- Reaction score
- 14
εγώ μπορώ να απαντήσω????? Θα περιμένω και εγώ...giotamike said:Δεν θα απαντήσω.
Περιμένω και τις γνώμες των υπολοίπων.
εγώ μπορώ να απαντήσω????? Θα περιμένω και εγώ...giotamike said:Δεν θα απαντήσω.
Περιμένω και τις γνώμες των υπολοίπων.
Ευχαριστώ, νά'σαι καλά.Παναγιωτης Κροκος
το βαρυτερο χαιεντ...
Re: Προτάσεις περί θεματολογίας και γενικότερης λε
« Reply #215 on: Yesterday at 07:30:56 pm »
--------------------------------------------------------------------------------
οχι οχι προσφερει και μαλιστα πολλα.
εχουμε εναν αποφοιτο νηπιαγωγειου με νοημοσυνη 8χρονου (κατι το οποιο ουτε κατακριτεο ειναι ουτε τον κανει κατα αναγκη κακο ανθρωπο κατι το οποιο εχει και μεγαλυτερη σημασια απο το να ειναι κανεις αινσταιν) ο οποιος βλεπει φαντασματα (ουτε αυτο ειναι κακο) και θεωρει οτι ειναι δικαιωμα δικο του (και αποκλειστικο μαλιστα) να βριζει , να δυσφημει και να προσβαλει οποιον δεν του αρεσει η γνωμη του. μπορει να το κανει και αθελα του μερικες φορες (οχι παντα οπως φαινεται πιο πανω) ομως αυτο εινια προβλημα.
ο βιντεομιξ πρεπει να μαθει καποια στιγμη να εκφραζεται σωστα εδω μεσα. Ολος ο κοσμος εδω μεσα εχει κανει παρα πολλες φορες υπομονη (δεν πειραζει ειναι καλο παιδι κατα τα αλλα παρασυρθηκε θα καταλαβει κλπ) και με τη συνδρομη του ανδρεα. το αποτελεσμα ομως εδω και παρα πολυ καιρο ειναι αφου δωσουμε τοπο στην οργη και χαλαρωσουμε, μετα απο λιγο καιρο ο βιντεομιξ συνεχιζει να μας βριζει/προσβαλει σαν να μην εχει καταλαβει τιποτα.
συμπεριφερεται σαν κακομαθημενο 8χρονο που το χαιδευουμε καθε φορα που κανει μια ζημια και αυτο συνεχιζει το βιολι του.
οπως εχετε καταλαβει οσοι παρακολουθειτε (χωρις να το θελετε πολλες φορες , καθως ετυχε να δειτε τετοιο επισοδειο σε θεμα που σας ενδιεφερε) το αποτελεσμα αυτου του χαιδεματος ειναι 0 (μηδεν) μεχρι στιγμης.
πρεπει λοιπον να βρεθει ενας αλλος τροπος να μαθει ο βιντεομιξ να φερεται εδω μεσα.
Σακη:
οτι δικιο και να εχεις σε καποιες αποψεις σου το χανεις με τη συμπεριφορα σου. αυτο παρτο σαν συμβουλη
Good point there mate...ak1s said:Βρε HV, το 80%-90% των μηνυμάτων σου είναι στην Δίχως Όρια. Αλλού επίσης είναι 'δίχως όρια' γενικώτερα. Εσύ μπαίνεις στο avsite γιατί;![]()
![]()
κι ελεγα δεν θα μου απαντησεις....HV said:Μαριε 1 φορα αναφερα το ονομα καποιου που εστειλε PM γιατι ηθελα να δειξω πως δεν ειμαι μονο εγω εναντιον καποιου θεματος την στιγμη που ΟΛΟΙ σχεδον το επαιζαν υπερ....
Και εσυ εχωσες απειλες σε ενα ηδη ευαισθητο θεμα..
Rose μην αντιγραφεις οσα λεει ο ακης εκτος αν δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω οποτε καλυτερα να μην πεις τιποτα...
....κοιτα, δεν σε εχω κανει επιθεωρητη στα γραπτα μου.... 
Φιλε Nιck ,ο σκοπος αυτου του topic ΔΕΝ ειναι το ξεκατινιασμα.Νίκος Τσαρουχάς said:Έχεις μπερδευτεί λίγο, έτσι φίλε?...Andrew said:Επειδη για αρκετο καιρο το Site εχει γινει Ring...R U ....Ready?
Βγαλτε αυτα που θελετε να βγαλετε εδω ,και αφηστε τα υπολοιπα topic ησυχα!!!
Round 1
Fight!
Μπορείς να μου πεις τον σκοπό αυτού του θέματος, ειδικά την ώρα που "τρομάξαμε" να απαλλαχτούμε από άλλα? Είναι το site (ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ θέμα σε αυτό), ο κατάλληλος χώρος για να βγάλει ο καθένας ότι του γουστάρει ή να το κάνει απλά για να έχουμε θεαματικότητα? Αυτός είναι ο σκοπός μας νομίζετε?...
Όποιος νομίζει ότι είναι έτσι τα πράγματα καλά θα κάνει να αλλάξει γνώμη το συντομότερο δυνατόν και να κοιτάξει σε καμιά κατηγορία παραπάνω.
Φυσικά δεν θα διστάσουμε να κλειδώσουμε και δαύτο το ανώφελο θέμα, εφόσον εκτραπεί.
Καλημέρες...
Πιστευω οτι αν θες να φτιαξεις ομελετα πρεπει να σπασεις αυγα."ειδικά την ώρα που "τρομάξαμε" να απαλλαχτούμε από άλλα?"

Μπραβο στον Κυριο Αρβανιτακη και ας μην τον ξερω.ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Σιγα μην το κλεισουμε και τελειως επειδη, καποιοι λιγοι,γραφουν χωρις να σκεφτουν.Εγω δεν γραφω πολλα στις κατηγοριες ηχου π.χ. γιατι δεν θελω να κατηγορηθω απο κανεναν πως προωθω εμμεσα τα προιοντα που εισαγει η εταιρεια που εργαζομαι.

Πόσο αρέσει σε μερικούς να τυπώνουν ταμπέλα στο πρωτοσέλιδό τους. Ταμπέλα με προαποφασισμένους χαρακτηρισμούς.Andrew said:Αν ενοχλειται π.χ. απο την γκρινια του Videomix και την σκληρη και προσβλητικη γλωσσα που χρησιμοποιει.
Αν ενοχλειται π.χ. απο τις προσωπικες και ανηθικες επιθεσεις του Rdoh στην Rose επειδη υπαρχει διαφορα κουλτουρας
η με τον Luxman επειδη ειναι επαγγελματιας .
Aν ενοχλειται π.χ. απο "μαϊντανους " τυπου ΗV που δεν αφηνουν να πεσει τιποτα κατω.
Δεν εχουν αισθηση του μετρου και δεν ξερουν που να σταματησουν η που να βαλουν τελεια.
Εχουν αποψη για ολους και για ολα και μαλιστα ειναι η δικη τους γνωμη ειναι και η σωστη.
Αν ενοχλειται π.χ. απο την απραξια της "Διοικησης" στις επιθεσεις μελων με προσβλητικο περιεχομενο .
Τα παραπανω ονοματα δεν ειναι τυχαια και η ευθυνη βαρυνει μονο τον γραφων μιας και αποτελουν προσωπικη του αποψη .
Δηλαδή ρε συ Νίκο,άμα δεν γράψεις εσύ που δουλεύεις στον χώρο,δεν γράψει ο Ανδρέας,δεν γράψει ο Λάμπρου,δεν γράψει ο δάσκαλος για πολλούς από εμάς Τσάλλας, για να μην σας κατηγορήσουν ότι το κάνετε για να προβάλλετε τις εταιρείες που εργάζεσθε,ποιός θα γράψει και τι.ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Σιγα μην το κλεισουμε και τελειως επειδη, καποιοι λιγοι,γραφουν χωρις να σκεφτουν.Εγω δεν γραφω πολλα στις κατηγοριες ηχου π.χ. γιατι δεν θελω να κατηγορηθω απο κανεναν πως προωθω εμμεσα τα προιοντα που εισαγει η εταιρεια που εργαζομαι.
)το τελευταιο το παραβλεπω