RAINBOW

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τι πάνω και κάτω μωρέ, ξεκολλήστε... :lol: :lol:
Ξαναλέω μιλήστε για τον εαυτό σας και για τα γούστα σας και αφήστε τους άλλους να έχουν την άποψή τους. Τι πράμα είναι αυτό να σκέφτεστε για τους άλλους.
"Είμαι πεπεισμένος... για τους άλλους". Σιγά βρε παιδί μ' χαλάρωσε. Μέντιουμ είσαι? :lol:

Reaction score
1
Νίκος Τσαρουχάς said:
Τι πάνω και κάτω μωρέ, ξεκολλήστε... :lol: :lol:
Ξαναλέω μιλήστε για τον εαυτό σας και για τα γούστα σας και αφήστε τους άλλους να έχουν την άποψή τους. Τι πράμα είναι αυτό να σκέφτεστε για τους άλλους.
"Είμαι πεπεισμένος... για τους άλλους". Σιγά βρε παιδί μ' χαλάρωσε. Μέντιουμ είσαι? :lol:
Να τι παθαινεις αν ακους Χορταρεα :lol:

Reaction score
1
Τον Χορταρεα ντε. Που οδηγαει Ferrari γιατι ''διαβαζει'' τα αστρα καλα ντε! Ειναι αυτος που στην εκπομπη του μουντιαλ λεει ποιος θα κερδισει ντε! Ε οχι να μην ξερετε τον καλυτερο μεντιουμ :D

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.597
Optoma rainbow sceenshots

Δραμα η κατασταση ,παντου ουρανια τοξα :mrgreen:

V

VIDEOMIX

Guest
Re: Optoma rainbow sceenshots

spylab said:
Δραμα η κατασταση ,παντου ουρανια τοξα  :mrgreen:

Να να, βλέπω τους lcdάδες εκεί στην μέση να θαλασσοδέρνωνται. :lol:

Reaction score
6
smooth criminal said:
Και ειμαι πεπεισμενος οτι ολοι οι lcdαδες θα ηθελαν να μην βλεπουν rainbow για να παρουν dlp.
Κατηγόρια LCdακηδων δεν υφίσταται. ( δεν υπάρχει τετοιο πράγμα)
Υπάρχουν οι dlpακηδες και αυτοί που δεν μπορούν ( δεν αντέχουν) να δουν dlp.

Reaction score
1
Cinemusic - Ανδρεας said:
smooth criminal said:
Και ειμαι πεπεισμενος οτι ολοι οι lcdαδες θα ηθελαν να μην βλεπουν rainbow για να παρουν dlp.
Υπάρχουν οι dlpακηδες  και αυτοί που δεν μπορούν ( δεν αντέχουν) να δουν dlp.
Νομιζω οτι με παρεξηγησατε. Δεν ηθελα να κανω τον εξυπνο, πως να γινει αυτο αλλωστε καθως ειμαι καινουριος στο αθλημα ενω εσεις βετερανοι 8) Απλως οταν κατα γενικη ομολογια η μια τεχνολογια εχει καλυτερη εικονα αλλα ενα βασικο μειονεκτημα, τοτε αυτοι που ''βλεπουν'' αυτο το μειονεκτημα θα ηθελαν να μην το βλεπουν για να μπορουν να απολαυσουν αυτην την ''καλυτερη'' εικονα.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.101
Το πρόβλημα δεν είναι τόσο το rainbow όσο η χάλια κίνηση. Τι να την κάνω την ωραία εικόνα αν μου βγάζει τα μάτια.
Κι εγώ θα ήθελα να πάρω DLP για την ωραία εικόνα του.
Αλλά αν είναι να υποφέρω με την κίνηση........ χ...στα. LCD.

Reaction score
6
smooth criminal said:
smooth criminal said:
Νομιζω οτι με παρεξηγησατε. Δεν ηθελα να κανω τον εξυπνο, πως να γινει αυτο αλλωστε καθως ειμαι καινουριος στο αθλημα ενω εσεις βετερανοι 8) Απλως οταν κατα γενικη ομολογια η μια τεχνολογια εχει καλυτερη εικονα αλλα ενα βασικο μειονεκτημα, τοτε αυτοι που ''βλεπουν'' αυτο το μειονεκτημα θα ηθελαν να μην το βλεπουν για να μπορουν να απολαυσουν αυτην την ''καλυτερη'' εικονα.
Ελα βρε... κανεις δεν ειπε πως κανεις τον εξυπνο.
Απλως ειπα λιγο να πειραξω τους dlpακηδες :)

minas

Πισιά
Reaction score
4.417
smooth criminal said:
smooth criminal said:
Ελα βρε...  κανεις δεν ειπε πως κανεις τον εξυπνο.
Απλως ειπα λιγο να πειραξω τους dlpακηδες :)
Κατηγόρια dlpακηδων δεν υφίσταται. ( δεν υπάρχει τετοιο πράγμα)
Υπάρχουν οι projectorακηδες και αυτοί που δεν μπορούν ( δεν αντέχουν) να δουν σωστά μεγάλη εικόνα. :twisted: :mrgreen:

Reaction score
164
Μπα... υπάρχουν... Υπάρχουν οι Dlpάκηδες που έχουν πεισθεί ότι αυτό που πήραν είναι το καλύτερο στον κόσμο (γιατί έτσι τους είπαν) και οι υπόλοιποι που αγοράζουν σύμφωνα με τα γούστα τους, χωρίς κολλήματα! :lol:

GTX

Reaction score
39
unforgiven said:
Μπα... υπάρχουν... Υπάρχουν οι Dlpάκηδες που έχουν πεισθεί ότι αυτό που πήραν είναι το καλύτερο στον κόσμο
ΤΙ????????
Δεν είναι ο καλύτερος στον κόσμο ο προβολέας μου?????
:lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
230
...συμφωνώ απόλυτα με τον Ανδρέα. Το θεωρώ αδύνατο να δεις δίπλα-δίπλα έναν LCD και έναν dlp και να μην δεις αμέσως τη διαφορά. Ο DLP έχει καλύτερο μαύρο, καλύτερη κινηματογραφική αίσθηση και γενικά "δείχνει" πολύ πιο ωραία. Έχει όμως και ένα ουράνιο τόξο ΝΑ. Και αν το βλέπεις έχεις πρόβλημα γενικώς. Το χειρότερο είναι όταν βλέπεις ταινία με υπότιτλους, όπου σου πετάγονται τα μάτια :shock:

Εγώ πήρα LCD μόνο για το rainbow. Αλλιώς θα έπερνα DLP. Τελεία και παύλα. Αν βγούν οι 3τσιποι σε ανθρώπινη=προσγειωμένη τιμή το συζητάμε=αγοράζουμε

V

VIDEOMIX

Guest
alkman said:
Έχει όμως και ένα ουράνιο τόξο ΝΑ.
Αυτό είναι ενα σημείο που δείχνει πως το σωστότατος δεν υσχίει sothoms. Πολύ σωστός, ναι. Αλλα σε αυτό το σημείο θα έπρεπε να διευκρινήσει πως μιλάει γι'αυτούς που έχουν πρόβλημα.
Διοτι στους περισσότερους, το.... <<ουράνιο τόξο ΝΑ>> είναι,.... <<ουράνιο τόξο πού ΝΑ'ναι;>> 8)

Reaction score
164
Λέω και γω... θέμα που έχει τις λέξεις DLP και LCD να έχει μόνο 6 σελίδες.... :roll:
Ρε δεν μας παρατάτε! Επειδή εσείς δεν βλέπετε, έχουμε εμείς πρόβλημα; :lol:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier