spilegou productions...

Reaction score
152
Απάντηση: spilegou productions...

Θελω να ευχαριστησω δημοσια τον Δημητρη καθως μετα απο τις ακαρπες προσπαθεις που ειχα με ενα καταστημα στο Λονδινο και οταν του το ζητησα, φροντισε ωστε να αποκτησω τα κομματια του τηλεχειρισμου Lutron για την Stewart μου,τα οποια ειναι ηδη καθ'οδον....

Φιλε Δημητρη,:624::624::624::624:

Reaction score
384

Σιγα ρε συ τι εκανα. Ενα τηλεφωνο πηρα τη Lutron!!!
Το δεμα ηρθε τελικα?
Ελπιζω να τα πουμε κι απο κοντα σημερα. :126:

Reaction score
384

Πηγαινε στο ταχυδρομειο ρε τεμπελη να παρεις το δεμα! :142:
Τοσα ατομα περιμενουμε να δουμε τη συνεχεια του δωματιου.

Reaction score
152

Πηγαινε στο ταχυδρομειο ρε τεμπελη να παρεις το δεμα! :142:
Τοσα ατομα περιμενουμε να δουμε τη συνεχεια του δωματιου.
Το δεμα το εστειλες 3/9/10.
Εφτασε στο ταχυδρομειο της συνοικιας μου 8/9/10.
επι 20 μερες κοιτουσα αν εχω ειδοποιητηριο απο τα ΕΛ.ΤΑ αλλα εις ματην.
Χθες λοιπον,μετα απο προτροπη σου, ανελαβα δραση,και αφου με τρεξανε λιγο απο το ενα καταστημα στο αλλο,βρηκα την ακρη μονο και μονο γιατι υπηρχε tracking number.....
ετσι ο πολυποθητος διακοπτης και το τηλεχειρηστηριο της Lutron για την Stewart μου,περιμενουν να εγκατατασταθουν....

περισσοτερα προσεχως....

Reaction score
384

Παντως δεν εχεις παραπονο. Το πακεταρισμα πρωτο. Φτιαγμενο ειδικα για να αντεχει τη μεταχειριση των ΕΛΤΑ. :142:

Reaction score
32

Σε τι σταδιο βρισκεται το δωματιο?
Tι θα γίνει αναμένουμε κάποιες φωτό!!!
Ο λαός δεν ξεχνά. Απο σένα έμαθα για τα mirage & τα γλυκοκοιτάω...
Θέλω να δώ & τα ηχεία που τα έχεις βάλει (με τι ενισχυτή τα οδηγείς?).

Reaction score
152
Γιωργο, τα mirage και ειδικα οι δορυφοροι τους πιστευω πως ειναι ιδανικες υλοποιησεις για το ελληνικο σπιτι,καθως μπορουν να αποδωσουν κατω απο οποιους χωροταξικους/αρχιτεκτονικους συμβιβασμους...
μπαινουν σε ταβανι,τοιχο αλλα και σε σταντ και αποδιδουν τα μεγιστα.
πρωσωπικα δεν τα αλλαζω με τιποτα.
ακομα και για δικαναλο,αν μπορεσω κι οταν μπορεσω θα κυνηγησω τα omd-15 ή αν καταφερω και κανω την υπερβαση και τα πετυχω,τα omd-28.

Reaction score
152
Re: Απάντηση: spilegou productions...

Μου αρέσει πολύ ο χώρος σου.
:626:
Καταπληκτική δουλειά.
Γιωργο,ακομα δεν ειδατε τιποτα.....:109:

Λιγη υπομονη να τελειωσω τους ελαιοχρωματισμους που ξεκινησα σημερις τηρωντας ευλαβικα το πρωτο αξιωμα ενος καλου οικ.σινεμα,και αψηφοντας τον πρωτο κανονα....
ας μιλησουμε,λοιπον,για χρωματα....

Αξιωμα... σε ενα καλο οικιακο σινεμα,απουσιαζει το λευκο χρωμα στους τοιχους και το ταβανι...

Κανονας... συνηθως δεν εφαρμοζεται το παραπανω αξιωμα ειται λογω στερεοτυπων,ειται λογω ...w.a.f.

και εφοσον το σπιτι ειναι εργενικο,εφαρμοστηκε το αξιωμα....
αριθμος χρωματων που χρησημοποιηθηκαν μεσα στο καθιστικο:πεντε...

Reaction score
152
οταν,λοιπον,ηρθε η ωρα να βαλω χρωμα στο χωρο,ηθελα να μειωσω οσο το δυνατον περισσοτερο τις αντανακλασεις απο την προβολη μιας ταινιας,που ως γνωστον ειναι χασουρα....
τα ηχεια που εχω ειναι 7 απο τα εικονιζομενα,και μαλιστα το περασμενο καλοκαιρι ειχαν την τυχη να αγορασω απο την Αμερικη αλλα 3 ολοιδια που θα χρησιμεψουν ως αναπληρωματικα,μιας και το συγκεκριμενο μοντελο εχει καταργηθει εδω και 5 χρονια περιπου....

Ετσι,την απαντηση για το χρωμα της οροφης μου το εδωσαν τα ιδια τα ηχεια!
με ενα απο αυτα ανα χειρας,πηγα στο χρωματοπωλειο και βρηκα στο περιπου το ιδιο χρωμα....
με αυτον τον τροπο,τα mirage δε δημιουργουν μονο ηχητικη αλλα και οπτικη οφθαλμαπατη,καθως εναρμονιζονται απολυτα στο περιβαλλον σαν χαμαιλεοντες....

Reaction score
152
μετα απο μερικα πειραματα σε ενα τοιχο,ενα ανοιχτο γκρι επιλεχτηκε για το χωρο του κρυφου φωτισμου.
Ετσι τα διαφορα χρωματα απο τα λεντακια -οπως θα δειτε παρακατω- αναδυκνυονται,και λειτουργει πιο ανακουφιστικα στο ηδη χαμηλωμενο (2,45μ) σκουρο γκρι ταβανι...

Reaction score
152
για τον τοιχο,παιδευτηκα λιγο στο ταιριασμα,και μετα απο σχεδον μια ωρα ξεφυλλισματος του χρωματολογιου,κατεληξα στο χρωμα της αμμου απο τις ...Βερμουδες οπως το τουλαχιστον το ονομαζει η εταιρια,ενω σε ενα τονο πιο κατω βαφτηκαν ολες οι εσοχες τοσο στην βιβλιοθηκη,οσο και στην ταινιοθηκη....
το μασκαρισμα πηγε συννεφο, και στο τελος με ενα μαυρο μαρκαδορο τραβηχτηκε μια διαχωριστικη γραμμη (δικην eye liner :116:) που τονιζει απιστευτα τις δυο επιφανειες...

Reaction score
152
εδω φαινεται ολη η καλωδιωση (οι ....ριζες) απο και προς το ταβανι οπου ειναι ο βιντεοπροβολεας αλλα και απο και προς τον χωρο των μηχανηματων και της τηλεορασης,προς το γραφειο μου και το htpc..

η οθονη 26" της Gericom (1920x1080) στημενη στον τοιχο με την απαραιτητη καλωδιωση να κανει χρηση ενος τουνελ,για ευκολες αλλαγες...

Reaction score
152
Re: Απάντηση: spilegou productions...

μπορειτε να υποθεσετε ποιος ειναι ο σκοπος αυτης της κατασκευης;;;:422:

η απαντηση ....προσεχως! :403:
ειναι εξι ψηφιακες κορνιζες,αφης,οκτω ιντσων της scott,αναλυσης 800x600 με εσωτερικη μνημη 1γιγα,δυνατοτητα υποδοχης sd/mmc/ms/cf card,usb,mpeg4,Xvid,M-JPEG,mp3,wma,ενσωματωμενα ηχεια,ημερολογιο και ρολοι...

η φαση ειναι οτι τις αγορασα απο Αγγλια (καλοκαιρι 2009) οταν στην Ελλαδα κυκλοφορουσαν υπο αλλη μαρκα και στη διπλασια τιμη.....

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis