To Μundial σε HD

Reaction score
0
menelaos said:
Το C+ Mundial 24H στις 10875 V FEC 22000 5/6 είναι σε HD 1080i .Δεν μπορούμε να βρούμε καμμιά καρτούλα :) ?

Αρχίζω και απελπίζομαι ρε παιδιά . Πάνω που είχα αποφασίσει για Euro1080 , μου έκοψε τη φόρα ο deliol με την ανακοίνωσή του Eutelsat W3A για του Πολωνούς !!! :x :x

Εμείς δηλ. με την "αραπιά" μόνο θα την βγάλουμε ? Ο τεχνικός μου είπε την επόμενη βδομάδα , για να μετακινήσω το πιάτο , και να δούμε με τόσο υστερία που έχει πέσει για το Mundial :lol:
ti na po kai ego pou exo kinito piato to humax kai karta euro1080 tin elinikia kai dragon cam kai den ta vlepo.
giati den iksera na fortoso tin cam kai perimeno apo enan filo pou tin fortose na mou tin feri .
pikraaaa

Reaction score
1
γιαννη
εγω δεν πιανω τα TPS που βρισκονται
10834 V 27500 3/4
μαλλον εχω προβλημα με τα καναλια που εχουν καθετη πολωση
εαν γυρισω το lnb οπως λες υπαρχει περιπτωση να φτιαξει??

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Πάντως μετά από τόσο ποδόσφαιρο σε HD :shock: :shock: :shock:  δεν ξέρω πως θα ξαναδώ μπάλα στην ΝΕΤ ή το ΜEGA τον χειμώνα...  :? :? :( :(
Χρήστο το ποτάμι ξεκίνησε και ΔΕΝ γυρίζει πίσω !!!!!!!!!!

Πιστελυω ότι σε πολύ λίγο χρόνο θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις .

Μόνο να βοήθήσει λιγάκι το BlueRay και το HD-DVD , και η υπόθεση HiDef θα πάρει γρήγορα το δρόμο της :)

Τότε να δώ πως θα τρέχουν τα πουλάκια μου (ΕΡΤ, ΜΕGA κ.λ.π.) και δεν θα φτάνουν . :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
Καλημέρα...Από χθες είμαι ευτυχής κάτοχος ενός positioner...από Nilesat μέχρι Turksat (7w-43e μου πε ο ειδικός)...Αυτή είναι η καλή πλευρά...η κακή τώρα...ο ειδικός δεν ήταν και τόσο ειδικός και θεώρησε ότι ο 2000 δεν μπορεί να χειριστεί positioner...μου το ρύθμισε με εναν 8000 που είχα και μου τα στησε συνδεδεμένα...Ο 8000 βάζει το πιάτο σε θέση και ο 2000 κατεβάζει τα HD..το βράδυ ανακαλύπτω από το εγχειρίδιο ότι ο 2000 όχι μόνο χειρίζεται diseqC1.2 αλλά έχει και USALS...και παίρνω την μεγάλη απόφαση...και τα κανα μπάχαλο....ΒΟΗΘΕΙΑ...κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη και αν είναι και γρήγορη θα είμαι ευγνώμων..Δεν ξέρω αν σωστά βάζω το ερώτημά μου εδώ αλλά συγχωρήστε με...Το βασικό πρόβλημά μου είναι πως θα το συντονίσω...τα βήματα που χρειάζονται..Εαν είναι δυνατόν ότι θεωρείται ότι εξυπακούεται να μην θεωρηθεί.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
AlexAthens said:
Καλημέρα...Από χθες είμαι ευτυχής κάτοχος ενός positioner...από Nilesat μέχρι Turksat (7w-43e μου πε ο ειδικός)...Αυτή είναι η καλή πλευρά...η κακή τώρα...ο ειδικός δεν ήταν και τόσο ειδικός και θεώρησε ότι ο 2000 δεν μπορεί να χειριστεί positioner...μου το ρύθμισε με εναν 8000 που είχα και μου τα στησε συνδεδεμένα...Ο 8000 βάζει το πιάτο σε θέση και ο 2000 κατεβάζει τα HD..το βράδυ ανακαλύπτω από το εγχειρίδιο ότι ο 2000 όχι μόνο χειρίζεται diseqC1.2 αλλά έχει και USALS...και παίρνω την μεγάλη απόφαση...και τα κανα μπάχαλο....ΒΟΗΘΕΙΑ...κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη και αν είναι και γρήγορη θα είμαι ευγνώμων..Δεν ξέρω αν σωστά βάζω το ερώτημά μου εδώ αλλά συγχωρήστε με...Το βασικό πρόβλημά μου είναι πως θα το συντονίσω...τα βήματα που χρειάζονται..Εαν είναι δυνατόν ότι θεωρείται ότι εξυπακούεται να μην θεωρηθεί.
Noμίζω ότι στον humax πρέπει να κατεβάζεις τα κανάλια όλα από την αρχή σε κάθε δορυφόρο που αλλάζεις...

Στείλε ένα pm και στον deliol που το έχει ψάξει το θέμα περισσότερο...

Reaction score
0
pantos an kapoies evlepe to mundial sto premiere shmera mhn kanei ton kopo..ma skounhse mandili :?ospou na peistrepsei thn vgazoume me arava

Reaction score
14
κομπαιασι, χωρίς παρεξήγηση, με τα greenglish, υπάρχει λόγος που τα χρησιμοποιιείς, αν δεν είναι hardware/software-ικό πρόβλημα και δεν σε στεναχωρεί μπορείς να το αλλάξεις?

Reaction score
0
Απο χθες και εγω ευτηχης κατοχος κινητου κατοπτρου 1.10 με Δεκτη Humax 2000 (ιδιο configuration με deliol απο οτι μου ειπε ο εγκαταστατης) και βεβαια η τελειοτητα ολοκληρωνεται με την HD εικονα των Αραβων στις 120" με βοηθο τον Optoma HD72. Ε λοιπον δεν περιμενα οτι θα το πω αλλα τελικα χαλαλι τα 4000 που εσκασα για ολη αυτη την ιστορια. Απλα μαγεια. Νομιζω οτι το βλεπω καλυτερα απο το αν ειχα κοψει εισητηριο και ημουν στο γηπεδο.

ΑΛΛΑ το προβλημα που σαν ζιζανιο ξεφυτρωνει καθε φορα που νομιζεις οτι εφτασες στο τελειο ανεκυψε να ειναι ο ηχος της ΝΕΤ τον οποιο παιρνω απο ενα tuner αναλογικο (Avermedia TVBox 9). Ειναι χοντρο ξενερωμα οπως λει και ο Χρηστος να ακους το γκολ και μετα απο 1sec να το βλεπεις κιολας. Ετσι κατεληξα να βλεπω απο ZDF στο οποιο ο ηχος δεν ειχε σχεδον καθολου καθυστερηση. Και παλι πολυ καλη εικονα αλλα καμμια σχεση με HD του ΑRT. Προσπαθησα να δωσω delay στον ηχο μεσω του AV ενισχυτη αλλα τιποτα. Σημερα θα προσπαθησω να κανω time shift μεσω της καρτας TV που εχω στο laptop η οποια ειναι και PVR οποτε λογικα θα μπορει να βαλει delay στο σημα της ΝΕΤ.
α) Εχει κανει κανεις κατι τετοιο?
β) Υπαρχει αλλη λυση για τον ηχο?

Ευχαριστω ολα τα παιδια του forum για την ενημερωση και τη βοηθεια.

KP

Reaction score
0
Εγώ ακούω μέσω δεύτερου δέκτη με σκληρό δίσκο απο ΝΕΤ-NOVA, κάνοντας timeshift 1,2 secs. Βέβαια απετεί δέκτη με σκληρό αλλα είναι πολύ εύκολο και απλό. Μιά καλή ιδέα είναι κάρτα TV σε PC με χρήση προγράμματος που έχει timeshift π.χ.ChrisTV, SAGEtv κτλ όπως είπε και ο TUONOS πιο πάνω.

