"Vintage Decks & Amplifiers Club"

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: "Vintage Decks & Amplifiers Club"

...Τον αγόρασα φοιτητής το 1981 μαζί με το deck CT-520 πάλι της pioneer το οποίο προσπαθώ να συμμαζέψω (για συναισθηματικούς λόγους)....

Αν θες να το "συμμαζέψεις" σε ιμάντες κοίτα εδώ:

http://www.vintage-electronics.cc/pioneerkits.html

Pioneer CT-520 Belt Kit

$17.00
3 belts

Mια χαρά για 3 ιμάντες που φοράει και θα σου έρθουν σίγουρα!:444:

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.697
Απάντηση: "Vintage Decks & Amplifiers Club"

OFF topic, γιατί δεν μπορώ να αναρτήσω επισυναπτώμενα αρχεία-φωτογραφίες;
...You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may edit your posts...
Για κάποιον από τους admins...
Γιάννης

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: "Vintage Decks & Amplifiers Club"

OFF topic, γιατί δεν μπορώ να αναρτήσω επισυναπτώμενα αρχεία-φωτογραφίες;
...You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may edit your posts...
Για κάποιον από τους admins...
Γιάννης

Γιάννη attachments δεν μπορεί κανείς μας να αναρτήσει..
Φωτογραφίες μπορείς με τον τρόπο που υποδεικνύει το link που έβαλε ο Manos58 πιο πάνω... #181

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: NAKAMICHI ZX-7

....ΥΓ. Σταμάτη εγώ ονειρευόμουν ένα NAK - Dragon!! Λές κάποια στιγμή να μου έρθει?? Μακάρι!!
Φίλε..... Είναι κουκλί!
Είναι από Αυστρία και γράφει (στη μετάφραση):

"The Nakamichi Dragon is visually and technically, in absolutely perfect condition (almost new).

The sound quality is a dream!"

Περίμενε την τελευταία μέρα που θα λήγει η δημοπρασία και στο τελευταίο λεπτό, χτύπα το!!!!!:609:

http://cgi.ebay.at/Nakamichi-Dragon-/330533210983?pt=LH_DefaultDomain_16&hash=item4cf5508b67

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: "Vintage Decks & Amplifiers Club"

Αν θες να το "συμμαζέψεις" σε ιμάντες κοίτα εδώ:

http://www.vintage-electronics.cc/pioneerkits.html

Pioneer CT-520 Belt Kit

$17.00
3 belts

Mια χαρά για 3 ιμάντες που φοράει και θα σου έρθουν σίγουρα!:444:
Ήδη τους έχω παραλάβει τους ιμάντες από τον Bob Toepfer (Vintage Electronics) και ετοιμάζομαι να τους περάσω. Παιζει με κεφαλή sansui αλλά θα προτιμούσα να βρω original pioneer. Δυστυχώς όσο κι αν έχω ψάξει δε μπορώ να βρω πουθενά.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: NAKAMICHI ZX-7

Φίλε..... Είναι κουκλί!
Είναι από Αυστρία και γράφει (στη μετάφραση):

"The Nakamichi Dragon is visually and technically, in absolutely perfect condition (almost new).

The sound quality is a dream!"

Περίμενε την τελευταία μέρα που θα λήγει η δημοπρασία και στο τελευταίο λεπτό, χτύπα το!!!!!:609:

http://cgi.ebay.at/Nakamichi-Dragon-/330533210983?pt=LH_DefaultDomain_16&hash=item4cf5508b67
Φίλε Σταμάτη σ'ευχαριστώ πολύ!!

Reaction score
1.815
Είναι μεγάλη η χαρά όταν θυμόμαστε τα παλιά μας μηχανήματα!
Ιδιαίτερα μεγάλη είναι, όταν έχουμε το "πρώτο" μηχάνημα που μας συντρόφευσε τα εφηβικά μας χρόνια. Αυτό που μας εισήγαγε και μας μύησε στο χώρο της ποιοτικής μουσικής και γιατί όχι, στο θαυμαστό κόσμο του Hi-Fi.

Ο λόγος, για τον πρώτο μου ενισχυτή. Το μηχάνημα που μου έκανε την εισαγωγή στον καλό, καθαρό, γλυκό ήχο του Hi-Fi.
DENON PMA-320.

Ενισχυτής που αγοράστηκε το 1989, από το κατάστημα του Κου Τριτσαρώλη στον Πειραιά.
Θυμάμαι εκείνη την περίοδο του είχα γίνει "βδέλα" στο studio!
Όποτε με έβλεπε, έστριβε γωνία!:136:
Κι αυτό γιατί πήγαινα και τον έβαζα σχεδόν κάθε μέρα, να μου κάνει επίδειξη ότι είχε και δεν είχε το μαγαζί! Έτσι λοιπόν, κέρδιζα χρόνο, μαζεύοντας τα λεφτά για να αγοράσω ένα σετ, να ξεκινήσω να ακούω.
Αφού λοιπόν μάζεψα κάποια μπικικί, πήγα ένα μεσημέρι και πριν προλάβω να μιλήσω μου είπε: "Eεεεπ!! Σε μισή ώρα κλείνουμε!!!" :143::143:
Χμμμ μα... είχα τα λεφτά στην τσέπη! Και με άνεση του απάντησα:
"Κε Σπύρο δώσε μου σε παρακαλώ, ένα DENON PMA-320, ένα DENON DRM-500 και ένα DENON DCD-810 και φέρτα γρήγορα γιατί δε βλέπω την ώρα να τα συνδέσω!!" :143::143::136:
Τα μηχανήματα τα σύνδεσα στο σπίτι σε χρόνο dt, με ηχεία ιδιοκατασκευή από το μαραγκό της γειτονιάς! Θυμάμαι οτι του είχα πληρώσει 5000δρχ και μου έφτιαξε καμπίνες από μαόνι bookshelf για να βάλω επάνω δυο ηχεία αυτοκινήτου των 15000δρχ της Pioneer!!!!:143::143:
Μετά από δυο χρόνια, τα αντικατέστησα με Rogers LS-4A, τα οποία με συνόδεψαν σχεδόν σε όλο το ταξίδι των μουσικών απολαύσεων μέχρι και πριν μια πενταετία!

Ο DENON παραμένει στη συλλογή μου και είναι το αγαπημένο μου μηχάνημα..:126:
Αψεγάδιαστος και με την παροιμιώδη αξιοπιστία που χαρακτηρίζει την ιαπωνέζικη αυτή εταιρία!

Mε 2x60W/RMS και τορροειδή μετασχηματιστή τροφοδοσίας, όποιος πέρναγε κάτω από το σπίτι, κούναγε το κεφάλι του από τα γκάζια....
Υπεράριθμος στις πηγές που αναλάμβανε να παίξει και ...phono προενίσχυση ΜΜ/MC!!!

Στην τιμή των 68000 δρχ που μου κόστισε, λίγα μηχανάκια τον ξεπερνούσαν στα χαρακτηριστικά!

Εχμμμμ και φυσικά τι άλλο??? Vintage είναι πλεον, αλλά και....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Τον Αντωνη στου Τσιτσαρωλη τον γνωρισες?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Αρα ξερεις.................................
Ναναι καλα.Ηταν φιλος κολλητος

Reaction score
1.815
Με τον Αντώνη είχαμε κάνει απίστευτες συζητήσεις.
Κι αυτός αγαπούσε πολύ το Hi-Fi και γενικώς ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες και συναισθήματα.
Ήταν ένας από μας τους "ρομαντικούς" με τη ζωή αλλά και με τη μεγάλη μας αγάπη το Hi-Fi.
Ηταν ένας ευγενής που σπάνια βρίσκει κανείς στις μέρες μας και που ψάχνουμε με το κυάλι για να τον πετύχουμε.
Ο Αντώνης θα μείνει για πάντα μέσα στην ψυχή μου, και θα τον θυμάμαι με το χαμόγελό του και την καλή του κουβέντα. Θα "τρέχει" κι αυτός παράλληλα με τις αναμνήσεις του μηχανήματος που βλέπεις πιο πάνω....

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.697

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.697

Να ρίξω λίγο λάδι στην φωτιά...

Πως τα καταφέρνουν και παρόλα τα "μακαρόνια" παίζει τέλεια;

από δεξιά...