THERMALTAKE VF7001BNS DH101 MEDIA LAB BLACK

Reaction score
1.430
το προβλημα διορθωθηκε ως δια μαγειας μετα απο επανηλημενες τοποθετησεις των ram
αυτο που με απασχολει τωρα ειναι το προβκη,α ,ε τον kmplayer ( οπως εχω αναφερει στο σχετικο post - οποις ξερει κατι ασ βοηθησει- υπαρχει περιπτωση να φταει το imon για το προβλημα το kmplayer?) μιας και θελω να τον περασω στις εφαρμογες που μπορω να χειριστω με το imon....to imedian δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευχρηστο μιας και εχω συμηθησει το kmplayer και σιγουρα εχει τη καλυτερη εικονα που εχω δει....
το imedian με μπερδευει λιγο τουλαχιστον τωρα στη αρχη,,,,,

Reaction score
1.430
επανερχομαι....ωραιο το κουτι...εντυπωσιακο...αν και το αγορασα χωρις πραγματικα να εχω συνηδιτοπιησει για ποια δουλεια απευθηνεται,
στο προεκειμενο
στο κουτι μπηκε ενας υπολογιστης που χρησιμοποθσα πριν για γενικες δουλειεσ
πριν..τον ειχα συνδεση με ton in83 και εβλεπα ματροσκες
με το νεο κουτι δεν μπορω να εχω εικονα και στην μικρη οθονη το κουτιου και στον προβολεα μου και στη οθονη του pc
η καρτα γραφικων μου εχει 2 εξοδους dvi και καταλαμβανονατι η μια απο την κανονηκη οθονη και η αλλη απο την οθονη του κουτιου
οποτε για να δω μια ταινια στον προβολεα πρεπει να αλαξω τα βισματα και ολες τις ρυθμισεις της καρτας πραγμα δυσκολο καθε φορα και χρονοβορο...
εσεις πως το χρησιμοποιειται το κουτι? με τι διαταξη?
εχει κανεις παρομοιο προβλημα?
φανταζομαι οτι πρεπει να βγαλω εντελος την οθονη του υπολογιστη και να παιζς μονο τον προβολεα και την οθονη του κουτιου...

Reaction score
1.430
,,,,,,,,,,,,συνεχεια,,,,,,

αν βαλω αλλη μια ιδια καρτα γραφικων σε SLI....θα μπορεσω να οδηγεισω και τις 3 οθονες με την καταλληλη αναλυση για την καθεμια?

Reaction score
0
Απάντηση: THERMALTAKE VF7001BNS DH101 MEDIA LAB BLACK

Παίδες καλησπερίζω και συγχαίρω το φόρουμ σας για την καλή δουλειά. Εγώ θα κάνω μια ερώτηση που μπορεί να είναι λίγο ανόητη. Αγόρασα το κουτάκι που είναι πολλά υποσχόμενο από το e-shop. Το κουτάκι όμως θεωρώ ότι έχει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξή. Δεν υπάρχει το Power reset sw. Θεώρησα ότι μάλλον έχουν αλλάξει τα πράματα από τότε που είχα ξαναμονταρει σύστημα, και έβαλα μπρος και το έφτιαξα. Όλα δουλεύανε μια χαρά αλλά όταν κάνω shutdown στο σύστημα μου κάνει επανεκκίνηση από μόνο του. Άρα χρειάζεται το power reset sw. Η κάνω λάθος; Πείτε μου αν πειρέχετε στα δικά σας τα κουτιά για να το επιστρέψω χωρίς ενδοιασμούς στο eshop.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Reaction score
293

Δεν πρέπει να έχει αλλά αυτό μπορείς να το δεις και μόνος σου, στις φωτό πάντως δεν βλέπω να υπάρχει κουμπί reset (εξωτερικά φυσικά ), σε μερικά κουτιά δεν βάζουν πλέον

Reaction score
0

Ειναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει κουμπι reset, αλλά γιατί μου λειτουργεί έτσι το σύστημα; Ισως το κεντρικό κουμπί να έχει και λειτουργίες reset ή η μητρική να μην λειτουργεί σωστά χωρίς την απόληξη του reset ws. Στο κουτι δεν υπάρχει καλώδιο power reset sw για να πηγαίνει στην μητρική παρότι στο Manual που συνοδεύει το προϊόν φαινεται ότι υπάρχει, ενώ στο Manual της επίσημης εταιρίας μόλις είδα ότι δεν υπάρχει το συγκεκριμένο καλώδιο. Απλά είμαι λίγο μπερδεμένος . Οιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.

Reaction score
293

Δεν υπάρχει κουμπί που να λειτουργεί ταυτόχρονα και ως reset , οι εταιρείες συνήθως προμηθεύονται κυκλώματα από τρίτους κατασκευαστές που μπορεί να περιλαμβάνουν και τα δυο κουμπιά αλλά αυτές αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν μόνο το ένα, στο δικό μου ενώ η πλακέτα εσωτερικά έχει και τα 2 και έχει 2 ζεύγη καλωδίων για τις αντίστοιχες υποδοχές στην μητρική , έχω μόνο power switch.

Reaction score
0

Σε ευχαριστώ, οπότε πρέπει να αναζητήσω αλλού το λάθος. Σε ευχαριστώ.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Re: THERMALTAKE VF7001BNS DH101 MEDIA LAB BLACK

,,,,,,,,,,,,συνεχεια,,,,,,

αν βαλω αλλη μια ιδια καρτα γραφικων σε SLI....θα μπορεσω να οδηγεισω και τις 3 οθονες με την καταλληλη αναλυση για την καθεμια?
Αγόρασε μια φθηνή κάρτα γραφικών του ίδιου κατασκευαστή GPU με την κάρτα που έχεις ήδη(αν έχεις nVidia πάρε nVidia) και χρησιμοποίησέ τη σαν δεύτερη(προσοχή όχι σε SLI) μόνο για την οθόνη του κουτιού.

Reaction score
1.430
Re: Απάντηση: Re: THERMALTAKE VF7001BNS DH101 MEDIA LAB BLACK

εχω την παλια μου καρτα γραφικων ATI και αυτη..οταν την εβαλα εβλεπε μονο αυτη και οχι την καινουργια...πεζει ρολο σε ποιο slot θα τη βαλω?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: THERMALTAKE VF7001BNS DH101 MEDIA LAB BLACK

εχω την παλια μου καρτα γραφικων ATI και αυτη..οταν την εβαλα εβλεπε μονο αυτη και οχι την καινουργια...πεζει ρολο σε ποιο slot θα τη βαλω?
Γράψε ποιες κάρτες γραφικών έχεις και ποιο motherboard.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Re: THERMALTAKE VF7001BNS DH101 MEDIA LAB BLACK

asus p5q-e = motherboard

καρτεσ γραφικων : saphire ati radeon 3850 hd
saphire ati radeon x300 se
AMD has moved a number of DX9 ATI Radeon™ graphics accelerators products to a legacy driver support structure. This change impacts Windows XP, Windows Vista, and Linux distributions. AMD has moved to a legacy software support structure for these graphics accelerator products in an effort to better focus development resources on future products.
The following products have been moved to the legacy software support structure (including Mobile and All-in-Wonder Variants):
ATI Radeon 9500 Series
ATI Radeon 9550 Series
ATI Radeon 9600 Series
ATI Radeon 9700 Series
ATI Radeon 9800 Series
ATI Radeon X300 Series
ATI Radeon X550 Series
ATI Radeon X600 Series
ATI Radeon X700 Series
ATI Radeon X800 Series
ATI Radeon X850 Series
ATI Radeon X1050 Series
ATI Radeon X1300 Series
ATI Radeon X1550 Series
ATI Radeon X1600 Series
ATI Radeon X1650 Series
ATI Radeon X1800 Series
ATI Radeon X1900 Series
ATI Radeon Xpress Series
ATI Radeon X1200 Series
ATI Radeon X1250 Series
ATI Radeon X2100 Series

Note: AMD’s DirectX 9 ATI Radeon graphics accelerators are not officially supported under Windows 7. If the user chooses to, they can install the ATI Catalyst Windows Vista graphics driver under Windows 7. Please be aware that none of the new Windows 7 graphics driver (WDDM 1.1) features are supported (as the Windows Vista level graphics driver is limited to WDDM 1.0 level support). Using the ATI Catalyst Windows Vista driver under Windows 7 is not officially supported by AMD, and as such AMD will not provide any form of customer support for users running in this configuration
Any customers using a combination of a ATI Radeon™ HD 2000 Series, ATI Radeon™ HD 3000 Series, or ATI Radeon™ HD 4000 Series product with any of the legacy products listed above in a single PC system must use the ATI Catalyst 9.3 or earlier driver. All future ATI Catalyst™ releases made available past the ATI Catalyst™ 9.3 release will not include support for the legacy products listed above or any of the features associated with those legacy products.
AMD may periodically provide Windows XP and Windows Vista driver updates (for the products listed above) for critical fixes only. No new features will be provided in future driver updates. The Linux ATI Catalyst™ driver will only be supported in Linux distributions prior to February 2009 for the legacy products listed above.
http://support.amd.com/us/gpudownlo...px?type=2.4.1&product=2.4.1.3.21&lang=English

Όπως καταλαβαίνεις αν έχεις εγκαταστήσει έκδοση του Catalyst από 9.2 και πάνω η παλιά σου κάρτα δεν θα δουλεύει σωστά.
Την βασική σου κάρτα θα την βάλεις στην μπλε θύρα και την δεύτερη στην πρώτη μαύρη.
Oταν βάλεις και την δεύτερη κάρτα πρέπει να κάνεις εγκατάσταση του driver από την αρχή για να είσαι σίγουρος ότι θα δουλέψουν σωστά και οι δύο κάρτες.

Reaction score
1.430
δηλαδη να κανω εγατασταση τουσ παλιουσ drivers με τη βασικη μου καρτα ( 3850 ηδ) και μετα να βαλω και την παλια και να ξαναεγαταστησω τους drivers?

Reaction score
3

Πήρα χθές ο εν λόγο κουτάκι.. όντως πολύ καλό και ποιοτικό :)
2-3 Θεματάκια μόνο
1) Όντως κάνει πολύ θόρυβο απο τα ανεμιστήρια
2) Το τηλεκοντρόλ αν και με εντυπωσίασε στην αρχή, ο χειρισμός του σαν mouse είναι πανδύσκολος και υπερευαίσθητος.
3) και σημαντικότερο.. η οθόνη του ρε παιδιά δεν είναι ούτε σαν τις φωτογραφίες του προϊόντος στις διαφημίσεις αλλα κυρίως ούτε σαν τις δικές σας photo.. βλέπω πως σε εσάς είναι με ωραίο μπλέ background με λευκά γράμματα αλλά σε μένα είναι όλο έκτυφλοτικά λευκό με απλά τα γράμματα πιό λευκά.
Από το setup του imon η ρύθμιση του contrast δεν διορθώνει τίποτα.. υπάρχει κάτι που δεν έκανα καλά ή μιλάμε για προβληματική οθόνη?

Reaction score
9

Γειά σάς και από μένα. Εχω πάρει τον μεγάλο αδερφό του έν λόγο κουτιούhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650723 επεξεργάστη θα βάλλω τον 6600 Έχεται καμιά καλη ( αθορυβη) ψύκτρα να μου προτείνεται? Καί κατι ακόμα οι ανεμηστήρες του κουτιού συνδέονται με το τροφοδοτικό και 'ετσι δεν ελεγχονται με software. Υπάρχουν μειωτήρες αν χρειαστεί να τους κάνουμε πιο ύσηχους?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab