To Μundial σε HD

Reaction score
1
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Τώρα έχω τον Ηumax 2000 στο ΑRT HD και παίρνω εικόνα στην ΑΜΟΙ και με τον 5400 συνδεδεμένο με τον ενισχυτή ακούω ΝΕΤ μέσω ΝΟVA... Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να καθυστερήσω λίγο τον ήχο? Δεν μπορώ να ακούω πρώτα το γκολ και μετά να το βλέπω...

Στο Μ6 ο ήχος ήταν εκατοστά του δευτερολέπτο πιο μπροστά και δεν ενοχλούσε... αλλά το Μ6...
χρηστο πως το κανεις αυτο??
εχεις 2 πιατα και 2 καλωδια να κατεβαινουν στους δεκτες??

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
labri said:
Ζητω προκαταβολικα συγνωμη αλλα λογω ασφυκτικων υποχρεωσεων δεν εχω το χρονο να μελετησω ολα τα post για το mundial σε HD.Βοηθηστε παρακαλω αδελφια.Σε πολυ απλα ελληνικα διοτι ειμαι ασχετος με τα δορυφορικα,τι πρεπει να κανω ωστε να δω με τονhumax και με wave frontier τον οποιο πιανω astra ,hotbird, eutelsat.Διαβαζω οτι ολοι βλεπετε και μου ερχεται να σπασω τα μηχανηματα το κερατο μου.YΓ. το Μ6 το βλεπω αλλα απο τις 3:30 χανεται
Xρειάζεσαι είτε μια συνδρομή στο euro1080 το οποίο δείχνει τους αγώνες και με κάρτα Ελληνική (εκτός και αν άλλαξε κάτι...) από τον eutelsat είτε περιμένεις μπας και πάνε τα Premiere HD στον νέο ΑSTRA οπότε με έναν δεινόσαυρο τα βλέπεις είτε βάζεις άλλο ένα πιάτο (1.2 m) στις 7 μοίρες δυτικά στον ΝΙLESAT και πιάνεις το ελεύθερο ART HD...

Reaction score
1
Στα περισσότερα κανάλια δεν θα αλλάξει καν η συχνότητα... μόνο ο trasnporter (δεν μας επηρεάζει αυτό...) άρα ότι βλέπατε όπου το βλέπατε θα το βλέπετε κανονικά + τα κανάλια του Premiere που δεν βλέπαμε...

Η συχνότητα των Premiere HD είναι σε transporter που δεν λαμβάνουμε στην Αθήνα παρά μόνο με ΤΕΡΑΣΤΙΑ πιάτα αυτή την στιγμή... υπάρχουν όμως βάσιμες ελπίδες ότι θα μεταφερθούν στον νέο δορυφόρο ASTRA που θα είναι πολύ εύκολος στην Ελλάδα...
απο το σιτε του αστρα
ASTRA 1KR is an all Ku-band spacecraft that will provide distribution of direct-to-home broadcast services across Europe. It is equipped with 32 active transponders, which will be reduced to 28 active transponders after the first 5 years. The satellite will be located at 19.2 degrees East longitude, replacing ASTRA 1B and 1C.

τα καναλια του premiere HD ειναι στον astra 1H απο οτι λεει στο lyngsat
μηπως μας μεινει η χαρα τελικα??? :(

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
NikosR said:
Τώρα έχω τον Ηumax 2000 στο ΑRT HD και παίρνω εικόνα στην ΑΜΟΙ και με τον 5400 συνδεδεμένο με τον ενισχυτή ακούω ΝΕΤ μέσω ΝΟVA... Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να καθυστερήσω λίγο τον ήχο? Δεν μπορώ να ακούω πρώτα το γκολ και μετά να το βλέπω...

Στο Μ6 ο ήχος ήταν εκατοστά του δευτερολέπτο πιο μπροστά και δεν ενοχλούσε... αλλά το Μ6...
χρηστο πως το κανεις αυτο??
εχεις 2 πιατα και 2 καλωδια να κατεβαινουν στους δεκτες??
Χρειάζεσαι 2 καλώδια...

Ναι έχω 2 πιάτα... αλλά και με 1 πιάτο γίνεται...

Ανάλογα το πόσα καλώδια θέλεις αν κατεβάσεις παίρνεις lnb διπλό ή τετραπλό και διπλό ή τετραπλό diseq ώστε με κάθε καλώδιο να έχεις όλους τους δορυφόρους που πιάνεις...

Εγώ έχω κατεβάσει 4 καλώδια με 4πλα lnb και 4πλα disecq...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
NikosR said:
Στα περισσότερα κανάλια δεν θα αλλάξει καν η συχνότητα... μόνο ο trasnporter (δεν μας επηρεάζει αυτό...) άρα ότι βλέπατε όπου το βλέπατε θα το βλέπετε κανονικά + τα κανάλια του Premiere που δεν βλέπαμε...

Η συχνότητα των Premiere HD είναι σε transporter που δεν λαμβάνουμε στην Αθήνα παρά μόνο με ΤΕΡΑΣΤΙΑ πιάτα αυτή την στιγμή... υπάρχουν όμως βάσιμες ελπίδες ότι θα μεταφερθούν στον νέο δορυφόρο ASTRA που θα είναι πολύ εύκολος στην Ελλάδα...
απο το σιτε του αστρα
ASTRA 1KR is an all Ku-band spacecraft that will provide distribution of direct-to-home broadcast services across Europe. It is equipped with 32 active transponders, which will be reduced to 28 active transponders after the first 5 years. The satellite will be located at 19.2 degrees East longitude, replacing ASTRA 1B and 1C.

τα καναλια του premiere HD ειναι στον astra 1H απο οτι λεει στο lyngsat
μηπως μας μεινει η χαρα τελικα??? :(
Οι συχνότητες του 1Η δεν είναι πολλές οπότε απλά μπορεί να μην τις αναφέρει...

GTX

Reaction score
39
Το γράφω και εδω μπας και σώσω μερικούς απο την σιχαμένη εικόνα της NET. Δεν μιλάω για HD αλλά το γράφω εδώ για να το δούν περισσότεροι :D

Χτές ανακάλυψα οτι στο πακέτο του Sky που έχω το UKTV Gold δείχνει όλους τους αγώνες live σε 16:9 και ξεστραβώθηκα :D :D

Το είδα εντελώς τυχαία χτες αφού το χα ξεγραμμένο το mundial απο το sky αφού όλα τα παιχνίδια τα δείχνουν live τα κρατικά (BBC και ITV που δεν κατεβαίνουν στην Αθήνα με τίποτα) και δεν υπήρχε λόγος να τα δείχνει άλλο κανάλι και μάλιστα live. Δε ξέρω λοιπόν τι παίχτηκε αλλά με φτιάξανε άσχημα, το κανάλι αυτό για να καταλάβετε δείχνει παλιές σειρές του BBC (σαπουνόπερες και τέτοια :shock:) αν κάποιος λοιπόν έχει sky και δεν το χει πάρει πρέφα κανάλι 111 8) :wink: :wink:

Το κανάλι είναι κλειδωμένο και το βλέπεις μόνο με αποκωδικοποιητή sky, απλά το έγραψα για όσους έχουν sky και δεν έχουν δει οτι παίζει mundial γιατί το κανάλι είναι άσχετο.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
GTXTC said:
Το γράφω και εδω μπας και σώσω μερικούς απο την σιχαμένη εικόνα της NET. Δεν μιλάω για HD αλλά το γράφω εδώ για να το δούν περισσότεροι :D

Χτές ανακάλυψα οτι στο πακέτο του Sky που έχω το UKTV Gold δείχνει όλους τους αγώνες live σε 16:9 και ξεστραβώθηκα :D :D

Το είδα εντελώς τυχαία χτες αφού το χα ξεγραμμένο το mundial απο το sky αφού όλα τα παιχνίδια τα δείχνουν live τα κρατικά (BBC και ITV που δεν κατεβαίνουν στην Αθήνα με τίποτα) και δεν υπήρχε λόγος να τα δείχνει άλλο κανάλι και μάλιστα live. Δε ξέρω λοιπόν τι παίχτηκε αλλά με φτιάξανε άσχημα, το κανάλι αυτό για να καταλάβετε δείχνει παλιές σειρές του BBC (σαπουνόπερες και τέτοια :shock:) αν κάποιος λοιπόν έχει sky και δεν το χει πάρει πρέφα κανάλι 111 8) :wink: :wink:

Το κανάλι είναι κλειδωμένο και το βλέπεις μόνο με αποκωδικοποιητή sky, απλά το έγραψα για όσους έχουν sky και δεν έχουν δει οτι παίζει mundial γιατί το κανάλι είναι άσχετο.
GTXTC said:

Καλά έκανες και το ανέφερες...

Reaction score
4
labri said:
Ζητω προκαταβολικα συγνωμη αλλα λογω ασφυκτικων υποχρεωσεων δεν εχω το χρονο να μελετησω ολα τα post για το mundial σε HD.Βοηθηστε παρακαλω αδελφια.Σε πολυ απλα ελληνικα διοτι ειμαι ασχετος με τα δορυφορικα,τι πρεπει να κανω ωστε να δω με τονhumax και με wave frontier τον οποιο πιανω astra ,hotbird, eutelsat.Διαβαζω οτι ολοι βλεπετε και μου ερχεται να σπασω τα μηχανηματα το κερατο μου.YΓ. το Μ6 το βλεπω αλλα απο τις 3:30 χανεται
Xρειάζεσαι είτε μια συνδρομή στο euro1080 το οποίο δείχνει τους αγώνες και με κάρτα Ελληνική (εκτός και αν άλλαξε κάτι...) από τον eutelsat είτε περιμένεις μπας και πάνε τα Premiere HD στον νέο ΑSTRA οπότε με έναν δεινόσαυρο τα βλέπεις είτε βάζεις άλλο ένα πιάτο (1.2 m) στις 7 μοίρες δυτικά στον ΝΙLESAT και πιάνεις το ελεύθερο ART HD...
δεινοσαυρο;Επισης δεν μπορω να ρυθμισω καποιο απο τα 4 lnb του wave frontier να πιανω nilesat ?εναλλακτικα που βρισκω γρηγορα,συνδρομη για euro 1080 και με τι κοστος;

Reaction score
3
Δεινόσαυρο, και μάλιστα της οικογένειας T-Rex, σίγουρα τα κατά τόπους καταστήματα το γνωρίζουν το ζώο :)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
labri said:
labri said:
δεινοσαυρο;Επισης δεν μπορω να ρυθμισω καποιο απο τα 4 lnb του wave frontier να πιανω nilesat ?εναλλακτικα που βρισκω γρηγορα,συνδρομη για euro 1080 και με τι κοστος;
Λίγο δύσκολο το βλέπω με το wave για ΝILESAT... αλλά ρώτα και ας προσπαθήσει και ο τεχνικός...

Το κόστος της συνδρομής του euro1080 είναι 200 Ευρώ μέχρι το 2010... το κανάλι είναι στον Eutelsat και με το wave το πιάνεις άνετα νομίζω...

Reaction score
0
Τα χθεσινα παιχνιδια τα εδειξε το ART στον NILESAT?
Επειδη εκλεισα για εγκατασταση μεσα στη βδομαδα για πεστε τι πιατο να βαλω και που να το συντονισω?
Προσανατολιζομαι σε Wave για NILESAT 7W (ART HD), HOTBIRD 13E (M6 HD), ASTRA 19E (ZDF, RTL κ.λ.π. για Mundial σε 16/9 SD εναλλακτικα των HD) και ASTRA 28E. Τα λεω καλα? Εχετε κατι καλυτερο να προτεινετε οι ειδικοι?

Reaction score
14
GTXTC said:
Το γράφω και εδω μπας και σώσω μερικούς απο την σιχαμένη εικόνα της NET. Δεν μιλάω για HD αλλά το γράφω εδώ για να το δούν περισσότεροι  :D

Χτές ανακάλυψα οτι στο πακέτο του Sky που έχω το UKTV Gold δείχνει όλους τους αγώνες live σε 16:9 και ξεστραβώθηκα  :D :D

Το είδα εντελώς τυχαία χτες αφού το χα ξεγραμμένο το mundial απο το sky αφού όλα τα παιχνίδια τα δείχνουν live τα κρατικά (BBC και ITV που δεν κατεβαίνουν στην Αθήνα με τίποτα) και δεν υπήρχε λόγος να τα δείχνει άλλο κανάλι και μάλιστα live. Δε ξέρω λοιπόν τι παίχτηκε αλλά με φτιάξανε άσχημα, το κανάλι αυτό για να καταλάβετε δείχνει παλιές σειρές του BBC (σαπουνόπερες και τέτοια  :shock:) αν κάποιος λοιπόν έχει sky και δεν το χει πάρει πρέφα κανάλι 111  8) :wink: :wink:

Γιώργο να είσαι καλά γιατί ήμουν Γλυφάδα ξέρεις στην μπιφτεκούπολη το Σάββατο το μεσημέρι και επαιζε η Αγγλία. Ακουγα αγγλική μετάδωση, και είχα λαλίσει βλέπω σε μια "Παμπ" να πάιζει απο SKy Digital και λέω ο κερατάκος απο BBC με κανα 5μετρο πιάτο τα κατεβάζει.

Είχα πέι και στον Χρήστο θα πήγαινα αυριο ξανα εκεί να ρωτήσω πως το επιανε, με γλιτωσες δρομολόγιο και το μόνο κακό δεν θα πάω απο τον "Τάσσο" για κανένα νεγράκι...!!!!

thanks m8

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
TUONOS said:
Τα χθεσινα παιχνιδια τα εδειξε το ART στον NILESAT?
Επειδη εκλεισα για εγκατασταση μεσα στη βδομαδα για πεστε τι πιατο να βαλω και που να το συντονισω?
Προσανατολιζομαι σε Wave για NILESAT 7W (ART HD), HOTBIRD 13E (M6 HD), ASTRA 19E (ZDF, RTL κ.λ.π. για Mundial σε 16/9 SD εναλλακτικα των HD) και ASTRA 28E. Τα λεω καλα? Εχετε κατι καλυτερο να προτεινετε οι ειδικοι?
Πόσα πιάτα θα βάλεις;;;;

Είναι λίγο έως πολύ δύσκολο να πιάσεις όλους αυτούς τους δορυφόρους με 1 πιάτο...

Μπορείς να πιάσεις 19-13-7 σίγουρα με 1 πιάτο... το 7 δυτικά και το 28 ανατολικά τα βλέπω δύσκολα... στο 28 αντολικά δεν πρόκειται να δεις κάτι αν δεν έχεις συνδρομή sky αγγλικό...

Reaction score
0
Πόσα πιάτα θα βάλεις;;;;

Είναι λίγο έως πολύ δύσκολο να πιάσεις όλους αυτούς τους δορυφόρους με 1 πιάτο...

Μπορείς να πιάσεις 19-13-7 σίγουρα με 1 πιάτο... το 7 δυτικά και το 28 ανατολικά τα βλέπω δύσκολα... στο 28 αντολικά δεν πρόκειται να δεις κάτι αν δεν έχεις συνδρομή sky αγγλικό...

Σκεφτομαι για ενα Wave Frontier. Οπως μου ειπε ο τεχνικος της MSG με Wave κατεβαινει το ART στον NILESAT που με ενδιαφερει πρωτιστως. Απο κει και περα τα υπολοιπα 3 LNB σκεφτηκα να τα βαλω εκει που λεω παραπανω αλλα αν το Astra 28E δεν εχει ενδιαφερον τοτε που αλλου προτεινεις?
Εσυ απο οτι ειδα εβαλες 2 Gibertini για 4 Δορυφορους αλλα το WAVE μαλλον βγαινει πιο φτηνο γι αυτο προσανατολιζομαι σ΄αυτο.

Reaction score
4
Και το πρωτο ΠΑΡΑΠΟΝΟ.Εγω ειχα εφησυχασε για την καρτα του euro 1080 με τοpower buy .Τωρα ολοι κανουν τον κινεζο συμπεριλαμβανομενης και της MSG η οποια μοσχοπουλησε κεραιες και τωρα δεν ξερω δεν απαντω,παραγγειλετε απο εξω καρτες κλπ.Αλλη φορα θα προσεχω.

Reaction score
6
labri said:
Και το πρωτο ΠΑΡΑΠΟΝΟ.Εγω ειχα εφησυχασε για την καρτα του euro 1080 με τοpower buy .Τωρα ολοι κανουν τον κινεζο συμπεριλαμβανομενης και της MSG η οποια μοσχοπουλησε κεραιες και τωρα δεν ξερω δεν απαντω,παραγγειλετε απο εξω καρτες κλπ.Αλλη φορα θα προσεχω.
Λίγο προσοχή στα σχόλια σας δεν βλάπτει....

Το powerbuy αφορούσε μεν την κάρτα του Euro1080, εφόσον όμως ΕΠΙΣΗΜΑ θα έπαιζε το Μουντιάλ για την Ελλάδα...
Αυτή τη στιγμή η λήψη του καναλιού είναι κυριολεκτικά στον "αέρα" !!!
Το "άνοιγμά" του με την κάρτα που προορίζεται για Ελλάδα, επίσημα δεν υφίσταται και από στιγμή σε στιγμή μπορεί να κλειδώσει για όλες τις κάρτες , εκτός για τις χώρες αυτές που μπορεί να το μεταδώσει (Βέλγιο, Κροατία, Πολωνία, Λιθουανία) και να μην μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό....

Θα προτιμούσες λοιπόν να σε βάζαμε να πληρώσεις 200 ευρώ και αύριο-μεθαύριο να "κλείσει" το κανάλι????
Τι θα έλεγες ύστερα????

Ας μην τα βάζουμε λοιπόν ούτε με τους ανθρώπους που έτρεξαν πολύ για να γίνει αυτό το powerbuy, ούτε με την MSG η οποία μας βοήθησε (και συνεχίζει να βοηθά) όσο δεν έπαιρνε....

ΥΓ. Αν "καίγεσαι" να πάρεις κάρτα Euro1080 (χωρίς καμμιά εγγύηση ότι θα συνεχίσει να παίζει!) μπορείς πανεύκολα να την παραγγείλεις από διάφορα e-shop και να την έχεις σε 2-3 εργάσιμες....
Ούτως ή άλλως διαφορά στην τιμή (από πιθανό Powerbuy) δεν θα έχεις αφού αυτή είναι fix στα 200ευρώ!

Reaction score
4
deliol said:
labri said:
Λίγο προσοχή στα σχόλια σας δεν βλάπτει....

Το powerbuy αφορούσε μεν την κάρτα του Euro1080, εφόσον όμως ΕΠΙΣΗΜΑ θα έπαιζε το Μουντιάλ για την Ελλάδα...
Αυτή τη στιγμή η λήψη του καναλιού είναι κυριολεκτικά στον "αέρα" !!!
Το "άνοιγμά" του με την κάρτα που προορίζεται για Ελλάδα, επίσημα δεν υφίσταται και από στιγμή σε στιγμή μπορεί να κλειδώσει για όλες τις κάρτες , εκτός για τις χώρες αυτές που μπορεί να το μεταδώσει (Βέλγιο, Κροατία, Πολωνία, Λιθουανία) και να μην μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό....

Θα προτιμούσες λοιπόν να σε βάζαμε να πληρώσεις 200 ευρώ και αύριο-μεθαύριο να "κλείσει" το κανάλι????
Τι θα έλεγες ύστερα????

Ας μην τα βάζουμε λοιπόν ούτε με τους ανθρώπους που έτρεξαν πολύ για να γίνει αυτό το powerbuy, ούτε με την MSG η οποία μας βοήθησε (και συνεχίζει να βοηθά) όσο δεν έπαιρνε....

ΥΓ. Αν "καίγεσαι" να πάρεις κάρτα Euro1080 (χωρίς καμμιά εγγύηση ότι θα συνεχίσει να παίζει!) μπορείς πανεύκολα να την παραγγείλεις από διάφορα e-shop και να την έχεις σε 2-3 εργάσιμες....
Ούτως ή άλλως διαφορά στην τιμή (από πιθανό Powerbuy) δεν θα έχεις αφού αυτή είναι fix στα 200ευρώ!
Λοιπον.Απο την αρχη η ολη ιστορια με το power buy ειχε το στοιχειο του ρισκου .To ξεραμε ολοι.Σχεδον οι περισσοτεροι ξοδεψαμε περι τα 700-800 για τον δεκτη και κεραια και πιστευω οχι για να βλεπουμε τις γερμανικες ειδησεις σε HD.Απλα λεω οτι αφου ρισκαραμε επρεπε να το παμε μεχρι τερμα .Τι 750 τι 950.Ετσι κι αλλιως μενουμε στην προσδοκια.Απο την αλλη μερια εφοσον ειχα παραγγειλει καρτα στο power buy δεν μπορουσα να ενεργησω μονος μου αγοραζοντας απεξω καρτα και μετα να σας κρεμασω. Αυτα και καλες θεασεις

Reaction score
0
Τελικα μαλλον θα καταληξω σε κινητο Triax 1.10.
Καλυτερη λυση απο το Wave Frontier ή χειροτερη? Τι λετε?

Reaction score
6
labri said:
Λοιπον.Απο την αρχη η ολη ιστορια με το power buy ειχε το στοιχειο του ρισκου .To ξεραμε ολοι.Σχεδον οι περισσοτεροι ξοδεψαμε περι τα 700-800 για τον δεκτη και κεραια και πιστευω οχι για να βλεπουμε τις γερμανικες ειδησεις σε HD.Απλα λεω οτι αφου ρισκαραμε επρεπε να το παμε μεχρι τερμα .Τι 750 τι 950.Ετσι κι αλλιως μενουμε στην προσδοκια.Απο την αλλη μερια εφοσον ειχα παραγγειλει καρτα στο power buy δεν μπορουσα να ενεργησω μονος μου αγοραζοντας απεξω καρτα και μετα να σας κρεμασω. Αυτα και καλες θεασεις
Δεν έδωσαν όλοι 700-800 ευρώ για δέκτη,κεραία και λοιπό εξοπλισμό.... Πολλοί είχαν ήδη τον εξοπλισμό και αγόρασαν μόνο τον δέκτη...
Να σου θυμήσω ότι μέχρι και τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας το Euro1080 έπαιζε με σπασίματα (ή και καθόλου!)....  Τι ρίσκο να πάρουμε λοιπόν;;; Είναι σαν να μου λες γιατί δεν πήραμε κάρτες για το Premiere-HD, το οποίο δεν πιάνουμε το 99% από όσους πήραμε το δέκτη ....!!!
Και φυσικά μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα δεν υπήρχε καν η ελπίδα ότι θα μπορούμε με "ελληνικές" καρτούλες του Euro1080 να δούμε το Mundial σε HD από το HD-2 !!!!
Να σπρώχναμε τον κόσμο λοιπόν να αγοράσει μια κάρτα για ένα κανάλι που καλά-καλά δεν πιάναμε;;;;; Προτιμήσαμε να επικεντρωθούμε στην εύρεση πακέτου που θα ήταν εφικτή η λήψη του από όλους μας (χωρίς να χρειαστεί να μετακομίσουμε στο κτίριο του OΤΕ στις Θερμοπύλες!) και που να είναι λογική η τιμή του....
Το πακέτο του TPS (που πλησίαζε περισσότερο στα δεδομένα μας) θα μας έβγαινε γύρω στα 500 ευρώ για ένα χρόνο (ο Γενικός μπορεί να με διορθώσει καθώς ξέρει την τιμή από πρώτο χέρι) , θεωρήσαμε λοιπόν ότι δεν μπορούσαμε να σας βάλουμε σε τέτοιο έξοδο, πόσο μάλλον τη στιγμή που το 99% του πακέτου πειρατεύεται και το ουσιαστικό κόστος θα μεταφερόταν στα ....2 HD κανάλια του TPS!!! Άσε που άμεση διαθεσιμότητα πολύ απλά δεν υπήρχε για κάρτες του TPS HD!!! Για να μην πω και για τον Γενικό και τα τηλέφωνα που έχει κάνει στη Γαλλία τον τελευταίο μήνα προσπαθώντας να βρει μια άκρη....Μια άκρη για όλους εσάς!!!

Και σίγουρα δεν θα μας κρέμαγες αγοράζοντας μια κάρτα από μόνος σου και όχι μέσω του powerbuy!!! Μήπως δεν θα βρισκόταν κάποιος άλλος να την πάρει;;;;

Τέλος , επειδή δεν μου άρεσε το ειρωνικό σου  "...καλές θεάσεις", θέλω να ξεκαθαρίσω ότι εγώ προσωπικά την κάρτα του Euro1080 την έχω πάνω από ένα χρόνο (από την εποχή που ήταν στον HellasSat)....και δεν μου προέκυψε τώρα τελευταία, όπως ίσως νομίζεις.... Άλλωστε το αποδεικνύουν και παλαιότερα post που έχω κάνει... Αυτό για να μην υπάρχουν υπόνοιες ότι "εμείς" πήραμε κάρτες και βλέπουμε και "εσείς" άντε να κουρευτείτε....

Σας ξαναλέω, μακάρι το Euro1080 HD-2 να παραμείνει ανοιχτό (για τις κάρτες όλης της Ευρώπης) μέχρι το τέλος του Μουντιάλ... Δεν μπορώ όμως να σας παρακινήσω να τρέξετε να αγοράσετε την κάρτα του, και από την επόμενη μέρα να μην μπορείτε να δείτε τίποτα...
Ούτε φυσικά μπορεί να οργανωθεί Powerbuy σε τέτοια βάση....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508