- Reaction score
- 36.774
Παιδια, αναψτε λιγο το φως να οργανωθουμε....
Πέστα βρε Τζώgνη!Παιδια, αναψτε λιγο το φως να οργανωθουμε....
Ορε μπλέξιμοΣ' το πουλάω τότε, ένα αβγδ.Να το στείλει απ' ευθείας ή να έρθει μέσω Αθηνών;
Σαν το ανέκδοτο που λέει...Παιδια, αναψτε λιγο το φως να οργανωθουμε....
UP! -10% στα 0,9 ABCDs!Θα περιμένω να κάνεις up -10%![]()
υπομονη... με μιαολια βοηθεια θα τσουρληξει το πραμαΠαιδγιά έχω πομπουνταgλιάσει 'παέ πέρα. Πχοιός πουλά ήντα, σε πχοιόν και γιατί;![]()
Έτσι πες γιατί αgνησύχησα.Το σαμπ που ο rose πούλησει στον zizik.
Που ο zizik πούλησε στον γιατρό,
που ο zizik πούλησε το σαμπ του γιατρού στον Περαστικό.
Ο γιατρός θα πάρει το σαμπ του rose από τον zizik που θα πουλήσει το σαμπ του γιατρού στον Περαστικό
Στο πουλάω 1 abcdgΛοιπόν εγώ θέλω σαμπγούφα και με αρέζει να μου πωgλήσει ο γιατρός το σαμπγούφα του φαρμακοποιού που το είχε πωgλήσει στον Ζιζίκο και αφτός θα το πωgλήσει στον γιατρό που στην πραγματικότητα δεν θέgλει να αγοράσει ενεργό σαμπγούφα γιατί τα μισεί τα ενεργά αλλά φοβάται το μπούgλυινγκ του άλλου γιατρού με τη μεγάgλη ψατgλή.![]()
Σ' το πουλάω τότε, ένα αβγδ.Να το στείλει απ' ευθείας ή να έρθει μέσω Αθηνών;
Πχοιό;Στο πουλάω 1 abcd
![]()
Γέλα γέλα , εγώ τα κανόνισα με τον ζιζίκο.
Ένα από τα σαμπ που κυκλοφορούν..Πχοιό;
Τον ενισχυτή που είχε πριν το sub, αλλά όταν τον βρει ο rose γιατί του έπεσε πίσω απ' το καζάνι του καλοριφέρ και δεν μπορεί να ψάξει τώρα που καίει. Το καλοκαιράκι με το καλό.Πχοιό;
Όχι ρεΈτσι πες γιατί αgνησύχησα.
gΛοιπόν εγώ θέλω σαμπγούφα και με αρέζει να μου πωgλήσει ο γιατρός το σαμπγούφα του φαρμακοποιού που το είχε πωgλήσει στον Ζιζίκο και αφτός θα το πωgλήσει στον γιατρό που στην πραγματικότητα δεν θέgλει να αγοράσει ενεργό σαμπγούφα γιατί τα μισεί τα ενεργά αλλά φοβάται το μπούgλυινγκ του άλλου γιατρού με τη μεγάgλη ψατgλή.![]()
Βρε καλέ μου δε θέλω "Ένα από τα σαμπ που κυκλοφορούν" θέλω να μου πωgλήσει ο γιατρός το σαμπγούφα του φαρμακοποιού που το είχε πωgλήσει στον Ζιζίκο και αφτός θα το πωgλήσει στον γιατρό που στην πραγματικότητα δεν θέgλει να αγοράσει ενεργό σαμπγούφα γιατί τα μισεί τα ενεργά αλλά φοβάται το μπούgλυινγκ του άλλου γιατρού με τη μεγάgλη ψατgλή για να του τη βγω άσχημα αφτού του ενεργολάγνου-άνεφ-ενεργού-ΕΑΡ!Ένα από τα σαμπ που κυκλοφορούν..
Τεgλικά δε θα το πάρω εκείνο το σαπάκι το ΚιουΣουΨού ΡουΜουΧού 850α γιατί το Κράουν ΧουΛουΣού 1502 είναι ποgλύ καgλύτερο εργαgλείο!Έλα ρεεεεεεεεεεεεεεε
Έπρεπε να πουλήσει ο rose το σαμπ στον ζιζίκο κτλ κτλ...
για να πάρει ο Akarl ενισχυτή που μας γκάστρωσε τόσο καιρό
Φιλαράκι δεν είσαι εντάξει.Τεgλικά δε θα το πάρω εκείνο το σαπάκι το ΚιουΣουΨού ΡουΜουΧού 850α γιατί το Κράουν ΧουΛουΣού 1502 είναι ποgλύ καgλύτερο εργαgλείο!![]()