- Reaction score
- 147.584
Ναι, και απορώ γιατί να κάνεις κύκλους, συνεχώς στο ίδιο πράγμα, γιατί τόση στεναχώρια..η ζωή μου κύκλους κάνει...
Ειλικρινά.
Γιατί τόση στεναχώρια ρε φίλε στο θρεντ της Τέσλα;
Γιατί ούτε μια καλή κουβέντα;
Έχεις δει να μην λέμε μεις (εγώ κι ο Άλεξ) θετικά πράγματα για άλλες φίρμες;
Εάν θυμάσαι, περίμενα πως και πως το ηλεκτρικό Μακάν, και θα το χτυπούσα αβλεπί εάν είχαν τηρήσει το χρονοδιάγραμμα (συνεχώς το πηγαίνανε πίσω), αλλά έστω και καθυστερημένα, εάν τηρούσαν την τιμή που είχαν πει αρχικά (50% πάνω πήγε η βασική έκδοση από τα υποσχεθέντα).
Γιατί εκτιμώ την τεχνογνωσία της Πόρσε, την οδική συμπεριφορά τους, τα φρένα τους, κλπ κλπ κλπ, και δεν έχω σταματήσει να τα λέω.
Επίσης, βγήκα πρώτος να πω πόσο σπουδαίο είναι το καινούριο BEV της BMW, σε ατόφια ηλεκτρική πλατφόρμα, με πολλαπλούς επεξεργαστές, με σοβαρή τεχνολογία γενικώς. Αντικειμενικά πράγματα, δεν το έκανα γαργάρα. Οκ, προβλέπω να είναι ακριβό, και γω τόσα λεφτά δε δίνω για 4 ροδες, όποια φίρμα κι αν έχει η ούγια (ούτε Τέσλα S/X δε θα αγόραζα ποτέ, λόγω κόστους, κι ας τα έχω τα λεφτά).
Αλλά η υψηλή τιμή, δεν θα με αποτρέψει να θαυμάζω το εξαιρετικό προϊόν της BMW, λόγω αντικειμενικών κριτηρίων, και για τους ίδιους λόγους να καταδικάζω την παλιά σειρά i4.
Και για ένα σωρό κινέζικα αυτοκίνητα έχω μιλήσει πολύ θετικά, πάντα στα πλαίσια της αντικειμενικότητας, ακόμα κι όταν μια μεγάλη ομάδα από σας εδώ μέσα, θεωρούσατε ανίερη και μόνον τη σκέψη για κινέζικο ΙΧ, και λέγατε για το σοφτγουερ που κλέβει τα δεδομένα σας να τα βλέπουν οι κατάσκοποι στην αυταρχική αντιδημοκρατική Κίνα.
Ακόμα και μετά την πατάτα του Μακάν, συνέχισα να λέω πως αν βγει σε λογική τιμή το ηλεκτρικό μποξστερ της Πόρσε, έστω πισοκίνητο, έστω με μικρή σχετικά αυτονομία, θα το χτυπούσα αβλεπί.
Χωρίς παρωπίδες, χωρίς μένος, με αντικειμενικά κριτήρια.
Δυστυχώς, είπαν πως ακυρώνουν τα σχέδια για ηλεκτρικό μποξστερ. Άλλωστε οι πωλήσεις BEV της φίρμας στην Ευρώπη, έχουν καταποντιστεί, 9,7 χιλιάδες BEV σε όλο το 2025, θρήνος..
Βγαίνει όμως ένα τεστ του Τέσλα μοντελ 3 LR RWD με 909 χιλιόμετρα ρε @ούστη μου, με μια φόρτιση, με απίστευτα χαμηλή κατανάλωση, και ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ούτε μια θετική κουβέντα, ένα "μπράβο ρε στην Τέσλα, που με τόσο μικρή μπαταρία ξεπέρασε όλα τα υπόλοιπα".
Γιατί τα κάνετε γαργάρα όλα τα θετικά;
Γιατί είστε τόσο πολωμένοι και πορωμένοι στην αυτοκίνηση, σε απλά καταναλωτικά προϊόντα ρε αδερφέ, που μάλιστα αφορούν την εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης που υποτίθεται όλοι μας αγαπάμε;
Γιατί κάνετε συνεχώς κύκλους, χωρίς να μπορείτε να ξεφύγετε από τον "οπαδισμό", το μίσος και την πόλωση που δημιουργείτε τεχνητά;
Μήπως τυχόν είστε μεγαλομέτοχοι σε Μερτσέντες και Τογιότα και οκ, έχετε συμφέροντα να προωθείτε συγκεκριμένες φίρμες; Όχι, δεν έχετε τίποτα να κερδίσετε.
Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω, και σου μιλάω φουλ καλοπροαίρετα, αφού σε νιώθω και σα φίλο, δεν τα γράφω αυτά στον φανταστικό εχθρό μου, μια κουβέντα κάνουμε, όμορφα και πολιτισμένα, με ευγένεια και διάθεση για να σταματήσει αυτή η ανούσια αντιπαράθεση.
Πήγαμε οικογενειακώς σήμερα μια βόλτα στη Χαλκιδική, σε μια ορεινή περιοχή, να φάμε κοψίδια. Μόνο του μας πήγε. Σταματούσε στα φανάρια, τηρούσε τα όρια ταχύτητας +10χλμ όπως του έβαλα, πήγε αρχοντικά, προσεκτικά, αμυντικά, άψογο ήταν. Ποιο άλλο αυτοκίνητο θα μπορούσα να έχω σήμερα, που να το κάνει αυτό; Κανένα.
Το πήρα το φουλ πακέτο FSD, και διαβάζω πως παίζει σε λίγες μέρες να ξεκινήσει αδειοδότηση στην Ευρώπη. Δε θα χαρείτε, καθόλου ε;
Γαργάρα που θα έχουμε όλοι οι κάτοχοι Τέσλα τις φουλ ικανότητες του FSD που βλέπουμε εδώ και 2 χρόνια στις ΗΠΑ; Γιατί μωρέ;
Γιατί ρε φίλε; Γαργάρα όλα. Κύκλους.
Κύκλους μόνον γύρω από τις 2 φίρμες που έχετε στο μυαλό σας. Γαργάρα για την Τέσλα, σε οτιδήποτε, όσο κορυφαίο και ακραίο κι αν είναι αυτό που πετυχαίνει, λες και χάνετε λεφτά.
Στέρεα κάθοδο στις μπαταρίες λιθίου πέτυχε η Τέσλα, σε μαζική παραγωγή. Γαργάρα.
Κυκλοφορούν πλέον επισήμως και αδειοδοτημένα χωρίς οδηγό και χωρίς συνοδηγό ασφαλείας και χωρίς δεύτερο αυτοκίνητο ασφαλείας ως αυτόνομα ρομποτάξι τα μοντελ Υ, γαργάρα.
Άρχισαν να κυκλοφορούν και robocab. Γαργάρα.
Φορτίζουν μόνα τους, επαγωγικά και με υψηλό efficiency. Γαργάρα.
Πρωτοποριακά υλικά κατασκευής αυτοκινήτου, από διάφανο PVC, γαργάρα.
Απίστευτες επιδόσεις σε κρας τεστ, κλπ, γαργάρα.
Ξεκίνησε μαζική παραγωγή ηλιακά πάνελ με >20% απόδοση και 8 layers, γαργάρα.
Ξεκινάει ΜΑΖΙΚΗ παραγωγή ρομπότ, γαργάρα.
Γενικώς, γαργάρα όλα.
Ευτυχώς βλέπω αρχίζουν να σπάνε οι άμυνές σας στα κινέζικα, κάνα ξιαόμι και χουαβέι καλό θα σας φαίνεται να αποκτήσετε σιγά σιγά, Ε;
Κάτσε να περάσει κάνας χρόνος ακόμα, και να δούμε πόσα κινέζικα θα αγοράζουν Ευρωπαίοι και Έλληνες, μετά να κάνουμε μεις γαργάρα αυτά που λέγατε για το αυταρχικό αντιδημοκρατικό καθεστώς στην Κίνα, για την σοφτγουερική κατασκοπεία, για τον επεκτατισμό τους και τη βρωμιά τους, που είναι εχθροί μας και δεν θέλουμε τίποτα από αυτούς, και όλα εκείνα τα όμορφα, που προφανώς δε τα ξεχάσατε, αλλά να που μπροστά σας θα τα βρείτε, όσους κύκλους κι αν κάνετε.
Δε ξέρω, απελπίζομαι ώρες ώρες με τους κύκλους σας.
Σόρρυ και για το σεντόνι, και πάντα φιλικά..
Αλλά είναι στενάχωρο..
Last edited: