- Reaction score
- 384
Απάντηση: Runco Q-750 LED
Αντρεα, μεχρι ποτε θα υπαρχει στο μαγαζι για να περασω μια βολτα?
Αντρεα, μεχρι ποτε θα υπαρχει στο μαγαζι για να περασω μια βολτα?
Κώστα, μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά γι΄αυτό. Η κίνηση δεν έχει να κάνει με το πόσο καλό είναι ένα player αλλά με το πόσο καλά "κουμπώνει" το πακέτο.Φανταζομαι, οτι και με ενα Pioneer 91 π.χ.,θα παρουμε αναλογα αποτελεσματα.
+10000000000:1Κώστα, μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά γι΄αυτό. Η κίνηση δεν έχει να κάνει με το πόσο καλό είναι ένα player αλλά με το πόσο καλά "κουμπώνει" το πακέτο.
Όσο για το "απόλυτο μαύρο" στο IRE 0 δεν μου λέει και πολλά πράγματα. Εμένα μ΄ενδιαφέρει πώς παίζει στις σκοτεινές σκηνές μιάς ταινίας κι όχι αν σβύνει στο IRE 0, αυτό δεν μου χρησιμεύει σε τίποτε.
Μπαμπη , υποθεση εργασιας κανω ,γιατι το μηχανημα δειχνει να ανταποκρινεται σε αλλαγες πηγης . Οσο για το δευτερο,προσυπογραφω και εγω οτι το μαυρο ενος προβολεα το αξιολογεις στην οθονη,σε σκοτεινες σκηνες ,αλλα το απολυτο μαυρο στο 0 IRE που παρατηρησαμε παιζοντας με τον προβολεα, μας ερεθισε ,και σκεφτηκαμε μια επι τοπου αμεση συγκριση με τον πρωταθλητη του μαυρου SONY 85, ατυπη βεβαια,διοτι ο SONY λογω τοποθετησης επρεπε να παιζει με μισο καδρο. Ο RUNCHO λοιπον,αν και αρυθμιστος,δεν εδειχνε να υστερει σε μαυρο . Αν λοιπον μετα τη ρυθμιση του επαληθευτουν αυτα και με μετρησεις ,τοτε επι τελους θα μιλαμε για εναν DLP προβολεα,με μαυρο.Κώστα, μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά γι΄αυτό. Η κίνηση δεν έχει να κάνει με το πόσο καλό είναι ένα player αλλά με το πόσο καλά "κουμπώνει" το πακέτο.
Όσο για το "απόλυτο μαύρο" στο IRE 0 δεν μου λέει και πολλά πράγματα. Εμένα μ΄ενδιαφέρει πώς παίζει στις σκοτεινές σκηνές μιάς ταινίας κι όχι αν σβύνει στο IRE 0, αυτό δεν μου χρησιμεύει σε τίποτε.
Παντως out of the box o προβολεας, και στις 100' , πυροβολουσε επαρκεστατα. Σε δυο χρονια που λες ,πιστευω οτι οι περισσοτεροι προβολεις θα παραγονται με τεχνολογια LED,οποτε και οι τιμες θα πεσουν ραγδαια.Eμένα πάλι με χαλάει η φωτεινότητα των 449 lumens. Νούμερο απογοητευτικό , ιδίως αν μιλάμε για μεγάλες οθόνες.Βέβαια ο turk πήγε να το καλύψει , με την πτώση της λάμπας των συμβατικών προβολέων, αλλά πάλι μου φαίνεται λίγο το φως των 449 lumens , και 300 κάτι με long throw φακό. Οταν όλοι οι άλλοι ρυθμισμένοι η οχι εχουν απο 1000 και πάνω.Τώρα οσο για την κίνηση , δεν έδωσα ποτέ μου σημασία ιδιαίτερη και δεν με αφορά.
Και βέβαια είναι και η τιμή του λίγο αλμυρή.Για τώρα , γιατί σε δυο χρόνια τον κόβω κάτω απο το μισό.
Προσωπικά θεωρώ Μπαμπη οτι το μαύρο στο IRE 0 οχι μόνο έχει αλλά παραέχει σημασία, αλοίμονο, στο κάτω-κάτω τόσα χρόνια το κυνηγάμε στα CRT.....Όσο για το "απόλυτο μαύρο" στο IRE 0 δεν μου λέει και πολλά πράγματα. Εμένα μ΄ενδιαφέρει πώς παίζει στις σκοτεινές σκηνές μιάς ταινίας κι όχι αν σβύνει στο IRE 0, αυτό δεν μου χρησιμεύει σε τίποτε.
Πολύ σωστά.Κώστα, μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά γι΄αυτό. Η κίνηση δεν έχει να κάνει με το πόσο καλό είναι ένα player αλλά με το πόσο καλά "κουμπώνει" το πακέτο.
Τα νούμερα φωτεινότητας που ανακοινώνει η Runco είναι πάντα με τον προβολέα καλιμπραρισμένο. Η εταιρία απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν αγοράζουν για πρώτη φορα προβολέα. Θα έχουν κάνει δηλαδή το "αγροτικό" τους με κάποιον άλλον και θα έχουν καταλάβει οτι τα 80:000 κοντραστ και 1500 Lumen είναι το τυράκι των "γκάβακων" στο χώρο.Eμένα πάλι με χαλάει η φωτεινότητα των 449 lumens. Νούμερο απογοητευτικό , ιδίως αν μιλάμε για μεγάλες οθόνες.Βέβαια ο turk πήγε να το καλύψει , με την πτώση της λάμπας των συμβατικών προβολέων, αλλά πάλι μου φαίνεται λίγο το φως των 449 lumens , και 300 κάτι με long throw φακό. Οταν όλοι οι άλλοι ρυθμισμένοι η οχι εχουν απο 1000 και πάνω.Τώρα οσο για την κίνηση , δεν έδωσα ποτέ μου σημασία ιδιαίτερη και δεν με αφορά.
Και βέβαια είναι και η τιμή του λίγο αλμυρή.Για τώρα , γιατί σε δυο χρόνια τον κόβω κάτω απο το μισό.
+ 1000Πολύ σωστά.
Όπως είπε και ο Κώστας δείχνει να αντιδρά στα "ψυχοφάρμακα" οπότε μόλις γυρίσει θα του ρίξουμε κάπoιο Lumagen ή Crystalio για να δούμε πως θα πάιξει με παραισθησιογόνα!
Εχουμε πάθει πλάκα με την κίνηση του 85 και οτιδήποτε άλλο δούμε απλά μας ξενερώνει. Η κίνηση του Runco Q750i είναι η γνωστή DLPάδικη χωρίς motion flow που μερικοί μάλιστα την θεωρούν και...."ιδανική" μακρυά απο τα "εμμετικά" τεχνουργήματα (έλεος) του 85.
Πιστεύω πάντως οτι θα δούμε "αρχιεπισκόπους" με το κούμπωμα καλού scaler
Ποιος scaler ειναι καλυτερος Βαγγελη...:118:Πολύ σωστά.
Όπως είπε και ο Κώστας δείχνει να αντιδρά στα "ψυχοφάρμακα" οπότε μόλις γυρίσει θα του ρίξουμε κάπoιο Lumagen ή Crystalio για να δούμε πως θα πάιξει με παραισθησιογόνα!
Εχουμε πάθει πλάκα με την κίνηση του 85 και οτιδήποτε άλλο δούμε απλά μας ξενερώνει. Η κίνηση του Runco Q750i είναι η γνωστή DLPάδικη χωρίς motion flow που μερικοί μάλιστα την θεωρούν και...."ιδανική" μακρυά απο τα "εμμετικά" τεχνουργήματα (έλεος) του 85.
Πιστεύω πάντως οτι θα δούμε "αρχιεπισκόπους" με το κούμπωμα καλού scaler
Η Runco μιλαει για 700 lumen .....που ειδες τα 1500 lumen..:111::112:http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1220973
Εδω ο jason turk αναφέρει max light output 449 , 368 , με short και long throw φακούς και το μηχάνημα ρυθμισμένο.
Τα 1500 lumen που λέει η runco μάλλον είναι υπερβολικά.Τώρα για το τυράκι , τι να πω.
Ωραιος...:112:Ο Joel Silver το είπε ξεκαθαρα στο σεμινάριο του ISF-II.
Προσέξτε να μην "συνηθίσετε"να βλέπετε λάθος και υιοθετήσετε το λάθος για σωστό. Τότε θα αναγκαστείτε να αρχίσετε πάλι απο το Α.
Δεν το είπα εγω ο βαγγέλης το είπε.Η Runco μιλαει για 700 lumen .....που ειδες τα 1500 lumen..:111::112:
http://runco.businesscatalyst.com/spec-sheets/Runco_Q-750i_Specifcations_v2.pdf
Δεν το είπα εγω ο βαγγέλης το είπε.
Εγω μίλησα για τα 449 και 368 , που μέτρησε ο turk.
Λαθος καταλαβες..διαβασες..κ.λ.π.:137:Τα νούμερα φωτεινότητας που ανακοινώνει η Runco είναι πάντα με τον προβολέα καλιμπραρισμένο. Η εταιρία απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν αγοράζουν για πρώτη φορα προβολέα. Θα έχουν κάνει δηλαδή το "αγροτικό" τους με κάποιον άλλον και θα έχουν καταλάβει οτι τα 80:000 κοντραστ και 1500 Lumen είναι το τυράκι των "γκάβακων" στο χώρο.
Μιλαμε δλδ για φωτεινοτητα ιδια με τον sony 85 σε καδρο 92"Εγω μίλησα για τα 449 και 368 , που μέτρησε ο turk.
Δλδ αν θες 120" τι θα κάνεις? Θα βάλεις και λάμπα uhp να βοηθάει ?