- Μηνύματα
- 3.365
- Reaction score
- 3.523
Οριζοντια, βάζοντας τέσσερα αυτοκόλλητα τσοχάκια για ποδαράκια για να μην χαλάσει το φινίρισμα. Κάθετα θα καλυπτε το πάνελ της TV. Λόγο ότι είναι ομοκεντρικο όπως και να το βάλεις παίζει.
Και εγω μέλοντικα κάτι τέτοιο θέλω με των marantz 70sΟριζοντια, βάζοντας τέσσερα αυτοκόλλητα τσοχάκια για ποδαράκια για να μην χαλάσει το φινίρισμα. Κάθετα θα καλυπτε το πάνελ της TV. Λόγο ότι είναι ομοκεντρικο όπως και να το βάλεις παίζει.
Τα LS50 σε αυτήν την τιμή είναι "ληστεία μετά φόνου" (εννοώ την σκοτωμένη τιμή!)Δε με κατάλαβες βρε ! Το κλοπή = τσάμπα και το απάτη = υπερτιμημένα.
Στα 210κάτι μάλιστα που είχαν χαμηλό, ήταν απόλυτο vfm
ΥΓ Τα ls50 απο γαλλία μπορείς να τα αγοράσεις με 430 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.
View attachment 279229
Προφανώς θες χρειαστείς ενισχυτή και μη περιμένεις στα 3 μέτρα να κάνεις γούστα (βασικά αν θες δυνατό μπάσο δεν κάνουν ούτε στους 50 πόντους).
ΥΓ2 Τα gold ειναι πολυ ομορφα ηχεία, ως ποιότητα κατασκευης ομως τα kali ειναι μια χαρά (στους 18 μήνες που τα έχω).
Όχι ακριβώς, το νοούμενο ως πλεονέκτημα έναντι των Kali θα ήταν η απουσία DSP με firmware κατά τη λειτουργία των Tannoy Gold , στοιχεία που γλιτώνουν από πρόσθετες AD-DA μετατροπές κατά την τροφοδοσία του ηχείου από την κλασσική αναλογική είσοδο μέσα από έξοδο DAC ή προενισχυτική..Φαντάζομουν ότι τα tannoy ήταν καλύτερα λόγο a/b amplifier αντί για d που έχουν τα kali
Και εγω μέλοντικα κάτι τέτοιο θέλω με των marantz 70s
Όσο και αν μου αρέσουν εμφανισιακά, εξακολουθούν να είναι μέτρια ηχεία τα οποία ακόμα και αν αγνοήσουμε τα αρκετά ανώτερα aria 906 , elac dbr62 σε παρόμοια τιμή. Έχουν να αντιμετωπίσουν και ομοσταυλο ανταγωνισμό στο πρόσωπο των q350 ή του παλαιότερου r300 (κυκλοφορεί ακόμα σε παραπλήσια τιμή).Τα LS50 σε αυτήν την τιμή είναι "ληστεία μετά φόνου" (εννοώ την σκοτωμένη τιμή!)
2 YAMAHA μικρά 8αρια που αγόρασα πυροσβεστικά από εδώ στο avsite. Ευελπιστώ στο μέλλον για αλλά.@hawkwind78 με τι σαμπ τα έχεις συνδυάσει?
Με 8αρια tannoy φαντάζομαι τα χρησιμοποιείς για να βουλωσεις μονο τρύπες στην απόκριση λογω χώρου έτσι?2 YAMAHA μικρά 8αρια που αγόρασα πυροσβεστικά από εδώ στο avsite. Ευελπιστώ στο μέλλον για αλλά.
Πολυ καλή ερωτηση. όταν βρω χρόνο να τρέξω την ισοστάθμιση θα σου πω. πάντως με μαμά ρυθμίσεις παίζει ικανοποιητικα.Με 8αρια tannoy φαντάζομαι τα χρησιμοποιείς για να βουλωσεις μονο τρύπες στην απόκριση λογω χώρου έτσι?
Μπορούν να καλύψουν πλήρως το χώρο σου κροσαροντας τα tannoy?
Σε ρωτάω γιατί κι εγώ σκέφτομαι 8αρια sub (presonus) με τα 7αρια μου.
Δεν έχει νόημα να βάλεις τόσο μικρά sub εκτός αν ο χώρος είναι μικρότερος από 10 τμΜε 8αρια tannoy φαντάζομαι τα χρησιμοποιείς για να βουλωσεις μονο τρύπες στην απόκριση λογω χώρου έτσι?
Μπορούν να καλύψουν πλήρως το χώρο σου κροσαροντας τα tannoy?
Σε ρωτάω γιατί κι εγώ σκέφτομαι 8αρια sub (presonus) με τα 7αρια μου.
Δεν είναι καλύτερα να βάλεις δύο μικρά από ένα μεγαλύτερο?Δεν έχει νόημα να βάλεις τόσο μικρά sub εκτός αν ο χώρος είναι μικρότερος από 10 τμ
Έχεις τα πλεονεκτήματα της ομοαξονικης αρχιτεκτονικής.Αναρωτιεμαι ποσο καλυτερο ειναι απο το Reveal 802 που κοστιζει περιπου 170 το ενα.
Το Reavel εχει αποκριση 42 - 43000 και max spl 114.
Το Gold 8 εχει αποκριση 54 - 20000 και max spl 110.
Αν ισχυουν βεβαια τα χαρακτηριστικα.
Πολύ μικρά τα 8αρια για 21τμ. Πόσο μάλλον με μόλις 50W ενισχυτή.Δεν είναι καλύτερα να βάλεις δύο μικρά από ένα μεγαλύτερο?
Η είναι εντελώς ψοφια με 50w ενισχυτή που έχουν τα eris sub8?
Εγώ για αυτό το σκέφτηκα. Πιο μικρά σε όγκο, πιο εύκολη τοποθέτηση και να καλύψω τα προβλήματα του χώρου.
Ο χώρος είναι 21τμ σαλόνι σε διαμέρισμα, οπότε δεν παίζουν υψηλές εντάσεις.
Δεν τα έχω ακούσει δίπλα δίπλα αλλά τα 802 πρέπει αυτή τη στιγμή να είναι το πιο VFM ηχείο που υπάρχει.Αναρωτιεμαι ποσο καλυτερο ειναι απο το Reveal 802 που κοστιζει περιπου 170 το ενα.
Το Reavel εχει αποκριση 42 - 43000 και max spl 114.
Το Gold 8 εχει αποκριση 54 - 20000 και max spl 110.
Αν ισχυουν βεβαια τα χαρακτηριστικα.
Δικαναλο.Πολύ μικρά τα 8αρια για 21τμ. Πόσο μάλλον με μόλις 50W ενισχυτή.
Δικαναλο η πολυκάναλο?
Από τη στιγμή που δεν παίζουν υψηλές εντάσεις μπορείς να βάλεις δύο Polk XT12.
Κι αυτά 50W ενισχυτή έχουν αλλά είναι 12" και κατεβαίνουν και 24Hz
Ποιο είναι το setup σου τώρα?Δικαναλο.
Είχα την ελπίδα ότι με τα δυο presonus (185 ευρώ το ένα) θα καλυπτομουν... Τα polk βλέπω να είναι 300+ το τεμάχιο και θέλω και προ για να τα συνδέσω, οπότε ανεβαίνω πολυ στο κόστος...
Τα tannoy gold 7 με ένα dac της fiio.Ποιο είναι το setup σου τώρα?
Πολύ μικρά τα 8αρια για 21τμ. Πόσο μάλλον με μόλις 50W ενισχυτή.
Δικαναλο η πολυκάναλο?
Από τη στιγμή που δεν παίζουν υψηλές εντάσεις μπορείς να βάλεις δύο Polk XT12.
Κι αυτά 50W ενισχυτή έχουν αλλά είναι 12" και κατεβαίνουν και 24Hz
Δεν τα έχω ακούσει δίπλα δίπλα αλλά τα 802 πρέπει αυτή τη στιγμή να είναι το πιο VFM ηχείο που υπάρχει.
Έχω 3 μπροστά και απλά γαζωνουν.
Δεν ξέρω για τα gold αλλά το 802 κατεβαίνει με άνεση στα 40Hz.
Το έχω δει, δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα έτσι.
Όχι ότι μπωρεις να καταλάβεις και Πόλλα από yt
Το δεκαρι δεν το γλυτώνω! Είναι ακριβό σπορ τα χαμηλά...Άσε το DAC τελευταίο. Πάρε ένα KRK S10.4 για αρχή, παίρνεις ένα δεύτερο μόλις μπορέσεις και τελευταίο το dac