To Μundial σε HD

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
menelaos said:
NikosR said:
εχω πιατο 1 μετρο
ποιον δορυφορο θα πιασω καλυτερα
Eutelsat Sesat at 36.0°E
Nilesat 101 at 7.0°W

για βοηθηστε
Αν είσαι κάτω από Αθήνα το 1μ. είναι αρκετό.

Στους 36.0 ΔΕΝ εχεις ήχο. Η ποιότητα εικόνας είναι ίδια . Η καθυστέρηση όμως του ήχου αν χρησιμοποιήσεις ΝΕΤ ή Ερασπόρ , είναι σπαστική :x

Προσωπικά στις 7.0 W δέν έχω πρόβλημα με τα ...........αραβικά . Έχω αρχίσει να τα .....κουτσομιλάω κι ' όλας :lol:
menelaos said:
NikosR said:
εχω πιατο 1 μετρο
ποιον δορυφορο θα πιασω καλυτερα
Eutelsat Sesat at 36.0°E
Nilesat 101 at 7.0°W

για βοηθηστε
Αν είσαι κάτω από Αθήνα το 1μ. είναι αρκετό.

Στους 36.0 ΔΕΝ εχεις ήχο. Η ποιότητα εικόνας είναι ίδια . Η καθυστέρηση όμως του ήχου αν χρησιμοποιήσεις ΝΕΤ ή Ερασπόρ , είναι σπαστική :x

Προσωπικά στις 7.0 W δέν έχω πρόβλημα με τα ...........αραβικά . Έχω αρχίσει να τα .....κουτσομιλάω κι ' όλας :lol:
H καθυστέρηση είναι πρόβλημα! Στο ΗD2 όμως στις 5 Ε δεν υπάρχει καθυστέρηση!

Reaction score
0
στην αθηνα με 1,20 πιατο λαμβανετε ? και ειναι free ή θελει συνδρομη ?

KP

Reaction score
0
Με πιάτο σκουριασμένο 1 μέτρο, 17 χρονών έρχεται με 100% quality. Απο ότι ξέρω, είναι κλειδωμένο και θέλει μόνο κάρτα των χωρών που έχουν τα δικαιώματα (Λετονία,Πολωνία, Βέλγιο, Κροατία). Εχω κάρτα Βελγίου και δεν ξέρω για τις άλλες.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
npapagri said:
Μια χαρά το βλέπεις το κανάλι με 1.2 m. Αλλά θέλει συνδρομή (200 Ευρώ η κάρτα μέχρι το 2010) Βέλγικη ή Πολωνική ή Κροατική ή Λεττονική. Δηλαδή να είναι αγορασμένη η κάρτα από εκεί...

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
npapagri said:
Μια χαρά το βλέπεις το κανάλι με 1.2 m. Αλλά θέλει συνδρομή (200 Ευρώ η κάρτα μέχρι το 2010) Βέλγικη ή Πολωνική ή Κροατική ή Λεττονική. Δηλαδή να είναι αγορασμένη η κάρτα από εκεί...
Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να προμηθευτούμε μια τέτοια κάρτα εδώ στην Ελλάδα ?? :oops: :oops:

Χρήστο αν ξέρεις κάτι στείλε ΡΜ :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
menelaos said:
npapagri said:
Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να προμηθευτούμε μια τέτοια κάρτα εδώ στην Ελλάδα ?? :oops: :oops:

Χρήστο αν ξέρεις κάτι στείλε ΡΜ :wink:
10 αγώνες έμειναν...

Reaction score
0
10 αγώνες έμειναν...
Έχεις δίκιο .......αλλά είναι οι ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΙ :lol: :lol:

Εξ άλλου έρχεται Mundobasket...........μετά ξαναρχίζει Champions League κ.λ.π. .....κ.λ.π.

Μέχρι το 2010 θα έχει βγάλει τα λεφτά της στα σίγουρα .......Γι' αυτό σου λέω.......αν ξέρεις κάτι .............ΡM

Reaction score
14
menelaos said:
10 αγώνες έμειναν...
Έχεις δίκιο .......αλλά είναι οι ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΙ  :lol: :lol:

Εξ άλλου  έρχεται Mundobasket...........μετά ξαναρχίζει Champions League κ.λ.π. .....κ.λ.π.

Μέχρι το 2010 θα έχει βγάλει τα λεφτά της στα σίγουρα .......Γι' αυτό σου λέω.......αν ξέρεις κάτι .............ΡM
στείλτου ενα ΠΜ... μην τον παιδεύεις....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :p :p :p :p :p :p

Χρήστο στείλε μου και εμένα ενα ΠΜ... too!!

Reaction score
0
επειδη ο αγωνας με αραβικα δεν παλευεται χαζεβοντας στο internet ειδα αυto http://delayplayradio.com/ .
ενημερωτικα το αναφερω αν και ψαχνω στην αθηνα για κατι τετοιο ή αλλο τροπο συγχρονισμου (πχ software).

Reaction score
0
npapagri said:
επειδη ο αγωνας με αραβικα δεν παλευεται χαζεβοντας στο internet ειδα αυto http://delayplayradio.com/ .
ενημερωτικα το αναφερω αν και ψαχνω στην αθηνα για κατι τετοιο ή αλλο τροπο συγχρονισμου (πχ software).
Πολύ ενδιαφέρον !!!!.....................λίγο ακριβούλι όμως :(

Να δούμε μήπως και καταφέρουμε τίποτα άλλο και δεν έχουμε ανάγκη τον Αραβα. :)

Reaction score
1
εχετε κανει συγκριση αναμεσα σε zdf και art??
ποια ειναι καλυτερη εικονα??

Reaction score
0
NikosR said:
Χθές βράδυ είχαν έρθει κάτι φίλοι να δούμε Ελβετία-Ουκρανία (πολυ πατάτα αγώνας :x) και τους είπα αν θέλουν να το δούμε σε HD αλλά σε αραβικά !!!
Όλοι , μηδενός εξαιρουμένου είπαν : "Α πα πα , αστείεύεσαι , να ακούμε αραβικά , ούτε κουβέντα !!!" ......και έτσι έβαλα ΝΕΤ . Επειδή τόσες μέρες έχω συνηθίσει με το Art World Cup σε HD , από τα πρώτα λεπτά υπέφερα :( :(

Κάποια στιγμή το γυρνάω σε ZDF ή ORF1 (δεν θυμάμαι) όπου η εικόνα είνα 576p , αλλά 10 φορές καλλίτερη από της ΝΕΤ . .........Πάθανε πλάκα :o :o :o. Μερικοί μάλιστα που ήξεραν και Γερμανικά ενθουσιαστήκανε. !!!!
"Τώρα ,λέω , κουφ@λες θα σας δείξω εγώ !!!!!!!" και ξαφνικά το γυρίζω σε HD στον Άραβα .......

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Έτσι γίνανε τα μάτια τους και τα σαγόνια τους ακόμη τα μαζεύω από το πάτωμα. Ούτε που τους ένοιξε για τα αραβικά :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
menelaos said:
NikosR said:
Χθές βράδυ είχαν έρθει κάτι φίλοι να δούμε Ελβετία-Ουκρανία (πολυ πατάτα αγώνας :x) και τους είπα αν θέλουν να το δούμε σε HD αλλά σε αραβικά !!!
Όλοι , μηδενός εξαιρουμένου είπαν : "Α πα πα , αστείεύεσαι , να ακούμε αραβικά , ούτε κουβέντα !!!" ......και έτσι έβαλα ΝΕΤ . Επειδή τόσες μέρες έχω συνηθίσει με το Art World Cup σε HD , από τα πρώτα λεπτά υπέφερα :( :(

Κάποια στιγμή το γυρνάω σε ZDF ή ORF1 (δεν θυμάμαι) όπου η εικόνα είνα 576p , αλλά 10 φορές καλλίτερη από της ΝΕΤ . .........Πάθανε πλάκα :o :o :o. Μερικοί μάλιστα που ήξεραν και Γερμανικά ενθουσιαστήκανε. !!!!
"Τώρα ,λέω , κουφ@λες θα σας δείξω εγώ !!!!!!!" και ξαφνικά το γυρίζω σε HD στον ¶ραβα .......

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Έτσι γίνανε τα μάτια τους και τα σαγόνια τους ακόμη τα μαζεύω από το πάτωμα. Ούτε που τους ένοιξε για τα αραβικά :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tην έκφραση του προσώπου την έχω δει και εγώ!!!

Και μετά μου λένε ότι η HDTV στην Ελλάδα είναι για κάτι τρελούς σαν εμάς κλπ... όλα αυτά μέχρι να δουν!!!

Reaction score
3
Μενέλαε,
Έπρεπε να το γυρίσεις απευθείας από ΝΕΤ σε HD ! ! Και να παθαίνανε τίποτα, το φαρμακείο είναι κοντά :lol: :lol: :lol:

Reaction score
1
Εμένα πάντως μου πέσαν τα σαγόνια όταν κατέβασα ένα κλιπάκι διάρκειας 4 λεπτών σε HD 1080i από τον αγώνα Εκουαδόρ-Πολονίας και το είδα στο pc...
Από τότε δεν μπορώ να δω ΝΕΤ καθόλου μα καθόλου...

Reaction score
0
Έχετε σκεφτεί τι θα κάνουμε το χειμώνα με το Ελληνικό πρωτάθλημα και τα διάφορα NET , MEGA , ALPHA κ.λ.π.????

Ναααααααααααααα μια καταθλιψάραααααααααααααααα :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Reaction score
0
Ρε φιλαράκια, σας βλέπω τι ταλαιπωρία τραβάτε γιά το delay του ήχου. ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ? Εχετε HD εικόνα και πάνω τηε θέλετε να βάλετε τον Βερνίκο? :o :o :o...Θα τρελλαθώ... Εδώ εγώ δεν έχω και προτιμάω ZDF-ARD οτιδήποτε και δε μου λείπει κανείς Βερνίκος. Ετσι κι αλλιώς και Ελληνικά που μιλάει μήπως τα λέει ωστά? (Ακου εκεί ΜπορΖέτι. Ενα ολόκληρο παιχνίδι και κανείς δε του είπε...ΜπορΓΚέτι αδερφεεεε) χαχαχα
Καλές θεάσεις φίλοι μου (ειδικά εσείς οι τυχεροί με HD κι ας είναι και Σουαχίλι)

Reaction score
5
menelaos said:
Έχετε σκεφτεί τι θα κάνουμε το χειμώνα με το Ελληνικό πρωτάθλημα και τα διάφορα NET , MEGA , ALPHA κ.λ.π.????
Υπάρχει λύση. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Κανείς που το έκανε δεν έχασε, πίστεψέ με...:D
Με το internet έχεις χιλιάδες πηγές ενημέρωσης. Με δορυφορική έχεις χιλιάδες κανάλια και λίγα HD (ακόμα). Προς τι ο λόγος να βλέπεις π.χ. Alter????

Reaction score
0
ak1s said:
menelaos said:
Υπάρχει λύση. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Κανείς που το έκανε δεν έχασε, πίστεψέ με...:D
Με το internet έχεις χιλιάδες πηγές ενημέρωσης. Με δορυφορική έχεις χιλιάδες κανάλια και λίγα HD (ακόμα). Προς τι ο λόγος να βλέπεις π.χ. Alter????
Λέτε να δείχνει καμμιά ZDF ή καμμιά RAI τον Θρύλο τον χειμώνα ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef