Tι σας ενοχλει στο AVSite ; (προσωπα, πραγματα , καταστασεις )

Status
Not open for further replies.
Reaction score
14
Andrew said:
Φιλε nick ανοιξα ενα topic με τιτλο :Tι σας ενοχλει στο AVSite ; (προσωπα, πραγματα , καταστασεις )
και μετα εγραψα την Γνωμη μου.
Ημουν συνεπης και ειλικρινης στον τιτλο του topic.
Ισως να ειναι ,κατ εμε το χειροτερο post που εχω κανει , ομως ειπα αυτα που πιστευω .
Με ολη την ευθυνη των γραφομενων μου.
Και πιστευω οτι δεν προσβαλλα κανεναν .
Τουλαχιστον στον βαθμο που του αξιζε.
Μπορει να ημουν σκληρος στα "λογια " μου ομως ειμαι ενταξει
1)απεναντι στον εαυτο μου και την συνειδηση μου
2)απεναντι σε καποιους ανθρωπους απο εδω μεσα που εκτιμω και σεβομαι.
Και αυτο γιατι οταν ξεφευγεις απο την εικονικη περσονα , και μιλας στο τηλεφωνο,
πηγαινεις σπιτι του ,ερχεται στο δικο σου ,βγαινεις για καφε η για φαγητο ,
του γνωριζεις την οικογενεια σου και σου γνωριζει την δικη του
τοτε εχεις μεγαλυτερη ευθυνη σ΄αυτα που γραφεις και σ΄αυτα που λες.
Ευθυνη απεναντι στην παρεα του AVSite.
Και δεν εινα υποχρεωτικο η παρεα αυτη να ειναι 3.500 ατομα.
Ουτε ειναι υποχρεωτικο να τα εχουμε καλα με ολους .
Καλο ομως ειναι να οριοθετουμε καποια πραγματα .
Και το βασικοτερο απο αυτα ,για μενα παντα ,ειναι η προσβολη της προσωπικοτητας .
Ειμαι υπερ των ρηξεων γιατι ετσι οριοθετουμαστε σαν προσωπικοτητες.
Ειμαι υπερ του καυγα γιατι πιστευω οτι καυγας ειναι η πιο βαθια μορφη επικοινωνιας
Πρεπει ομως να προϋποθετει μεγαλο βαθμο οικειοτητας και αυτογνωσιας.
Δεν σημαινει οτι με ολα τα παραπανω πρεπει κα συμφωνησει σωνει και καλα καποιος.
Δεν ειπα φιλε Nick οτι εχω δικιο η οτι ειμαι σωστος.
Έχεις λάθος σε όλα.
Την γνωμη μου ειπα.
Well said Andrew

Ο ειλικρινής άνθρωπος είναι ο σωστός άνθρωπος στα μάτια μου. :p :p

H

HomeCinema-Maniac

Guest
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=15923.0
Εδώ θα δείτε γιατι παρεξηγήθηκα με τον Doherty... :p

Και εμένα δεν μου αρέσει ο Doherty και μου σπάει τα νεύρα με τις διορθώσεις του και την ειρωνεία του...
Δηλ βρε Doherty καλά κάνεις και διορθώνεις αλίμονο... Δεν λέει κανείς το αντίθετο...
Και επειδή διορθώνεις κείμενα (for a living) καταλαβαίνω οτι μπορεί να σου έχει γίνει πάθος η ακόμα και συνήθεια μόλις βλέπεις κατι κακογραμμένο η λάθος να ανάβει κάποιο κόκκινο λαμπάκι μέσα σου κατι σαν ALARM και να σε κανει να επεμβαίνεις άμεσα! :lol:
Βέβαια ολα είναι κάπως ρευστά και σχετικά... Κάποιος αλλος θα έλεγε οτι δεν συμφωνεί μαζι μου και οτι εγω ειμαι αυτος που βρίσκει παράλογο που παρεξηγείτε... Άλλος πάλι θα μπορούσε να συμφωνεί μαζι μου και να πει οτι... Ναι ο Doherty πολλες φορες εξωτερικεύει κάποια ειρωνεία...

