- Reaction score
- 968
Πιστευω οτι οι ενισχυτές Single Ended αγαπούν περισσότερο τα ηχεία ενος δρόμου
με αδυναμία πάνω και κάτω και έμφαση στα μεσαία
.... ενός δρόμου? Εννοείς αυτά που έχουν στα ταβάνια τα σούπερ μάρκετ?
2A3 και 300b ίσως,οι υπόλοιπες όχι.Πριν κανά δυό χρόνια ετυχε να εχω εναν JJ 322 με 2 300β σε παράλληλη σύνδεση
το μηχανάκι ήταν μελωδικότατο
στην μεσαία περιοχή
αλλά έχανε στα άκρα λογω σχεδίασης
τα ηχεία ηταν και είναι τα uno nano
2A3 και 300b ίσως,οι υπόλοιπες όχι.
Η μία είναι του 1932 και η άλλη του 1938!
Άραγε, το 2700 μΧ με τι λυχνίες θα ακούνε οι χαϊεντάδες? :136:
Δεν ξέρω,(ποιός είναι χαϊεντάςΗ μία είναι του 1932 και η άλλη του 1938!
Άραγε, το 2700 μΧ με τι λυχνίες θα ακούνε οι χαϊεντάδες? :136:
από τις ελάχιστες φορές που θα ...συμφωνήσω μαζί σου!:126:Πιστευω οτι οι ενισχυτές Single Ended ...με αδυναμία πάνω και κάτω και έμφαση στα μεσαία
ανεξαρτητως λαμπας-τρανζιστορ?από τις ελάχιστες φορές που θα ...συμφωνήσω μαζί σου!:126:
Μιχάλη δεν χρειάζεται να ακούς τα παραπάνω, ένα συμφωνικό κομμάτι ή μία σοπράνο μπορούν να δείξουν πολύ περισσότερο την ανεπάρκεια από τα καρασυμπιεσμένα που αναφέρεις.Metal δεν ακούω, hard rock δεν ακούω, μποτιές δεν γουστάρω με τη καμία, άρα αν το σκεφτείτε είναι ελάχιστα αυτά που δεν μπορώ να ακούσω με 55 βατάκια.
ναι.ανεξαρτητως λαμπας-τρανζιστορ?
Δεν ξέρω για την έμφαση στη μεσαία που λέτε, πάντως οι Wavac μετράνε μέχρι τα 50KHz.
μη σας πιάνει ξαφνικά η αγάπη για τις μετρήσεις κάθε δίσεκτο έτος...:138::136:Kι οι Atmasphere Μετρανε πολυ ψηλα αλλα κ πολυυ χαμηλα.Και με τα Verity το ακουσα κανονικοτατα πλεον.
πες τα βρε Θέμη! Ειλικρινά, αυτή σου η πρόταση έχει πολύ "ζουμί". :126:Βάλτε όσο χρώμα θέλετε στη ζωή σας, φροντίστε τουλάχιστον την επάρκεια ισχύος.
μη το λες αυτό. στο χόμπι μας δεν υπάρχουν "φανατισμοί", υπάρχουν "έρωτες", σωστά?:126:Οι φανατισμοί μακριά από μένα.
Προσωπικά δεν απέρριψα ποτέ τις μετρήσεις, αν αναφέρεσε σε μένα. Όσο ερωτευμένος και αν ήμουν στη ζωή μου, πάντα μπορούσα να δω πέρα από τη μύτη μου! :126:ναι.
μη σας πιάνει η αγάπη για τις μετρήσεις κάθε δίσεκτο έτος...
πες τα βρε Θέμη! Ειλικρινά, αυτή σου η πρόταση έχει πολύ "ζουμί".
μη το λες αυτό. στο χόμπι μας δεν υπάρχουν "φανατισμοί", υπάρχουν "έρωτες", σωστά?
Μιχάλη δεν χρειάζεται να ακούς τα παραπάνω, ένα συμφωνικό κομμάτι ή μία σοπράνο μπορούν να δείξουν πολύ περισσότερο την ανεπάρκεια από τα καρασυμπιεσμένα που αναφέρεις.
Βάλτε όσο χρώμα θέλετε στη ζωή σας, φροντίστε τουλάχιστον την επάρκεια ισχύος. Διαφορετικά δεν ακούτε το ηχείο που αγοράσατε αλλά κάτι άλλο.
χαχαχαχαχ, έχουμε και μια Α' κουλτούρα ρε φίλε, πως να το κάνουμε! :116:Άστονε μωρέ! Που δεν ακούει μποτιές! Όλη μέρα Massive Attack ακούει, και μας το παίζει δροσοσταλιά στα κρίνα ο κλαμπάκιας. Άει τώρα... :114: :114:
χααχχαχαχαχαχαχαχαχα!!!:116::116::137::142:μη σας πιάνει ξαφνικά η αγάπη για τις μετρήσεις κάθε δίσεκτο έτος...