Sony VPL-VW40 , πρωτες εντυπωσεις

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony VPL-VW40 , πρωτες εντυπωσεις

οσον αφορα τον Epson,τον εχω δει τρεις φορες,ηταν τρια διαφορετικα κομματια και ειδα τα ιδια πραγματα.
Μπορώ να ρωτήσω που και που τον είδες; Καμιά φορά βλέπουμε το ίδιο κομμάτι... δυο φορές, χωρίς να το καταλάβουμε. :114:

Reaction score
8.350
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony VPL-VW40 , πρωτες εντυπωσεις

Μπορώ να ρωτήσω που και που τον είδες; Καμιά φορά βλέπουμε το ίδιο κομμάτι... δυο φορές, χωρίς να το καταλάβουμε. :114:
πιστεψε με, δεν ηταν το ιδιο.........ειμαστε και εκτος θεματος......:126:

Reaction score
152
....:614:προβλεπω την εξης αγγελια λειαν συντομως:

''Πωλειται ή ανταλλασεται βεσπα συναισθηματικης αξιας με sony vw-40''

:405: :405: :405:

Reaction score
0
Απάντηση: Sony VPL-VW40 , πρωτες εντυπωσεις

Φίλε Δημήτρη καλησπέρα. Συμφωνώ πλήρως με αυτά που αναφέρεις παραπάνω, και επί πλέον σαν κάτοχος του 5000, η γνώμη σου για τον 40-άρη έχει ιδιαίτερο βάρος!(έστω και χωρίς άμεση αντιπαράθεση). Δεν ξέρω βέβαια αν έχεις δει τον μικρό sony, αν όμως ισχύει αυτό, και χρειαζόταν να αγοράσεις τώρα, ποιόν θα διάλεγες, αυτόν που ήδη έχεις ή τον ...αντίζηλο?
Σε εκείνο το παλιό συγκριτικό, παρ' όλο που ήταν πολύ καλός ο 60-άρης, εγώ θα έπαιρνα χωρίς δεύτερη κουβέντα τον In 82...

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony VPL-VW40 , πρωτες εντυπωσεις

πιστεψε με, δεν ηταν το ιδιο.........ειμαστε και εκτος θεματος......:126:
Εκτός θέματος δεν είμαστε, αλλά σε πιστεύω...:126:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.821

Φίλε Δημήτρη καλησπέρα. Συμφωνώ πλήρως με αυτά που αναφέρεις παραπάνω, και επί πλέον σαν κάτοχος του 5000, η γνώμη σου για τον 40-άρη έχει ιδιαίτερο βάρος!(έστω και χωρίς άμεση αντιπαράθεση). Δεν ξέρω βέβαια αν έχεις δει τον μικρό sony, αν όμως ισχύει αυτό, και χρειαζόταν να αγοράσεις τώρα, ποιόν θα διάλεγες, αυτόν που ήδη έχεις ή τον ...αντίζηλο?
Σε εκείνο το παλιό συγκριτικό, παρ' όλο που ήταν πολύ καλός ο 60-άρης, εγώ θα έπαιρνα χωρίς δεύτερη κουβέντα τον In 82...

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.
Το 40ρη δεν τον έχω δει ακόμα, αλλά δεν πιστεύω να είναι καλύτερος από τον 60ρη. Έχω βέβαια διαβάσει πάμπολλες κριτικές γι'αυτόν.
Παρεμπιπτόντως κι εγώ τον ΙΝ82 θα διάλεγα, αλλά μιλάμε βέβαια για άλλης κατηγορίας μηχανήματα...

Reaction score
0
α βρε ανδρεα τι μας εκανες παλι!!!! αντε να αποφασισουμε τωρα τι να παρουμε!!!!

Reaction score
8.350
περασα μια βολτα σημερα και εριξα μια ματια στον 40αρη.Παρα πολυ καλος προβολεας.Λιγο -πολυ τα ειπε ο Αντρεας,πολυ καλη ευκρινεια,πολυ καλο μαυρο,φυσικα χρωματα,καλη κινηση για την κατηγορια,δεν βλεπεις να υστερει καπου.Παρολο που δεν ειναι ρυθμισμενος χρωματικα ηταν πολυ ικανοποιητικος ειδικα στις επιδερμιδες.Ο Αντρεας μου εβαλε και τον BENQ9000 διπλα του που εμοιαζε φτωχος,στο μονο που κερδιζει ειναι η φωτεινοτητα,αλλα πιο πολυ με ενδιεφεραν αυτα που εβλεπα στον ΣΟΝΥ και λιγο με απασχολησε η συγκριση.
Η χαμηλοτερη φωτεινοτητα για μενα δεν ειναι αναγκαστκα κακο,ειδικα σε συνδιασμο με το καλο μαυρο δινει μια πολυ καλη γραφη ειδικα σε βαθος αλλα και στα σκοτεινα οπως τη σκηνη του τραινου.Οποιος σκεφτεται για προβολεα να τον δει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.:cool_4:

Reaction score
1
Ήμουν κι εγώ εχθές στην PSA, για άλλον λόγο, αλλάς μιας και... γιατί όχι;

Χρειάστηκε 1 λεπτό για να καταλάβω ότι ο 40άρης ήταν ο δεύτερος τρίτσιπος (μετά τον 200άρη) του οποίου η εικόνα με ικανοποίησε απόλυτα. Σε όλα τα σημεία, χωρίς συμβιβασμούς.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, και η τιμή δεν άφηνε περιθώρια για δεύτερη σκέψη. Τον πήρα παραμάσχαλα, χωρίς να ξέρω τίποτα γι αυτόν... Ούτε χαρακτηριστικά είχα διαβάσει, ούτε και κριτικές!

Δυστυχώς, λογάριασα χωρίς τον ξενοδόχο, που στην προκείμενη περίπτωση είναι το ιδιόρρυθμο setup μου. Χρειάζονται τροποποιήσεις στο χώρο μου, που στην παρούσα φάση δεν έχω την όρεξη να κάνω. Όχι σπουδαία πράγματα, αλλά θα προτιμούσα κάτι σε plug & play.

Εννοείται, πως μιας και τον έστησα, δεν έχασα την ευκαιρία. Είδα, για λίγα μόνο λεπτά, αποσπάσματα από την ταινία του Σαββατόβραδου, με το keystone τερματισμένο (-30). Ακόμη κι έτσι, η σύγκριση με τον δικό μου ήταν η μέρα με τη νύχτα.

Κατά πάσα πιθανότητα θα το μετανιώσω, αλλά στην παρούσα φάση δεν έχω άλλη επιλογή από το να επιστρέψω αύριο το αξιοθαύμαστο μηχάνημα στην PSA. Δεν ξέρω αν η παραγωγή του VW40 θα είναι τόσο προσεγμένη, ή απλά έπεσα στην περίπτωση. Eκείνο που ξέρω είναι πως όποιος πάρει το συγκεκριμένο κομμάτι θα κάνει την τύχη του.

Όλα δείχνουν πως η Sony έχει βαλθεί να κατακτήσει τον κόσμο της οικιακής βιντεοπροβολής, σε όλα τα επίπεδα...

Reaction score
0
ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΑΝ ΤΟ ΗDMI EINAI 1,3a H' ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ?ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
ΠΟΥΘΕΝΑ?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΑΝ ΤΟ ΗDMI EINAI 1,3a H' ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ?ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
ΠΟΥΘΕΝΑ?
Sony VPL-VW40 Features
  • Native Wide Aspect Ratio
  • Video (1920*1080)
  • 900 ANSI lumens
  • 11kg (24.3lbs.)
  • 2000 hour lamp life (typical)
  • 15000:1 Contrast Ratio
  • Network ready
  • HDMI digital input
  • Built in lens shift
  • High Definition Ready
  • 12v Trigger
  • HDMI 1.3
Αρκει να κανεις ενα μικρο search...:605:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δυστυχώς, λογάριασα χωρίς τον ξενοδόχο, που στην προκείμενη περίπτωση είναι το ιδιόρρυθμο setup μου. Χρειάζονται τροποποιήσεις στο χώρο μου, που στην παρούσα φάση δεν έχω την όρεξη να κάνω. Όχι σπουδαία πράγματα, αλλά θα προτιμούσα κάτι σε plug & play.
Σε ελυθερη μεταφραση:
Πηγα το προβολι σπιτι αλλα ο...κυρης του σπιτιου διαφωνουσε:142:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Και (ανάμεσα στις γραμμές), για να το πάρει ο zoglair στο σπίτι, πρέπει να είναι όντως καλό το προβόλι!!!!
Όσο για την ελεύθερη μετάφραση, αυτό έπαθα και εγώ με ένα G70 :142::142::142:

Reaction score
0
Originally Posted by hariskriti
ΠΟΥΘΕΝΑ?

the Sony may support 1.3, but does not support the Deep Color capabilities that HDMI 1.3 allows. Bottom line, as Blu-ray discs start providing more color depth in the form of Deep Color, the Sony can't take advantage of that.

δηλαδη εχει HDMI 1.3 αλλα ξεχνα το Deep Color

Reaction score
8.350
Re: Απάντηση: Sony VPL-VW40 , πρωτες εντυπωσεις

Και (ανάμεσα στις γραμμές), για να το πάρει ο zoglair στο σπίτι, πρέπει να είναι όντως καλό το προβόλι!!!!
Όσο για την ελεύθερη μετάφραση, αυτό έπαθα και εγώ με ένα G70 :142::142::142:
για πηγαινε ριξε μια ματια στον ΣΟΝΥ,αξιζει.Αφου θελεις CRTδεν ψαχνεις για μεγαλη φωτεινοτητα ,οποτε δεν εχει μειον το μηχανακι........εγω αν δεν ειχα προβολεα θα τον ειχα χτυπησει.......

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony VPL-VW40 , πρωτες εντυπωσεις

για πηγαινε ριξε μια ματια στον ΣΟΝΥ,αξιζει.Αφου θελεις CRTδεν ψαχνεις για μεγαλη φωτεινοτητα ,οποτε δεν εχει μειον το μηχανακι........εγω αν δεν ειχα προβολεα θα τον ειχα χτυπησει.......
Θέλει για 100' απόσταση 3,80μ με φουλ zoom, εγώ έχω (διαθέσιμη) 3,20μ οπότε θα πάρω μια διαγώνιο περίπου 80' ίσως και πιό λίγες τις οποίες δεν θέλω!!! :203:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony VPL-VW40 , πρωτες εντυπωσεις

Θέλει για 100' απόσταση 3,80μ με φουλ zoom, εγώ έχω (διαθέσιμη) 3,20μ οπότε θα πάρω μια διαγώνιο περίπου 80' ίσως και πιό λίγες τις οποίες δεν θέλω!!! :203:
Για ξανακοιταξε το διοτι μου φαινεται πως κανεις λαθος...

Reaction score
152
Συμφωνα με το projectioncentral calculator, για να μου δωσει 123'' στη stewart με κερδος 1.3, πρεπει να στηθει στα 4.15μ.
καθομαι στα 4.5μ.

Αληθευει αυτο?

Με χαλαει να τον εχω μπροστα και πανω απο το κεφαλι μου...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007