Χρήστος Ακρατόπουλος
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 53
Κυκλοφόρησε η κάρτα του canal+ σε ΗD...
Χρειάζεσαι και τον δέκτη του canal+ (το απλό όχι τον hd) με τον οποίο θα ενεργοποιήσεις την κάρτα η οποία θα είναι βέβαια hd... θα χρειαστεί φυσικά και μια μόντουλα για τον humax 2000. Περιμένω περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και τιμή για πολλά κομμάτια... Προσοχή όμως... το canal+ θα δείξει ζωντανά μόνο 36 αγώνες σε hd και τους υπόλοιπους σε μαγνητοσκόπηση... αλλά όλους τους προημιτελικούς ημητελικούς κλπ εκτός αν παίζει η Εθνική Γαλλίας...Χρήστος Ακρατόπουλος said:Κυκλοφόρησε η κάρτα του canal+ σε ΗD...
ps..dld gia na deis 36 mach prepei na plhroseis syndromh kai na fesotheis kai dekth???e kala tora...ypervoliko mou fenete..naxeis parei hd tv hd dekth kai na xreiazese akomh akomh karta dekth kai ola ayta gia na deis 36 games.leo to megalo OXIkompaiasi said:Δεν έχω προλάβει ακόμα να ασχοληθώ με τα κανάλια.... Το μόνο που πρόλαβα είναι να τα τραβήξω από τον δέκτη στο PC....
xa!..ayto einai to efkolo meros ths ypotheshs file mou
to dyskolo einai oti meta thn diamorfosh ton kanalion(perasma pid etc)ta "gyrnas"ston dekth...anoigeis kleienis kai nato to egefaliko..
"den yparxoun kanalia."
kai an exeis kai kinhto piato me kana 2-3 xil kanalia antio zwh....ftou xana apo thn arxh o dekths na fortonei ta kanalia se scan...
3 fores egine h prospatheia tipote..isos namai kai boufos..pote den xereis
an loipon to kataferei kaneis as me parei apo to xeraki kai strat stratoula na doume mipos anoixoume kanena premiere live. :?
Η ενεργοποίηση μπορεί άνετα να γίνει και στον Humax με το t-rex , δεν υπάρχει λόγος για άλλη μοντούλα αφού το TRex υποστηρίζει seca 2 mediaguard!!!Χρήστος Ακρατόπουλος said:Χρειάζεσαι και τον δέκτη του canal+ (το απλό όχι τον hd) με τον οποίο θα ενεργοποιήσεις την κάρτα η οποία θα είναι βέβαια hd... θα χρειαστεί φυσικά και μια μόντουλα για τον humax 2000. Περιμένω περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και τιμή για πολλά κομμάτια... Προσοχή όμως... το canal+ θα δείξει ζωντανά μόνο 36 αγώνες σε hd και τους υπόλοιπους σε μαγνητοσκόπηση... αλλά όλους τους προημιτελικούς ημητελικούς κλπ εκτός αν παίζει η Εθνική Γαλλίας...Χρήστος Ακρατόπουλος said:Κυκλοφόρησε η κάρτα του canal+ σε ΗD...
φαντασου τρομαρα που θα εχουν παρει οι γαλλοι με τα γαλλικα του γενικουdeliol said:Αυτό που προσπαθούμε αυτή τη στιγμή σαν forum είναι να βρούμε το καλύτερο και πιο συμφέρον πακέτο .... Το έχει πάρει πατριωτικά πάνω του ο Γενικός...
Ξαναθυμήθηκε τα λίγα Γαλλικά που είχε μάθει κάποτε, έχει μιλήσει με ένα κάρο κόσμο (τρομάζω όταν σκέφτομαι τι θα πληρώσει στο τηλέφωνο...) και παλεύει να φτιάξει ένα ωραιότατο Powerbuy για όλους με όσο πιο άμεση παράδοση γίνεται!!!
Συγνώμη Χρήστο αλλά η MSG νομίζω ότι έκανε μιά καλή "μπάζα" με όλους εμάς που τρέξαμε να πάρουμε τον Humax 2000 σαν λυσσασμένοι. Και μπράβο της για την καλή τιμή που μας τον έδωσε.!!!!!Χρήστος Ακρατόπουλος said:..............................
Θα ήθελα να ξαναγράψω για τους επαγγελματίες εδώ στην Ελλάδα. Στα εύκολα προσφέρω και εγώ υπερτιμημένες συνδρομές σε ξένα κανάλια... στα δύσκολα και ενώ όπως φαίνεται έχουν πουληθεί τόσοι πολλοί hd δέκτες δεν βλέπω καμμία προσπάθεια για να βρεθεί μια hd συνδρομή... Από τον Σεπτέμβριο θα τις βγάλουν όμως στην αγορά... Δεν είναι παράπονο αλλά ενώ εγώ έχω ήδη βρει 4-5 άκρες μόνος μου ως απλός καταναλωτής, όλοι οι επαγγελματίες του χώρους στην Ελλάδα μου λένε δεν μπορούν να φέρουν συνδρομή hd στην Ελλάδα. Εγώ γιατί μπορώ;;;;
Την βρήκα την σκέτη καρτούλα TPS HD 375 λίρες Αγγλίας δηλαδή περίπου 550 Ευρώ... την θέλετε; μπορώ να την παραγγείλω αύριο το πρωί...LARRY said:Χρηστο μου,
τα ιδια σου εγραψα και γω παραπανω ,οι Γαλλοι δεν δινουν καρτες HD χωρις δεκτη και κλπ κλπ
Ηλπιζα να κανω λαθος,τελικα θα αρκεστουμε στα ολιγα
τεσπα εγω προσωπικα σε ευχαριστω που "ετρεξες" οσο μπορουσες ,ενω αλλοι επρεπε να τρεχουν(οι επαγγελματιες που αναφερεις πιο πανω)
ευελπιστω οτι ισως ολο αυτο το μπαχαλο να ναι και θετικο μια και θα αναγκασει ορισμενα καναλια να "ανοιξουν" την εικονα του για να μην χασουν το τραινο της HD συνδρομης στο μελλον