Όταν μου λεει εμενα ο Doherty ''Μνημείων ορθού λόγου! Από πάσης απόψεως.'' για κατι που εχω γραψει με πειραζει... :(
Απο την αλλη μπορεί να ειναι ο τρόπος που μιλάει ο Doherty... Καυστικός και κάπως ωμός :? χωρις να καταλαβαίνει οτι ισως με τον τρόπο που εκφράζετε για κάποιους άλλους ισως τους πειράζει...

Προσωπικά δεν μου αρέσει το υφακι που λανσάρει στο forum αλλα θα πω και το άλλο...
Τον σεβάστηκα για κάτι... Οταν κάποιος σου λέει οτι προτιμά να τους μιλάς σε stream-of-consciousness που σημαίνει να εχεις πληρη συναίσθηση των λεγόμενων σου για το άτομο που μιλας μαζι, να εισαι αληθινός στα λογια σου κτλ σημαίνει οτι εχω να κανω με ενα ατομο που ειναι αληθινό...
Και εγω λοιπών με την σειρά μου δηλώνω οτι θα ειμαι αληθινός και οποτε κρίνω οτι θίγομαι με καποια απάντηση σου η διόρθωση σου θα αντιδρώ...
Φόρα λοιπών τα γάντια του μποξ και ετοιμάσου...

Εδω δεν ειμαστε ουτε οι δημοσιογράφοι ουτε οι πολιτικοί που δουλεύεις για αυτούς, για να πετάγεσαι και να διορθώνεις...
Απο την άλλη κάποιοι σε πληρώνουν για τις γνώσεις σου στην Ελληνική γραμματική και ισως θα επρεπε και εμείς να είμαστε χαρούμενοι που υπάρχει ενα μέλος στο AV Site με τις δικές γνώσεις... ΑΛΛΑ δεν μου αρέσει ο τρόπος σου...
Είμαστε ολοι παιδία που πιστεύω έχουμε τελειώσει ολοι το λύκειο αλλα δεν σπουδάσαμε και ολοι μας...
Το να γράφεις καλα και σωστα αγαπητε Doherty ειναι κατι το πολυ ωραίο και θεμιτό...
Η ειρωνεία τυπου ''Μνημείον ορθού λόγου!'' δεν χρειαζετε ομως... Θα μπορουσες να πεις με αυτο που έγραψες δεν βγαίνει νοημα. Η δεν ειναι ορθώς ο λογος σου. Η στειλε ενα pm και πες μου οτι ενοχλείσαι με την ορθογραφία μου. Θα κοιτάξω και εγω να προσέχω οσο μπορω...
ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ κάνεις και διορθώνεις αλλά ο τρόπος που το κάνεις είναι ενοχλητικός και πολλες φορες ειρωνικός. ..

Κλείνοντας θελω να πω ότι ένα site για να είναι ζωντανό πρεπει να υπάρχουν και οι αντιπαραθέσεις…
Πάντα μεσα σε κοσμια πλαίσια….

Άντε Doherty διόρθωσε το κείμενο μου… Σε περιμένω…
Φερτε και σφουγκαριστρες για τα αιματα :lol:

Reaction score
298
Η ειρωνεία μπορεί να είναι μία υψηλή μορφή λόγου. Ο μισός Πλάτωνας αυτό είναι. Φυσικά δεν φιλοδοξώ να είμαι ο Πλάτων. Αν μη τι άλλο, δεν έχω το αντίστοιχο ακροατήριο :lol:

Reaction score
14
RDoherty said:
Η ειρωνεία μπορεί να είναι μία υψηλή μορφή λόγου. Ο μισός Πλάτωνας αυτό είναι. Φυσικά δεν φιλοδοξώ να είμαι ο Πλάτων. Αν μη τι άλλο, δεν έχω το αντίστοιχο ακροατήριο :lol:
what a "big-head"...!!!!! :p :p :p :lol:

Reaction score
5
RDoherty said:
έεεεεετσι...... ευχαριστούμε :p

Reaction score
298
HomeCinema-Maniac said:
Και επειδή διορθώνεις κείμενα (for a living) ... Εδω δεν ειμαστε ουτε οι δημοσιογράφοι ουτε οι πολιτικοί που δουλεύεις για αυτούς ... κάποιοι σε πληρώνουν για τις γνώσεις σου
Wrong on all counts. Δεν είναι η δουλειά μου και δεν πληρώνομαι. Αμοιβή μου είναι η εκτίμηση των πολύ σημαντικών ανθρώπων που μου εμπιστεύονται κείμενά τους, κείμενα που οι ίδιοι τα πονούν σαν παιδιά τους. Και αυτό είναι τιμή και χαρά μαζί.

Reaction score
0

Εκτος απο το να το καβαλας ,πηγαινε και καμια μερα για ψαρεμα .Δεν .....που δεν .....

Reaction score
298
Προφανώς γράφεις με την ελπίδα να με εκνευρίσεις. Αυτό που τώρα μαθαίνεις είναι ότι, από τότε που σε είδα σε φωτό, δεν εκνευρίζομαι με τίποτα. Oι Ιταλοί έχουν μια σχετική παροιμία: "Basta la faccia".

Reaction score
14
Παλικάρια μήπως να βάλετε ένα φρένο σε προσωπικές προσβολές?

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ το ΠΑΡΑΧΕΖΕΤΕ ΟΛΟΙ σας????

rdoherty σε παρακαλώ δεν σε κοσμεί η απάντηση που έδωσες στον Andrew... και προσβάλει τον συνομιλητή σου αρκετά νομίζω. Σε παρακαλώ
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

andrew καλός και άγιος και την πλάκα μας να κάνουμε αλλά βόηθα όλους μας στο έργο της διατήρησης ενός επιπέδου πλήηηζ...
===============================================================================================

Reaction score
0
Για πλακα γραφω ρε Rdoh.
Οπως και εσυ. 8)
Mη τα παιρνεις τοις μετρητοις .
Σε θελω cool. :lol:
Συνεχισε απτοητος το θεαρεστο εργο σου .
Ασε μας εμας .
Εσυ να κοιτας μοναχα τον εαυτο σου. :D
Και επειδη με εχεις δει σε foto ,δεν θελω να κανεις καμμια βλακεια και στειλεις καμμια δικια σου.
Θελω να σε φανταζομαι ετσι :lol:

Παντως για ψαρεμα να πας .
Θα σου κανει καλο. :wink:
:lol:

Reaction score
0
ok Γιαννη .
Ειχα ποσταρει οταν ειχες κανει edit.

To ψαρεμα δεν ειναι κακο παντως.

Reaction score
0
:lol: :lol: :lol:

Τελικά έχει πολύ πλάκα η παρέα εδώ μέσα... Σας είχα παρεξηγήσει προς στιγμή αλλά τώρα είναι ωραία...

Και αυτές οι στιγμές όπου πρέπει να μπει ο διαχειριστής να σας συμμαζέψει έχουν πλέον γίνει κλασσικές...
Σαν να λέμε σήμα κατατεθέν. Οι τιράντες του Larry King και του Κακαουνάκη που λέγαμε παλιά!

Έχω πλέον πάθει εθισμό. Pavlov's dog έχω γίνει με σας... Βλέπω new post και τρέχουν τα σάλια μου!

Λίγο ακόμα και θα κόψω μέχρι και την Ανίτα Πάνια ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Α και παραλίγο να μου ξεφύγει το topic με το Cybersex και τα υπονοούμενα για κάποιο από τα μέλη (όποιο και να είναι αυτό)....

Μέχρι χθες θα μπορούσε να είναι ο καθένας μας θιγόμενος... Σήμερα έχουμε νικητή !

Reaction score
14
Nick_Greek said:
Και αυτές οι στιγμές όπου πρέπει να μπει ο διαχειριστής να σας συμμαζέψει έχουν πλέον γίνει κλασσικές...
Σαν να λέμε σήμα κατατεθέν. Οι τιράντες του Larry King και του Κακαουνάκη που λέγαμε παλιά!
για γίνε λίγο περισσότερο σαφής Νικ... γιατί δεν σε....

Reaction score
14
Nick_Greek said:
Does not compute you mean ?
I mean... σου εννοώ... σαν τι θα ήθελες παραπάνω να κάναμε οι δόλιοι οι καψεροί που προσπαθούμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο για εσένα και όλους τους άλλους φίλους μας εδώ στο avsite???

Αυτό ρωτώ και περιμένω να ακούσω αν είσαι δυσαρεστημένος τι παραπάνω επιθυμείς. ΟΚ????????

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.737
Members
38.604
Νεότερο μέλος
Pamagelo