RAINBOW

Reaction score
164
Για ψάξε τα πιο πάνω που σου είπα να δεις ότι δεν είμαστε τραγική μειοψηφία. Και ούτε είναι "βιντεοπροβολική κατάρα". Ευχαριστιέσαι τον προβολέα σου; Μπράβο σου! Εμένα που προκαλεί, κυριολεκτικά, ζαλάδα. Ευχαριστιέμαι τον δικό μου; Άσε με να τον ευχαριστιέμαι. Και πάρε χαμπάρι ότι οι DLP δεν είναι καλύτεροι σε όλα. :)
Και πολύ περισσότερο για καφετέριες και ποδόσφαιρο. :)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
VIDEOMIX said:
Έχω καλέσει σήμερα 3 άτομα (ενα ζευγάρι+1) που πρώτη φορά 'έρχωνται σπίτι μου.
Ποιούς? 8) 8) :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έχεις δει το έργο "Ξέρω τι έκανες πέρισυ το καλοκαίρι?"... :lol: :lol: :lol:

Βασικά ξέρω ποιός είσαι, ξέρω και τι έκανες και άμα δεν μου δώσεις έναν τρίτσιπο θα τα πω όλα στην αστυνομία. 8)

Reaction score
14
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!! Με φωναξε κανεις???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΠιιιιιιΠααααα, ΠιιιιιιΠααααα ΠιιιιιιΠαααααα, ΠιιιιιιιΠααααα, ετσι δεν κάνουν τα μπατσικά??

Reaction score
164
Και ύστερα μου λένε ότι εγώ το ρίχνω στο χαβαλέ στα σοβαρά θέματα! :?
Να πούμε κάτι σοβαρό...
Πιιιιπααα πιιιπααα κάνουν τα ασθενοφόρα (αυτά που ανοίγουν από πίσω)
Ουιιιιιιιιουουουουου κάνουν τα μπατσικά. Μερικά κάνουν και ααααγκουουουουααααααα. :lol: Ή ουιιιιιτ. Κάπως έτσι.

Reaction score
14
unforgiven said:
Και ύστερα μου λένε ότι εγώ το ρίχνω στο χαβαλέ στα σοβαρά θέματα! :?
Να πούμε κάτι σοβαρό...
Πιιιιπααα πιιιπααα κάνουν τα ασθενοφόρα (αυτά που ανοίγουν από πίσω)
Ουιιιιιιιιουουουουου κάνουν τα μπατσικά. Μερικά κάνουν και ααααγκουουουουααααααα. :lol: Ή ουιιιιιτ. Κάπως έτσι.
μα φυσικά ο χαβαλές(R) και η φαφλατοσύνη(R) μας είναι trademarks(R)!!!! Δεν έιναι?

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Ορθον το παραπανω. Πιιιπαααα κανουν τα ασθενοφορα. Ιιιιιοοοου τα μπατσικα. "Λολα να ενα μηλο" κανει ο μικρος Τοτος και "ΑΟΥ!!!! ΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑ!!!" καποιος που βλεπει DLP... :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
5
Το ρέινμποου δεν υπαρχει... ειναι στην φαντασια σας!
πραγματικα πιστευεται οτι το αναβοσβημα τον χρωματων για την επιτευξη του επιθυμητου αποτελεσματος δεν επιφερει κουραση?...

ειναι τρελο, και μονο να το υποθεσειι κανεις οτι η ολη διαδικασια ειναι μαλακτικο για τα ματια...!

V

VIDEOMIX

Guest
Για μένα προσωπικά το rainbow είναι πολύ όμορφο ως φαινόμενο. Το απολαμβάνω πάντα αλλα ρε γαμώτο, δεν μπορώ να το αποτυπώσω σωστά με την φωτογραφική μου μηχανή. Το έχετε δεί πως σκάει επάνω απο την θάλασσα;
Rainbow λοιπόν. Κλείνεις την ομπρέλα και σηκώνεις τα μάτια σου προς τον ουρανό. Ψάξε και θα το βρεις.
8)

GTX

Reaction score
39
Ρε παιδιά δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχετε κολήσει ορισμένοι.

Γιατί οπως εγω δέχομαι οτι κάποιον μπορεί το RBE να τον κουράζει, να του προκαλέι πονοκέφαλο και ναυτία, εσείς δε μπορείτε να δεχτείτε οτι κάποιους δε τους επηρεάζει καθόλου ούτε να τους κουράζει.

RBE μπορώ να δω, δεν ανήκω στην κατηγορία αυτών που δε ξέρουν για τι μιλάμε, το βλέπω αν κουνήσω τα μάτια μου μόνο και γενικά αν το προσπαθήσω, παλιότερα το έβλεπα και χωρίς αυτό αλλά κάποια στιγμή απλά σταμάτησε (τυφλώθηκα?? :lol: :lol:) Βλέπω στον προβολέα μου με τις ώρες, βλέπω ταινίες, κάνω browsing στο internet, παίζω παιχνίδια. Ούτε πονοκέφαλο έχω, ούτε ζαλάδες, ούτε κουράζονται τα ματια μου. Αφού δε με ενοχλέι λοιπόν γουστάρω dlp, εσάς που σας ενοχλεί πάτε σε lcd, γιατί πρέπει ντε και καλά να προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο???

Reaction score
3
GTXTC said:

Γιατί οπως εγω δέχομαι οτι κάποιον μπορεί το RBE να τον κουράζει, να του προκαλέι πονοκέφαλο και ναυτία, εσείς δε μπορείτε να δεχτείτε οτι κάποιους δε τους επηρεάζει καθόλου ούτε να τους κουράζει.

RBE μπορώ να δω, δεν ανήκω στην κατηγορία αυτών που δε ξέρουν για τι μιλάμε, το βλέπω αν κουνήσω τα μάτια μου μόνο και γενικά αν το προσπαθήσω, παλιότερα το έβλεπα και χωρίς αυτό αλλά κάποια στιγμή απλά σταμάτησε (τυφλώθηκα?? :lol: :lol:) Βλέπω στον προβολέα μου με τις ώρες, βλέπω ταινίες, κάνω browsing στο internet, παίζω παιχνίδια. Ούτε πονοκέφαλο έχω, ούτε ζαλάδες, ούτε κουράζονται τα ματια μου. Αφού δε με ενοχλέι λοιπόν γουστάρω dlp, εσάς που σας ενοχλεί πάτε σε lcd, γιατί πρέπει ντε και καλά να προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο???
Γιατί έτσι έχει περισσότερη πλάκα ;-)

Reaction score
5
GTXTC said:

καταρχην κανεις δεν ειπε οτι κουραζεσαι, θες δε θες... εγω προσωπικα ειπα, ειναι πιο κουραστικο για τα ματια και τα νευρα η εναλλαγη χρωματος. Περαν του Ρεϊνμποου που αλλοι το βλεπουν αλλοι οχι (ειναι υποκειμενικο) ως λειτουργια δεν ειναι τοσο ξεκουραστο οσο η εμφανηση 3 χρωματων ταυτοχρονα...
Δε προσπαθω να σε πισω να κουραστεις, προσπαθω να σε πισω να καταλαβεις πως δεχετε ενα οπτικο νευρο τις εικονες... Οι τεχνικες που ξεγελανε το συνειδητο, δε ξεγελουν το υποσεινηδητο...
οπως επισης τα 25fps/50Hz ειναι ξεκουραστα και οκ για το ματι, αλλα τα 60fps/100Hz ειναι ακομη πιο ξεκουραστα... και οι εικονες που παιρνεις απο το περιβαλλον ειναι ακομη πιο ξεκουραστες και απο τα 60fps. Αυτο δε συμμενει οτι θα σε πονεσουν τα ματια βλεπωντας PAL 25fps...

Στην τελικη, κουβεντα κανουμε... ο ενας συμπληρωνει τις γνωσεις του αλλου... και αν καποιος γνωριζει κατι λαθος, εδω ειμαστε να βελτιωθουμε/διορθωθουμε ολοι μας!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Καλα τα αστεια, αλλα ας σοβαρευτουμε... :shock: Μη γελατε ρε αληθεια λεω. :lol:

Το RBE ειναι ΥΠΑΡΚΤΟ φαινομενο. Οπως το ιδιο υπαρκτα ηταν το pixelation για τους LCD και οι γραμμες σαρωσης για τους CRT παλαιοτερα. Οσοι διαλεγαν μια απο τις διαθεσιμες τεχνολογιες, το εκαναν βασει των δικων τους αναγκων και πολλες φορες αναγκαζονταν να υπομενουν τα τεχνουργηματα της εκαστοτε τεχνολογιας. Τα πραγματα σαφως εχουν βελτιωθει σημερα. Το pixelation και οι γραμμες σαρωσης αποτελουν παρελθον και το RBE που εβγαζε ματι και το εβλεπαν σχεδον ΟΛΟΙ στην αρχη της DLP τεχνολογιας, εχει μειωθει σε μεγαλο βαθμο. Υπαρχουν ατομα που το βλεπουν και σημερα? Σαφως. Αλλα το μελλον ειναι κοντα...

Reaction score
0
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Καλα τα αστεια, αλλα ας σοβαρευτουμε... :shock: Μη γελατε ρε αληθεια λεω. :lol:

Το RBE ειναι ΥΠΑΡΚΤΟ φαινομενο. Οπως το ιδιο υπαρκτα ηταν το pixelation για τους LCD και οι γραμμες σαρωσης για τους CRT παλαιοτερα. Οσοι διαλεγαν μια απο τις διαθεσιμες τεχνολογιες, το εκαναν βασει των δικων τους αναγκων και πολλες φορες αναγκαζονταν να υπομενουν τα τεχνουργηματα της εκαστοτε τεχνολογιας. Τα πραγματα σαφως εχουν βελτιωθει σημερα. Το pixelation και οι γραμμες σαρωσης αποτελουν παρελθον και το RBE που εβγαζε ματι και το εβλεπαν σχεδον ΟΛΟΙ στην αρχη της DLP τεχνολογιας, εχει μειωθει σε μεγαλο βαθμο. Υπαρχουν ατομα που το βλεπουν και σημερα? Σαφως. Αλλα το μελλον ειναι κοντα...
Ξερω πολλους τυφλους που βρηκαν το φως τους.
Αλλα βλεπων που να τυφλωθηκε οικιoθελως .....μονο εναν. 8)
To επιασες το υπονουομενο ετσιιιιιι;;; :lol:

Σοβαρα τωρα , το rainbow ειναι σιιγουρα υπαρκτο.
Δεν ειναι "μυθος".
Οσοι δεν το βλεπουν ειναι κατα την προσωπικη μου γνωμη τυχεροι
μιας και απολαμβανουν τα πλεονεκτηματα των DLP που ειναι περισσοτερα απο αυτα των LCD.
Aααα και κατι αλλο.
Η μ.....και το Rainbow τυφλωνουν. :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.432
Members
38.696
Νεότερο μέλος
NikosTs