Star Wars coming to Blu-ray by Fall 2011 !

Reaction score
2
Απάντηση: Star Wars coming to Blu-ray by Fall 2011 !

60 or not, η φαγούρα με τα .mkv που είδα μου πέρασε! :137:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Star Wars coming to Blu-ray by Fall 2011 !

Πότε βγήκαν οι ταινίες, πότε έγιναν .mkv, πότε αρίβαραν στο PC σου, πότε τις είδες κιόλας;;;
Οι ρώσσοι :116: το έχουν βγάλει κομπλέ 246GB από τις 12 του μήνα και σε mkv την ίδια μέρα πάλι... :116:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Απάντηση: Re: Star Wars coming to Blu-ray by Fall 2011 !

Πότε βγήκαν οι ταινίες, πότε έγιναν .mkv, πότε αρίβαραν στο PC σου, πότε τις είδες κιόλας;;;
Ε,κυκλοφορούν εδώ και περίπου 2 εβδομάδες στα γνωστά-άγνωστα στέκια..

Reaction score
1

60 or not, η φαγούρα με τα .mkv που είδα μου πέρασε! :137:
Εμένα να δεις :142::143: αμα πέσει στα 25 βλέπουμε...να υπάρχει χώρα μέχρι τότε βέβαια :142:

Reaction score
2

Σχωρέστε με αλλά η αλήθεια για μένα πια είναι, πως ήδη έχω βαρεθεί και σταματήσει τις οποιεσδήποτε "συλλογές". Μα είτε αυτές είναι metalic case/special edition/director's cut/limited edition κ.λ.π. Ήδη μου πιάνουν πολύ χώρο, ήδη για πολλές το έχω μετανοιώσει όσο αφορά το κόστος τους, την τρέλα της στιγμής απο αποκτήθηκαν "χρυσά" χώρια τα διπλότυπα με τις τόσες μορφές. Χώρια το ότι καμιά τους δεν έχει ξεπεράσει τα δάχτυλα του ενός χεριού σε προβολές. Κάποτε υπερασπιζόμουν το "φυσικό μέσο" όσο τιποτα άλλο αλλά τώρα έχω κάνει στροφή 180 μοιρών και το δυαδικό αρχειάκι (σε καλό μέγεθος) μου φαίνεται λουκουμάκι.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Μου ήρθαν και τα 6 BD! απο ρωσία!!! με τους υπότιτλους, με dts-ma 6.1, γενικά με όλα! σε πολύ χαμηλή τιμή, μα πάρα πολύ χαμηλή!!!!
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι κάτι που έγραφαν επάνω ''freeleech'' :135:

Reaction score
0

Παιδιά βρήκα ένα τεράτιο πρόβλημα στον ήχο δεν ξέρω αν είναι μονο στην ελληνική έκδοση η έχουν πρόβλημα όλες οι ευρωπαϊκές εκδόσεις. Στον αγγλικό ήχο δεν έχει 6.1 DTS-HD Master Audio αλλα 6.1 Discrete DTS. Μόνο η Γερμανική γλώσσα έχει 5.1 DTS-HD Master Audio. Στο εξωτερικό και ειδικά στην Αμερική λέει πεντακάθαρα ότι ο ήχος είναι 6.1 DTS-HD Master Audio. Στην αρχή νόμιζα ότι το ελληνικό κουτί μπορεί να γράφει βλακείες αλλα όντως έβαλα να δω την πρώτη ταινία και ο ήχος στα αγγλικά δεν είναι DTS-HD ενώ στα γερμανικά είναι. Εννοείτε φυσικά ότι έχω ενισχυτή που αποκωδικοποιεί DTS-HD. Aν κάποιος έχει άλλη ευρωπαϊκή έκδοση ας μας πει τι ήχο γραφει το κουτί και κύριος τι ήχο παίζουν οι ταινίες

Reaction score
0

Nτροπή στην ODEON όλες οι ευρωπαϊκές εκδόσεις του star wars έχουν English 6.1 DTS-HD Master Audio και μόνο η Ελληνική έκδοση έχει English 6.1 DTS.
Παιδιά είναι σίγουρο είδα reviews από άλλες ευρωπαϊκές εκδόσεις και όλες έχουν 6.1 DTS-HD μονο η δικιά μας δεν έχει ! Τα καθίκια τις odeon τα κάναν πάλι σκατά όπου βρω θα τους κράζω το έχω γράψει παντού θα τους πάρω και τηλέφωνο ! Το ξέρω ότι δεν θα καταφέρω τίποτα αλλα θα τους κράζω παντού !

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.120

Γι' αυτό και εγώ τελευταία το παίζω...... κινέζος. :145:

6.1 DTS discrete? Τί είναι αυτό? :405:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.396
Το Αγγλικό φυσικά και είναι HD Master πάντως.

Μήπως απλώς το default δεν είναι το HD, και πρέπει να το αλλάξεις?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88