Subwoofer Epik Empire

Status
Not open for further replies.

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.074
Σ' το πουλάω τότε, ένα αβγδ. :roflmao::roflmao::roflmao: Να το στείλει απ' ευθείας ή να έρθει μέσω Αθηνών;
Ορε μπλέξιμο :lolsign:
Θα περιμένω να κάνεις up -10% :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
[DOUBLEPOST=1517071432][/DOUBLEPOST]
Παιδια, αναψτε λιγο το φως να οργανωθουμε....
Σαν το ανέκδοτο που λέει...
''Αυτός ο Νίκος δεν θέλει να έρθει στην παρτούζα. Λέει ότι είμαστε μόνο άντρες και κάτι τέτοια χαζά''

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.074
Το σαμπ που ο rose πούλησει στον zizik.
Που ο zizik πούλησε στον γιατρό,
που ο zizik πούλησε το σαμπ του γιατρού στον Περαστικό.
Ο γιατρός θα πάρει το σαμπ του rose από τον zizik που θα πουλήσει το σαμπ του γιατρού στον Περαστικό

:help::help::help:

A

AKARL

Guest
Το σαμπ που ο rose πούλησει στον zizik.
Που ο zizik πούλησε στον γιατρό,
που ο zizik πούλησε το σαμπ του γιατρού στον Περαστικό.
Ο γιατρός θα πάρει το σαμπ του rose από τον zizik που θα πουλήσει το σαμπ του γιατρού στον Περαστικό
Έτσι πες γιατί αgνησύχησα. :D

gΛοιπόν εγώ θέλω σαμπγούφα και με αρέζει να μου πωgλήσει ο γιατρός το σαμπγούφα του φαρμακοποιού που το είχε πωgλήσει στον Ζιζίκο και αφτός θα το πωgλήσει στον γιατρό που στην πραγματικότητα δεν θέgλει να αγοράσει ενεργό σαμπγούφα γιατί τα μισεί τα ενεργά αλλά φοβάται το μπούgλυινγκ του άλλου γιατρού με τη μεγάgλη ψατgλή. :focus:

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.074
gΛοιπόν εγώ θέλω σαμπγούφα και με αρέζει να μου πωgλήσει ο γιατρός το σαμπγούφα του φαρμακοποιού που το είχε πωgλήσει στον Ζιζίκο και αφτός θα το πωgλήσει στον γιατρό που στην πραγματικότητα δεν θέgλει να αγοράσει ενεργό σαμπγούφα γιατί τα μισεί τα ενεργά αλλά φοβάται το μπούgλυινγκ του άλλου γιατρού με τη μεγάgλη ψατgλή. :focus:
Στο πουλάω 1 abcd
:roflmao::roflmao::roflmao:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.768
Πχοιό;
Τον ενισχυτή που είχε πριν το sub, αλλά όταν τον βρει ο rose γιατί του έπεσε πίσω απ' το καζάνι του καλοριφέρ και δεν μπορεί να ψάξει τώρα που καίει. Το καλοκαιράκι με το καλό.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.721
Έτσι πες γιατί αgνησύχησα. :D

Όχι ρε
Το σαμπ του φαρμακοποιού που το πούλησε στον Ζιζικ που το πούλησε σε εμένα θα το πάρει άλλος.
Εγω θα πάρω άλλο σαμπ, και το δικό μου, που το πήρε ο Ζιζικ για υποπόδιο θα το δώσει στον περαστικό.

Εσύ το πολύ πολύ να πάρεις τον ενισχυτή.

A

AKARL

Guest
Ένα από τα σαμπ που κυκλοφορούν..
Βρε καλέ μου δε θέλω "Ένα από τα σαμπ που κυκλοφορούν" θέλω να μου πωgλήσει ο γιατρός το σαμπγούφα του φαρμακοποιού που το είχε πωgλήσει στον Ζιζίκο και αφτός θα το πωgλήσει στον γιατρό που στην πραγματικότητα δεν θέgλει να αγοράσει ενεργό σαμπγούφα γιατί τα μισεί τα ενεργά αλλά φοβάται το μπούgλυινγκ του άλλου γιατρού με τη μεγάgλη ψατgλή για να του τη βγω άσχημα αφτού του ενεργολάγνου-άνεφ-ενεργού-ΕΑΡ! :king:

A

AKARL

Guest
Έλα ρεεεεεεεεεεεεεεε
Έπρεπε να πουλήσει ο rose το σαμπ στον ζιζίκο κτλ κτλ...
για να πάρει ο Akarl ενισχυτή που μας γκάστρωσε τόσο καιρό
Τεgλικά δε θα το πάρω εκείνο το σαπάκι το ΚιουΣουΨού ΡουΜουΧού 850α γιατί το Κράουν ΧουΛουΣού 1502 είναι ποgλύ καgλύτερο εργαgλείο! :boast:

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.074
Τεgλικά δε θα το πάρω εκείνο το σαπάκι το ΚιουΣουΨού ΡουΜουΧού 850α γιατί το Κράουν ΧουΛουΣού 1502 είναι ποgλύ καgλύτερο εργαgλείο! :boast:
Φιλαράκι δεν είσαι εντάξει.
Χαλάς την πενταγωνική συναλλαγή :gotcha:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