα καναλια εγιναν μερικες εκατονταδες και οι συχνοτητες περισσοτερες - σημερα ενα πιατο 80 εκ. στις 13 μοιρες εχει περιπου στα 800-900 καναλια τηλεορασεις και γυρω στα 400 κατι ραδιοφωνα.  

Η μεταβαση στη HD εποχη θα ειναι συντομη 1-2 χρονια αλλα μεχρι τοτε θα διασπατε σε πολλους δορυφορους ωστε καποια στιγμη να καταληξει σε καποιους αναλογα τα πακετα ( ελπιζουμε να ηλθε η ωρα του HELLASAT ) για το σημερα η λυση ειναι το κινητο πιατο μεγεθους τουλαχιστον 120 ή το πιατο wave frontier πολλαπλης σταθερης ληψης δορυφορων με ευρος ανοιγματος τοχου τις 45 μοιρες , http://www.msg-shop.gr/product.asp?id=5701  

το αποτελεσμα αυτων ειναι η ληψη οσων πιο πολλων δορυφορων μπορουμε να εχουμε τα διασπαρτα δοκιμαστικα καναλια HD σε οποιους δορυφορους μπορουμε να εχουμε ληψη στη χωρα μας.

danos  

Reaction score
77
Ρε παιδιά σήμερα το πήρα είδηση για τον Humax και με βάλατε στα μεράκια. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, αν και είμαι εντελώς άσχετος περί τα δορυφορικά, μιας και ποτέ δεν είχα χρόνο για Nova κτλ. Με ενδιαφέρει όμως η λήψη HD καναλιών, έτσι "ψήνομαι" για τον δέκτη. Έχω πέντε απορίες για τους ειδικούς:
1. Υπάρχουν ελεύθερα κανάλια HD που πιάνουμε από Ελλάδα;
2. Με τη συνδρομή στο Euro1080 που αναφέρετε, πόσα HD κανάλια θα βλέπουμε (π.χ με πιάτο 1,20μ);
3. Παρακάτω γίνεται λόγος για το πιάτο της Wave Frontier (MSG). Κάνουμε δουλειά με αυτό στο δάπεδο του μπαλκονιού μας για παράδειγμα ή θέλει σταθερή βάση, ρυθμίσεις, γωνίες κτλ;
4. Πόσα και τι LNB χρειάζονται;
5. Με την έξοδο USB γράφουμε πρόγραμμα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο (π.χ WD, USB-Firewire);

Τέλος, έχω περιθώριο για τη λίστα δέκτη-συνδρομής ως την Τρίτη/Τετάρτη του Πάσχα, ώστε να δω τις απαντήσεις σας;

Νίκος Κανελλόπουλος
"Η Κλασική Κόμπακτ Δισκοθήκη"
Αθήνα 9,84 fm

Reaction score
1
Δες εδώ: http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=10484.0

2. Με τη συνδρομή στο Euro1080 που αναφέρετε, πόσα HD κανάλια θα βλέπουμε (π.χ με πιάτο 1,20μ);
Δες πιο πάνω στο ίδιο θέμα. Απ' ότι καταλαβαίνω δεν είναι σίγουρο τίποτε ακόμη, γιατί δεν είναι γνωστό αν θα μεταδίδεται από δορυφόρο που θα μπορεί να τον δει κανείς στην Ελλάδα (Sirius) , αλλά γι' αυτό θα σου απαντήσουν άλλοι, πιο γνώστες από εμένα.

3. Παρακάτω γίνεται λόγος για το πιάτο της Wave Frontier (MSG). Κάνουμε δουλειά με αυτό στο δάπεδο του μπαλκονιού μας για παράδειγμα ή θέλει σταθερή βάση, ρυθμίσεις, γωνίες κτλ;
Αυτό με ενδιαφέρει κι' εμένα πάρα πολύ. Να προσθέσω και άλλο ένα ερώτημα (για Πάνο, dream, danos κλπ.): Το wave frontier είναι, δηλαδή καλύτερο από ένα απλό κάτοπτρο 1,20? (Τώρα με κάτοπτρο 1 μ. δεν βλέπω π.χ. TAQUILLA. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω 1,20. Το WF το καλύπτει αυτό?)

Φαντάζομαι ένα ανά δορυφόρο. Το wave frontier παίρνει μέχρι 5. Δεν νομίζω ότι είναι εφικτή η λήψη 2 δορυφόρων από ένα NLB. Τώρα για τις μάρκες των NLB και το ποιό είναι το καλύτερο, επίσης παραπέμπω την ερώτηση σε πιο αρμόδιους, και την έχω και εγώ.

5. Με την έξοδο USB γράφουμε πρόγραμμα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο (π.χ WD, USB-Firewire);
Φαντάζομαι ναι, αλλά και πάλι ας απαντήσουν οι ειδήμονες

Reaction score
14
moonprince said:
Δες εδώ: http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=10484.0

Δες πιο πάνω στο ίδιο θέμα. Απ' ότι καταλαβαίνω δεν είναι σίγουρο τίποτε ακόμη, γιατί δεν είναι γνωστό αν θα μεταδίδεται από δορυφόρο που θα μπορεί να τον δει κανείς στην Ελλάδα (Sirius) , αλλά γι' αυτό θα σου απαντήσουν άλλοι, πιο γνώστες από εμένα.

Αυτό με ενδιαφέρει κι' εμένα πάρα πολύ. Να προσθέσω και άλλο ένα ερώτημα (για Πάνο, dream, danos κλπ.): Το wave frontier είναι, δηλαδή καλύτερο από ένα απλό κάτοπτρο 1,20? (Τώρα με κάτοπτρο 1 μ. δεν βλέπω π.χ. TAQUILLA. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω 1,20. Το WF το καλύπτει αυτό?)

Φαντάζομαι ένα ανά δορυφόρο. Το wave frontier παίρνει μέχρι 5. Δεν νομίζω ότι είναι εφικτή η λήψη 2 δορυφόρων από ένα NLB. Τώρα για τις μάρκες των NLB και το ποιό είναι το καλύτερο, επίσης παραπέμπω την ερώτηση σε πιο αρμόδιους, και την έχω και εγώ.

Φαντάζομαι ναι, αλλά και πάλι ας απαντήσουν οι ειδήμονες
1) Το έχω καλύψει εκτενώς
2) Ανεβάινουν νεοι Hotbird 13E (σήμερα έχει πρεμιέρα και έχει πάρει και HD channels πάνω του) ανεβαίνει νέος ASTRA 19E, που θα είναι ευκολότερος σε λήψη. Ιδομεν
3) Μόνο αν εχεις ταρατσούλα μια σταλια 2 χ 3αααα που λέει και το τραγούδι. Αν εχεις χωρο βάζεις 2 3 πιάτα 120μ και εισαι καλυμενος για όλους τους καιρούς. το Toroidal wavefrontier είναι μαλακία και μισή. αποδίδει σαν ενα 80-90 εκατοστά πιάτο στην καλίτερη του. και είναι μια καλή λύση για κεντρική ευρώπη. Εχει σχεδιαστεί με γνώμονα το apex του δορυφορικού arc (τόξου) να είναι στις 5 μοίρες. Εδώ στην Ελλάδα το apex (κορυφή) του τόξου μας έιναι στις 26μοίρες Ανατολικά Αυτό σημαίναι ότι το πιάτο θεωρητικά πιάνει 20 μοίρες εκατέρωθεν. Αρα πιθανό τόξο 46Ε - 6Ε κάτι που δεν μας πιάνει σωστά ειδικά αν βάλουμε τον Hotbird ή τον Astra σαν κέντρο. Τεσπα είναι μακρυ το θέμα, τεχνικό και γενικά δύσκολο να το αναλύσουμε δώ με 2-3 λόγια.
4) Αρκετά LNB 0.2, 0.3 και κάτι νέα 0.1db κυκλοφορούν στην αγορά. Αξιόλογα με τιμές αρκετά καλές, Μαγαζιά δεν θα πώ, διαφήμηση δεν κάνω αλλά απλά σε ένα πιάτο 1.20χ1.40 μπορείς άνετα να βάλεις βάση με τρία LNB. το ένα κεντρο εστίαση και τα άλλα δυο με παράκεντρη εσ΄τιαση.
5) Νομιζω, χωρίς να κόβω κεφάλι (ουτε το πάνω όυτε το κάτω,...!!!) ότι είναι είσοδος USB για firmware updates, και γενικά service port. Νομίζω ότι επειδή πολλά λαπτοπ δεν έχουν σειριακή ποιά, ο Humax εβαλε USB connection για PC-STB connectivity.

Αυτά τα ολιγα

Reaction score
0
Θα ήθελα και γω να κλεισω ένα δέκτη (μόνο, χωρίς τα υπόλοιπα).

Ευχαριστω

Καλο πάσχα σε όλους

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παιδια , επειδη βλεπω πως ο Πανος δεν εχει προσβαση ακομα , οσοι θελετε τον δεκτη αμεσα μπορειτε να τηλεφωνησετε στα τηλεφωνα της εταιρειας που μας εχει δωσει ο Πανος και να τον προμηθευτειτε.
Αυτη την στιγμη υπαρχει διαθεσιμος :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
Εγώ τα θέλω όλα πακέτο. Εαν πιάσω και τα παίρνω ενα ενα, θα χάσω τον μπούσουλα, καθώς ειμαι και άσχετος απ'αυτά. :?

Reaction score
6
Εγώ έχω φύγει εκτός Αθήνας, οπότε από βδομάδα θα πάρω τηλέφωνο (αν έχει μείνειι τίποτα... :lol:) .... Όποιος βιάζεται ας τρέξει να πάρει .... 8)

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Λοιπόν παιδιά , κατ'ρχήν Χρόνια Πολλά...

Ειμαι στον Βόλο για το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών - Γυναικών, εδώ και μια εβδομάδα και θα επιστρέψω μόλις τελειώσουν, δηλαδή σε 12 ημέρες στην Αθήνα.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν αύριο... Για όποιον ενδιαφέρεται περισσότερα στην διeύθυνση www.artisticgym2006.gr

Τώρα στα δικά μας, που έμειναν λίγο σε εκρεμμότητα να ομολογήσουμε...

Ας κάνουμε μια σούμα...

ΟΝΟΜΑ ΔΕΚΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΑΝΔΡΕΑΣΚ 1 1
Π.Οπλοποιός 1
Σπύρος Μπλάτσιος 1 1
spilegou 1 1
Βαγγέλης Λάμπρου 1 1
manos76 1
Χ.Ακρατόπουλος 1 1
chrysos 1
GEO LINKS 1 1
Yiannis.Larissa 1
menelaos 1 1
deliol 1
moonprince 1
stergios 1 1
ezervoud 1
VIDEOMIX 1 1
georg9 1 1
Γ.ΔΟΥΝΑΚΗΣ 1
ak1s 1
nikospandoflas 1 1
healler 1 1
labri 1 1
----------------------------------------------------------
ΣΥΝΟΛΟ 20 15

ΑΥΡΙΟ μπορούν οι παρακάτω 10 σε πρώτη φάση να προσέρχονται στη MSG για την παραλαβή του δέκτη στην τιμή των 380 ευρώ.

Σπύρος Μπλάτσιος 1
spilegou 1
Βαγγέλης Λάμπρου 1
manos76 1
Χ.Ακρατόπουλος 1
chrysos 1
GEO LINKS 1
Yiannis.Larissa 1
menelaos 1
deliol 1

Εγώ λόγω απουσίας (!) και ο ΑντρέαςΚ λόγω "παλαιότητας" μπορούν να περιμένουν...

Στην γραμματεία θα δηλώσετε ότι είστε απο το AVsite και το όνομα χρήστη που έχετε.

Η διεύθυνση της εταιρίας είναι :

MSG - Media Services
Ελ. Βενιζέλου 235, 17563 Π. Φάληρο (Στάση Τραμ Αχιλλέως), Τηλ: +30 210 9858807, Fax: +30 210 9858808, Email: [email protected], web http://www.msg-shop.gr/

Εαν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να παραλάβετε τον δέκτη μέχρι το Σάββατο, παραχωρήστε την θέση σας σε κάποιον άλλον φίλο, και περιμένετε την επόμενη παρτίδα...

Αντε και καλές HIGH DEFINITION θεάσεις... την πρωτομαγιά...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound