Most visitors online was 5431 , on 15 Feb 2026
Τώρα θα μου πείς εδώ δεν έχω αποφασίσει εγώ, θα ήξερα για σένα; :116:
Το έχω σκεφτεί 100 φορές κι έχω αλλάξει γνώμη τις μισές.
Κάτι άλλο που - τουλάχιστον για μένα - μπαίνει στη ζυγαριά, είναι η συμπεριφορά τους μετά τις 150-200 ώρες.
Καλησπέρα... Δικό μου είναι το λάθος, έγραψα 2 αντί για 3. Νομίζω οτι οι τιμές για Χ3, Χ7 και Χ9 είναι 3990, 6990 και 9990 αντίστοιχα.Καλησπερα η νεα αντιπροσωπεια του jvc τι λεει;Kαι η διαφορα νομιζω με τον μικρο ειναι 3χιλ η κανω λαθος;
Αλήμονο Κώστα να μην ήξερες... Εσύ κι ο Chuck Norris όλα τα ξέρετε. :138:Μην ορκιζεσαι Μπαμπινο σε πιστεψαμε...:137:
εγω ξερω τι θα διαλεγες :126:
κανεις λαθος.ο Τσακ στον υπνο του βλεπει οτι ειναι ο Κωστας.......:142:Αλήμονο Κώστα να μην ήξερες... Εσύ κι ο Chuck Norris όλα τα ξέρετε. :138:
Αλήμονο Κώστα να μην ήξερες... Εσύ κι ο Chuck Norris όλα τα ξέρετε. :138:
Δίχως να χαρακτηριστώ διπλωμάτης και τους δυο.Και μια ερωτηση προς τον Μανωλη Κ. ο οποιος τους μετρησε:
"Ποιον απο τους δυο θα επελεγες να παρεις σπιτι σου?"
Κάτι άλλο που - τουλάχιστον για μένα - μπαίνει στη ζυγαριά, είναι η συμπεριφορά τους μετά τις 150-200 ώρες.
Ο Μετερνιχ και ο Ταυλερανδος μπροστα σου ωχριουν....:142::136:Δίχως να χαρακτηριστώ διπλωμάτης ...
Τιμες...αλλα καρπουζια...:142:Καλησπέρα... Δικό μου είναι το λάθος, έγραψα 2 αντί για 3. Νομίζω οτι οι τιμές για Χ3, Χ7 και Χ9 είναι 3990, 6990 και 9990 αντίστοιχα.
Ενημερωτικά,στο 'HiΤΕΛΟΣ' στην τελευταία σελίδα του 'HiTECH'-Ιανουάριος 2011Το λογικο εξαλλου ειναι να κερδιζει εστω και οριακα ο JVC....
:111::111:αναφέρεται ότι και σαν τίλος άρθρου,'DLA-X7 VS VPL-VW90',είναι μάλλον αστείο.
Σαν να συγκρίνεις FIAT 600 με BWM 520i...
Καλημερα,χρονια πολλα.Αυτο δεν τοπιασα.Τι γραφουν?οτι δεν μπορει να γινει συγκριση?Ενημερωτικά,στο 'HiΤΕΛΟΣ' στην τελευταία σελίδα του 'HiTECH'-Ιανουάριος 2011
αναφέρεται ότι και σαν τίλος άρθρου,'DLA-X7 VS VPL-VW90',είναι μάλλον αστείο.
Σαν να συγκρίνεις FIAT 600 με BWM 520i...
Χαριτωμένο το πρώτο,αλλά,αν έχουμε απαιτήσεις από το αυτοκίνητο...(να'τα πάλι Ανδρέα-λες...:143
Υ.Γ Μία λεπτομέρεια αποθαρρυντική σε πολλούς για την αγορά του 7άρη,
είναι κατασκευασμένος στην Κίνα:112:
Αχ βρε Δημήτρη... λες κι τώρα θα τους μάθεις...Καλημερα,χρονια πολλα.Αυτο δεν τοπιασα.Τι γραφουν?οτι δεν μπορει να γινει συγκριση?
Μηπως επειδη τους προλαβε ανταγωνιστικο περιοδικο?Ας τ'αφησουμε χρονιαρες μερες.......
Έχει πάντως όλη την αφρόκρεμα στο test:...."Test προβολέων του HiTech";...
Έχει πάντως όλη την αφρόκρεμα στο test:Για τον Panasonic PT-AE4000 Κώστα Κεφάλα ''αν είσαι αποφασισμένος
- SONY VPL-VW90ES
- RUNCO Q-750i
- SONY VPL-VW200
- RUNCO LS-5
- SONY VPL-VW85
- OPTOMA HD87
- INFOCUS SP-8602
- ...και πολλούς άλλους:137:
να τον ρυθμίσεις 'επαγγελματικά' τότε αυτός θα σε ανταμείψει με την πλουσιότερη
εικόνα 3LCD που μπορείς να δεις σήμερα.''Το έκανες;;;:135:
Σε ζηλευω βρε..!!!Έχει πάντως όλη την αφρόκρεμα στο test:Για τον Panasonic PT-AE4000 Κώστα Κεφάλα ''αν είσαι αποφασισμένος
- SONY VPL-VW90ES
- RUNCO Q-750i
- SONY VPL-VW200
- RUNCO LS-5
- SONY VPL-VW85
- OPTOMA HD87
- INFOCUS SP-8602
- ...και πολλούς άλλους:137:
να τον ρυθμίσεις 'επαγγελματικά' τότε αυτός θα σε ανταμείψει με την πλουσιότερη
εικόνα 3LCD που μπορείς να δεις σήμερα.''Το έκανες;;;:135:
Δεν μιλάω για τα μηχανήματα βεβαίως, σαφώς και είναι η αφρόκρεμα.
Όμως το "μαζεύω κορυφαία μηχανήματα" είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα από το "τεστάρω κορυφαία μηχανήματα".
Για το πρώτο σκέλος δεν αμφιβάλω καθόλου... Για το δεύτερο....
Καλά Χριστούγεννα.
Στρατηγέ μου, πολλοί από εμάς έχουμε τοποθετηθεί πολύ αρνητικά (συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου) εναντίον του ειδικού τύπου, ειδικά απέναντι στα τεστ προβολέων του HiTech. Έχω ακούσει κι εγώ τόσες πολλές φήμες, που θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο! :137:
Το θέμα όμως για μένα είναι το εάν μπορεί να αποδειχτεί τίποτε από όλα αυτά στη πράξη. Κατά την άποψή μου, πολύ δύσκολα μπορεί να τεκμηριωθεί οτιδήποτε, από τη στιγμή που κάποιος δεν είναι παρών κατά τη στιγμή που διενεργούνται τα τεστ του περιοδικού.
Να σου δώσω ένα παράδειγμα: εγώ είχα γίνει κυριολεκτικά «Τούρκος», όταν το HiTech είχε δώσει βαθμό ευκρίνειας άριστα 10 στον Sony VPL200, έναν τρίτσιπο προβολέα που εκ των πραγμάτων είναι πάρα πολύ δύσκολο έως αδύνατον να έχει άριστη σύγκλιση, άρα να έχει και άριστη ευκρίνεια. Η πεποίθησή μου αυτή είχε δυναμώσει έντονα, όταν είχαμε δει πολλοί από εμάς τον VPL200 στη PSA με πηγή ένα HTPC. Νομίζω ότι ήσουν παρών, και πιστεύω ότι δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν ότι ο VPL200 που είχε έρθει στη PSA, είχε σοβαρά θέματα με τη σύγκλισή του, άρα δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να πάρει βαθμό άριστα 10 στην ευκρίνεια.
Ε, και λοιπόν;! Τα παιδιά από το HiTech είχαν υποστηρίξει σε μένα, παρόντων και άλλων ατόμων, στη προπέρσινη εκδήλωση του AVsite, ότι ο VPL200 που τους είχε έρθει για τεστ είχε απλά τέλεια σύγκλιση, ότι ήταν κυριολεκτικά αψεγάδιαστος. Υπάρχει μήπως κανένας τρόπος για να αποδειχτεί το αντίθετο;! :118:
Θα μπορούσε μήπως κάποιος να συγκεντρώσει καμιά εικοσαριά VPL200, για να τεστάρει σε όλους τη σύγκλισή τους; Και εάν ακόμα το έκανε, θα μπορούσε να αποκλείσει το γεγονός να έβγαινε από τη γραμμή παραγωγής ένας VPL200 με τέλεια σύγκλιση; Το πράγμα μπλέκει ακόμα περισσότερο, από τη στιγμή που ο VPL200 διαθέτει διόρθωση σύγκλισης με κλικ που είναι κλάσμα του πίξελ, άρα θα μπορούσε πολύ εύκολα κάποιος να ισχυριστεί ότι κατάφερε με αυτήν να διορθώσει τη σύγκλιση.
Κατά καιρούς όλοι μας έχουμε δει κάποια πράγματα που ανατρέπουν πολλές από τις πεποιθήσεις μας, που κάποιες από αυτές τις θεωρούσαμε περίπου ως ακλόνητες. Π.χ.: κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη, ο JVC HD750 που είχε έρθει στη PSA, όσο έπαιζε στη κάτω βάση καθισμένος κανονικά στα ποδαράκια του, είχε άριστη σύγκλιση, εγώ τουλάχιστον δεν μπορούσα να εντοπίσω το παραμικρό στο πατερνάκι crosshatch!
Με τη σύγκλιση αυτή λοιπόν φαινόταν καλύτερος τόσο από τον Marantz VP11S2 που ήρθε στη PSA, και που είχε κάμποσα θεματάκια χρωματικής διάχυσης στο φακό του, όσο και από τον δικό μου Sharp 21000, που έχει μια ελαφριά χρωματική διάχυση στο μπλε χρώμα στο αριστερό 10-15% του πάνελ. Άρα λοιπόν, μπροστά στα μάτια μου είδα έναν τρίτσιπο προβολέα να «ρίχνει» κανονικά σε σύγκλιση σε δύο κορυφαίους μονότσιπους DLP προβολείς στο θέμα του φακού τουλάχιστον, εφόσον και οι δύο φοράνε τον ίδιο custom φακό της Konica-Minolta! :111:
Εν κατακλείδι λοιπόν, τα πάντα μπορούν να συμβούν τελικά, ακόμα και τα πιο απίθανα, ακόμα και τα πιο κουφά... :137: