PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Reaction score
0
Δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος ότι μιλάμε για shipments και ότι το site δουλέυει τον κόσμο, αλλά επιπλέον μπορεί να έχει φορτώσει και πολύ τα καταστήματα η MS ώστε να φτάσει αυτό τον αριθμό.

Εδώ και άλλο link με rumors για αυτό
Microsoft cooking 360 figures? *Rumors*
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=150859

Και κάτι άσχετο για τα free update που ίσως δεν θέλει η ms.
MS doesn’t want you to have cool DLC for free: Gears,Epic, & gamers
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=147804

Reaction score
0
Και κάτι άσχετο για τα free update που ίσως δεν θέλει η ms.
MS doesn’t want you to have cool DLC for free: Gears,Epic, & gamers
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=147804
Άλλο τα update (που θα είναι πάντα free) και άλλο το D/L content. Σε αυτό έχει και λόγο η MS και πιέζει της εταιρίες να τα χρεώνουν. Το πρώτο map pack για το Gears βγήκε δωρεάν, αλλά το δεύτερο θα στοιχίζει (μάλλον 400 MS Points)

Reaction score
0
Σωστά ... dl content που οι εταιρίες που έφτιαξαν το game θα ήθελαν να το δώσουν free, λάθος είπα για updates.

Reaction score
14
Όλα καλά και άγια ρε παιδιά...Η καλύτερη κονσόλα το ps3 και με πωλήσεις 143 εκατομμυριών ΜΟΝΟ στα βαλκάνια..
Θα βγάλουν όμως κάνα παιχνίδι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ??
Έπρεπε ήδη να υπάρχουν 5-6 κορυφαίες επιλογές στα ράφια και δεν υπάρχει κάτι...
Το motorstorm το μόνο πάρα πολύ καλό, αλλά αφύσικα μικρό και μονότονο...
Αν δεν είχα πάρει και 5-6 ταινίες θα το είχα για αερόθερμο...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσό

Αν δεν είχα πάρει και 5-6 ταινίες θα το είχα για αερόθερμο...
Και εγώ το ίδιο.............αλλά τώρα που θα κόψω και το play.com ένα είναι σίγουρο..........θα το στολίσω στο σαλόνι και θα βάλω πάνω ένα αυτοκόλητο που θα γράφει "κειμήλιο....μην αγγίζετε".....................:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:

Reaction score
14
Να γράψεις "κειμήλιο- βάσει πραγματικών πωλήσεων και όχι αποστολών στα καταστήματα"..
Θα έχει μεγαλύτερη αξία.."happy_1" "happy_1" "happy_1" .

Αλλά τι σε νοιάζει έσένα ? Εσύ πήρες την παιχνιδάρα Full Auto 2 και μιλάς εκ του ασφαλούς...:happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
1
Απάντηση: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Γιωργο και το resistance ειναι πολυ καλο, αν φυσικα εισαι φαν του ειδους:mad_5:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κ

Και εγώ το ίδιο.............αλλά τώρα που θα κόψω και το play.com ένα είναι σίγουρο..........θα το στολίσω στο σαλόνι και θα βάλω πάνω ένα αυτοκόλητο που θα γράφει "κειμήλιο....μην αγγίζετε".....................:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:
Ναι, καλά - χάρη σου έκαναν οι άνθρωποι :happy_5: "happy_1"

Αν ζητήσεις κάτι πιο ανθρώπινο θα στο στείλουν, αλλά κάπως πρέπει να προστατευθούν από τις class action αγωγές ηθικής βλάβης που τους έγιναν στο εξωτερικό από καταναλωτές μετά από παρατεταμένη ενασχόληση με το Full Auto. :happy_9: :pc:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσό

Να γράψεις "κειμήλιο- βάσει πραγματικών πωλήσεων και όχι αποστολών στα καταστήματα"..
Θα έχει μεγαλύτερη αξία.."happy_1" "happy_1" "happy_1" .

Αλλά τι σε νοιάζει έσένα ? Εσύ πήρες την παιχνιδάρα Full Auto 2 και μιλάς εκ του ασφαλούς...:happy_9: :happy_9: :happy_9:
Ναι, καλά - χάρη σου έκαναν οι άνθρωποι :happy_5: "happy_1"

Αν ζητήσεις κάτι πιο ανθρώπινο θα στο στείλουν, αλλά κάπως πρέπει να προστατευθούν από τις class action αγωγές ηθικής βλάβης που τους έγιναν στο εξωτερικό μετά από παρατεταμένη ενασχόληση με το Full Auto. :happy_9: :pc:
:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσό

Γιωργο και το resistance ειναι πολυ καλο, αν φυσικα εισαι φαν του ειδους:mad_5:

Βρε είμαι και παραείμαι...Πολύ καλό είναι , αλλά έχω παίξει πολύ καλύτερα στο 360..
Και ενώ το παιχνίδι δείχνει αρετές του τύπου " άριστη κίνηση και με 200 sprites ταυτόχρονα" κάποια πράγματα στα γραφικά του το αφήνουν πίσω...
Αλλά θα το ξαναπιάσω για να έχω ολοκληρωμένη άποψη..:cool_4:

Reaction score
0
Δεν υπάρχει κάτι στο 360 που να είναι σαν το resistance .... και έχει κάποιες πίστες προς το τέλος εντυπωσιακές , συν το online που είναι ότι καλύτερο.

Reaction score
4
Εγω παντως με το 360 δυομιση παιχνιδια εχω παιξει καλα αυτον τον 1μιση χρονο.
Εκτος απο GOW και PGR δεν βλεπω κανα αλλο τοσο καιρο.
Τωρα το εχει ο ανηψιος απο κατω το 360 και δεν μου εχει λειψει και καθολου.
Αμα δεν βγει και τιποτα σοβαρο για το ps3 το βλεπω και αυτο να πηγαινει κατω και να αραζει εκει για παντα.
Μονο για καμια ταινια θα το περνω ή αμα βγει κανα PRO Evo.

Reaction score
14
Bliz
Να μπώ σε διάλογο? όχι...
Έχω και τα δύο και εξακολουθείς να έχεις την δική σου , σεβαστή , άποψη..
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ review που να το βγάζει καλύτερο από το GoW πχ..
Πέρα από την προσωπική μου εμπειρία...
Όσο για το τέλος δεν γνωρίζω...Στα πρώτα στάδια της δράσης πάντως είναι πάρα πολύ καλό μα όχι το καλύτερο...
Τι να λέμε τώρα....

Reaction score
14
Εγω παντως με το 360 δυομιση παιχνιδια εχω παιξει καλα αυτον τον 1μιση χρονο.
Εκτος απο GOW και PGR δεν βλεπω κανα αλλο τοσο καιρο.
Τωρα το εχει ο ανηψιος απο κατω το 360 και δεν μου εχει λειψει και καθολου.
Αμα δεν βγει και τιποτα σοβαρο για το ps3 το βλεπω και αυτο να πηγαινει κατω και να αραζει εκει για παντα.
Μονο για καμια ταινια θα το περνω ή αμα βγει κανα PRO Evo.
Condemned

+

Call of duty

λένε και τα δύο πάρα πολύ...

Reaction score
4
Condemned

+

Call of duty

λένε και τα δύο πάρα πολύ...
Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσαν.
Ας ειναι ομως.....Παλι ειναι λιγα παντως για 1μιση χρονο ζωης αυτα τα 4 παιχνιδια.

Συμφωνω και εγω οτι το GOW ειναι παρα πολυ καλο και αρκετα καλο το fall of man για κονσολες.
Ανωτερο ομως αρκετα το GOW.
Αν και εχω ασχοληθει λιγο και με τα δυο γιατι πιστευω οτι αμα εχεις ασχοληθει με αυτα τα παιχνιδια στο pc , δυσκολα μπορει να σε τραβηξουν σε κονσολα.

Reaction score
14
Εγώ να σου πώ την αλήθεια ευχαριστήθηκα και τα Fight night , Far cry ,Lost planet (***σε γραφικά !!!) ,ακόμη και το πολύχρωμο Kameo....

Reaction score
4
Περιμενω το bioshock γιατι μου αρεσουν πολυ τα ατμοσφαιρικα και ετσι οπως το ειδα σε trailers δειχνει καταπληκτικο.
Φυσικα θελω Halo 3 για το διπλο (μονό οπως εγραψα παραπανω τα βαριεμαι) με φιλαρακια οπως λιωσαμε το 1 και το 2 , που πιστευω θα ειναι φοβερο.
Αντε ομως γιατι εχουμε μεινει πολυ καιρο στασιμοι.

Reaction score
14
Το έχω δεί και εγώ και φαίνεται απίστευτο...
Καλά για το halo3 δεν το συζητάμε....

Reaction score
164
Προσωπικά μου άρεσε πολύ το Test Drive Unlimited. Περιμένω, με αγωνία, το Forza Motorsport 2 και το Halo 3...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll