Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 11.074
Κάτσε να έρθουν η τούρτα και ο 666 να βάλουν μια τάξηreport σε όλους που χαλάσατε την αγγελία του παιδιού.....

Κάτσε να έρθουν η τούρτα και ο 666 να βάλουν μια τάξηreport σε όλους που χαλάσατε την αγγελία του παιδιού.....
Άκουσα οτι είναι τσακωμένοι.Κάτσε να έρθουν η τούρτα και ο 666 να βάλουν μια τάξη![]()
Εχω κάποιον που πουλάει Κράουν και αγοράζει Κιουσουψου. Αλήθεια.Τεgλικά δε θα το πάρω εκείνο το σαπάκι το ΚιουΣουΨού ΡουΜουΧού 850α γιατί το Κράουν ΧουΛουΣού 1502 είναι ποgλύ καgλύτερο εργαgλείο!![]()
Άκουσα οτι είναι τσακωμένοι.![]()
Αν δούνε τέτοιο πανηγύρι θα τα ξαναβρούν.Ναι γ@μώ τα πολιτικά τους.![]()
Γιατί νομίζεις ότι ο Akarl θέλει να αγοράσει;Εχω κάποιον που πουλάει Κράουν και αγοράζει Κιουσουψου. Αλήθεια.
Κάτσε να δούμε πως θα σάσωμε τη δουgλειά.Εχω κάποιον που πουλάει Κράουν και αγοράζει Κιουσουψου. Αλήθεια.
Πάρε κι εσύ άλλα 3.Εγώ θέλω τον ενισχυτή!![]()
Μωρό μου εσύ με τον καλό τον λόγοΠάρε κι εσύ άλλα 3.![]()
ρε συνάδελφε, τι του δίνεις τζάμπα ελπίδες; Ότι δήθεν κάτι θα πάρει κι αυτός;Εσύ το πολύ πολύ να πάρεις τον ενισχυτή.
Εσύ όχι μόνο δεν ακούς, είσαι και αυθάδης; δηλαδή τι; Μας κάνεις νάζια; Δε θέλεις να το πάρεις;Βρε καλέ μου δε θέλω "Ένα από τα σαμπ που..
Μια διευκρίνηση.Να το πας σε μια μεταφορική, τόσες υπάρχουν.
Η πιο φτηνή λύση, αλλά δεν είναι κούριερ. Πρέπει και ο ενδιαφερόμενος να πάει να το πάρει από την μεταφορική στην έδρα της πόλης του.
καντε ομαδικη αποστολη για καλυτερη τιμη!!!Μια διευκρίνηση.
Οι μεταφορικές μπορούν να σου φέρουν το δέμα όπου θέλεις, απλώς έχεις μια μικρή χρέωση παραπάνω.
Συνήθως συν 5 ευρώ γι' αυτού του μεγέθους και βάρους δέμα.
0.4 αβουγουδού. Παραλαβή απο τον Ζιζικ.εξωτερικό ενισχυτή QSC RMX-850a 3 ετών σε άριστη κατάσταση, που αγοράστηκε αφού παρέδωσε πνεύμα ο εσωτερικός του ενισχυτής.
Γιατρέ, κάνε ψαgλίδι ... θα γίgνει ζημιά.0.4 αβουγουδού. Παραλαβή απο τον Ζιζικ.
Τι ψαλίδι ρε ψαλιδοχέρι.Γιατρέ, κάνε ψαgλίδι ... θα γίgνει ζημιά.![]()
https://www.skroutz.gr/s/4441490/QSC-RMX-850A.htmlΓιατρέ, κάνε ψαgλίδι ... θα γίgνει ζημιά.![]()
Από ποιον;Με 220€, 0.4abcd, το παίρνω εγώ το ενισχυτάκι.![]()