THERMALTAKE VF7001BNS DH101 MEDIA LAB BLACK

Reaction score
0
Απάντηση: THERMALTAKE VF7001BNS DH101 MEDIA LAB BLACK

Nα εχετε υπόψην σας, οτι όλο το σύστημα της οθόνης είναι πολύ ευαίσθητο (αν θυμάμαι καλά) στα +5V standby του τροφοδοτικού από τα οποία τροφοδοτείται! Αν εχει μεγάλη απόκλιση από τα 5V, θα δείχνει αλαμπουρνέζικα όταν κάποια στιγμή βγει εντελώς από το ρεύμα. Νομίζω είναι γνωστό πρόβλημα... Και εγώ το έλυσα βγαζοντας το ανώνυμο τροφοδοτικό μου, και βάζοντας ένα λίγο καλύτερο.
Το θυμήθηκα τώρα που διάβασα στο παρόν τόπικ για παρόμοιο πρόβλημα...

Reaction score
14
...how much (so far) ???
Mobo: Asus P5 N-E SLI - 91 €
CPU: Intel core 2 duo 6400 2.13ghz - (δεν βγαίνει πλέον βάζω τιμή για τον INTEL CORE 2 DUO E4700 2.60 GHZ ) - 116 €
Tροφοδοτικό: Corsair 550Watt - 72 €
RAM: 2x 1gb Kingston 667Mhz - 35 €
VGA: PCi-e 8500GT ASUS 512Mb VGA Silent - 61 €
HD-1: 1xsata2 Seagate ST350032 32mb cache 500Gb - 76 €
HD-2: 1xsata2 Seagate ST325041 16mb cache 250Gb - 46 €
DVDR: 1 x sata Optiarc DVDRW AD-7170S - 22 €
Case: Thermaltake VF7001BN DH101 - 160 €
Πληκτρολόγιο: SWEEX MULTIMEDIA KEYBOARD PS/2 BLACK GR - 7 €
Ποντίκι: MICROSOFT NOTEBOOK OPTICAL - 9 €

Σύνολο = 695 Ευρω

Δεν είναι και τόσο πολλά τι λες?

Απο απόδοση πάντως σκίζει και τα παίζει όλα. Αν πάλι το θές για gaming βάζεις 2 χ VGA κάρτες σε SLI και εχεις πολύ καλή σύνθεση.

Για αυτό επομένω οτι δεν χρειάζεται να εχεις το σουπερ ντούπερ μηχάνημα για HTPC. Ολα τα λεφτά είναι ο τηλεχειρισμός του πάντως. Δεν πιάνω σχεδόν καθόλου πλέον ουτε το ποντίκι όυτε το πληκτρολόγιο. Ακόμα και το αναμμα/σβήσιμο απο το τηλεκοντρόλ IMON το κάνουμε!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: THERMALTAKE VF7001BNS DH101 MEDIA LAB BLACK

Ολα τα λεφτά είναι ο τηλεχειρισμός του πάντως. Δεν πιάνω σχεδόν καθόλου πλέον ουτε το ποντίκι όυτε το πληκτρολόγιο. Ακόμα και το αναμμα/σβήσιμο απο το τηλεκοντρόλ IMON το κάνουμε!
:105::105::105::105: Έτσι!!!

Reaction score
0
Καλημέρα. Είμαι κι εγώ κάτοχος του μικρού αδελφού του (7000) χωρίς την οθόνη και το πληκτρολόγιο (με έπιασαν οι τσιγκουνιές τρομάρα μου :120:).

Είμα πολύ ευχαριστημένος από το κουτί, με μόνη παρατήρηση το θόρυβο που παράγουν τα 60άρια ανεμιστηράκια του πίσω μέρους. Τα αποσυνέδεσα και το σύστημα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αθόρυβο, αφού ούτε ο μεγάλος μπροστινός ανεμιστήρας, ούτε ο πολύ καλός ανεμιστήρας του AMD 4850e, ούτε του CORSAIR 450 ακούγονται.

Η ερώτησή μου είναι αν υπάρχει τρόπος ρύθμισης των ανεμιστήρων αυτών ώστε να μειωθεί ο θόρυβος; Από ό,τι είδα δουλεύουν διαρκώς στο μέγιστο. Αν σταματήσουν εντελώς θα υπάρχει πρόβλημα ψύξης; Σημειωτέον ότι δεν έχω ξεχωριστή κάρτα γραφικών.

Reaction score
14
Καλώς ήρθες φίλε amora (με τις μουστάρδες καμμιά σχέση????????!!!!)

Στην ερωτηση σου υπάρχουν πολλές λύσεις

1) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804144 SHARKOON FANCON FAN SPEED CONTROLLER 3.2 Ευρω
με αυτό ρυθμίζεις τις στροφές απόλυτα όπως εσύ θές και όσο πιο αθόρυβα

2) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804332 SHARKOON ADAPTER 12V TO 9,5V 1.4 ευρώ
με αυτό μια αντίσταση κόβει την τάση απο 12 και την ρίχνει στα 9.5 και μειώνει ετσι τις στροφές κατά 25% περίπου.

Προσωπικά εχω βάλει την αντίσταση και εχω έτσι μειώσει πολύ τον όντως δυνατο θόρυβο απο τα πολύστροφα 6άρια χ2 ανεμιστήρια

Reaction score
0
Ούτε με μουστάρδες, ούτε με amoraλισμό... :103:

Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις dream_gr. Χρειάζεται ένα ανά ανεμιστήρα, δηλ. δύο κομμάτια; Επειδή είμαι στη δουλειά δε μπορώ να θυμηθώ τη συνδεσμολογία.

Reaction score
14
αν πάς στην πρώτη λύση που την ζήλεψα και θα παω να το αγοράσω και εγώ, θα δείς οτι εχει μία είσοδο molex (4pin) και απο εκεί στην εξοδο του θα συνδέσεις τελικά το το διπλό των ανεμιστήρων. (ο ενας παίρνει ρευμα και δίνει ρευμα στον άλλο)

Reaction score
0
αν πάς στην πρώτη λύση που την ζήλεψα και θα παω να το αγοράσω και εγώ, θα δείς οτι εχει μία είσοδο molex (4pin) και απο εκεί στην εξοδο του θα συνδέσεις τελικά το το διπλό των ανεμιστήρων. (ο ενας παίρνει ρευμα και δίνει ρευμα στον άλλο)
Κατακυρώθηκε λοιπόν! Μετά τη δουλειά περνάω από το eshop του Χαλανδρίου.

Ευχαριστώ και πάλι.

edit: Δεν είνα όμως διαθέσιμο.. Παραγγελία λοιπόν.

Reaction score
14
Μενίδι εχουν πάντα στόκ? Εκεί θα πάω ανεβαίνοντας απο δουλειά!

Reaction score
2
http://www.soundgraph.com/Eng_/Supp...rrentPage=1&searchFiled=BoardID&searchString=

Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου την παρέα σας.Ως κάτοχος του κουτιού και εγώ σας προτείνω να κατεβάσετε την πιο πάνω αναβάθμιση ,η οποία είναι full και οχι beta και προσφέρει και ρύθμιση κόντραστ,μεταξύ άλλων διορθόσεων.θα επανέλθω με λεπτομέρειες γιατί βρίσκομαι στο στάδιο συναρμολόγησης και ρυθμίσεων.
Υ.γ : Απο εσάς το είδα το κουτάκι,έψαχνα αρκετό καιρό κάτι τέτοιο.:126:

Reaction score
14
Καλώς ήρθες φίλε sergiu χαίρομαι που σε βοηθήσαμε να επιλέξεις ενα πολύ καλό κουτί που σίγουρα είναι το Α-Ω ενός καλού HTPC

Ευχαριστούμε για το λινκ

Reaction score
0
Χαιρετώ τους κατόχους του Τhermaltake VF001BNS DH101 (είμαι και εγώ ένας από αυτούς :103:). Πραγματικά σας ζηλεύω με την καλή έννοια που το βρίσκετε τώρα από το E-shop, εγώ δεν είχα κρατηθεί όταν το είχα δει, δεν υπήρχε καν στην Ελλάδα και το είχα φέρει από Αγγλία (τελική τιμή 220 Ευρώ). Ήταν όμως και επιτακτική ανάγκη για αναβάθμιση του προήγουμενου μου pc μιας και είχαν περάσει 5 χρόνια.

Η σύνθεση του δικού μου HTPC - Gaming Machine
- To πανέμορφο κουτί μας εννοείται
- Intel Core2Duo e8200 @ 2.9 (με ένα ελαφρύ overclock)
- OCZ Platimun 1333MHz Platinum
- ASUS P5E3 motherboard
- Sapphire 3870 Toxic Edition
- Pinnacle USB Tuner Vista Ready
- Thermaltake ToughPower 550Watt

Σχεδιαστικά το κουτί είναι όλα τα λεφτά. Και η τρέλα του να το πάρω μόλις το είδα δικαιολογεί ενμέρει την αγορά του. Και αυτό γιατί το μοναδικό σημείο που με χαλάει είναι η ψύξη του επεξεργαστή. Θα ήθελα να έχω χαμηλότερες ενδείξεις στις θερμοκρασίες ( ενδεικτικά τώρα που γράφω έχω 44 και στους δύο πυρήνες) και σκέφτομαι για αγορά ενός καλύτερου aftermatket cpu heatsink. Σίγουρα τα πράγματα δυσκολεύουν για extreme καταστάσεις λόγω του ύψους του κουτιού γι'αυτό και θέλω την βοήθεια σας. Προσανατολίζομαι προς το Νοctua NH-U9B που διαβάζω ότι έχει καλές κριτικές.

Sorry για το μεγάλο 1ο post στο forum, αλλά πιστεύω ότι ενδιαφέρει όλα τα παιδιά που θέλουν μια καλύτερη ψύξη σε αυτό το κουκλίστικο κουτί.

Reaction score
0
Απάντηση: THERMALTAKE VF7001BNS DH101 MEDIA LAB BLACK

herosp77, καλώς ήρθες!! Χαιρομαι που τελικα οι αγοραστές του είδους πληθένουν!!
Μακάρι να μπορουσα να σε βοηθησω σε αυτο με τις θερμοκρασίες αλλα δεν ξερω γρι...!

Μην ανησυχεις, θα το κανουν (οπως παντα) οι ειδίμονες του είδους!!
Καλη διαμονη και παλι μπραβο για το HTPC σου!! χα!

Reaction score
0
Καλημέρα!

Νέος στο φόρουμ, ψάχνομαι να φτιάξω ένα HTPC και σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το κουτί.

Η ερώτησή μου είναι, αν οι διαστάσεις που αναγράφει η εταιρία στο ύψος είναι με τα ποδαράκια στήριξης ή όχι. Αν δε κάνει κόπο σε κάποιον να το μετρήσει μαζί με τα ποδαράκια και να μου πει ακριβώς το ύψος του...;;;

Ευχαριστώ

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.490
Νεότερο μέλος
Nikos88