Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

Reaction score
0
Απάντηση: Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

και μεγαλύτερα ..δεν φαίνεται πάντως τίποτα φοβερό.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

μπορεί να συνδεθεί άραγε με εξωτερικό blue-ray player των 80-90 euro?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.333157

και προσοχή δέχεται μόνο wireless 802.11n (νέο πρωτό-κωλο) π.χ. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612356
Αυτό που δείχνεις είναι εσωτερικό. Τα εξωτερικά κοστίζουν περί τα 150-200€...

Reaction score
1
Κυριοι καλησπέρα, απο εχθες ειμαι κατοχος ενος Raidsonic nmt...ολα καλά και περίπου βιώνω αυτα που περίμενα απο ενα player της κατηγορίας αυτής....Εχω μονο (για την ώρα) τα εξης ερωτήματα:

1. Απο το remote control πως τυπωνουμε το σύμβολο του = (δεν υπαρχει στο numeric keypad πουθενα)
2. Υπάρχει τρόπος για scheduled power on και power off ?
3. Οσες εφαρμογες υπαρχουν στο NMT Community Software installer ειναι απόλυτα συμβατές με το Raidsonic Player?
4. και συμαντικοτερο.....ενώ εμφανίζει ωραια την ελληνικη γραμματοσειρα στους υποτιτλους....δεν κανει word warp (αναδιπλωση) οταν οι υποτιτλοι ειναι μεγάλοι σε μηκος με αποτέλεσμα να τους τρώει....κανω κατι λάθος..? Τo size που χρησιμοποιώ για την ώρα ειναι default 22.

Χρησιμοποιώ το τελευταίο firmware.

Ευχαριστώ προκαταβολικα,
Μαργαριτης

Reaction score
1
Κάτι ακόμα, διορθώστε με αν κανω λάθος....το firmware είναι απο τον Νοεμβριο του 2008....η Syabas για το popcorn hour εχει βγαλει απο τοτε 2-3 firmwares που διορθώνουν παπαδες....λεμε τωρα....υπαρχει τροπος να εγκαταστησουμε η να τροποποιησουμε τα firmware για τα popcorn ωστε να παιζουν στο Raidsonic ΝΜΤ? Η στη χειροτερη να στείλουμε ομαδικα κανενα email στην Raidsonic μπας και συγκινηθούν...

Reaction score
0

εγώ μέσα...είμαι αρκετά ταλαιπωρημένος από το icybox και πιστεύω ένα update θα μπορούσε να φτιάξει αρκετά πράγματα..όσο για το τρίτο από αυτά που λες νομίζω στο κουμπί των subs στο remote έχει και size και position..κάπως τα πρέπει να τα βολεύεις νομίζω..δεν έχω δοκιμάσει να βάλω καμία εφαρμογή..άμα μάθεις τπτ δλδ που να αξίζει σφύρα το..

φιλικά

Reaction score
1
Ρε παιδια, επειδη με φοβιζει να το κλεινω απο τον διακοπτη του Off, και επειδη το standby κλεινει μονο τον ανεμιστηρα και αναβει το κοκκινο λαμπακι....ξερει κανεις τροπο να κανω ενα shutdown? Δεν ειδα κατι στο manual....στο popcorn πατουν κατι συνδιασμους και κανει shutdown.....

Αντε καληνυχτα....

Reaction score
13
Απάντηση: Re: Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

Ρε παιδια, επειδη με φοβιζει να το κλεινω απο τον διακοπτη του Off, και επειδη το standby κλεινει μονο τον ανεμιστηρα και αναβει το κοκκινο λαμπακι....ξερει κανεις τροπο να κανω ενα shutdown? Δεν ειδα κατι στο manual....στο popcorn πατουν κατι συνδιασμους και κανει shutdown.....

Αντε καληνυχτα....
Το restart πάντως που έχουν γράψει τα παιδιά για τα άλλα NMT δουλεύει και στο icybox. Για το shutdown δεν το εχω δοκιμάσει ακόμη διότι ...δεν μου χρειάστηκε!

minas

Πισιά
Reaction score
4.155

Επειδή από κεκτημένη ταχύτητα πόσταρα μόνο στο thread της παρουσίασης, αντιγράφω το τελευταίο μου ποστ εδώ:

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=854864&postcount=91

Περίληψη: Μου κάνει κολλήματα και θα το αλλάξω από Δευτέρα. Επίσης ο συνδυασμός power+eject για επανεκκίνηση δεν δουλεύει σε εμένα.

minas

Πισιά
Reaction score
4.155

Μετά τα προβλήματα που περιέγραψα, επέστρεψα το 1ο icybox στο eshop και παρήγγειλα 2ο. Δυστυχώς και το νέο κομμάτι έχει τα ίδια συμπτώματα, τόσο με το αρχικό του firmware όσο και με το τελευταίο.

Συστηματικά κολλάει σε ανύποπτες στιγμές την ώρα που παίζει και σταματάει να αναποκρίνεται σε πληκτρολόγιο/τηλεχειριστήριο, κάποιες από τις φορές δείχνοντας ενιαίο μπλε χρώμα στην οθόνη (μπλε οθόνη και στα ΝΜΤ, χμμμ :116:)
Η συμπεριφορά είναι ίδια τόσο από εξωτερικό δίσκο όσο και από δίκτυο.

Μετά από αρκετές προσπάθειες να εντοπίσω την πηγή του προβλήματος, δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα εκτός από καθολικό πρόβλημα των icybox. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί δεν έχει εμφανιστεί σε κάποιον άλλο, ενώ εγώ το έχω συναντήσει σε 2 διαφορετικές συσκευές. Κάθε παρατήρηση ευπρόσδεκτη.

Ελλείψει απροόπτου θα το επιστρέψω και αυτό αύριο και θα πάρω ένα egreat, που -όσο άσχημο και πλαστικό κι αν είναι- στατιστικά εμφανίζει λιγότερα προβλήματα.

Reaction score
13

Μετά τα προβλήματα που περιέγραψα, επέστρεψα το 1ο icybox στο eshop και παρήγγειλα 2ο. Δυστυχώς και το νέο κομμάτι έχει τα ίδια συμπτώματα, τόσο με το αρχικό του firmware όσο και με το τελευταίο.

Συστηματικά κολλάει σε ανύποπτες στιγμές την ώρα που παίζει και σταματάει να αναποκρίνεται σε πληκτρολόγιο/τηλεχειριστήριο, κάποιες από τις φορές δείχνοντας ενιαίο μπλε χρώμα στην οθόνη (μπλε οθόνη και στα ΝΜΤ, χμμμ :116:)
Η συμπεριφορά είναι ίδια τόσο από εξωτερικό δίσκο όσο και από δίκτυο.

Μετά από αρκετές προσπάθειες να εντοπίσω την πηγή του προβλήματος, δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα εκτός από καθολικό πρόβλημα των icybox. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί δεν έχει εμφανιστεί σε κάποιον άλλο, ενώ εγώ το έχω συναντήσει σε 2 διαφορετικές συσκευές. Κάθε παρατήρηση ευπρόσδεκτη.

Ελλείψει απροόπτου θα το επιστρέψω και αυτό αύριο και θα πάρω ένα egreat, που -όσο άσχημο και πλαστικό κι αν είναι- στατιστικά εμφανίζει λιγότερα προβλήματα.

Μηνά

εγώ εδώ και αρκετό (πλέον) καιρό δεν έχω τέτοια προβλήματα.
Δουλεύει ασταμάτητα εδώ και ένα μήνα (το έκλεισα για μια μέρα την προηγούμενη εβδομάδα) και το μόνο που μου εμφάνιζε σαν πρόβλημα ήταν να κολλάει όταν το ζόριζα με torrent - ποτέ άλλοτε (από τις ταινίες που έχει κατεβάσει πάντως τα έχει βγάλει τα λεφτά του που θα τα ακουμπούσα στο βίντεο κλαμπ). Λυπάμαι που έπεσες σε προβληματικά κομμάτια και δεν μπορείς να το χαρείς. Ελπίζω με το egreat να είσαι πιο τυχερός.

Reaction score
0

θα συμφωνήσω με τον johny ..μόνο με τα τόρρεντ μου κολλάει μερικές φορές,και καμιά φορά σε playback αλλά ελάχιστες..και σε μένα δεν δουλεύει το power-eject..σε τελική ανάλυση πιο πολύ δλδ με εκνευρίζει ότι αργεί να ξεκινήσει παρά το το κόλλημα το ίδιο..κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένος!!είτε είσαι πολύ άτυχος...είτε..πάρε egreat
φιλικά

minas

Πισιά
Reaction score
4.155

Δεν είχα χρόνο να γράψω νωρίτερα, αλλά το συμπέρασμα είναι ότι τα δικά μου τουλάχιστον κομμάτια έχουν σοβαρό πρόβλημα με τη θερμοκρασία.
Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενα μηνύματα ποτέ δεν ζεσταίνονταν ιδιαίτερα, κάτι που είχα επιβεβαιώσει και με το χέρι και με θερμόμετρο. Σαν τελευταία λύση πριν επιστρέψω και το δεύτερο, τοποθέτησα έναν 8άρη ανεμιστήρα στη θέση που θα έπρεπε να βρίσκεται ο δίσκος, και απλά σταμάτησε να κολλάει.
Δεν ξέρω αν οφείλεται σε ελάττωμα της παρτίδας (τα 2 κομμάτια που πήρα είχαν πολύ κοντινές MAC, σχεδόν σίγουρα κατασκευάστηκαν μαζί) ή εάν οι ελαφρώς υψηλότερες θερμοκρασίες της Κρήτης το κάνουν ασταθές.
Επίσης πρέπει να σχολιάσω (ειδικά υπό αυτό το πρίσμα) ότι είναι ΒΛΑΚΕΙΑ να σταματάει ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας όταν ξεκινάει να παίζει η ταινία. Επίσης σπάνια ξεκινάει πάλι όταν αυτή σταματήσει. Η πρώτη αλλαγή που θα πρέπει να υλοποιήσουν σε νέο firmware είναι ο έλεγχος του ανεμιστήρα (πχ on/off/auto).
Έχω δοκιμάσει να βρω τη raidsonic τηλεφωνικά, αλλά δεν απαντάει κανείς τις 2 ώρες ανα ημέρα που υποτίθεται ότι λειτουργεί η γραμμή και επίσης δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα στο email που έστειλα.

Ψάχνοντας λίγο και στο http://www.networkedmediatank.com/ παρατηρώ ότι προβλήματα θερμοκρασίας δεν λείπουν από κανένα NMT και ξαφνιάζομαι που καμία υλοποίηση δεν έχει σχεδιαστεί πιο συντηρητικά από πλευράς θερμοκρασίας (παρόμοιες αναφορές με τη δικιά μου υπάρχουν και για PCH και για egreats).
Προσωπικά αποφάσισα ότι εάν χρειαστεί να επέμβω σε μια συσκευή, προτιμώ να ξεκινήσω από το raidsonic, παρά τα ξαδελφάκια του, οπότε προς το παρόν το icybox συντροφεύει ένας αθόρυβος 8άρης ανεμιστήρας τροφοδοτούμενος από USB.

Τελευταία παρατήρηση ήσσωνος σημασίας, όσο λειτουργεί το IB προκαλεί μικρές RF παρεμβολές στα κανάλια της τηλεόρασης, αλλά αυτό και αντιμετωπίζεται εύκολα και δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό, αφού δεν συνυπάρχουν πολύ συχνά.

minas

Πισιά
Reaction score
4.155

Είναι διαφορετικές συσκευές, αυτό δεν παίζει HD, αλλά έχει recorder.

Reaction score
13

Δεν είχα χρόνο να γράψω νωρίτερα, αλλά το συμπέρασμα είναι ότι τα δικά μου τουλάχιστον κομμάτια έχουν σοβαρό πρόβλημα με τη θερμοκρασία.
Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενα μηνύματα ποτέ δεν ζεσταίνονταν ιδιαίτερα, κάτι που είχα επιβεβαιώσει και με το χέρι και με θερμόμετρο. Σαν τελευταία λύση πριν επιστρέψω και το δεύτερο, τοποθέτησα έναν 8άρη ανεμιστήρα στη θέση που θα έπρεπε να βρίσκεται ο δίσκος, και απλά σταμάτησε να κολλάει.
Δεν ξέρω αν οφείλεται σε ελάττωμα της παρτίδας (τα 2 κομμάτια που πήρα είχαν πολύ κοντινές MAC, σχεδόν σίγουρα κατασκευάστηκαν μαζί) ή εάν οι ελαφρώς υψηλότερες θερμοκρασίες της Κρήτης το κάνουν ασταθές.
Επίσης πρέπει να σχολιάσω (ειδικά υπό αυτό το πρίσμα) ότι είναι ΒΛΑΚΕΙΑ να σταματάει ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας όταν ξεκινάει να παίζει η ταινία. Επίσης σπάνια ξεκινάει πάλι όταν αυτή σταματήσει. Η πρώτη αλλαγή που θα πρέπει να υλοποιήσουν σε νέο firmware είναι ο έλεγχος του ανεμιστήρα (πχ on/off/auto).
Έχω δοκιμάσει να βρω τη raidsonic τηλεφωνικά, αλλά δεν απαντάει κανείς τις 2 ώρες ανα ημέρα που υποτίθεται ότι λειτουργεί η γραμμή και επίσης δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα στο email που έστειλα.

Ψάχνοντας λίγο και στο http://www.networkedmediatank.com/ παρατηρώ ότι προβλήματα θερμοκρασίας δεν λείπουν από κανένα NMT και ξαφνιάζομαι που καμία υλοποίηση δεν έχει σχεδιαστεί πιο συντηρητικά από πλευράς θερμοκρασίας (παρόμοιες αναφορές με τη δικιά μου υπάρχουν και για PCH και για egreats).
Προσωπικά αποφάσισα ότι εάν χρειαστεί να επέμβω σε μια συσκευή, προτιμώ να ξεκινήσω από το raidsonic, παρά τα ξαδελφάκια του, οπότε προς το παρόν το icybox συντροφεύει ένας αθόρυβος 8άρης ανεμιστήρας τροφοδοτούμενος από USB.

Τελευταία παρατήρηση ήσσωνος σημασίας, όσο λειτουργεί το IB προκαλεί μικρές RF παρεμβολές στα κανάλια της τηλεόρασης, αλλά αυτό και αντιμετωπίζεται εύκολα και δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό, αφού δεν συνυπάρχουν πολύ συχνά.
Φίλε Μηνά

σε εμένα πρόβλημα θερμοκρασίας δεν παρουσίασε ποτέ έως τώρα η πλακέτα αλλά ο δίσκος μονο (και γι αυτό τον έχω χωρίς καπάκι και με ένα 6άρι να τον δροσίζει). Ο ανεμιστήρας του κουτιού από την άλλη σταματά σε μένα όταν το θέσω σε standby (αρνητικό κατ εμέ διότι αν δουλεύουν τα torrent ο δίσκος πέρνει φωτιά!). Επίσης για παρεμβολές δεν έχω προσέξει κάτι (αν και δεν βλέπω συχνά tv) αν και απέχει από την tv περί τους 80 πόντους....

Δυστυχώς αρχίζω να υποψιάζομαι ότι και η raidsonic δεν είναι ότι καλύτερο στο θέμα υποστήριξης :117:.
(Πάλι καλά που έχω συμβιβαστεί με το μηχανάκι και δεν πολυδίνω σημασία στα αρνητικά του).

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.510
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$