POWER BUY - HUMAX HDCI-2000 & HD WorldCup 2006

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
POWER BUY - HUMAX HDCI-2000 & HD WorldCup 2006...

EINAI πλέον γεγονός.

Καρποφόρησαν οι προσπάθειες του AVSite και εμού, και ύστερα απο αρκετή αναμονή και μια αποτυχημένη προσπάθεια ( PREMIERE ),
βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ενα ΝΕΟ Power Buy που ξεκινά.

Αναφέρομαι στα εξής

1. Δέκτης  HUMAX HDCI-2000

με τα εξής χαρακτηριστικά

HD δορυφορικός δέκτης Mpeg4, DVB-S2

1920 x 1080i

2 CI για μοντούλες (πχ IRDETO για NOVA)

HDMI θύρα με HDCP

4000 κανάλια

DiSEqC 1.0/1.2

Symbol Rate 2-45MS/s (DVB-S) i 2-30MS/s(DVB-S2)

FEC=9/10 σε DVB-S2

Έξοδος προοδευτικής σάρωσης μέσω συνιστωσών (YUV)

Ψηφιακή έξοδος ήχου σε SPDIF

εξόδο RS232 και USB (! ρε λές...!!! κάτι μου θυμίζει αυτό)

Αναλυτικά

DVB-S2 and DVB-S compliant
MPEG-2 MP@HL Video Decoder
MPEG-4 AVC/H.264 HP@L4 Video Decoder
Multi-format Audio Decoder
High Definition and Standard Definition
DVB Common Interface (2 slot) support
HDMI with HDCP
Format resolution: 1080i, 720p, 576p
DiseqC 1.0, 1.2, USALS
Automatic software updating
Programs may be sorted numerically, alphabetically, by TV or radio, satellite group, or FTA (free-to-air, freely receivable broadcasts)
Timer function (coupled with EPG) for pre-programmed switching on and off, among other functions
Adheres to laws protecting minors
Expanded display with complete program information
Parental control function (blocking system or individual channels)
Sorting programs into individualized categories
Simple program search

ΑΥΤΑ είναι ΜΟΝΟ ο Δέκτης, όμως το ΠΑΚΕΤΟ περιλαμβάνει και

2. ΣΥΝΔΡΟΜΗ στο EURO 1080  ΜΕΧΡΙ το 2010...!!! σε ΟΛΟ το HD υλικό που θα διαθέσει ΚΑΙ σας πληροφορώ οτι το Euro 1080 θα ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ απο την Γερμανία...!!!

Η μετάδοση θα γίνει απο τον δορυφόρο ASTRA σε δέσμη που θα είναι εφικτή η λήψη της απο Ελλάδα και απο τον Δορυφόρο SIRIUS στις 5Ε που πιάνεται άνετα απο Ελλάδα...!!!

ΑΥΤΑ ειναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΕΑ...

3. Το πακέτο θα συμπεριλαμβάνει και ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ συνδρομή στο TPS σε όλο το HD υλικό του μόλις αυτό ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες.
Οπως ξέρετε το TPS θα δείξει το παγκόσμιο Κύπελλο...

4. Παρέχεται πλήρης υποστήριξη , απο εγκατάσταση, service, ρυθμίσεις και υποστήριξη (εγγύηση κλπ) απο την εταρία MSG - Media Services
Ελ. Βενιζέλου 235, 17563 Π. Φάληρο (Στάση Τραμ Αχιλλέως), Τηλ: +30 210 9858807, Fax: +30 210 9858808, Email: [email protected], web http://www.msg-shop.gr/

και ειδικότερα απο τον φίλο Παπαγιάννη Κώστα , το οποίο ευχαριστούμε για την συνεργασία.

και ΠΑΜΕ στα οικονομικά.....

Α. Ο δέκτης προσφέρεται ως τιμή πώλησης στα 380 Ευρώ  (ΝΑΙ είναι αληθινή η τιμή...!!!), τη στιγμή που το αντιστοιχο κόστος σε Ιντερνετικά καταστήματα είναι στα 439-449 ευρώ !!!)

Οι πωλήσεις των δεκτών και ο τρόπος ολοκλήρωσης παραγγελίας θα γίνονται απ'ευθείας απο το κατάστημα της MSG - Media Services και θα ανακοινωθεί απο αυτο το topic.

Δεν συμπεριλαμβάνει φυσικά εγκαταστάσεις , συνδέσεις κλπ, τις οποίες όμως μπορείτε να συννενοηθείτε απ'ευθείας με την Εταιρία MSG - Media Services στα παραπάνω στοιχεία.

Β. Επιλογή συνδρομής Euro 1080 με κόστος 200 Ευρώ (ναι είναι αληθινές οι τιμές) ΜΕΧΡΙ το 2010...!!!

Γ. Επιλογή συνδρομής TPS HD μόλις όμως ανακοινωθεί...!!!

Ξεκινάμε λοιπόν και όσοι ενδιαφερόμενοι υπάρχουν μπορούν να δηλώνουν την συμμετοχή τους κάτω απο αυτό εδώ το Topic.
Ο τελικός τρόπος ολοκλήρωσης της παραγγελίας θα ανακοινωθεί σύντομα

Αγαπητοί συνAVSiteς... το Avsite και η ηγεσία του νομίζω ότι ΚΑΝΕΙ το καλύτερο που μπορεί για ΟΛΟΥΣ εμάς, αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και απο την όλη συμπεριφορά και την φιλικότητα πρός όλους τους χρήστες.

Πάντα τέτοια...

Reaction score
152
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΜΕΣΑ ΑΝ Η MSG ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Η' ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΕΧΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΕΚΤΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ???

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΜΕΣΑ ΑΝ Η MSG ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Η' ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΕΧΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΕΚΤΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ???
Κάτι τέτοιο με ενδιαφέρει κι εμένα...
Αν μπορεί να γίνει και εγκατάσταση κεραίας (αλήθεια με wavemaster μπορείς να πιάνεις Hotbird, Astra και Sirius ταυτόχρονα ή χρειάζεται κεραία με μοτέρ????) με ενδιαφέρει κι αυτό...

Reaction score
1
Το euro1080 αν δεν κάνω λάθος εκπέμπει απο την σκανδιναυική δέσμη του sirius οπότε μάλλον είναι ενέφικτη η λήψη του απο Ελλάδα με πιάτο κάτω απο 3m.
Δείτε εδώ:
http://www.lyngsat.com/sirius.html
http://www.ses-sirius.com/services/coverage-areas/

Επίσης σύμφωνα με το ίδιο το κανάλι απο τον Astra εκπέμπει στον 1D που είναι αδύνατη η λήψη του στην Αθήνα και οριακά στην Β. Ελλάδα.
Δείτε:
http://www.euro1080.tv/pdf/Satellite Model Euro1080_210905.pdf

Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
14
giannis11 said:
Το euro1080 αν δεν κάνω λάθος εκπέμπει απο την σκανδιναυική δέσμη του sirius οπότε μάλλον είναι ενέφικτη η λήψη του απο Ελλάδα με πιάτο κάτω απο 3m.
Δείτε εδώ:
http://www.lyngsat.com/sirius.html
http://www.ses-sirius.com/services/coverage-areas/

Επίσης σύμφωνα με το ίδιο το κανάλι απο τον Astra εκπέμπει στον 1D που είναι αδύνατη η λήψη του στην Αθήνα και οριακά στην Β. Ελλάδα.
Δείτε:
http://www.euro1080.tv/pdf/Satellite Model Euro1080_210905.pdf

Φιλικά
Γιάννης
φίλε Συνονόματε όπως το λές είναι. Δυστυχώς οι δέσμες στις 19.2Ε & 5Ε δεν μας "πάνε"

Πάνο μπορείς να το επιβεβαιώσεις??????

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Το Euro 1080 θα ΕΚΠΕΜΨΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ απο την Πανευρωπαική Δέσμη ΤΟΥ ASTRA που είναι εφικτή η λήψη του στην Ελλάδα, με πιάτο 1,1 μέτρα...!!! σε Mpeg4 DVBS-2.

Αντίστοιχα στον SIRIUS 2 στις 4,8 Ε όπου με πιάτο 80 εκατοστών η λήψη νομίζω θα είναι εύκολη υπόθεση...

Αυτά είναι επιβεβαιωμένα. 8)

Εκείνο που ήθελα να αναφέρω είναι ότι μπορεί κανείς να επιλέξει και μόνο του τον δέκτη , χωρίς συνδρομή, κάτι που νομίζω όμως ότι δεν είναι το ζητούμενο... :wink:

Εαν η MSG υποστηρίζει ή όχι τους εκτός Αθήνας συνδρομητές, νομίζω πρέπει να μας το πεί η ίδια.

Εννοείται φυσικά ότι ενα σετ είναι και για μενα... Μαζί ειδικά με την ΑΜΟΙ...!!!

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Πάνο συγχαρητήρια!!
Δηλώνω συμμετοχή σε όλο το πακέτο.

Εισαι απιθανος ρε φίλε....τι τιμές ειναι αυτές;;;;;;;; :shock: :shock:

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
εχουμε χρόνο σίγουρα, καθότι εγώ θα λείπω για 3 εβδομάδες...

Reaction score
0
ΜΕΣΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ,ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ EURO 1080.ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΔΕΚΤΗΣ ΑΥΤΟΣ,ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ HDMI,ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ NOVA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝ ΔΕΚΤΗ

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Σκεφτόμουν τον 1000 αλλά καλύτερα ξεκλείδωτος δέκτης (δηλ. όχι κάποιου μπουκέτου όπως το Premiere) και φυσικά πάντα HUMAX να υπάρχει και καμμία ελπίδα στο μέλλον... :wink:

Πάνο ευκολίες πληρωμής γίνονται; φαντάζομαι αρκετοί θα έχουν αυτή την απορία...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάνος Οπλοποιός said:
Το Euro 1080 θα ΕΚΠΕΜΨΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ απο την Πανευρωπαική Δέσμη ΤΟΥ ASTRA που είναι εφικτή η λήψη του στην Ελλάδα, με πιάτο 1,1 μέτρα...!!! σε Mpeg4 DVBS-2.

Αντίστοιχα στον SIRIUS 2 στις 4,8 Ε όπου με πιάτο 80 εκατοστών η λήψη νομίζω θα είναι εύκολη υπόθεση...

Αυτά είναι επιβεβαιωμένα. 8)

Εκείνο που ήθελα να αναφέρω είναι ότι μπορεί κανείς να επιλέξει και μόνο του τον δέκτη , χωρίς συνδρομή, κάτι που νομίζω όμως ότι δεν είναι το ζητούμενο... :wink:

Εαν η MSG υποστηρίζει ή όχι τους εκτός Αθήνας συνδρομητές, νομίζω πρέπει να μας το πεί η ίδια.

Εννοείται φυσικά ότι ενα σετ είναι και για μενα... Μαζί ειδικά με την ΑΜΟΙ...!!!
Νομίζω ότι το Euro 1080 ήδη το πιάνουμε...

Ας μας πει ο deliol πιο αναλυτικά...

Reaction score
0
Ενα δεκτη και για μενα σιγουρα και θα δω με την συνδρομη τι θα κανω...

Ευχαριστω

Reaction score
164
Πολύ ενδιαφέρον! :)
Υπάρχει καμία προσφορά από την MSG για τοποθέτηση κατόπτρου, μιας και το ήδη υπάρχον δεν κάνει; Πιστεύω ότι είνα κάτι που θα ενδιαφέρει πολλούς...
(Αχ, γιατί ο δέκτης να μην έχει σκληρό δίσκο; :( )

Reaction score
5
Πάνο, στο (B.), έχετε πετύχει κάποια χαμηλότερη τιμή από αυτή που δίνει η ίδια η euro1080; Από ότι βλέπω στο site τους είναι 200+ταχυδρομικά.

Πάντως για τον δέκτη είμαι μέσα, καθ'ότι είναι πολύ καλή τιμή.

Για τα πακέτα, πιστεύω ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Το HD1 έχει συνέχεια επαναλήψεις του Torino 2006, δεν ξέρω τι σόι πρόγραμμα υποτίθεται ότι είναι αυτό. Ας μας διαφωτίσει και κάποιος αν το TPS θα έχει πολλά κανάλια HD;;!!

Reaction score
0
Εχω ήδη την κάρτα του Euro1080 απο την αγορά του QualiTV-Euro1080IRCI.
Ενδιαφέρομαι μόνο για τον δέκτη σε αυτή την τιμή και για την καρτα του TPS.
Στη Λάρισα με 1.80μ η συχνότητα 12168/V στον Astra @19.2E που έδειχνε παλιά το Euro1080 και τώρα δείχνει demo HD έχει οριακο σήμα αλλα ολη την ημέρα.
Το ιδιο καναλι στον Astra @23E, ποτε το πιάνω, πότε όχι .....
Αυτά για ενημέρωση των ΑΘΗΝΑΙΩΝ και προς τα ΚΑΤΩ (Νότια ) .....
Επίσης το "ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ" πως και απο ποιον θα Δεσμευτεί ???
Οπως πολύ καλά γνωρίζεται και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς 2006, το περιβόητο Euro1080 μου απάντησε έτσι κυνικά, αλλά είχε και σχετική ανακοίνωση στη σελίδα του, οτι "ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ την ΚΑΡΤΑ μεχρι το 2010", αλλά εσείς όλοι οι άλλοι εκτός απο Βέλγους, Ολλανδούς, Λουχεμβουργιανούς και Σκανδιναυούς αν θυμάμαι καλά, θα τους δείτε "κονσέρβα" λογω "δικαιωμάτων" .....

Τα γράφω έτσι για την Ιστορία, μην τυχόν και επαναληφθεί .....
Θα μου πείτε θα μας μείνει ο δέκτης .... ε κάτι είναι και αυτό ...

VG

Reaction score
0
Θελω να ρωτησω κι εγω για πιατο,μιας και δεν εχω καθόλου.Τι πρεπει να βαλουμε και αν θα υπαρξει καποια προσφορα μαζι με τα ανωθεν.
Με ενδιαφερει αποκλειστικα για αυτο το σκοπο,δεν με ενδιαφερει να βαλω ενα πιατο 3m για να βλεπω ολη την υφήλιο.

Επισης θελω να ρωτησω αν ξερουμε σίγουρα οτι θα πιανουμε HD ή αν βασιζόμαστε σε υποθέσεις και υποσχεσεις των εταιρείων (καμία μομφή προς τους διοργανωτες του group-buy,απλά μην ακουσουμε μετα την αγορά "αναβάλλεται για 6 μήνες η μετάδοση ").

Και μια πιο απλη ερωτηση:μπορει ο Humax να συνδεθει με το recorder μου;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop