- Reaction score
- 5
Πέρα από το χιούμορ αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι Βαγγέλης αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κύπρο, οπόταν δικαιολογημένα δεν μπορεί δώσει το παρόν του στην συζήτηση.
Εσύ ρε,που το ξέρεις? Απο την Κύπρο είσαι?Αντώνης K. said:Πέρα από το χιούμορ αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι Βαγγέλης αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κύπρο, οπόταν δικαιολογημένα δεν μπορεί δώσει το παρόν του στην συζήτηση.
Πάντως από την στιγμή που κανείς δεν βρέθηκε να πει στον Κόγια: "τι μ@λ@κίες λες", σημαίνει ότι συμφωνεί.Κώστας Κόγιας said:Λες γι' αυτό πολλά "ριβιούζ" να βγαίνουν άρες μάρες κουκουνάρες; Είπα κι εγώ ρε παιδί μου...ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Υπαρχει περιπτωση να "αλλαξει περιεχομενο" μια κριτικη στον δρομο απο τα χερια του reviewer εως την κυκλοφορια του περιοδικου?
Εαν ναι , πως αντιμετωπιζει ο εκαστοτε reviewer την "αλλαγη νοηματων" της πνευματικης του περιουσιας?![]()
Για να μας απαντήσει κανένας προϊστάμενος...
Για τα τεχνικό θέμα που με ενδιαφέρει εμένα, είπα στον Βαγγέλη να ανοίξει ένα καινουργιο thread.Νίκος Τσαρουχάς said:Εγώ βλέπω μια άρνηση πάντως να συζητήσουμε ευθέως με τους reviewers, θέματα που έχουμε ήδη θίξει σε άλλα thread. Δεν καταλαβαίνω το γιατί, ειδικά από αυτούς που τα έχουν φέρει κατά καιρούς στην επιφάνεια.
- Πολύ εύκολα θα μπορούσε κανείς να πει:
"Εδώ... έγραψες αυτή τη μ@λ@κία. Γιατί αγοράκι μου? Τι πίνεις?..."
- Αντ' αυτών, αρκούμαστε σε αμπελοφιλοσοφίες...
- Επίσης η άποψη του Βαγγέλη ή του Νίκου για τεχνικά θέματα δεν νομίζω ότι έχει καμιά σχέση με το θέμα... Ας μείνουμε στα των περιοδικών.