Tι σας ενοχλει στο AVSite ; (προσωπα, πραγματα , καταστασεις )

Status
Not open for further replies.
H

HomeCinema-Maniac

Guest
Το κανουμε πλακα η χιουμορ με τα γραφωμενα μας σε αλλους ειναι κατι το καταννοητο. Οταν αυτος ο αλλος ομως θηχτει και δεν θελει να του συνεχιζουν την <<πλακα>> η την ειρωνια τοτε αυτος οφειλει να το σεβαστει και να σταματησει να το κανει...
Για αυτο τον λογο υπαρχουν και οι συντονιστες που ειναι και καπως δυσκολο το εργο τους στο να κρατανε τις ισορροπιες...

Εγω ζητησα κατι απο τον Doherty. Ελπιζω να το καταλαβε και να το εφαρμοσει μαζι μου...
Τι να τα κανω τα πτυχια και την μορφωση αν καποιος δεν καταλαβαινει το ευκολοννοητο...

Και ο Andrew ξεφυγε και εγω ξεφυγα και ο Doherty ξεφυγε και ολοι καποια στιγμη θα ξεφυγουμε...
Και τωρα μιλαω με πολη δοση stream-of-consciousness...

Απλα να Σ Τ Α Μ Α Τ Η Σ Ο Υ Ν μερικοι να ειναι εριστικοι. Οταν το καταλαβουμε ολοι αυτο τοτε θα τα παμε καλα... Ο μονος που θα βγει χαμενος σε αυτη την ιστορια ειναι το Forum και το λεω αυτο γιατι καποια στιγμη πολυς κοσμος εφυγε απο το AV forum για αυτους τους λογους...
Καποιοι λεγαν οτι ηθελαν και τους χαιδευαν και καποιοι αλλοι που τολμησαν να μιλησουν τα ακουσαν...

Εγω προσωπικα εγινα μελος στο AV site για να μαθω 5-6 πραγματα για το hobby μου και στην συνεχεια με αυτα που ξερω και θα εχω μαθει να βοηθησω και αλλα παιδια...

Ι will stick to that. :p

Reaction score
0
Επιθυμώ ένα κουμπάκι... :lol:

Και στα τρία κόρνερ πέναλντυ...

Να σας βρω εγώ που σετάρεται ή το λέει στο online manual ? :D

Reaction score
14
Nick_Greek said:
Ένα κουμπάκι... :lol:

μήπως θες να παίξεις εσύ μπακότερμα..... καλύτερα

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Nick_Greek said:
Επιθυμώ ένα κουμπάκι... :lol:

Δεν πατιονται τα κουμπακια που εννοεις τοσο ευκολα σε αυτο το forum και για αυτο ειναι πρωτο απο τα αλλα av forum Νick.
Τα κουμπακια ας τα πατησουμε στους εαυτους μας οι ιδιοι...

Reaction score
0
Όχι, θέλω να βοηθήσει ο προπονητής από τον πάγκο αυτούς που παίζουν μέσα...

Δεν βαρέθηκες κάθε μέρα να κυνηγάς και να βγαίνουν οι ίδιοι 4-5 usual suspects και να τα κάνουν μπάχαλο ?

Η 17 Νοέμβρη πέρασε....

Reaction score
0
HomeCinema-Maniac said:
Δεν πατιονται τα κουμπακια που εννοεις τοσο ευκολα σε αυτο το forum και για αυτο ειναι πρωτο απο τα αλλα av forum Νick.
Κάτι δηλώσεις θυμάμαι τη Κυριακή σε αυτό εδώ το av forum φίλε Maniac...

Reaction score
0
Νίκος Τσαρουχάς said:
Αντώνης K. said:
Ξέρετε τι με ενοχλεί εμένα? Ότι πάσχετε από γλωσσοδιάρροια 8)
ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!
Και να φανταστείς είσαι ο μόνος μαζί με το Στέλιο που έχετε γλώσσα στο avatar ! :lol: :lol: :lol:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Nick_Greek said:
HomeCinema-Maniac said:
Κάτι δηλώσεις θυμάμαι τη Κυριακή σε αυτό εδώ το av forum φίλε Maniac...
Ναι αφου ειχα θιχτει πρωτα εκτος και αν δεν εχω δικαιωμα να το κανω και απλα πρεπει να το υποστω.

Reaction score
0
Δεν αναφέρομαι σε δικές σου δηλώσεις...

Κουμπάκια, remember ?

Αλλά δεν κάνουν μόνα τους τίποτα, απλά φωνάζουν το "ιππικό" πιο γρήγορα...

Αλλά αν βλέπουμε τους "ινδιάνους" ως προσταυτευόμενο είδος...

Και μας τελείωσε και η πίπα της ειρήνης...

3

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Αφου τελειωσε η Πιπα της Ειρηνης ας ανοιξουμε ενα κρασι DA PIPA τοτε για να τα βρουμε! :lol:

Reaction score
0
HomeCinema-Maniac said:
Αφου τελειωσε η Πιπα της Ειρηνης ας ανοιξουμε ενα κρασι DA PIPA τοτε για να τα βρουμε! :lol:
To 3 το είδες παραπάνω ? Ήταν μετρητής για το επόμενο comic relief... :lol:
Δεν χρειάστηκε να μετρήσω πάνω από 3 μηνύματα και το πετάξαμε για να σώσουμε τη κατάσταση, είτε ο Διαχειριστής ή κάποιος που απλά είδε φως και μπήκε...

Αυτός που του έχουν βάλει φωτογραφία ενός γαϊδάρου και λένε ότι του μοιάζει (κάτι αθώα παραδείγματα που έχω), όταν έχω την αίσθηση ότι δεν είναι καλοπροαίρετο και στα όρια της παρεϊστικης πλακίτσας, ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ FORUM...

Μόνο εγώ νιώθω έτσι?

Reaction score
0
Τον εαυτό μου όπως είπατε μπορώ να τον προστατεύσω αν δεν μπαίνω σε θέματα που μυρίζουν μπαρούτι.

Εγώ πάντως μάγκες, σήμερα δεν θα έδινα σε ένα φίλο μου το link για να μπει στο avsite όπως είναι σήμερα...

Και δεν θέλω να ντρέπομαι για κάτι που διαβάζω και ακόμα χειρότερα, συμμετέχω σε αυτό...

Και δεν αναφέρομαι στα τεχνολογικά / av θέματα.

That's all folks...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παρακαλω πολυ, σταματηστε να γραφετε σε αυτο το topic
Οχι συγνωμες κλπ , απλα σταματηστε.
Θα το εκτιμουσα!

Reaction score
118
Nick_Greek said:
Τον εαυτό μου όπως είπατε μπορώ να τον προστατεύσω αν δεν μπαίνω σε θέματα που μυρίζουν μπαρούτι.

Εγώ πάντως μάγκες, σήμερα δεν θα έδινα σε ένα φίλο μου το link για να μπει στο avsite όπως είναι σήμερα...

Και δεν θέλω να ντρέπομαι για κάτι που διαβάζω και ακόμα χειρότερα, συμμετέχω σε αυτό...

Και δεν αναφέρομαι στα τεχνολογικά / av θέματα.

That's all folks...
Λυπάμαι πολύ που αποχώρησε ενα άτομο σαν τον Νίκο. Ελπίζω να αλλάξει γνώμη σύντομα. Ξέρω πως είναι δύσκολο να τσακώνεται συνεχώς κάποιος με κάποιους άλλους επειδή απλά δεν τους αρέσει η γνώμη σου αλλα πιστεύω πως θα πρέπει να παλέψουμε για την ελευθερία του λόγου και των απόψεών μας. Να παλέψουμε για την δημοκρατία στην αληθινή της διάσταση και να μην μείνουμε στην ψευδεπίγραφη αυτή ταμπέλα που απλώνεται στην σημερινή Ελληνική κοινωνία.

Reaction score
5
Κάτι ζήτησε ο Ανδρέας...

Υ.Γ.: Πού είδες ότι αποχώρησε ο Νίκος; Εγώ active τον βλέπω μέχρι προχθές! Τέλος πάντων...

Reaction score
118
Για άλλον το έγραψε ο Ανδρέας, για άλλη χρονική στιγμή, είναι δημοκράτης ο Ανδρέας. Δεν θα πω την γνώμη μου δηλαδή; Θα μας τρελάνεις για άλλη μια φορά ρε Άκη;
Οσο για τον Νίκο, ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Έννοια σου. Δεν το έχω χάσει ακόμη. :roll:

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.737
Members
38.604
Νεότερο μέλος
Pamagelo