To Μundial σε HD

Reaction score
0
dream_GR said:
ενας φίλος κράταγε κάτι κλειδιά να μπέι σπίτι του και με το που μπήκε μέσα είδε το TF1 να εχει ανοίξει και αυτό?

Το δοκιμάσατε και εσείς το κλειδί του "σπιτιού" σας?

Αυτό εχει βραδυνή βάρδια και το M6 πρωινή
Μήπως εννοείς κλειδιά Δεινοσαυρικής εποχής με "αρπακτική" διάθεση ? :lol: :lol: :lol:

Reaction score
14
14 κλίκ είναι όσα και να πάς απο τον hotbird13e στον ASTRA28e, δεν είναι τόσο απλό...

Reaction score
0
gia na to poume se potnous einai peripou 25 pontoi diafora...e den nomizo na yparxei anthropos se ayton ton planhth pou na mhn theorei tous 25p.polous pontous :D

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
kompaiasi said:
gia na to poume se potnous einai peripou 25 pontoi diafora...e den nomizo na yparxei anthropos se ayton ton planhth pou na mhn theorei tous 25p.polous pontous :D
Μπορεί να μην ξέρω πολλά από δορυφορικά αλλά βλέπω τα 2 πιάτα μου... το ένα είναι στις 13 ανατολικά και το άλλο στις 7 δυτικά... για να τα πιάσεις και τα 2 η γωνία που θα κοιτούν τα 2 lnb σε 1 πιάτο είναι πολύ μεγάλη... άλλωστε και το wave frontier διαφημίζεται ως πιάτο με άνοιγμα περίπου 42 μοίρες...

KP

Reaction score
0
Όντως δεν είναι ένα μικρό κλίκ αλλα δεν ειναι και τεράστια η διαφορά. Απλώς ήθελα να βοηθήσω κάποιους σαν εμένα που δεν ήξεραν που πέφτει ο Nilesat καθόλου, και τον έψαχναν .... απέναντι απο τον Eutelsat. (έβγαλα φωτό των πιάτων αλλα δεν μπαίνει στο πόστ...)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μην ξεχνάμε ότι σε 2-3 μέρες αναμένεται να μεταφερθούν αρκετά κανάλια του πακέτου Premiere στον νέο ASTRA που θα είναι πολύ εφικτή η λήψη του από την Ελλάδα!

Και το Premiere συνδυάζετε πολύ καλά με διεινόσαυρους και άλλα τέτοια προιστορικά ζωάκια...

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Μην ξεχνάμε ότι σε 2-3 μέρες αναμένεται να μεταφερθούν αρκετά κανάλια του πακέτου Premiere στον νέο ASTRA που θα είναι πολύ εφικτή η λήψη του από την Ελλάδα!

Και το Premiere συνδυάζετε πολύ καλά με διεινόσαυρους και άλλα τέτοια προιστορικά ζωάκια...
Γιατιί τα premiere στο KingOfSat φαινεται να βγαινουν εδω: Astra 1H (19.2E) - 11914.50 H - DVB-S2 - 27500 9/10;...Κανω καποιο λάθος ή ειναι εύκολη η λήψη του από Αθήνα;...Στο ιδιο φαινεται εύκολη πάντως...Με την ευκαιρια που μπορει κανείς να βρεί κάρτα του Premiere και αν δεν σου κανει κόπο ενημέρωσέ με λίγο για την προϊστορία και τους δεινόσαυρους έστω και με pm..είμαι εντελώς αδαής στο συγκεκριμένο

Reaction score
3
Χρήστο, ερώτηση αδαούς, για να πιάσουμε το νέο Astra πρέπει να αλλάξουμε θέση στο αντίστοιχο lnb (από παλιό Astra στον καινούριο), ή απλά να δηλώσουμε νέες συντεταγμένες?

Reaction score
14
ezervoud said:
Χρήστο, ερώτηση αδαούς, για να πιάσουμε το νέο Astra πρέπει να αλλάξουμε θέση στο αντίστοιχο lnb (από παλιό Astra στον καινούριο), ή απλά να δηλώσουμε νέες συντεταγμένες?
στο ίδιο σύμπλεγμα είναι όλοι, δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτε απλά να εισάγεις τις συχνότητες του νέου ASTRA 1KR μόλις ανακοινωθούν απο το www.lyngsat.com ή το www.flysat.com ή το www.satcodx.com ή το www.kingofsat.com

ααα τελευταία ανακοίνωση ή Τρίτη και 13είς αυριο ή Τετάρτη 14 Ιουνίου 2006 θα αρχίσουν οι μεταφορές transponders στον νεο ASTRA 1KR

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Στα περισσότερα κανάλια δεν θα αλλάξει καν η συχνότητα... μόνο ο trasnporter (δεν μας επηρεάζει αυτό...) άρα ότι βλέπατε όπου το βλέπατε θα το βλέπετε κανονικά + τα κανάλια του Premiere που δεν βλέπαμε...

Η συχνότητα των Premiere HD είναι σε transporter που δεν λαμβάνουμε στην Αθήνα παρά μόνο με ΤΕΡΑΣΤΙΑ πιάτα αυτή την στιγμή... υπάρχουν όμως βάσιμες ελπίδες ότι θα μεταφερθούν στον νέο δορυφόρο ASTRA που θα είναι πολύ εύκολος στην Ελλάδα...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Τώρα έχω τον Ηumax 2000 στο ΑRT HD και παίρνω εικόνα στην ΑΜΟΙ και με τον 5400 συνδεδεμένο με τον ενισχυτή ακούω ΝΕΤ μέσω ΝΟVA... Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να καθυστερήσω λίγο τον ήχο? Δεν μπορώ να ακούω πρώτα το γκολ και μετά να το βλέπω...

Στο Μ6 ο ήχος ήταν εκατοστά του δευτερολέπτο πιο μπροστά και δεν ενοχλούσε... αλλά το Μ6...

Reaction score
0
o doryforos borei na einai sthn thesh tou stis 14 alla to thema einai poso kairo tha tous parei na metakomisoun tis syxnothtes kai eidika toy hd paketou pou endiaferei olous sas(leo sas giati ego to vlepo :) )elpizo af enos na einai alitheia oti tha vgainoun ola me 1 m piato apo olh thn ellada kai af eterou tora pouxei hd w.c. na prolavoun oloi na doun ekapoia mach.

Reaction score
14
kompaiasi said:
o doryforos borei na einai sthn thesh tou stis 14 alla to thema einai poso kairo tha tous parei na metakomisoun tis syxnothtes kai eidika toy hd paketou pou endiaferei olous sas(leo sas giati ego to vlepo :) )elpizo af enos na einai alitheia oti tha vgainoun ola me 1 m piato apo olh thn ellada kai af eterou tora pouxei hd w.c. na prolavoun oloi na doun ekapoia mach.
10 λεπτά οπως έγινε με τον Hotbird~~!!!

Reaction score
0
kompaiasi said:
To επίσημο site των Astra (http://www.ses-astra.com/corpSite/site_en/ASTRAFleet/astra1kr/index.php) αναφέρει  ότι ο δορυφόρος Astra 1KR θα λαμβάνεται από την Ελλάδα (όλες οι περιοχές) με πιάτο 75 cm !!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Είπατε τίποτα ?????????? ................ε ρε γλέντιαααααααααααααααα  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
4
Ζητω προκαταβολικα συγνωμη αλλα λογω ασφυκτικων υποχρεωσεων δεν εχω το χρονο να μελετησω ολα τα post για το mundial σε HD.Βοηθηστε παρακαλω αδελφια.Σε πολυ απλα ελληνικα διοτι ειμαι ασχετος με τα δορυφορικα,τι πρεπει να κανω ωστε να δω με τονhumax και με wave frontier τον οποιο πιανω astra ,hotbird, eutelsat.Διαβαζω οτι ολοι βλεπετε και μου ερχεται να σπασω τα μηχανηματα το κερατο μου.YΓ. το Μ6 το βλεπω αλλα απο τις 3:30 χανεται

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef