Most visitors online was 8878 , on 22 Jan 2026
Είναι μια κατασκευαστική ασθένεια που δεν μπορείς να αλλάξεις εφόσων η προβολή γίνεται μεσα απο κινούμενο πρίσματα. Κάποια διαθλαση είναι ορατή. Ομως στους τελευταίας γενιάς το φαινόμενο είναι αρκετά μετριασμένο. Στους τριτσιπους θα δουμε, αλλά οφείλει (λόγω υψηλής τιμής) να εχει εξαλειφθειunforgiven said:Δεν θα το έλεγα παιδική ασθένεια. Θα το έλεγα περιορισμό της τεχνολογίας. Αν και η κατάσταση βελτιώνεται με γρηγορότερους τροχούς, μόνο με τρίτσιπους θα λυθεί το πρόβλημα οριστικά.

Θες να αρχίσω τα μπινελίκια πάλι ε? :twisted:VIDEOMIX said:Φαινώμενο ψυχολογικό

Παιδική ασθένεια 8 χρόνια;;;mixalis kanakakis said:ευχαριστω με ειχε φαει η περιεργεια .... 8)
δεν ειναι τοσο απλο δηλαδη......
παιδικη ασθενεια των dlp απο οτι εχω καταλαβει.....

Βρε, ούτε ένας; :shock:Νίκος Τσαρουχάς said:Θες να αρχίσω τα μπινελίκια πάλι ε? :twisted:VIDEOMIX said:Φαινώμενο ψυχολογικό
Στείλε έναν ζουρλομανδύα ρε Θάνο Θεσσαλονίκη, στείλε με σε έναν γιατρό, κάτι, βόηθα ρε παιδί να το ξεπεράσω... :mrgreen:
Αλλά αφού δεν σου είπε κανένας τίποτα και εσένα δεν σε ενοχλεί, το συμπέρασμα είναι δεδομένο έτσι?
Μάγεεεεεε, Θανούλη μου αντικειμενικέ γκουρού μου εσύ της βιντεοπροβολής, αχαχουχααα![]()
- Βρε μήπως να μαζευτείτε να στείλετε μια επιστολή όλοι μαζί στην ΤΙ να μην βγάλει ΠΟΤΕ τρίτσιπους?... Αφού όλα είναι τέλεια ούτως ή άλλως.![]()
![]()
![]()