- Reaction score
- 145.355
Αυτός έχει βάλει και δεύτερη οθόνη για το συνοδηγό, αλλά ενδιαφέρον έχει το κινητό:
Α, και κάτι επιπρόσθετα πλήκτρα στο τιμόνι.
Έχει πολλά οθονάκια για το τιμόνι. Το θέμα οπως εγραψακαια αλλού είναι να έχει την ίδια απόδοση στα λευκά με την βασική οθόνη. Αν δεν είναι θα ενοχλεί πολύ. Εμένα σίγουρα.Αυτός έχει βάλει και δεύτερη οθόνη για το συνοδηγό, αλλά ενδιαφέρον έχει το κινητό:
Δηλαδή σου πουλάνε το παλιό και χωρίς ηλιοροφή;Εχω οδηγήσει το πισωκίνητο model 3.
Άλλο: το παλιό model 3, σε όλες τις εκδόσεις του ήταν καβουρντιστήρι. Άθλια ανάρτηση, κακή ηχομόνωση, κακό σαλόνι. Δεν το κοιτάς καν. Ολα αυτά βελτιώθηκαν πολύ στο Highland. Έμαθαν.
Και τώρα τολμάνε και μας βγάζουν αυτοκίνητο με λιγότερη ηχομόνωση, φτηνότερη ανάρτηση, χειρότερο σαλόνι, χειρότερα φώτα, χειρότερο ηχοσύστημα, χωρίς ηλιοροφή (προσωπικά δεν με νοιάζει αλλά είναι μειονέκτημα). Πίσω δηλαδή στην χλαπάτσα.
Βάλτο στα 35000Κ έτσι πως το έκανες σαν τα μούτρα σου
Δεν είναι το παλιό. Είναι μια πολύ πιο φτωχή έκδοση του καινούργιου.Δηλαδή σου πουλάνε το παλιό και χωρίς ηλιοροφή;
?το νέο SR FWD
Αυτό που έρχεται με την μεγαλύτερη LFP και τα 550 WLTP, μοχλό φλας και κάμερα στον εμπρός προφυλακτήρα. Και δύο ηχεία λιγότερα. Πλέον έχει 7.
RWDΑυτό που έρχεται με την μεγαλύτερη LFP και τα 550 WLTP, μοχλό φλας και κάμερα στον εμπρός προφυλακτήρα. Και δύο ηχεία λιγότερα. Πλέον έχει 7.
Μια χαρά είναι. Δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω. Εξάλλου από ότι έχω τώρα είναι σαν να παίρνω Maybach.
Τα LR RWD είναι τα καλύτερα Tesla μακράν.Το "premium" LR RWD έχει λόγο ύπαρξης, την εκπληκτική WLTP αυτονομία.
Πιστεύω θα ξαναβγεί σε κάποια φάση.
Όποιος τα προλάβει είναι αυτά.
Γενικά οι εκδόσεις RWD LR που βγήκαν και στο παρελθόν, ήταν διαθέσιμες για περιορισμένο χρονικό διάστημα και είχαν το κοινό τους.
Όταν πρωτοαγόρασα το iD.3, προ 5-ετιας λέμε, είχα συναντήσει ένα παιδί στο ΙΚΕΑ με model 3 LR RWD, δεν ήξερα καν ότι υπήρξε ποτέ τέτοιο πράγμα.
Ας έπαιρνες. Ποιος σε φταίει;Τα LR RWD είναι τα καλύτερα Tesla μακράν.
Είχες γράψει FWD και δεν κατάλαβαΜια χαρά είναι