- Reaction score
- 62
Διακρίνω μία συντονιστοφρενίτιδα τώρα τελευταία!!

Ξέρεις πού θα τον βρούμε να τον δείρουμε???ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Για ολα φταιει ο ιδρυτης!

Επιμένεις ότι κάτι τέτοιο θα σε συμφέρει ρε διαόλου κάλτσα?HV said:Καλο θα ηταν να θεσπιστουν κλιμακες για το ποσο ξεφευγει καποιος αναλογα με το πως μιλαει.

Μηπως ειμαι εγω.. :shock: :mrgreen:Παναγιωτης Κροκος said:ποιοι ειναι αυτοι?
τις τελευταιες μερες πετιουνται κατι υποννουμενα του στυλ "αλλοι βριζουν " "αλλοι κανουν κλικες" "αλλοι χλευαζουν" και μενουν αιωρουμενα.
εκτος απο μενα ποιος αλλος εχει βρισει και μαλιστα αβερτα ?
ονομαστικα και με παραδειγματα για να τελειωνει αυτη η κωμωδια καποια στιγμη.

Έχεις λάθος σε όλα. 8)Andrew said:Πιστευω οτι αν θες να φτιαξεις ομελετα πρεπει να σπασεις αυγα.
Το topic εγινε μονο και μονο για οποιον θελει να "βγαλει " πραγματα .
Αν ενοχλειται π.χ. απο την γκρινια του Videomix και την σκληρη και προσβλητικη γλωσσα που χρησιμοποιει.
Αν ενοχλειται π.χ. απο τις προσωπικες και ανηθικες επιθεσεις του Rdoh στην Rose επειδη υπαρχει διαφορα κουλτουρας η με τον Luxman επειδη ειναι επαγγελματιας .
Aν ενοχλειται π.χ. απο "μαϊντανους " τυπου ΗV που δεν αφηνουν να πεσει τιποτα κατω.
Δεν εχουν αισθηση του μετρου και δεν ξερουν που να σταματησουν η που να βαλουν τελεια.
Εχουν αποψη για ολους και για ολα και μαλιστα ειναι η δικη τους γνωμη ειναι και η σωστη.
Αν ενοχλειται π.χ. απο την απραξια της "Διοικησης" στις επιθεσεις μελων με προσβλητικο περιεχομενο .
Επισης νομιζω οτι πρεπει να ξεκαθαριστει αν το AVSite
θελετε να ειναι καθαρα ενα τεχνικο site με συγκεκριμενη θεματολογια
η ενα portal με γενικοτερα θεματα εκτος του ηχου,εικονας & των "κλωνων" τους.
Ξεκαθαριστε με λιγα λογια αν θελετε η δεν θελετε την Διχως Ορια και Θεμα. Να ψαχνει για δουλεια ο Dream η οχι.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Την γνωμη μου ειπα.Έχεις λάθος σε όλα.