Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Πρόεδρε αυτή η κασέλα κρύβει μέσα της αυτό :111:Τι είναι αυτή η κασέλα;
Όμορφη; :142: :142:
Και γιατί να μην παινέψουμε το σπίτι μας.... τι λες για κάτι σαν αυτά,....Υπάρχει πιο όμορφο αντικείμενο;....
Πω πω μια μπηχτή, για τους εν ενεργεία επώνυμους τορναδόρους...Ε σιγά το πράμα.
Ένα στρογγυλό σίδερο που γυρνάει σε ρουλεμάν, πάνω σε μια βάση από άλλα γυαλισμένα σίδερα.
Οπωσδήποτε!![]()
Κλασικό λιτό και απέριτο.
Γειά σου ρε Καράβελλα με τα ωραία σου!!!:615:
Αθηνα..Σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι?
Όσο είναι απαραίτητο να πίνεις κρύο νερό το καλοκαίρι!καλησπέρα παίδες. για τροφοδοτικό του συγκεκριμένου πικάπ έχετε κάτι υπόψιν ; οι πιο έμπειροί του sport, το θεωρείτε απαραίτητο για μία καλή αναβάθμιση ; πχ είδα αυτό
http://www.ebay.com/itm/MAINS-CABLE...rntable_Parts_Accessories&hash=item5199a5ae9d
1)Προτάσεις αγοράς δεν κάνω.αν ξέρετε κάποια αξιόπιστη λύση σπρέχεν μπίτε που λένε και οι ηγήτορές μας. επίσης σκέπτομαι να τοποθετήσω άλλο βραχίονα, παρόλο που προσωπικώς δεν συμφωνώ με την απαξίωση του μαμίσιου. ένας sme 3009 ή ο 309 (με φωτιά στην καταταλαιπωρημένη πιστωτική μου) θα έκανε την διαφορά, ή για το φετίχ θα μου έρχονται τα μπουγιουρντί; Ρωτώ φυσικά αν έχετε πειραματισθεί με αλλαγή βραχίονος. Ευχαριστώ προκαταβολικώς.
Eπίσης να διευκρινίσω πως το καλοκαίρι το κρύο νερό δεν είναι ζήτημα απόλυτης ανάγκης...αν ξέρετε κάποια αξιόπιστη λύση σπρέχεν μπίτε που λένε και οι ηγήτορές μας. επίσης σκέπτομαι να τοποθετήσω άλλο βραχίονα, παρόλο που προσωπικώς δεν συμφωνώ με την απαξίωση του μαμίσιου. ένας sme 3009 ή ο 309 (με φωτιά στην καταταλαιπωρημένη πιστωτική μου) θα έκανε την διαφορά, ή για το φετίχ θα μου έρχονται τα μπουγιουρντί; Ρωτώ φυσικά αν έχετε πειραματισθεί με αλλαγή βραχίονος. Ευχαριστώ προκαταβολικώς.