- Reaction score
- 320
Έχω μια απορία.Βέβαια βέβαια
Αν αύριο βγει στην δημοσιότητα ότι ο Ola Källenius είναι οπαδός του AfD, δε θα πάρεις την CLA;
Έχω μια απορία.Βέβαια βέβαια
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι ψηφίζει ο καθένας τους. Το πρόβλημα είναι όταν κάνουν ενεργή πολιτική παρέμβαση και κυρίως ανοιχτή χρηματοδότηση.Έχω μια απορία.
Αν αύριο βγει στην δημοσιότητα ότι ο Ola Källenius είναι οπαδός του AfD, δε θα πάρεις την CLA;
Τι ψάχνεις τώρα...Έχω μια απορία.
Παλιό αλλά καλό.Έλα μου ντε, μην τεντώσει κανείς τη χέρα του και τη σηκώσει πάνω από 90 μοίρες, που μπορεί να είναι και ορθοπαιεδικό το πρόβλημα, τον αρχίζουμε αμέσως φασίστας και φασίστας
Αν υπονοείται χρηματοδότηση του AfD από τον Έλον, αυτό είναι παπατζηλίκι.και κυρίως ανοιχτή χρηματοδότηση
Δεν γνωρίζουμε αν έδωσε χρήματα. Έκανε όμως προπαγάνδα υπέρ του AFD.Αν υπονοείται χρηματοδότηση του AfD από τον Έλον, αυτό είναι παπατζηλίκι
Ξεκινήστε σιγά σιγά. Άντε.θα γίνει καμιά στραβή και θα τα σπάσει ο θεός ο Έλον με τον Τραμπ και μετά θα πρέπει να σβήνεις 200 ποσταρίσματα για την κωλοτούμπα![]()
και κυρίως ανοιχτή χρηματοδότηση
Δεν γνωρίζουμε αν έδωσε χρήματα.
Όλα αυτά βέβαια πλέον δεν έχουν σημασία.
Σήμερα δεν είναι μέρα για να ασχοληθώ με την μονταζιέρα σου. Σε συμβουλεύω να διαβάζεις ολόκληρα τα κείμενα μου, όχι μόνο μια σειρά, μπας και μάθεις μπαλίτσα.