Reaction score
0
Γεια σας, για κάποιον που ξεκινάει από το 0 (όχι από το απόλυτο μηδέν μιας και έχω LCD τηλεόραση με είσοδο HDMI που δέχεται σήμα μέχρι 1080i) πόσο θα κοστίσει η ιστορία για να προμηθευτώ εξοπλισμό πιάτο+tuner+(κάρτα ή συνδρομή) για να δώ το Mundial (όσο έχει απομείνει ακόμη) σε HD. Δεν έχω ιδέα από δορυφορικές συνδρομητικές υπηρεσίες (δεν έχω βάλει καν Nova) οπότε πως ακριβώς λειτουργούν/ενεργοποιούνται οι συνδρομές στα κανάλια θα πρέπει κάποιος να με διαφωτίσει. Υπάρχουν και δορυφορικά κανάλια που μεταδίδουν το Mundial σε HD ελεύθερα? Επίσης υπάρχουν ενισχυτές για την δορυφορική κεραία πόσο κοστίζουν και αν βοηθάνε ουσιαστικά στην λήψη των αδύναμων καναλιών. Η απόσταση από την ταράτσα δεν πρέπει να είναι πάνω από 30μ( 5οροφη πολυκατοικία, είμαι στον 2ο).

Reaction score
0
Τελικα η λυση με την καρτα Tv στο Laptop δουλευει μια χαρα (θελει καρτα με Time-shift και/η PVR) αλλα σε μενα η καθυστερηση ειναι γυρω στα 4.5 sec. Παντως το προβλημα λυθηκε.

Reaction score
0
Μήπως ξέρουμε πότε μπαίνει μπροστά ο Astra 1KR , και τι προοπτικές έχουμε για κάτι καλύτερο εκεί ?

Μου φαίνεται ότι θα τελειώσει το Μούντιαλ και ΔΕΝ θα δούμε τίποτα !!!  :( :( :(

Πάνε στράφι τόσα έξοδα σε Humax , Gibertini, T-Rex και Cas3  :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
0
Posted by: menelaos

Μήπως ξέρουμε πότε μπαίνει μπροστά ο Astra 1KR , και τι προοπτικές έχουμε για κάτι καλύτερο εκεί ?
Σύμφωνα με τον Κ. Παπαζαχαρίου από το satleo.gr :

* Ο ASTRA 1KR έφτασε στις 19.2E και θα ξεκινήσει την κανονική του λειτουργία έως το τέλος Ιουνίου! Ακόμη ο ASTRA 1C θα μετακινηθεί στις 5Ε και ο ASTRA 2C στις 28.2Ε!

Τώρα, αν το Prem***e αλλάξει δορυφόρο και πάει στον 1KR, η λύση είναι ή CEREBRO card, ή συνδρομή.

Πάντα αναφέρομαι στην στιγμή που γράφεται το κείμενο!!!

Reaction score
0
Vangelis said:
Posted by: menelaos

Σύμφωνα με τον Κ. Παπαζαχαρίου από το satleo.gr :

* Ο ASTRA 1KR έφτασε στις 19.2E και θα ξεκινήσει την κανονική του λειτουργία έως το τέλος Ιουνίου! Ακόμη ο ASTRA 1C θα μετακινηθεί στις 5Ε και ο ASTRA 2C στις 28.2Ε!

Τώρα, αν το Prem***e αλλάξει δορυφόρο και πάει στον 1KR, η λύση είναι ή  CEREBRO card, ή συνδρομή.

Πάντα αναφέρομαι στην στιγμή που γράφεται το κείμενο!!!

Ποιά είναι η CEREBRO card ? τί κάνει ? :lol: , γιατί δεν την ξέρω εγώ ? :lol:

Πού μπορούμε να βρύμε συνδρομή στο Premiere ?

Σύντομα παιδιά γιατί σε λίγο μπαίνουμε στούς 16 των τελικών και ΔΕΝ είναι να χάνουμε παρτίδα !!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef