- Reaction score
- 777
Άντε πάλι...βρε μή λες πράματα όπως σε βολεύει...πάρτο απο την αρχή...
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ένα κάρο κινητά και το iphone.Πολλοί πιστεύουν με ακράδαντα στοιχεία οτι το iphone είναι το καλύτερο.Πολλοί το αντίθετο...Κοινώς...πήραν κάποια δεδομένα, τα ζύγισαν και κατέληξαν σε ένα συμπέρασμα.Αν σε ενοχλεί το πιστεύω αλλαξε το σε "νομίζω".
Πρόσεξε!!!δεν σου είπα οτι δέν υπάρχει.Αναφέρθηκα στο οτι μελέτησα το γεγονός και κατέληξα οτι το τζίτερ εν έτη 2010 δέν είναι ικανός παράγοντας να κρίνει την ακουστική ποιότητα μίας συσκευής.Αυτό το πιστεύω επειδή το έψαξα και το μελέτησα.Αν εσύ θές να χρησιμοποιήσεις αλλιώς την έκφραση κάντο.Έτσι κ αλλιώς μου το παίζεις θιγμένος απο τις ειρωνίες όταν σε άλλα θέματα εσύ ο ίδιος πετάς ειρωνικά σχολιάκια συνέχεια.
Δέν με νοιάζει ο καθείς να λέει ότι θέλει.Με ενοχλεί όταν δέν είναι σωστός...
βλέπεις κάτι λάθος?διαφωνείς κάπου?όχι δέν είναι έτσι
ο καθείς γνωρίζει οτι με την λύση που λέτε θα φτάσουμε στο 80%.Απομένει το 20% το οποίο κρύβει εκπλήξεις και όλη τη μαγεία.Εκεί κρύβεται όλο το ζουμί απο αυτό το χόμπι και γι αυτό όλοι μας τρώμε ώρες με πειραματισμούς και πειράγματα.
Πράγματι, το οτι μία asus στέκεται κόντρα σε θηρία λέει πολλά για τη ροή της τεχνολογίας.
Διάβασε αυτό.Αν το διάβασες ξαναδιάβασε το.ναι ενώ στην περίπτωση των καλωδίων το να ακούς διαφορές είναι αρνητικό για το σύστημα...τί να πείς...
πραγματικά και εγώ αυτό πιστεύω.Οτι στα dac δέν υπάρχουν διαφορές που να δικαιολογούν τα ποσά.Ή μάλλον να το πώ καλύτερα είναι άσκοπη η dac-ολατρεία.Ουσιαστικά είναι ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδας πρίν τα καλώδια.Βέβαια τα αποτελέσματα χρήματα-απόδοση είναι απογοητευτικά...
οκ...αφού θεωρείτε οτι έχουν γίνει άλματα στα ντακς πάω πάσο...Άλμα σημαίνει οτι είχα ασπρόμαυρη τηλεόραση και πήρα ψηφιακή έγχρωμη.Όχι οτι έγινε λίγο καλύτερο.Ήμαρτον!!!ή ασχολούμαστε με την τεχνολογία ή ψαρεύουμε...Εντωμεταξύ το άλλο ενοχλητικό που παρατηρώ είναι οτι αν κάποιος άσχετος διαβάσει το σάιτ θα καταλάβει εμμέσως οτι τα dacs τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει άλματα.Αυτό βέβαια κατα την ταπεινή μου άποψη δέν ισχύει.Δέν ισχύει διότι δέν είναι τυχαίο που το medea είναι ακόμα και σήμερα στην κορυφή.Και είναι σχετικά παλιό dac.Τώρα αν θεωρείται το upsampling στα 192khz και την ανακάλυψη του jitter άλμα...οκ...πάω πάσο.εγώ το θεωρώ βήμα σε μία τεχνολογία που διατηρεί τις αρχές της στο φτηνό cd...ως πρώτη ύλη.
Εδω λοιπόν...η έκφραση που χτυπήθηκε όσο καμία.Κώστα...Όχι...δέν πιστεύω στο τζίτερ.λυπάμαι που είμαι τόσο κάθετος...μου φαίνεται αστείο που υπάρχει κόσμος που πιστεύει.
Το στούντιο είναι άλλη υπόθεση.Υπάρχει πληθώρα και πολυπλοκότητα συσκευών οπότε εκεί χρειάζεται ένα κοινό κλόκ και γι αυτό παρουσιάζονται αυτά τα προιόντα.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ένα κάρο κινητά και το iphone.Πολλοί πιστεύουν με ακράδαντα στοιχεία οτι το iphone είναι το καλύτερο.Πολλοί το αντίθετο...Κοινώς...πήραν κάποια δεδομένα, τα ζύγισαν και κατέληξαν σε ένα συμπέρασμα.Αν σε ενοχλεί το πιστεύω αλλαξε το σε "νομίζω".
Πρόσεξε!!!δεν σου είπα οτι δέν υπάρχει.Αναφέρθηκα στο οτι μελέτησα το γεγονός και κατέληξα οτι το τζίτερ εν έτη 2010 δέν είναι ικανός παράγοντας να κρίνει την ακουστική ποιότητα μίας συσκευής.Αυτό το πιστεύω επειδή το έψαξα και το μελέτησα.Αν εσύ θές να χρησιμοποιήσεις αλλιώς την έκφραση κάντο.Έτσι κ αλλιώς μου το παίζεις θιγμένος απο τις ειρωνίες όταν σε άλλα θέματα εσύ ο ίδιος πετάς ειρωνικά σχολιάκια συνέχεια.
Δέν με νοιάζει ο καθείς να λέει ότι θέλει.Με ενοχλεί όταν δέν είναι σωστός...