RAINBOW

Reaction score
164
eNeRGy said:
οι τυφλοι λοιπον παιρνουν DLP! :p :p :lol: :lol:
Δεν έχεις δει το avatar του Αντρέα; Του Κουκουράκη μετά την επίσκεψη στον σκαφάτο; :lol:

Reaction score
0
smooth criminal said:
kouklos71 said:
Οκ φιλοι μου DLP-ακιδες ολα καλα και ολα ωραια ετσι δεν ειναι ?
Δεν βλεπω ομως να υπαρχει καποιο αντιστοιχο μειονεκτημα στους LCD οπως π.χ( ανομοιομορφια, κακο μαυρο (χα-χα), πιξελιασμα και οτι αλλο μπορει να σκεφτει κανεις) που να εχει παρει τις διαστασεις που εχει παρει το rainbow!!!!!!!!!!!
Μηπως τελικα δεν υπαρχουν πολλοι κατοχοι DLP για να τα "χωσουν "στους LCD-ακιδες ? (επομενως πουλαει περισσοτερο το LCD ?)
η τελικα δεν υπαρχουν πολλα παραπονα απο το στρατοπεδο των LCD οποτε και δεν ακουγεται τιπατα .
Επισης καλο θα ηταν οταν θελεις να καλεσεις καποιους φιλους σου στο σπιτι, για να δεις μια ομορφη ταινια η τελος παντων εναν συναρπαστικο αγωνα, να μπαινεις στον προβληματισμο για το αν βλεπουν ολοι αυτο που βλεπεις εσυ.

Τελος θελω να ρωτησω εαν εχεις δει την εισαγωγη στο' Διπλη ομηρια" με τον Μπρους Γουιλις ?
Μηπως το rainbow ειναι σε μεγεθος οσο η κανει του οπλου που ανεβοκατεβαινει? Δηλαδη μιλαμε για μια αστραπη 3χρωμη 40-60cm αναλογα το ανοιγμα της εικονας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Οχι. Απλως οπως συμβαινει παντα οι απο κατω ασχολουνται με τους απο πανω, και ποτε το αντιστροφο. Και ειμαι πεπεισμενος οτι ολοι οι lcdαδες θα ηθελαν να μην βλεπουν rainbow για να παρουν dlp.
Ολα αυτα (Φοβερη εικονα ,καταπληκτικα μαυρα,κινηματογραφικη εικονα ...) για τους DLP μου φαινονται σαν να εχεις ενα τρομερο αυτοκινητο π.χ μια Πορσε αλλα με ενα μικρο προβληματακι ....Να παιρνει μπροστα μονο τις μονες μερες του μηνα ....και εαν σου φαινεται υπερβολικο αυτο οκ ......
να δουλευει τοτε σωστα ολες τις μερες εκτος απο καθε Δευτερα .
Ενοωντας οτι εαν υπαρχει ενα 30% πχ (τυχαιο ποσοστο ) που βλεπει το προβλημα στους DLP τοτε τι να κανεις την τελεια εικονα ...
την φοβερα κινηματογραφικη .....οτι μετα απο μερικους μηνες το συνηθιζεις και δεν το βλεπεις (Ωραια δικαιολογια και αυτη )κλπ και να ξερεις οτι μεσα απο την παρεα που καθεσαι και βλεπεις την ταινια ενας(που μπορει να ειναι και περισσοτεροι) οχι μονο δεν απολαμβανει αυτο που βλεπεις εσυ αλλα μετα την ταινια(αν καταφερει και την δει ολη) θα βλεπει παντου αστραπες και λαμψεις.....

V

VIDEOMIX

Guest
Αυτό το 30% απο που βγαίνει;
Διοτι εμένα όλος τυχαίως απο το ποσοστό των ατόμων που εχουν δεί μαζί μου ταινία με τον dlp μου, βλέπουν rainbow το 0% αυτών.
(περίπου 20 άτομα το λιγότερο)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Βλεποντας προ ολιγου το Γερμανια-Αργεντινη παρατηρησα οτι στα μανικια των παικτων που ειχαν ριγες παρατηρουνταν κατι σαν rainbow (μειξη-συγχυση χρωματων) αλλα μαλλον δεν υπολογιζεται σαν το περιβοητο rainbow αφου μονο εκει φαινονταν, και η θεαση δεν ηταν ενοχλητικη. Οι φιλοι με LCD το παρατηρησαν;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Αndrew η ερωτηση ηταν αν βλεπετε και εσεις ετσι, κι οχι το rainbow

Reaction score
0
sorry Lakiss. :oops:
Εγω παντως δεν ειδα το -πως το ειπες ufo- moire γιατι δεν ειδα τον αγωνα. :roll:

V

VIDEOMIX

Guest
Andrew said:
sorry Lakiss. :oops:
Εγω παντως δεν ειδα το -πως το ειπες ufo- moire γιατι δεν ειδα τον αγωνα. :roll:
Δεν είδες τον αγώνα; :x
5 ημέρες στέρηση εξόδου και τροχάδην να πλύνεις την "καλλιόπη". :lol:

Reaction score
0
VIDEOMIX said:
Αυτό το 30% απο που βγαίνει;
Διοτι εμένα όλος τυχαίως απο το ποσοστό των ατόμων που εχουν δεί μαζί μου ταινία με τον dlp μου, βλέπουν rainbow το 0% αυτών.
(περίπου 20 άτομα το λιγότερο)
Ωρε ομορφε !!! σε χαλαει το 30%.ΟΚ 20% θελεις 10% 5% ε καποιο ειναι πραγματικο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(που σιγουρα ειναι και παραπανω απο 30%)
Τωρα τι θελεις να μας πεις οτι ολη σου η παρεα ειναι "free rainbow problem" !!!!!!!!!!!!!!!
οκ θα το δεκτω.Δεν σημαινει ομως οτι και η δικια μου παρεα ειναι το ιδιο η του φιλου μου του Σακη π.χ..
Που εισαι βρε Σακη ? Ok ο optoma που σου εδωσε ο φιλος μας ο Ανδρεας ειναι φοβερος αλλα εσυ τι εχεις να πεις για το rainbow?
Μηπως στην παρεα σου υπαρχει κανεις που το βλεπει? Η εισαι κι εσυ υπερβολικος σαν τον φιλο μας που λει οτι στους 20 φιλους του κανενας δεν το βλεπει .

V

VIDEOMIX

Guest
Δεν είμαι υπερβολικός. Την αλήθεια λέω.
Λές να τα πέρνω απο την ΤΙ βρε κούκλε; :?

Reaction score
1
VIDEOMIX said:
Δεν είμαι υπερβολικός. Την αλήθεια λέω.
Λές να τα πέρνω απο την ΤΙ βρε κούκλε; :?
Καπου σε πηρε το ματι μου να εχεις παρε δωσε με κατι α.Τ.Ι.α. :D

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier