Tesla

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.576
CarPlay και Android Auto είναι μια π@π@ρ1@ και μισή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το υποστηρίζει κάποιο όχημα με σοβαρό software.
Στο εξωτερικό στις έρευνες για την αξιοπιστία των ηλεκτρικών το Νο1 "πρόβλημα" σε ένα τεράστιο ποσοστό (σχεδόν 90%) είναι η απουσία ή κακή λειτουργία του CarPlay.
Με άλλα λόγια δεν βρέχει, σε φτύνουν.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.546
Με άλλα λόγια δεν βρέχει, σε φτύνουν.
Στα @@ μου τι κάνουν. Ενα άχρηστο feature είναι. Αν μπορεί να φτιάξει σωστό λογισμικό. Αν δεν μπορεί να βάλει Android Automotive. Είναι τόσο απλό.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.939
Να έχεις στο αμάξι μια οθονάρα "να" και να πρέπει να πληρώσεις επιπλέον 450€ για να έχεις android auto σε μια οθονίτσα μια σταλιά πίσω από το τιμόνι.

Και ναι, το ξέρω ότι δεν χρειάζεται το android auto γιατί έχεις το OS της Tesla που τα κάνει όλα. Εκτός από αυτά που δεν κάνει φυσικά. Αλλά αυτά αφού δεν τα κάνει δεν θα έπρεπε να τα θες :laugh: 🍎
Προσωπικά, ως ιδιοκτήτης Τέσλα (κι όχι έξω απ' το χορό) σας ενημερώνω πως δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ να έχω Android auto στο Τέσλα, για κανέναν λόγο.

Όλα δουλεύουν άψογα, χωρίς να ασχολούμαι καθόλου. Το tidal συνεχίζει να παίζει αυτό που πριν λίγο άκουγα στο σπίτι, οι χάρτες δουλεύουν τέλεια, οι κλήσεις στο τηλέφωνο κανονικά, οι φωνητικές εντολές ομοίως, δεν χρειάζεται για κανένα λόγο κάτι παραπάνω.

Ακόμα και στο Netflix και στο Disney+, συνεχίζουν στο Τέσλα να παίζουν την ταινία που έβλεπα πριν στο χομ σίνεμα.

Ταυτόχρονα, θέλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχω Android auto να δουλεύει στο φολγκζβάγκεν. Για ευνόητους λόγους.

Και εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν διακόπτεται η σύνδεση του Android auto στο φολγκζβάγκεν. Και διακόπτεται. Δεν είναι τόσο "σταθερή", πράγμα που εξαρτάται από πολλές παραμέτρους.

Έχουμε πάει 2 φορές το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία, για επίλυση αυτού του προβλήματος (συνεχείς διακοπές σύνδεσης του Android auto, ή αδυναμία σύνδεσης).

Αυτά είναι καλά όταν το software του οχήματος είναι ΓΤΠ
Αυτό ακριβώς. Spot on.

Όταν μπαίνω στο φολγκζβάγκεν, η πρώτη μου "έγνοια" είναι να συνδεθεί το Android auto..

ΥΓ. Οθόνη για πίσω από το τιμόνι αγόρασα τον πρώτο μήνα κτήσης του αυτοκινήτου. Το δεύτερο μήνα, μετάνιωσα την αγορά. Δεν το τοποθέτησα ποτέ, είναι ακόμα καινούριο στη σακούλα του. Δεν μου χρειάζεται, αν και νόμιζα κάποτε (όπως εσείς) πως θα είναι απαραίτητο.
Να, αυτά "νομίζεις" όταν είσαι "έξω απ' το χορό". 😎

YΓ. 2. Αν όσο είμαι στο σπίτι, βάλω έναν προορισμό στο google maps στο κινητό μου, το στέλνει με μια κίνηση (share directions) στους χάρτες του Τέσλα (μέσω του Tesla app). Μπαίνω στο αυτοκίνητο, έχει μπει κανονικά ο προορισμός μου, έχουν υπολογιστεί όλα. Όλα δουλεύουν λέμε.

Last edited:

alexis

Reaction score
33.546
ΥΓ. Οθόνη για πίσω από το τιμόνι αγόρασα τον πρώτο μήνα κτήσης του αυτοκινήτου. Το δεύτερο μήνα, μετάνιωσα την αγορά. Δεν το τοποθέτησα ποτέ, είναι ακόμα καινούριο στη σακούλα του. Δεν μου χρειάζεται, αν και νόμιζα κάποτε (όπως εσείς) πως θα είναι απαραίτητο.
Να, αυτά "νομίζεις" όταν είσαι "έξω απ' το χορό". 😎
Μετά από μια ώρα με το Tesla ούτε εγώ θεωρώ πως χρειάζεται. Πολύ σπάνια κοιτάω και τώρα έτσι και αλλιώς, θα μου λείψει μετά; :biggrin:

Αλλά επειδή μου αρέσει και έχει και ωραία εργαλεία (θερμοκρασία μπαταρίας, manual precondition και πολλά άλλα) για καθαρά ψυχολογικούς λόγους και επειδή μου αρέσει να έχω δεδομένα (μ@λ@κια στον εγκέφαλο δηλαδή :roflmao:), μάλλον θα την έβαζα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.939
Μετά από μια ώρα με το Tesla ούτε εγώ θεωρώ πως χρειάζεται.
Μετά από 2,5 χρόνια που το οδηγώ, όλα αυτά είναι αστεία. Ανέκδοτα. Δε χρειάζεται λέμε.

Ένα ρημάδι FSD χρειάζεται να αδειοδοτήσει η κωλοευρώπη. Για να παίζουμε με το κινητό μας όταν μας πηγαίνει βόλτα ο σοφέρ. 🤣😁😂

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.939
Εν τω μεταξύ, στο Τέσλα το να θέσεις προορισμό προς το σπίτι, γίνεται με ένα "σύρσιμο" του "Navigate" προς τα κάτω, με μια κίνηση!

12634.jpg

Δεν υπάρχει πιο σύντομος κι εύκολος τρόπος να το κάνεις! Με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, θέλει περισσότερες κινήσεις!

Είναι πανέξυπνοι οι άνθρωποι που έφτιαξαν αυτό το σοφτγουερ..

Πράγμα που φαίνεται κι από την κατανάλωση:

12637.jpg

Τίποτα δε καίει το μωρό μου!
Κι ανεβαίνει "βούτυρο" στα πεζοδρόμια! 😁🤣😂

12638.jpg

Να ... ακόμη μια θέση εργασίας που χάνεται....:p:p
13.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει μέσα σε ελάχιστες μέρες για να έχουν το δικό τους σοφέρ στην Ευρώπη!

Θάνατος στους ταρίφες! :party::party:

Last edited:

alexis

Reaction score
33.546
Δεν υπάρχει πιο σύντομος κι εύκολος τρόπος να το κάνεις! Με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, θέλει περισσότερες κινήσεις!
Εγώ δεν πατάω πουθενά τίποτα. Λέω "hey Google drive me home" και ανοίγει το nav στο Google Maps. Πιο απλό δεν γίνεται.

Το προηγούμενο Model Υ σε Quick Silver τα σπάει. Είναι το πιο ωραίο χρώμα πάνω του. Όποτε πετυχαίνω κανένα το χαζεύω.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.939
Εγώ δεν πατάω πουθενά τίποτα. Λέω "hey Google drive me home" και ανοίγει το nav στο Google Maps. Πιο απλό δεν γίνεται.
Εννοείται πως γίνεται με φωνητική εντολή, αυτό έλλειπε! 🤣😂😁
Όπως και να το πεις, σε ακούει! 🤣😂😁

Με φωνητική εντολή μου δείχνει μέχρι και την πίεση από τα ελαστικά! Τι λες τώρα, δε θα δούλευε το navigation? Χαχαχαχαχαχχαχαχα

Εγώ σου δίνω παράδειγμα της απλούστερης το δυνατόν χρήσης της οθόνης του ινφοτέινμεντ, για να βάλεις το navigation. Άμα αρχίσουμε τις φωνητικές εντολές, εκεί την Τέσλα φιλαράκι, δε θα την πιάνετε στο στόμα σας! 🤣😂😁

Του λες "κρυώνει ο κώλος μου" και σου ανάβει το κάθισμα, τι λες τώρα! 🤣😂😁

Μιλάς κανονικά λέμε, κι αυτό ακούει. 😎
Το προηγούμενο Model Υ σε Quick Silver τα σπάει. Είναι το πιο ωραίο χρώμα πάνω του. Όποτε πετυχαίνω κανένα το χαζεύω.
Εδώ ακόμα εγώ το χαζεύω, που το βλέπω κάθε μέρα! Γυαλοκοπάει, φανταστικό χρώμα! 😍😍😍

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@