Most visitors online was 4039 , on 10 Oct 2025
Όχι...δέν πιστεύω στο τζίτερ.λυπάμαι που είμαι τόσο κάθετος...μου φαίνεται αστείο που υπάρχει κόσμος που πιστεύει.σου δίνω απαντήσεις και σχόλια από 2 "αναγνωρισμένους γνώστες στην επιστημονική κοινότητα", πχ από παλιούς στουντιάδες (που δε γράφουν σε φόρουμ όπως εδώ που "ο καθένας λέει ότι θέλει") κι όχι από νέους χαιεντάδες:
μάλλον εσύ είσαι ο "νέος" στο θέμα. δε πειράζει, εδώ ο καθένας λέει ότι θέλει.:138::137::136:
Προσωπικά πάντως, ως "ασχετος" που είμαι, μέσα στα χαριτωμένα πλαίσια του φόρουμ μας όπου "ο καθένας λέει ότι θέλει", είπα και γω το μακρύ και το κοντό μου, με μπόλικη δόση χιούμορ όπως πάντα, είπα "τζίτερ". Μέχρι κ το site της αντιλόπης σας έδειξα, μέχρι και για ατομικό ρολόι μίλησα, για να ρίξετε λίγο διάβασμα, μπας και ξεστραβωθείτε. Αλλά στου κουφού την πόρτα, δεν ακουν διαφορές...:136:
ελπιζω να ξερεις και γιατι το πσ ενα παιζει ετσι...Στο θέμα του dac είμαι κάθετος επίσης.Πάρε ένα playstation 1 και άκου πώς παίζει το 1995 με το 2010.
Καλά το άλλο Σάββατο θα σε πάω σε ένα συστηματάκι, να βγάλουμε το dac που έχει από πάνω και να βάλουμε το Playstation! Τι λες?με όλοι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.
Στο θέμα του dac είμαι κάθετος επίσης.Πάρε ένα playstation 1 και άκου πώς παίζει το 1995 με το 2010.
μιλάμε!!!έχω και bluesky για γερές κόντρες...:142:Καλά το άλλο Σάββατο θα σε πάω σε ένα συστηματάκι, να βγάλουμε το dac που έχει από πάνω και να βάλουμε το Playstation! Τι λες?
Σου υπόσχομαι θα είναι εμπειρία ζώης...:143:
χαχαχα, πλάκα θα έχει.μιλάμε!!!έχω και bluesky για γερές κόντρες...:142:
το θέμα δέν είναι όμως να δούμε ποιο είναι καλύτερο -που είναι προφανές - αλλα το κατα πόσο ένα καλό dac αλλάζει το τελικό αποτέλεσμα...χαχαχα, πλάκα θα έχει.
Εννοειται αυτό βρε...:126:το θέμα δέν είναι όμως να δούμε ποιο είναι καλύτερο -που είναι προφανές - αλλα το κατα πόσο ένα καλό dac αλλάζει το τελικό αποτέλεσμα...
Εχθες το απογευμα που μιλησαμε βρε Γιαννακο και σου ειπα και για τα μηχανακια του μπατζανακι μου,δεν θυμασαι που μου ειπες επι λεξη οτι μαλλον φταιει ο μακ.Εκτος εαν ενοουσες κατι αλλο και εγω καταλαβα λαθος.Τοτε σορυ.Πότε είπα εγω οτι φταίει το μακ που δεν άκουσες σπουδαία πράματα στον μπατζανάκη σου ρε αντώνη?
εμένα μου φαίνεται αστείο που μιλάς για πίστη, λες κι είναι θέμα θρησκείας. :140:Όχι...δέν πιστεύω στο τζίτερ.λυπάμαι που είμαι τόσο κάθετος...μου φαίνεται αστείο που υπάρχει κόσμος που πιστεύει.
Ναι, άλλη υπόθεση το στούντιο. Όπως και το βίνδεο που σας έβαλα, που ο παίχτης απλά αναπαράγει ένα τεμάχιο μέσω 1 ντακ (δηλωμένος πιουρίστας είναι αυτός). πολύ πολύπλοκο το πράμα, φαντάσου, μπερδεύτηκα κι εγώ. Από το σκληρό στο ντακ. Κοίτα μπέρδεμα. πω πω .................... πω. :138:Το στούντιο είναι άλλη υπόθεση.Υπάρχει πληθώρα και πολυπλοκότητα συσκευών οπότε εκεί χρειάζεται ένα κοινό κλόκ και γι αυτό παρουσιάζονται αυτά τα προιόντα.
:137::138::135:Γιατι επιμένεις; Δε βαρέθηκες να λες τα ίδια; :137:
Εγώ πάλι θαυμάζω εσάς που προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με ένα τόσο υπερβολικά πολύπλοκο και συνάμα απαρχαιωμένο θέμα όπως το πικάπ!Μια φορά σας θαυμάζω που προσπαθείτε να βγάλετε ήχους από τα ψηφία :136:
:622:
Καλό Σουκου παίδες και καλή επιστροφή να έχετε:132: