Reviewers ανάμεσά μας...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλά έκανες Γιώργο. Αλλά μόνον αυτό σε ενδιαφέρει? 8)
Κώστα περιμένω να γράψεις...

Αυτό το έχουν διαβάσει οι reviewer μας? Ουσιαστικά από εκεί ξεκινήσαμε το θέμα, αναζητώντας απαντήσεις.

Από την άλλη, βλέπω όσους έκαναν σφοδρή κριτική εκεί, τόσο για το περιεχόμενο αυτό καθεαυτό, όσο και για τον τρόπο γραφής, να ακολουθούν πιο τραλαλά στάση τώρα ή απλά στάση αναμονής... Αν κάνω κανένα quote δε από άλλα θέματα, θα ρίξουμε πολύ γέλιο.

Σκοπός δεν είναι να μαλώσουμε. Αλλά αν μη τι άλλο, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε για ποιόν λόγο αν κάπου διαβάζουμε βλακείες, αυτές γράφονται ή αν τελικά όλα είναι στο μυαλό μας. Άμα δεν είναι να πούμε για το rexona τι συζητάμε?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
g.kar said:
Σπύρο, οι αποφάσεις μου δεν επηρεάζονται από το το παρασκήνιο. Εντάξει μου αρέσει να ακούω τα σχετικά κουτσομπολιά αλλά τελικά αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι η συνεχής βελτίωση με το ελάχιστο κόστος.
Όλους μας ενδιαφέρει η βελτίωση, αλλά το κακό είναι ότι το "παρασκήνιο" πολλές φορές βγαίνει στο προσκήνιο. Και δυστυχώς αν συμβεί κάτι τέτοιο μέσα σε ένα forum ή ένα περιοδικό, μπορεί να επηρεάσει πολύ κόσμο...

Reaction score
3.576
Σπύρος Μπλάτσιος said:
g.kar said:
Σπύρο, οι αποφάσεις μου δεν επηρεάζονται από το το παρασκήνιο. Εντάξει μου αρέσει να ακούω τα σχετικά κουτσομπολιά αλλά τελικά αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι η συνεχής βελτίωση με το ελάχιστο κόστος.
Όλους μας ενδιαφέρει η βελτίωση, αλλά το κακό είναι ότι το "παρασκήνιο" πολλές φορές βγαίνει στο προσκήνιο. Και δυστυχώς αν συμβεί κάτι τέτοιο μέσα σε ένα forum ή ένα περιοδικό, μπορεί να επηρεάσει πολύ κόσμο...
Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό το καθεστώς
Το καθεστώς δεν θα αλλάξει μόνο με τους τοξότες που ρίχνουν τα βέλη τους από μακρυά και πολλές φορές εκ του ασφαλούς.
Αν θέλεις να αλλάξεις πράγματα θα χρειαστούμε και τους πεζικάριους.

Καταλαβάινεις τι θελω να πω.

Reaction score
3.576
Θέλω όμως να συμμετέχουν όλοι στη συζήτηση.
Εγώ δεν έχω άλλες ερωτήσεις.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.086
Νίκος Τσαρουχάς said:
Καρντάση μ', αν εμένα εννοείς, ό,τι είχα να πω, τό 'πα εδώ. Όσοι πιστοί reviewers έχουν τη διάθεση, ας διαβάσουν.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κώστας Κόγιας said:
Καρντάση μ', αν εμένα εννοείς, ό,τι είχα να πω, τό 'πα εδώ. Όσοι πιστοί reviewers έχουν τη διάθεση, ας διαβάσουν.
Και για σένα και για άλλους λέω Κώστα.
Το θέμα είναι ότι μάλλον δεν διαβάζουν τα threads οι reviewers. Γι αυτό και ανοίξαμε νέο θέμα. Καλά έκανες και μας τα θυμίζεις.

Reaction score
3.576
Κώστας Κόγιας said:
Νίκος Τσαρουχάς said:
Μέσα σε αυτό το thread του Κ.Κόγια υπάρχουν πολλά και διαφορετικά τεχνικά θέματα που είναι αδύνατον να συζητηθούν εδώ.

Reaction score
1
Αγαπητοί φίλοι ζητώ συγνώμη για την απουσία μου από το θέμα τις τελευταίες ημέρες. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα από κανέναν. Έχω πολλές υποχρεώσεις με την δουλειά μου και πρέπει να τις έχω εκπληρώσει έως την πέμπτη γιατί την επομένη φεύγω για Μόναχο. Από ότι βλέπω, ο Βαγγέλης επέστρεψε δριμύτερος και ανανεωμένος (φαντάζομαι πέρασε και από Αγία Νάπα) και θα μπορέσει να "παίξει" καλή μπάλα μόνος του. Άντε να δούμε και κανέναν άλλον.

Reaction score
5
Πόσο θεμιτή και στα πλαίσια του νόμου είναι, η αναδημοσίευση φωτογραφιών και κειμένων από τα περιοδικά στο site? Θέλω να ανοίξω ένα θέμα με την αναφορά κάποιου περιοδικού σαν σημείου αναφοράς για την συζήτηση.

Reaction score
3.576
Αντώνης K. said:
Πόσο θεμιτή και στα πλαίσια του νόμου είναι, η αναδημοσίευση φωτογραφιών και κειμένων από τα περιοδικά στο site? Θέλω να ανοίξω ένα θέμα με την αναφορά κάποιου περιοδικού σαν σημείου αναφοράς για την συζήτηση.
Νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε την επίσημη έγκριση από το περιοδικό.
Ειδικά αν πρόκειται για δημοσιεύσεις που περιέχουν αυτούσια κείμενα και εικόνες.

Οταν όμως  παραπέμπεις τους αναγνώστες σε συγκεκριμένες σελίδες του περιοδικού και μετά σχολιάζεις, αυτό επιτρέπεται.
Σε κάθε περίπτωση ο εκδότης διατηρεί το δικάιωμα της καταγγελίας  στέλνοντας το γνωστό σε όλους μας  εξώδικο, σε εσένα ή/και στον υπέυθυνο του site μας.

Πάντως, πριν κάνουμε κάτι, ας μας δώσει πρώτα το πράσινο φως ο υπεύθυνος του avsite.gr

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.795
"μια φορά θυμάμαι μου μιλούσες,
τώρα σιωπή..."

Γιώργο που το θυμήθηκες  8) :idea:

Reaction score
3.576
Μας εγκατέλειψαν οι reviewers μας ?
Μήπως περιμένουν να τους ρωτήσετε κάτι ?

Το πράσινο φως το άναψε ο Ανδρέας Κ. , τι περιμένετε λοιπόν ;;;

Reaction score
5
Αφού ντρέπεστε αρχίζω εγώ με μια απλή ερώτηση :lol:

Ρεύμα. Δεν αναφέρομε ούτε στα καλώδια ούτε στις πρίζες ούτε στους πίνακες.

Όλοι ξέρουμε ότι η ποιότητα του ρεύματος μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην ποιότητα της μουσικής που ακούμε. Πώς διασφαλίζουν τα περιοδικά ότι ο παράγοντας ρεύμα δεν θα επηρεάσει τις τελικές εκτιμήσεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.969
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas