To Μundial σε HD

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Κυκλοφόρησε η κάρτα του canal+ σε ΗD...
Χρειάζεσαι και τον δέκτη του canal+ (το απλό όχι τον hd) με τον οποίο θα ενεργοποιήσεις την κάρτα η οποία θα είναι βέβαια hd... θα χρειαστεί φυσικά και μια μόντουλα για τον humax 2000. Περιμένω περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και τιμή για πολλά κομμάτια... Προσοχή όμως... το canal+ θα δείξει ζωντανά μόνο 36 αγώνες σε hd και τους υπόλοιπους σε μαγνητοσκόπηση... αλλά όλους τους προημιτελικούς ημητελικούς κλπ εκτός αν παίζει η Εθνική Γαλλίας...

Reaction score
0
Δεν έχω προλάβει ακόμα να ασχοληθώ με τα κανάλια.... Το μόνο που πρόλαβα είναι να τα τραβήξω από τον δέκτη στο PC....

xa!..ayto einai to efkolo meros ths ypotheshs file mou :lol:
to dyskolo einai oti meta thn diamorfosh ton kanalion(perasma pid etc)ta "gyrnas"ston dekth...anoigeis kleienis kai nato to egefaliko..

"den yparxoun kanalia."
kai an exeis kai kinhto piato me kana 2-3 xil kanalia antio zwh....ftou xana apo thn arxh o dekths na fortonei ta kanalia se scan...
3 fores egine h prospatheia tipote..isos namai kai boufos..pote den xereis :D
an loipon to kataferei kaneis as me parei apo to xeraki kai strat stratoula na doume mipos anoixoume kanena premiere live. :?

Reaction score
0
kompaiasi said:
Δεν έχω προλάβει ακόμα να ασχοληθώ με τα κανάλια.... Το μόνο που πρόλαβα είναι να τα τραβήξω από τον δέκτη στο PC....

xa!..ayto einai to efkolo meros ths ypotheshs file mou :lol:
to dyskolo einai oti meta thn diamorfosh ton kanalion(perasma pid etc)ta "gyrnas"ston dekth...anoigeis kleienis kai nato to egefaliko..

"den yparxoun kanalia."
kai an exeis kai kinhto piato me kana 2-3 xil kanalia antio zwh....ftou xana apo thn arxh o dekths na fortonei ta kanalia se scan...
3 fores egine h prospatheia tipote..isos namai kai boufos..pote den xereis :D
an loipon to kataferei kaneis as me parei apo to xeraki kai strat stratoula na doume mipos anoixoume kanena premiere live. :?
ps..dld gia na deis 36 mach prepei na plhroseis syndromh kai na fesotheis kai dekth???e kala tora...ypervoliko mou fenete..naxeis parei hd tv hd dekth kai na xreiazese akomh akomh karta dekth kai ola ayta gia na deis 36 games.leo to megalo OXI :D

Reaction score
0
Αφήστε το παιδιά .......μην το παιδεύετε άλλο........το μοναδικό Mundial που θα δούμε σε HD θα είναι του 2010 και θα το δούμε σε Ηι-Def από την ...........................ΕΡΤ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
6
Κυκλοφόρησε η κάρτα του canal+ σε ΗD...
Χρειάζεσαι και τον δέκτη του canal+ (το απλό όχι τον hd) με τον οποίο θα ενεργοποιήσεις την κάρτα η οποία θα είναι βέβαια hd... θα χρειαστεί φυσικά και μια μόντουλα για τον humax 2000. Περιμένω περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και τιμή για πολλά κομμάτια... Προσοχή όμως... το canal+ θα δείξει ζωντανά μόνο 36 αγώνες σε hd και τους υπόλοιπους σε μαγνητοσκόπηση... αλλά όλους τους προημιτελικούς ημητελικούς κλπ εκτός αν παίζει η Εθνική Γαλλίας...
Η ενεργοποίηση μπορεί άνετα να γίνει και στον Humax με το t-rex , δεν υπάρχει λόγος για άλλη μοντούλα αφού το TRex υποστηρίζει seca 2 mediaguard!!!
Κατα την γνώμη μου το Canal+ θα είναι πολύ αξιόλογο πακέτο και αξίζει η συνδρομή σε αυτό (για HD) καθώς έχει διαφημίσει πολλές σειρές για προβολή σε HD (πχ 24 , κλπ)
Από την άλλη τοTPS έχει καταρρεύσει στην πειρατεία και δεν αξίζει να κάνεις συνδρομή όλο το πακέτο (για HD) για τα 4 κανάλια HD που δεν έχουν ξεκλειδώσει ακόμα....

Reaction score
0
epeidh exo drako opote den xreiazomai dekth alles modules etc.kai epeidh avrio perimeno mia prosfora gia ton italo..mipos xerei kapoios poso kostizei h crd tou c+?dld apaithte syndromh ethsia(xoxoxo)h boroume na thn vgaloume me kamia 2 mhnh(opos tha kano me ton italo)

Reaction score
0
:(...Απελπίστηκα…ούτε σπίθα στον ορίζοντα όχι φώς…δεν ξέρω και καλά γαλλικά αλλοιώς θα έμπαινα στο Canal+ και θ αγόραζα ότι έβρισκα…μήπως μπορεί κάποιος από τους γνωρίζοντες να κάνει μια σούμα και ν απαντήσει συγκεντρωτικά στο ερώτημα ¨Ο φτωχός πλην τίμιος έλληνας καταναλωτής και κοροϊδάρα τι επιλογές έχει αυτή τη στιγμή για να δει το παγκόσμιο κύπελλο σε υψηλή ευκρίνεια¨…με τιμές και παραπομπές…ξέρω ζητάω πολλά αλλά μήπως μαζεύοντας τα προκύψει κάτι το ενδιαφέρον;

Reaction score
6
Αυτό που προσπαθούμε αυτή τη στιγμή σαν forum είναι να βρούμε το καλύτερο και πιο συμφέρον πακέτο .... Το έχει πάρει πατριωτικά πάνω του ο Γενικός...
Ξαναθυμήθηκε τα λίγα Γαλλικά που είχε μάθει κάποτε, έχει μιλήσει με ένα κάρο κόσμο (τρομάζω όταν σκέφτομαι τι θα πληρώσει στο τηλέφωνο...)  και παλεύει να φτιάξει ένα ωραιότατο Powerbuy για όλους με όσο πιο άμεση παράδοση γίνεται!!!
Κάντε όλοι λίγο υπομονή λοιπόν.... Δεν θα χαθήκε δα κι κόσμος αν δεν προλάβουμε τους πρώτους αγώνες...!

Reaction score
1
deliol said:
Αυτό που προσπαθούμε αυτή τη στιγμή σαν forum είναι να βρούμε το καλύτερο και πιο συμφέρον πακέτο .... Το έχει πάρει πατριωτικά πάνω του ο Γενικός...
Ξαναθυμήθηκε τα λίγα Γαλλικά που είχε μάθει κάποτε, έχει μιλήσει με ένα κάρο κόσμο (τρομάζω όταν σκέφτομαι τι θα πληρώσει στο τηλέφωνο...) και παλεύει να φτιάξει ένα ωραιότατο Powerbuy για όλους με όσο πιο άμεση παράδοση γίνεται!!!
φαντασου τρομαρα που θα εχουν παρει οι γαλλοι με τα γαλλικα του γενικου :D
μεχρι και τσαμπα θα του δωσουν τις καρτες :D

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
To πρόβλημα με τους Γάλλους είναι το εξής:

Θέλουν να πουλήσουν hd δέκτες. Μάλιστα δεν τους πουλάνε αλλά ουσιαστικά τους νοικιάζουν. Γι' αυτό και δεν δίνουν τις hd κάρτες ούτε το ΤPS ούτε το canal+ μόνες τους. Τουλάχιστον δεν τις έδιναν μέχρι σήμερα. Πρέπει να πάρεις και τον δέκτη ο οποίος όμως δεν φεύγει εκτός Γαλλίας. Το canal+ μπορεί να μας δώσει την hd κάρτα αλλά αυτή πρέπει να "παντρευτεί" με δέκτη του canal+ έστω και μη hd δέκτη ο οποίος στοιχίζει 120 Ευρώ. Η συνδρομή (hd) του canal+ στοιχίζει για 1 χρόνο 385 Ευρώ. Για το TPS σκέτη η καρτούλα HD στοιχίζει 375 λίρες Αγγλίας...

Έχω κάποιες ελπίδες ακόμα για κάτι πολύ πιο φθηνό. Και σήμερα περιμένω απαντήσεις...

Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε... όταν οι ίδιοι οι Γάλλοι καταναλωτές έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια εμείς εδώ στην Ελλάδα προσπαθούμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά. Και μάλιστα να οικοδομήσουμε σχέσεις ενώ δεν μας ξέρει άνθρωπος.

Θα ήθελα να ξαναγράψω για τους επαγγελματίες εδώ στην Ελλάδα. Στα εύκολα προσφέρω και εγώ υπερτιμημένες συνδρομές σε ξένα κανάλια... στα δύσκολα και ενώ όπως φαίνεται έχουν πουληθεί τόσοι πολλοί hd δέκτες δεν βλέπω καμμία προσπάθεια για να βρεθεί μια hd συνδρομή... Από τον Σεπτέμβριο θα τις βγάλουν όμως στην αγορά... Δεν είναι παράπονο αλλά ενώ εγώ έχω ήδη βρει 4-5 άκρες μόνος μου ως απλός καταναλωτής, όλοι οι επαγγελματίες του χώρους στην Ελλάδα μου λένε δεν μπορούν να φέρουν συνδρομή hd στην Ελλάδα. Εγώ γιατί μπορώ;;;;

Reaction score
0
Χρηστο μου,
τα ιδια σου εγραψα και γω παραπανω ,οι Γαλλοι δεν δινουν καρτες HD χωρις δεκτη και κλπ κλπ

Ηλπιζα να κανω λαθος,τελικα θα αρκεστουμε στα ολιγα

τεσπα εγω προσωπικα σε ευχαριστω που "ετρεξες" οσο μπορουσες ,ενω αλλοι επρεπε να τρεχουν(οι επαγγελματιες που αναφερεις πιο πανω)

ευελπιστω οτι ισως ολο αυτο το μπαχαλο να ναι και θετικο μια και θα αναγκασει ορισμενα καναλια να "ανοιξουν" την εικονα του για να μην χασουν το τραινο της HD συνδρομης στο μελλον

Reaction score
0
..............................

Θα ήθελα να ξαναγράψω για τους επαγγελματίες εδώ στην Ελλάδα. Στα εύκολα προσφέρω και εγώ υπερτιμημένες συνδρομές σε ξένα κανάλια... στα δύσκολα και ενώ όπως φαίνεται έχουν πουληθεί τόσοι πολλοί hd δέκτες δεν βλέπω καμμία προσπάθεια για να βρεθεί μια hd συνδρομή... Από τον Σεπτέμβριο θα τις βγάλουν όμως στην αγορά... Δεν είναι παράπονο αλλά ενώ εγώ έχω ήδη βρει 4-5 άκρες μόνος μου ως απλός καταναλωτής, όλοι  οι επαγγελματίες του χώρους στην Ελλάδα μου λένε δεν μπορούν να φέρουν συνδρομή hd στην Ελλάδα. Εγώ γιατί μπορώ;;;;
Συγνώμη Χρήστο αλλά η MSG νομίζω ότι έκανε μιά καλή "μπάζα" με όλους εμάς που τρέξαμε να πάρουμε τον Humax 2000 σαν λυσσασμένοι. Και μπράβο της για την καλή τιμή που μας τον έδωσε.!!!!!

Άλλά αν την πιέζαμε και λιγάκι να κάνει και αυτή μια προσπάθεια για κάρτα συνδρομής σε κάποιο κανάλι δεν θα ηταν και άσχημη ιδέα . Τι λές και σύ σαν "μπροστάρης" σε αυτό τον αγώνα  ?  :)
(γιατί για τους άλλους αγώνες .....πολύ χλωμό το βλέπω :( :()

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
LARRY said:
Χρηστο μου,
τα ιδια σου εγραψα και γω παραπανω ,οι Γαλλοι δεν δινουν καρτες HD χωρις δεκτη και κλπ κλπ

Ηλπιζα να κανω λαθος,τελικα θα αρκεστουμε στα ολιγα

τεσπα εγω προσωπικα σε ευχαριστω που "ετρεξες" οσο μπορουσες ,ενω αλλοι επρεπε να τρεχουν(οι επαγγελματιες που αναφερεις πιο πανω)

ευελπιστω οτι ισως ολο αυτο το μπαχαλο να ναι και θετικο μια και θα αναγκασει ορισμενα καναλια να "ανοιξουν" την εικονα του για να μην χασουν το τραινο της HD συνδρομης στο μελλον
Την βρήκα την σκέτη καρτούλα TPS HD 375 λίρες Αγγλίας δηλαδή περίπου 550 Ευρώ... την θέλετε; μπορώ να την παραγγείλω αύριο το πρωί...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Για να μην παρεξηγηθώ όταν μιλάω για επαγγελματίες δεν αναφέρομαι στην MSG.

Έχω μιλήσει με περισσότερα από 10 καταστήματα στην Ελλάδα που προσφέρουν συνδρομές σε πακέτα και όλοι μου είπαν ότι δεν γίνεται τίποτα... χωρίς να το έχουν ψάξει καν...

Εγώ ήδη έχω βρει συνδρομές HD και για το TPS και για το canal+ αλλά προφανώς ένας μόνος του δεν μπορεί να πάρει καλές τιμές... Όμως οι επαγγελματίες θα μπορούσαν... τουλάχιστον όλα όσα έχω μάθει εγώ θα μπορούσαν να τα ξέρουν και εκείνοι...

Reaction score
0
epeidh kai ego eimai sta tilefona edo kai kapoio kairo na po oti ontos vriskonte kartes sketes alla kai ta 500 euro einai para polla.gi ayto akomh den exo kanei thn paragelia mou.den einai dynaton gia ena paketo pou exei fagothei apo thn peirateia na doseis 550 e gia ethsia syndromh gia na deis 1 mhna mundial.
kapoies fores aisthanomai opos tote sto xekinhma pou kapoia palikarakia fernane thn free cam pou ta anoige ola kai thn poulousan 200 xil. drx kai milame gia prin 7 xronia.
den tha endoso se ayth thn logikh,an boreso na vro kanena cone gia 2-3 mhnes syndromh ston italo ok(mia kai ta cone mu einai sthn italia:)) alloios den trexei tipote.

GTX

Reaction score
39
Καλά επειδή κάποια πακέτα έχουν σπάσει δε πάει να πει οτι θα έπρεπε να μας χαρίζουν και τη συνδρομή!!!

Reaction score
0
poios zhthse na xarisei kapoios syndromh??
na se rothso kati aplo?
thelo na paro syndromh 1-2 h 3 mhnes...
giati tha prepei na paro ethsia na paro dektes etc??mia aplh syndromh thelo na do kati pou me endiaferei.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis