Technics SL-1200 CLUB

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Κινειται ελευθερα προς το κεντρο?
Επιστρεφει (εντελως πισω? ) ενω το antiskating ειναι κλειστο?

Reaction score
4
Αμα το antiskating το βαλω στο 3 παει μονο του πισω.Αν το βαλω στο 0 γυριζει "αυτοματα πισω αφου το σπρωξω προς το κεντρο.Δεν παει μεχρι το γαντζακι για τον βραχιονα αλλα σχεδον στην αρχη του δισκου.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Αρα κατι κανει.Αν η κινηση του βραχιονα ειναι ομαλη χωρις να βλεπεις να μαγκωνει καπου μαλλον φαινονται ενταξει.Βρες ενα βαριδι για την ΟΜ10 και δες πως παει.

Reaction score
4
OK.Ευχαριστω.Το antiskating Ομως δεν κανει τιποτα οταν απο το 3 το παω στο 0.Δεν κουνιεται καθολου ο βραχιονας..Σας εχω ζαλισει.sorry

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Δεν με ζαλισες,μαλλον με συγχισες :)
Πιο πανω λες οτι στο 0 παει μεχρι την αρχη του δισκου,στο 3 παει πισω.Αυτο ακουγεται σωστο.Ανκαι στο 0 λογικα δεν επρεπε να κανει καθολου κινηση προς τα πισω αλλα αυτο δεν ειναι ανησυχητικο.Εκει που στο antiskating ειναι στο 0 και ο βραχιοναςεπιστρεφει μεχρι την αρχη του δισκου,γυρνωντας το antiskating στο 3 δεν παει μεχρι το γαντζακι ;

Reaction score
4
Λοιπον ανακαιφαλειωνω γιατι μπορει να τα εχω γραψει περιεργα οντως.
Όταν το εχω το 0 και βαλω το βραχιωνα στο κεντρο μου επιστρεφει ο βραχιονας μεχρι περιπου την μεση του δισκου και σταματαει.μολις αρχισω και το κουνα προς το 3 (to antiskating) ο βραχιονας παει στο γαντζακι.Αφου φτασει στο γαντζακι και το παω προς το 0 δεν κανει απολυτως τιποτα.
Ενα ακομα που ειδα ειναι οτι βασικα δεν ισορροπει ο βραχιονας και δεν εχει αυτο το flawless οπως το λενε, αλλα απλα σταματαει να πηγαινει προς τα πισω λογω βαρους.Πιο πολυ τα ρωταω ολα αυτα γιατι επειδη θα το ξαναπαω στον μαστορα να μπορω με καποιο τροπο να ελεγξω οτι όντως δουλευει σωστα η οχι.Εναν τροπο οπως πχ αυτον του βιντεο ο οποιος απο'τι μου ειπες δεν ειναι και ο πιο σωστος.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Oταν λες δεν ισορροπει εννοεις στην οριζοντια κινηση η την καθετη?

Reaction score
4
Στην καθετη.ΔΗλαδη (το περιγραφω μπακαλιστικα) δεν ειναι σαν να "επιπλεει" (επανω /κατω) αλλα σαν απλα να σταματησε καπου.(και με κατεβασμενο φυσικα τον μοχλο του μπρατσου)

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
OK.Iσως τοτε να χρειαζονται ρυθμιση και τα καθετα bearings.Η διαδικασια ειναι η ιδια με το οριζοντιο.

Reaction score
4
OK.Σε ευχαριστω.Κοιτα εγω δεν βαζω χερι.Θα το παω στον μαστορα.Το φοβαμαι να το κανω εγω.Απλα ελπιζω να κανει σωστη δουλεια.

Reaction score
30.455
Στην καθετη.ΔΗλαδη (το περιγραφω μπακαλιστικα) δεν ειναι σαν να "επιπλεει" (επανω /κατω) αλλα σαν απλα να σταματησε καπου.(και με κατεβασμενο φυσικα τον μοχλο του μπρατσου)
Αυτό το "σταμάτησε κάπου" είναι σε οριζόντια θέση ή σε γωνία?
Ανέβασε και καμιά φώτο...

Reaction score
4
Τωρα δεν μπορω να ανεβασω φωτο .το απογευμα.Σταματησε σαν να εχεις πχ ανεβασμενο τον μοχλο που ανεβοκατεβαζει τον βραχιονα.ΔΕΝ ακουμπαγε ομως πουθενα για να σταματησει ετσι.

Reaction score
4
Λοιπον μιλωντας με τον μαστορα μου ειπε οτι σιγουρα δεν ειναι οπως ο εργοστασιακος (ωστε να κανει και συτο που φαινεται στο βιντεο) αλλα ειναι ρυθμισμενος ΟΚ και θα παιζει ενταξει και χωρις να χαλαει τους δισκους.Μου ειπε να το παω απο εκει και να μου βαλει ενα βαρυδακι στο headshell και ολα θα ειναι κομπλε.Σιγουρα αν θα βαλω εργοστασιακο θα ειναι σαν καινουργιο αλλα κανει και 130€ ο γα......ος

Reaction score
4
Καλησπέρα.καταρχήν θα ήθελα να σας ευχ;ριστισω όλους.ξαναπήγε το πικάπ στον μάστορα ο οποίος μου τοποθέτησε τηνπλακετα-βαρυδακι στο headshell kαι τώρα παίζει μια χαρά και πολύ καθαρότερους ήχος από πριν,σε αυτό βέβαια παίζει ρόλο και ή κεφαλή/βελόνα της ortofon om10.με διαβεβαίωσε ότι δεν χρειάζεται να αλλάξω βραχίονα,και ότι δεν θα μου καταστραφούν οι δίσκοι από τις ρυθμίσεις που έχουν γίνει.σίγουρα δεν είναι όπως ο εργοστασιακό ς αλλά πολύ κοντα. Καλή συνέχεια.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Καλησπέρα.καταρχήν θα ήθελα να σας ευχ;ριστισω όλους.ξαναπήγε το πικάπ στον μάστορα ο οποίος μου τοποθέτησε τηνπλακετα-βαρυδακι στο headshell kαι τώρα παίζει μια χαρά και πολύ καθαρότερους ήχος από πριν,σε αυτό βέβαια παίζει ρόλο και ή κεφαλή/βελόνα της ortofon om10.με διαβεβαίωσε ότι δεν χρειάζεται να αλλάξω βραχίονα,και ότι δεν θα μου καταστραφούν οι δίσκοι από τις ρυθμίσεις που έχουν γίνει.σίγουρα δεν είναι όπως ο εργοστασιακό ς αλλά πολύ κοντα. Καλή συνέχεια.
:drinks:

Reaction score
1.276
Στο δικό μου πρέπει να αλλάξω τα βύσματα RCA .. μόλις τα ακουμπάω-κουνάω απο έξω ακούγεται βραχυκύκλωμα και βόμβος...
Τι βύσματα και απο που αγοράζουμε ???
Είδα κατι OEHLBACH (http://www.oehlbach.com/de/home-hifi/cinch/stecker/cjg-51-color) από τον βενιέρη σε νορμάλ τιμή αλλά το site λέει ότι είναι για Video !
Εσείς τι θα βαζατε ?

Reaction score
1.187
Ναι εφόσον σταμάτησε η παραγωγή του, τώρα όσοι έχουν απόθεμα ακόμα θα το «χτυπήσουν» αλύπητα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab