Tsakiridis Alexander & Artemis review απο Wall of Sound

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.552
Φοβερα........... ενας φιλος εχει το ιδιο περιπου, με το παλιο ξυλινο σασι.
Δυο 211 στο καναλι.............. τρομερος ηχος.

Reaction score
211
Απο οτι ξερω ειναι στα σχεδια τους για αργοτερα μαλλον δεν προλαβαινουν
[DOUBLEPOST=1446965404][/DOUBLEPOST]Θα ειναι στην εκθεση μαζι με τον Θεωνα θα παιζουν με Proac

Z

Zdimis

Guest
Αν πάψουν νάναι ο ορισμός του τσαπατσουλη,φτιάξουν αξιόπιστες συσκευές κ όχι κάθε τρεις κ λίγο μια ψυχρή κόλληση κ πολλά αλλά που ταλαιπωρούν τους πελάτες τους (χεστηκα ειλικρινά για την καλή διάθεση να αποκαταστήσουν προβλήματα που οι κατασκευές τους δημιουργούν ),καταφέρουν να βγάλουν μπάσο που να μην είναι.....μάλλινο ,απαλλάξουν από τον υψηλό θόρυβο Χις Χαμ που ακούγεται στο ένα μέτρο (κι ας σου λένε με βλακωδη καλοσύνη στο βλέμμα ,ή αλήθεια είναι ότι ή συνεργεία του προ μας με τους τελικούς μας δεν θα έπρεπε να ναι τόσο θορυβώδη,φερτά να βάλουμε 6922 στον προ να λυθεί ) ενώ εσύ επέλεξες τον προ επειδή γουσταρες 12αt7 και για αυτό αγορασες αλλά.....Μετά από 7 χρόνια με Αλέξανδρο Άρτεμις ,24 επισκέψεις στην υπογα (12 φορές πρόβλημα από πλακέτα μέχρι ..... που ουσιαστικά δεν λυθηκαν 100 % ποτέ ΠΑΡΑ ΤΗΝΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΥΧΩ ΧΕΣΜΕΝΗ ταδωσα κ σώθηκα,κι ούτε από την Αλκαμένουςδεν περναω.Και ότι άλλο άκουσα κινεζικό σε ανάλογες τιμές primaluna tac cayin ήταν εμφανώς ακριβέστερο .

Last edited by a moderator:

Z

Zdimis

Guest
και για να μην παρεξηγηθω εντελώς (καθως ξερω οτι κατι τετοιο ειναι αναποφευκτο) δεν θα σταθω στην προσεγγιση στον ηχο του καθε κατασκευαστη που ειναι σεβαστότατη και η γνωμη μου για τον ηχο αλλη μια αποψη χωρις βαρυτητα ,(εξαλλου το συγκεκριμενο σετακι παιζει για πολλους πανω απο αξιοπρεπώς)ουτε στο after sales support που ηταν καλό.Θα σταθω στο γιατι θα επρεπε να το ζησω αυτο το after sales suppotπάνω απο 10 φορες -12 για την ακριβεια απο κατασκευαστικες αστοχίες .Συμπαθεστατοι και οι αδερφοί τσακ (ο μονος λογος που ημουν στωικος μετα την 10η φορα )καθως αγαπανε αυτο που κάνουν αλλά μάλλον σε επιπεδο σχεδιασμού πολυ περισσότερο απο το επίπεδο της ρουτινιαρικης υλοποιησης με αποτελεσμα... τα ως ανω περιγραφόμενα προβληματα .Σαν μουσικοφιλος και καταναλωτης συσκευων ηχου εξεφρασα την εμπλοκη μου με τις συσκευευες της εν λογω εταιρειας.Αλλα να σημειωσουμε οτι υπηρξα γκαντεμης,ακουστηκε κι αυτο ,οποτε ας το λαβουμε υποψιν.

Reaction score
211
φιλε μου καλε μπορει να ετυχε σε εσενα δεν εχω ακουσει απο αλλους ασχημα λογια για τα μηχανηματα τους. ειναι τιμια μηχανηματα για τα χρηματα τους. εαν τα βαπτιζαν δεν ξερω τι και ελεγαν made in usa η uk τοτε θα ηταν μια χαρα. φιλε μου εχω cary cd με ενα προβλημα το ξερεις οτι μου ειναι αχρηστο γιατι δεν υπαρχη σερβις και ποσο θα κοστισει το ανταλακτικο απο usa . βαρεθηκα να εχω ενα προβλημα σε μηχανημα που κοστιζει και μετα να το πετας λογω σερβις αυτα

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.552
Εγω παντως ειμαι κατοχος ενισχυτων Τσακιριδη (σχεδον όλα τα μοντελα) απο το 1996-97 μεχρι σημερα, και ποτε δεν ειχα το παραμικρο πρόβλημα. Οσο για τον ηχο τους, είναι πολύ πιο πανω από το κοστος τους.

Reaction score
296
.....,απαλλάξουν από τον υψηλό θόρυβο Χις Χαμ που ακούγεται στο ένα μέτρο
πάντως η αλήθεια είναι ότι ένα θέμα με θόρυβο το έχουν. Δεν χρειάζεται να στήσεις το αυτί σου στα 10 εκ για να το ακούσεις. Αν όμως μπορείς να ζήσεις με αυτό, όντως παίζουν καλά.

Reaction score
32
Ως κάτοχος artemis και sophia (παθητικό) κανένα απολύτως πρόβλημα.Σε σύγκριση με διάφορα κινέζικα ο ήχος των Τσακιριδαίων μακράν ανώτερος.

Reaction score
88
Τις περισσοτερες φορες οτι πληρωσεις παιρνεις. Ειναι μετρια προς καλα μηχανηματα με καλες τιμες.

Reaction score
1.549
Ο θόρυβος όντως είναι έντονος σε οτι μηχάνημα εχω ακούσει δικο τους, απο φωνο μέχρι ολοκληρωμένο... Αυτο που θεωρώ απαράδεκτο ειναι το σύστημα που εχουν για ακρόαση... Υποτίθεται πως ειναι χαι εντ μηχανηματα. Δεν ειναι δυνατόν να κάνουν ακροάσεις με ηχεία που είτε τον aiwa ολοκληρωμένο του παππου μου να βάλεις είτε τον καλύτερο τελικο του κόσμου ακούγονται τα ιδια. Τέτοια μηχανήματα ακούγονται μονο με ευαίσθητα και αναλυτικά ηχεία... Εκεί θα ακούσεις βομβους χις κλπ κλπ.

Reaction score
22
oι αντιπροσωποι ανα των κοσμο των μηχανηματων tsakiridis divices ειναι τεεεεραααστια κοροιδα. ααααα δειτε και τις τιμες ...... αυτοι που τα αγοραζουν απο αυτους αααρχικοροιδα! και o ειδικος τυπος ανα τον κοσμο .... κολλητοι των αδερφων Τσακ!!!

Reaction score
596
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω εναν Αιολο - με τα ξυλινα πλαινα- αρκετα χρονια και δεν μου εβλαλε το παραμικρο προβλημα! Απο θορυβο ουτε ιχνος, τιποτα, και με πικαπ και με cd και με τα παντα!Ακομα νομιζω οτι αυτοι που αγοραζουν τσακιριδη δεν πρεπει να εχουν παραπανω απαίτησης με τα χρηματα που εχουν διαθεση!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas