UFO εχουμε δει κανενα?

Reaction score
0
Μπράβο blizard. Είναι ευχάριστο να υπάρχει κάποιος που να επισημαίνει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
Αυτονόητο μεν, αλλά όταν είπα ότι και τα ufo είναι για τον ίδιο λόγο αυτονόητα εντελός απίθανο να υπάρχουν, αντί να συνεννοηθούμε μου φάνηκε πως είδα μια δυσκολία.

Reaction score
1
Από αυτά τα εξωγήινα με τις τρείς...... εμ ...υποδοχές; (για τους Vorlon, ξέρετε τώρα, πολύ ραδιενέργεια ο πλανήτης τους):crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3:
ευτυχως δεν εκανα σεξ με εξωγηινο! ειχαν απαγαγει εμενα και αλλες επιφανεις προσωπικοτητες απο τη Γη για ενα σεξουαλικο πειραμα που εκαναν σε συνθηκες zero g! τελικα ομως αναγκαστηκαν να το εγκαταλειψουν γιατι χτυπησαμε με το ουφο απροσμενα μια διαστημικη υφαλοκρυπιδα που εμοιαζε με κω.....πιδα και ενθουσιαστηκαν απο το γεγονος οτι εκανε ομοιοκαταληξια, γιατι οπως πολλοι γνωριζουν οι εξωγηινοι δε μιλανε αγγλικα οπως η Στελλα Μπεζεντακου αλλα ελληνικα!

Reaction score
5
Αυτονόητο μεν, αλλά όταν είπα ότι και τα ufo είναι για τον ίδιο λόγο αυτονόητα εντελός απίθανο να υπάρχουν, αντί να συνεννοηθούμε μου φάνηκε πως είδα μια δυσκολία.
Απλά η επιστήμη διαφωνεί μαζί σου για το τι είναι 'αυτονόητο'. Αλλά δεν πειράζει, μην το κάνουμε θέμα τώρα. Χαιρετισμούς έδωσες; Θα έχουμε καμμιά επίσκεψη; Φτιάχνουμε και καλό καφέ...!

Reaction score
0
Απλά η επιστήμη διαφωνεί μαζί σου για το τι είναι 'αυτονόητο'. Αλλά δεν πειράζει, μην το κάνουμε θέμα τώρα. Χαιρετισμούς έδωσες; Θα έχουμε καμμιά επίσκεψη; Φτιάχνουμε και καλό καφέ...!
Μα και οι επιστήμονες στο κόλπο είναι βρέ! Παλιό xbots!

Reaction score
0
εξηγείστε μου κάτι για ufo και αυτούς που πιστεύουν ότι τα βλέπουν,

για ποιον λόγο να πάρει τα μπογαλάκια του ο εξωγήινος απο κάποια έτη φωτός μακρυά, να έρθει κάποια χιλιόμετρα πάνω απο την ατμόσφαιρα της γης και μετά να φύγει; πολύ χαζό μου φαίνεται..

εγώ θα κατέβαινα να πω ένα γεια αν ήμουν εξωγήινος... έτσι να δω σε τι φορμά βλέπει ο ταινίες ο γειτονικός πολιτισμός

Reaction score
0
Απλά η επιστήμη διαφωνεί μαζί σου για το τι είναι 'αυτονόητο'. Αλλά δεν πειράζει, μην το κάνουμε θέμα τώρα.
Η επιστημονική φαντασία στις ταινίες λες ? το κάνουν για τα λεφτά.

Εχει πλάκα να πιστεύουμε ότι θα υπάρχουν δεκάδες πολιτισμοί που συνυπήρχαν και αναπτύσσονταν για εκ χρόνια ανεξάρτητα μέσα σε ένα σύμπαν δις ετών, αλλά έτυχε να δώσουν ραντεβού το έτος 2320 στην μέση του διαστήματος για να πολεμήσουν.
(εκτός αν εμείς αργίσαμε λίγο, και πέρασαν με τα UFO να δούν τι γίνεται)

Reaction score
4
Το θεματακι παει οπως το ειχα σχεδιασει και φανταστει!
Ευγε παιδια μου !!! :bravo:

ΡΕ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ... :crazy_3:"happy_1":happy_5: :crazy_3:"happy_1":happy_5: :crazy_3::happy_5::crazy_3:

Reaction score
5
Εχει πλάκα
Τελικά εσύ έχεις πλάκα. Μέχρι ενός σημείου δηλαδή, γιατί μετά από μερικά λεπτά με βλέπω να τραβάω φλέβες με τσιμπιδάκι. Οπότε το αφήνω εδώ. :happy_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: UFO εχουμε δει κανενα?

Για το μόνο που μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι η Επιστημονική Μέθοδος, που μας έχει προσφέρει τόσα πολλά τις τελευταίες χιλιετίες, και που είναι ο μόνος τρόπος που έχουμε για να εξηγούμε τα φαινόμενα γύρω μας.
Η επιστημονική μέθοδος, αλλάζει πολύ συχνά απόψεις.
Δεν μπορείς να μιλάς για χιλιετίες, είναι άτοπο.
Επίσης, η επιστήμη, πέραν της προσφοράς, έχει κάνει και χιλιάδες εγκλήματα.

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: UFO εχουμε δει κανενα?

Η επιστημονική μέθοδος, αλλάζει πολύ συχνά απόψεις.
Δεν μπορείς να μιλάς για χιλιετίες, είναι άτοπο.
Επίσης, η επιστήμη, πέραν της προσφοράς, έχει κάνει και χιλιάδες εγκλήματα.
Προφανώς μιλάς για την ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Όχι την Επιστημονική Μέθοδο. Είναι διαφορετικά πράγματα.
Αν δεν ήταν η επιστήμη, ακόμα θα ζωγράφιζες με τα νύχια σου πάνω στους τοίχους της σπηλιάς σου, ΑΝ είχες κατεβεί από το δέντρο, που ανέβηκες γιατί σε κυνηγούσε το σαρκοφάγο. Γιαυτό μιλάω για πολλές χιλιετίες...πολλές όμως.

Αλλά και λάθη έχουν γίνει. Λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμε...άλλωστε και το λάθος είναι μέσα στην Επιστημονική Μέθοδο. Αρκεί να μαθαίνουμε από αυτά. Αν δεν μαθαίνουμε, μιλάμε για θρησκεία, όχι επιστήμη...

Reaction score
4
Λοιπον εξωγηινοι υπαρχουν.
Και οχι μακρια μας αλλα απο κατω μας...
Ειναι οι υποχθονιοι. Λιακοπουλο δεν ακουτε? Μα τι κανετε στις ζωες σας? :crazy_3:

Reaction score
4
Και αφου δεν υπαρχουν αυτο το UFO τι γυρευει πανω στο αρχαιο νομισμα ε?

Ρωτηστε και αυτον αν υπαρχουν UFO ολο και κατι παραπανω θα ξερει απο μας.

Reaction score
1
η οποία στα τελευταία επεισόδια είχε περάσει τα 80 κιλά ... Τι μας λες !!!;;;!!!

Reaction score
0
Η ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ !!! Μμμμμμ .... ΑΧ ΒΑΧ

:crazy_3::crazy_3::crazy_3:
Ε όχι και αχ-βαχ ντέ!:D

Βέβαια περί ορέξεως...:happy_9::happy_9::happy_9:

Εμένα πχ με λιώνει η κυρία Aniston....

Νιώθω στα A.T.I.A έτοιμο να κατασπαραχθεί από την μαύρη τρύπα των ματιών της (για να μην βγαίνουμε και offtopic ντε:crazy_3:)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: UFO εχουμε δει κανενα?

nai uparxoyn ufo - Mia nuxta guro stis 1 bgikame ekso me ta agoria mas kathomastan sta skalopatia kai vlepame ta asteria otan emfanistike ena fos apo epano mas kai emeis treksame gia na kryftoyme tote akoysame kati kai plisiase pano mas emeis mpikame sto spiti mas poy itan konta koitaksame sto parathiro kai eidame ena disko me xromata mple prasino kokkino itan tromaxtiko amesos klisame tis koyrtines kai miname enomeni euxomaste na min to pathete pote ayto._elena liza

Ρε τι κάνανε τα παλικάρια για να μ@μήσουν... :respect:
Οι κοπέλες χαμπάρι δεν πήραν πάντως... Ωραίοι! :mrgreen:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: UFO εχουμε δει κανενα?

nai uparxoyn ufo - Mia nuxta guro stis 1 bgikame ekso me ta agoria mas kathomastan sta skalopatia kai vlepame ta asteria otan emfanistike ena fos apo epano mas kai emeis treksame gia na kryftoyme tote akoysame kati kai plisiase pano mas emeis mpikame sto spiti mas poy itan konta koitaksame sto parathiro kai eidame ena disko me xromata mple prasino kokkino itan tromaxtiko amesos klisame tis koyrtines kai miname enomeni euxomaste na min to pathete pote ayto._elena liza

Ρε τι κάνανε τα παλικάρια για να μ@μήσουν... :respect:
Οι κοπέλες χαμπάρι δεν πήραν πάντως... Ωραίοι! :mrgreen:
Από το ίδιο site:

[SIZE=+1]ta 3 kokkina fota se shima trigonou[/SIZE]
[SIZE=-1]kai omos yparhoon..... 1978 NOEMBRIOY meta to souroupo[dysi iliou] ekana karteri gia agriopapies ..... skotiniase ,,, to potami itan kapou sta 2 hilometra makria mou ....me polla dentra... eida 1 megalo kokkino fws na stamata pano apo ta dentra peripou sta 40 metra....to megethos tou itan oso TAPSI [tha elega']... to fws tou eitan entono, kai kapos tremouliaze,,,mou travixe tin prosohi mou ,kai to koitaza prospathontas na akouso kapoio thorivo!!!![nomiza pos tha itan kapoio eikoptero]!!!!! alla den mporesa na akouso tipota!! to parakoloutho peripou gia 5 lepta! to fws pamenei ekei sto idio simeio,,, meta apo ligo vlepo taftohrona ala 2 fota to idio hroma me tin idia tahytita kai na stamatoun to ena aristera ,kai to allo dexia ,,[apo to proto fws], alla pio hamila, shimatisane 1 TRIGONO ,diladi ta 2 fwta itan ligo pio mikra sto shima en sigrisi, me to proto,,,.ekei stathikan kapou 3-4 lepta ola mazi!!!!! den stamatisa na ta koitazw oute thefterolepto,,,mou ekane megali entiposi pou then akouga apolytos oute ton paramikro thorivo!!! meta apo ligo ta 2 pou eihan emfanistei meta,, arhisan na pernoun ypsos kai me apistefti tahitita hathikan!! mporesa na ta parakolouthiso mono gia kapou 50 metra [etsi toulahiston to ypologisa me to mati , pernontas vasi ta dentra tou potamiou]!!!to trito pou eihe emfanistei prota afou emeine ekei gia peripou 1 akomi lepto,, me akrivos tin idia kinisi kai me tin idia tahitita, pige pros ta epano kai hathike kai ayto!!! AYTA ME LIGA LOGIA KAI SINTOMIA !!!den prokeite pote na to xehaso ayto, giati xero ti eida, ....mporei na fovithika ,,, alla eitan PRAGMATIKOTITA...!!!! then eitan fantasia mou....AUTO EGINE....eimai apo tin AGIOPIGI KARDITSIS, tora meno monmos stin NEA ZEALANDIA.....GIA MENA DISTIHOS H EYTIHOS,, OI EXWGIOINOI YPARHOUN...then fovame na to leo ,,giati pistevo sto ti EIDA,,,, EHO ki alles 2 akomi empiries pou ayto me kanei pio poly DYNATO sto na pistevo stin yparxi tous EYHARISTO... MPORO NA DOSO PIO POLLES LEPTOMERIES ,,AN KAPOIOS TO THELISEI....TO email mou einai,, [email protected] DIMITRIS MERENTITIS[/SIZE]
Ρε μπάς και είδε το Xbox360 του με hardware failure και τρόμαξε;:happy_9::happy_9::happy_9:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: UFO εχουμε δει κανενα?

Aπό το παραπάνω site:

"ΕΒΛΕΠΑ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ 300 ΓΙΓΑΓΕΡΤΖ ΝΩΜΙΖΩ.ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!", ΡΙΑ

ΜΕ ΑΠΗΓΑΓΑΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ
ΘΥΜΑΜΑΙ, ΜΕ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.ΕΧΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ,ΟΥΤΕ Κ ΕΓΩ, ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΦΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΜΦΙΤΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ."
, ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ROFL.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani