To Μundial σε HD

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η μόνη λύση πια είναι να πάει το hd2 στον Eutelsat...

Εκτός και αν κάποιος θέλει να δώσει 400-600 Ευρώ για συνδρομή στα Γαλλικά πακέτα...

Όποιος παρόλαυτά θέλει ας μου στείλει ένα pm...

Υ.Γ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!!! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΤΟ PM ΘΕΛΩ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

Reaction score
0
Με το premiere μιας που ΄σχεδον καθενας μας έχει και από έναν γνωστό στη Γερμανία για ενεργοποίηση δεν μπορεί να γίνει κάτι;...Στο online μαγαζί πάντως έχουν κάτι προσφορές πολύ καλές...Το πιάνουμε εμείς με 1,20 πιάτο στην Αθήνα;

Reaction score
6
Όχι , στην Αθήνα θέλεις τουλάχιστον 1.80μ πιάτο.....
Όσο για την συνδρομή......δεν χρειάζεται και τόσο.....το dragon να’ναι καλά...... :wink:

Reaction score
0
Συγγνώμη ρε παιδιά! Μήπως μου διαφεύγει κάτι;

Στο EPG του SKY Mondiale HD (στον Humax) γράφει πως θα παίξει όλους τους αγώνες του μουντιάλ σε HD.

Ξέρει κανείς τίποτα σχετικά;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Φίλιππος Αδαμίδης said:
Συγγνώμη ρε παιδιά! Μήπως μου διαφεύγει κάτι;

Στο EPG του SKY Mondiale HD (στον Humax) γράφει πως θα παίξει όλους τους αγώνες του μουντιάλ σε HD.

Ξέρει κανείς τίποτα σχετικά;
Ναι θα το δείξει όλο το Μundial σε HD... Θέλεις να μάθεις και κόστος για να πάρεις συνδρομή 1 έτους μαζί με τον δέκτη;;;

Reaction score
6
Κατανοητό έγινε, η τιμή όμως είτε πρόκειται για το αγγλικό είτε για το ιταλικό πακέτο κινείται στα ίδια επίπεδα...!!!
Άσε που το Ιταλικό είναι στα 720p και όχι στα 1080i !!!! Θα έλεγα ότι το demo του από τον τελικό του Champions league δεν είχε καμμία σχέση με την εικόνα που είδαμε απότο Sat1 HD !!! To ιταλικό χάνει πολύ σε λεπτομέρεια και είναι και πολύ κορεσμένο στα χρώματα....!!!!

GTX

Reaction score
39
Ρε παίδες ξεχάστε το Αγγλικό εκτός και αν έχετε κανένα 5μετρο πιάτο! Τους αγώνες σε HD τους δείχνει το BBC HD (βλέπε Astra 2D = με τίποτα) και σε SD τους δείχνουν τα BBC και ITV πάλι απο Astra 2D.

Reaction score
0
Χρήστο μου μάλλον δεν θέλει ο Θεός να δούμε Μουντιάλ HD....

Τους έγραψα τους ξανάγραψα απάντηση ....καμμία....
Αρχίζω να "κρυώνω" με το όλο θέμα ...το Μουντιάλ αλλά και η Φόρμουλα 1 ήταν δύο καλά δέλεαρ να ξεπεράσω κάθε δισταγμό λόγω μεγάλου κόστους...
Το πρώτο πάει ξεκίνησε και εγώ θα αρκεστώ όπως κάθε τετραετία στην συνδρομητική (λόγω ΔΕΗ) κρατική μας τηλεόραση!!!!!

Αν εσύ ή κάποιος άλλος κατάφερε κάτι καλύτερο ας μου πεί τον τρόπο και ακόμα και σήμερα κάτι μπορεί να γίνει...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Nilesat 7 μοίρες δυτικά είναι τελικά η λύση!

Αrt world cup σε mpeg-4 HD!!!!!!!

Nilesat 102 (7.0W) - 12207.00 V - DVB-S - 27500 3/4 - NID: 2048 - TID: 32 - Txp: 26 - Δέσμη: Egypt (V) - ADD

Το βράδυ θα σας έχω και καρτούλα... αρκεί να μου πει κάποιος με τι πιάτο πιάνουμε τον δορυφόρο αυτό στην Ελλάδα!

Reaction score
0
loipon..thessalonikh me 1.85 vgazo 65% me humax 2000 ara notiotera tha vgazete kai me mikrotero piato..fortosa kai thn syxnothta h opoia exei 8 kanalia w.c. kai to ena einai hd kai anaferei oti se ayto to kanali tha deite to w.c se h.d.
oi art cartes yparxoun opote dhlono symetoxh se agora..perimeno nea.

Reaction score
5
Κάπου είδα 1.2μ...αν κανείς ξέρει ένα website με dish sizes, παρακαλώ...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
kompaiasi said:
loipon..thessalonikh me 1.85 vgazo 65% me humax 2000 ara notiotera tha vgazete kai me mikrotero piato..fortosa kai thn syxnothta h opoia exei 8 kanalia w.c. kai to ena einai hd kai anaferei oti se ayto to kanali tha deite to w.c se h.d.
oi art cartes yparxoun opote dhlono symetoxh se agora..perimeno nea.
Προσοχή!!!!

ART κάρτες θα βρείτε παντού!!!

ΘΕΛΕΙ ΑRT KAΡΤΑ IRDETO II

Nομίζω το ART μόνο του δεν βγαίνει σε IRDETO II

Έχω βρει όμως το πακέτο που περιέχει το ART WORD CUP HD στον Nilesat σε Irdeto II

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Στο kingofsat την Αθήνα την έχει με 1,2 m...

Aύριο έρχεται ο τεχνικός... δεν ξέρει ακόμα ότι θα του φύγει η ψυχή μέχρι να κατεβάσει NILESAT!!!

Όσοι έχουν κινητό μπορούν να μας ενημερώσουν;;;

Πάω να ασχοληθώ με τυραννόσαυρους...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Λοιπόν μιας που το απόγευμα θα μου έρθουν και οι δικοί μου οι τυραννόσαυροι, πρέπει να προσέξω κάτι πριν την εγκατάσταση?

Απ' ότι μου είπαν θα έχει φορτωμένο επάνω το τελευταίο predator και δώρο μία "καλή κάρτα".

Το Cas3 συνδέεται σε θύρα usb?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis