- Reaction score
- 29.725
O καλύτερος!!!
Σβήνουν σιγά-σιγά ότι λαμπιόνια έχουν επάνω οι πλακέτες και ο διακόπτης-vu meters...σαν να αποφορτίζεις πυκνωτή. Δεν ακούγεται κάποιο κλακ από το ρελέ. Μάλλον μπαίνει κάποια προστασία μπρος....Οι βελόνες Κυριάκο μου πάντα κινούνται στην έναυση.Τώρα για σπινθήρα δεν νομίζω οτι βγάζει κάτι.
Τι εννοείς fade out?
Λοιπόν η απάντηση ήταν απλή, μου ήρθε με p.m.(χωρίς μούντζα, ευτυχώς!). Το διακοπτάκι δεν είναι διακοπτάκι, αλλά μπουτόν, άρα πάμε για άλλο! Κρατώντας το πατημένο μια χαρά δουλεύει! Εκτός αν έρθει κανένας για καφέ και τον βάλω να το πιέζει μόνιμα.![]()
Από ebay το είχα χτυπήσει.Βρε πόντιε, το μπουτόν πήγες και αγόρασες? αυτό χρειάζεται και κύκλωμα που ενεργοποιήται απο το μπουτόν.
Δεν ζήτησες διακόπτη? Εχει ο φανός διακόπτες με οτι χρώμα led θέλεις, και μέχρι 5Α νομίζω.Ακριβώς τους ίδιους με το δικό σου , αλλά διακόπτες. Εχει και μπουτόν αν θέλεις.
Μην το κρατάς πατημένο , γιατί θα το κάψεις. Δεν είναι για πολλά πολλά αυτό.
To πρώτο βίντεο είναι με το τροφοδοτικό μόνο. Δεν είναι συνδεδεμένη η πλακέτα του ενισχυτή. Μόνο η 12V aux έξοδος που είναι τα VU meters.
Στο δεύτερο είναι συνδεδεμένος ο ενισχυτής και αποτέλεσμα έχει αυτή τη βύθιση.
Υπαρχει περιπτωση να μην εχει μεσαιες;εχει ατάκα, μεσαίες και ευκρίνεια?
Σαφώς και υπάρχει μεχρι στιγμής απο 3 διαφορετικούς D -class που εχω ακούσει δεν εμεινα ευχαριστημένος δεν ειχαν γλύκα και μη με παρεξηγείς μιλάω μονο για DIY κατασκευές και Hi-fi εγω με Hi -end δεν ασχολούμε επειδή δεν υπαρχει το μαλλί και επειδή είμαι χομπίστας και γουστάρω κάθε ιδιοκατασκευή και ας είναι και κινέζικη.Υπαρχει περιπτωση να μην εχει μεσαιες;
Απορια..