- Reaction score
- 2.248
Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB
Και κάτι νεο !!
[youtube]CC4JS13jTMw[/youtube]
Και κάτι νεο !!
Kαλά εσύ έχεις βαλθεί να μας τρελλάνεις σήμερα!!!!Και κάτι νεο !!
Πόσα χρόνια με πας πίσω . . . . :137:Και κάτι νεο !!
Ποιόν οίστρο ρε χαμένε?Τελικά ρε παιδιά το βινύλιο και μαζί του το sl 1200 mk.... δεν λέει να πεθάνει , και γιατί α΄λλωστε?
Το εν λόγω πικάπ , με μια καλή κεφαλή και το κατάλληλο στεπ απ , πετάει.
Μιλάω εξ ιδίας πείρας.
Μπορεί ο βραχίονάς του να μην είναι ο πλέον high endάδικος , αλλά πικάπ με τόσο καλό tracking , δεν εχω δει και πολλά.Συγχωρήστε μου τον οίστρο , αλλά κάτι με πιάνει.
Xαχαχαχχαχα!!!!! Σωστόςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!:143::143:Ποιόν οίστρο ρε χαμένε?
Κρυφοκαραβέλε!!:116:
:111:Και κάτι νεο !!
Ναι το είχα υπόψη μου, να βάλω την ortofon (concorde pro s) και να δοκιμάσω σε κάτι δίσκους που τους είχα σκίσει σε parties.Οχι μην το δοκιμάσεις !!!!
Θα καταστρέψεις την ανάρτηση της κεφαλής. Θέλει άλλου τύπου κεφαλή για αυτά τα κόλπα
Ναι υπάρχει... να φωνάξεις τον Demin άμα παίξεις ανάποδα ένα βινύλιο των Zeppelin, ELO, Rush, AC/DC :125:Ναι το είχα υπόψη μου, να βάλω την ortofon (concorde pro s) και να δοκιμάσω σε κάτι δίσκους που τους είχα σκίσει σε parties.
Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσω άλλο πρόβλημα?
Με τρώει η μ@λ@κ!α μου ε; :116:
Λές;Ναι υπάρχει... να φωνάξεις τον Demin άμα παίξεις ανάποδα ένα βινύλιο των Zeppelin, ELO, Rush, AC/DC :125:
143::135
![]()
Μήπως 1977; :121:http://www.fullhd.gr/2009-08-25-12-...-the-production-of-sl-1200mk6-is-stopped.html
Το είδωλο κάθε πιτσιρικά της δεκαετίας των 80ς και φυσικά κάθε φιλόδοξου Dj κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1927!